Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, panoskatos είπε

Δεν υπάρχει όχημα σκοτωστρα,  ο οδηγός το μετατρέπει σε σκοτωστρα ή κάποια άτυχη στιγμή που δεν χρειάζεται να το αναλύσω περαιτέρω. 

Το κάθε όχημα θέλει σεβασμό και σοβαρότητα όταν το οδηγείς. 

Αν έχεις σκοπό να μεταφέρεις κάποια γεωργικα προϊόντα ή γενικώς κάπως ογκώδεις αντικείμενα πάρε γουρούνα. Αν θέλεις απλά ένα μεταφορικό μέσο θα έλεγα να πάρεις καλύτερα κάποιο μηχανάκι,  είναι πολύ πιο οικονομικό και ευέλικτο.  Η γουρούνα σε γενικές γραμμές έχει φτιαχτεί για πολύ συγκεκριμένη χρήση. Μην παίρνεις λάθος παραδείγματα από άτομα που κάνουν λανθασμένη χρήση αυτής. 

+1

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, aizensama24 είπε

Όσον αφορά το καροτσάκι εμένα μου μοιάζει σαν scooter με 4 ρόδες αλλά μπορεί να κάνω λάθος, μπορεί να είναι κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που νομίζω, έχω ακούσει ότι κάπιοι τα χρησιμοποιούν πάνω σε δρόμους.

Επίσης το πρόβλημα που έχω δεν είναι ακριβώς κρίσεις πανικού απλά δεν ξέρω πως να το πω, σχετίζεται κάπως με άγχος/στρες αλλά μπορεί να μην είναι ούτε αυτό, δε κατάλαβα ποτέ τι είναι και κανείς γιατρός δε το διέγνωσε ποτέ παρόλο που προσπάθησα να πάρω κάποια απάντηση. Δε νοιώθω κάποιο τρόμο ή φόβο ή κάτι τέτοιο ή μπορεί να το ξεπέρασα με τα χρόνια. Απλά σταματάω να αναπνέω κανονικά, κάποτε μου προκαλούσε τεράστιο φόβο σε βαθμό που νόμιζα ότι θα πεθάνω αλλά τώρα το έχω συνηθήσει και δε μου προκαλεί τίποτα πέρα από μεγάλη δυσλειτουργία στο αναπνευστικό όπου καμιά φορά πρέπει να αναγκαστηκά να πέσω στο κρεβάτι για να το αντέξω και ακόμη και η παραμικρή κίνηση με ζορίζει πολύ. Θα το έλεγα ψηλοαναπηρικό πρόβλημα αλλά μπορεί η αιτία να είναι ψυχολογική. Είναι ένας από τους βασικούς λόγους που δεν έχω εργαστεί στον φυσικό κόσμο και γενικά τον αποφεύγω. Δε με βοήθησαν και οι συγκοιρίες να το βελτιώσω κάπως.   

Θέλω να πω ότι δικαιολογείτε τέτοιο αμαξήδιο για εμένα

Το αμαξίδιο που πόσταρες έχει μέγιστη ταχύτητα 15 km/h. Προφανώς και δεν θα σε βολέψει και καλύτερα να πηγαίνεις με τα πόδια να γλιτώσεις και τα σχεδόν 5 χιλιάρικα. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...