emperor4her Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 18 λεπτά πριν, chris80 είπε Προσοχή,ανάψτε τα κλιματιστικά! Η ζέστη βαράει κατακούτελα! Γεγονός:Ηuawei No Google Services! Καταστροφη... τι λες τωρα.. απ την αλλη επειδη εγω εχω Google Services αναρωτιέμαι που ειναι το προβλημα 40 λεπτά πριν, farcry33 είπε Σε video 0 όμως φωτογραφία όλα καλά είναι πάνω κάτω πλέον. Huawei πολλά λεφτά για το τίποτα. Πείρα έκλαψα το πούλησα σε ούτε έναν μήνα. video δεν τραβαω, εχω gopro.. για ια στο τοσο μια χαρα ειναι.. παραπανω απο καλο μαλιστα! πολλα λεφτα για το τιποτα; παρε το φτηνοτερο που ειναι καλυτερο τοτε! 42 λεπτά πριν, chris80 είπε Και τσάμπα να τα έδιναν τα Huawei δεν αξίζει να τα πάρεις χωρίς την υποστήριξη της Google.Αυτοί που υποστηρίζουν οτι δεν τρέχει τίποτα είναι άσχετοι με το τί σημαίνει αυτό.Οσοι γνωστοί μου έχουν στην κατοχή τους Huawei συσκευή που δεν υποστ.απο την Google έχουν ξενερώσει απίστευτα. Αντίο Huawei........ μιλησε ο σχετικος.. αν δεν μπορουν να ακολουθησουν τα βηματα ενος βιντεο για μια διαδικασια 10 λεπτων, μαλλον αλλοι ειναι οι ασχετοι!! 1
DoubleAgent Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 3 ώρες πριν, thanasis tr είπε και με τη φάση υποστήριξης google play? Έχεις αντίστοιχους χάρτες στο huawei market? Απλά στο λέω γιατί είναι ο μόνος μου ενδοιασμός για αγορά huawei Εγω εχω βαλει το here WeGo. Ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα με τα gmaps. Το εχω τεσταρει κιολας διπλα διπλα απο περιεργεια για να δω αν ειναι αξιοπιστο. Τελικα ειναι το ιδιο πραγμα ακριβως. Μην σου πω οτι ειναι και κλαυτερο. Υπαρχουν βεβαια και αλλες 2-3 εφαρμογες για maps. sygic, TomTom. Αν δεν κανω λαθος κιολας τα gmaps τρεχουν κανονικα και απο browser. Αν εισαι δηλαδη τοσο κολλημενος με τη google 2
makridis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Όσο καλές συσκευές και αν βγάζει η Huawei, Android χωρίς Gapps δεν είναι daily driver, τέλος. Τα κινητά είναι στην καθημερινότητα μας για να διευκολύνουν τη ζωή μας...όχι για να ψάχνουμε να βρίσκουμε πλάγιες λύσεις για τις ελλείψεις τους. Να θυμίσω ότι η Microsoft απέτυχε για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2020 από makridis 3
alexioannou Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, AtiX είπε Καταλαβαίνεις βέβαια ότι την κορυφή στις πωλήσεις την πέτυχε από τα φτηνά μοντέλα γιατί αν δεις το τοπ 10, ίσως και 20, σε πωλήσεις δεν υπάρχει ούτε για ιχνος ναυαρχίδα από την Huawei Εμένα με ενδιαφέρει το μαγαζί να πουλάει......στις επί μέρους λεπτομέρειες μπαινει ο πονεμένος δευτεροτριτος .....🤣😅😂 14 λεπτά πριν, makridis είπε Όσο καλές συσκευές και αν βγάζει η Huawei, Android χωρίς Gapps δεν είναι daily driver, τέλος. Τα κινητά είναι στην καθημερινότητα μας για να διευκολύνουν τη ζωή μας...όχι για να ψάχνουμε να βρίσκουμε πλάγιες λύσεις για τις ελλείψεις τους. Να θυμίσω ότι η Microsoft απέτυχε για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Σε λίγους μήνες ο κόσμος θα διαγραφεί τα Google services....... Άμα αντιληφθείς τι κάνει η Huawei..... Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2020 από alexioannou 1
AtiX Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, alexioannou είπε Εμένα με ενδιαφέρει το μαγαζί να πουλάει......στις επί μέρους λεπτομέρειες μπαινει ο πονεμένος δευτεροτριτος .....🤣😅😂 Τότε γιατί μπήκες στην διαδικασία να απαντήσεις σε σχόλιο μου σχετικά με τις ναυαρχίδες??? Ρωτάω γιατί από την μια την λες στους δευτερότριτους αλλά ασχολείσαι με ένα μαγαζί που ο κύριος όγκος του είναι οι δευτερότριτοι... μπορείς να ξεκαθαρίσεις τι είσαι???
alexioannou Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, chris80 είπε Προσοχή,ανάψτε τα κλιματιστικά! Η ζέστη βαράει κατακούτελα! Γεγονός:Ηuawei No Google Services! Google services οποία θέλει τα περνάει,ουγκ. Σε λίγο λόγω HMS θα τα αφαιρεί ο κόσμος τα Google services και από τις συσκευές που έχουν.....😂😅🤣😂 Βάλε το κεφάλι στην κατάψυξη,δεν σε βοηθάει το κλιματιστικό......😂🤣😅
pigos23 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Εξηγηστε μου εγω που θελω τραπεζικο app μπορω να το εχω στις ναυαρχιδες της huawei?
anax111 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 To μάτι της κουζίνας που έχεις από πίσω τηγανίζει και αυγά;
Pankar94 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 3 ώρες πριν, farcry33 είπε Σε video 0 όμως φωτογραφία όλα καλά είναι πάνω κάτω πλέον. Huawei πολλά λεφτά για το τίποτα. Πείρα έκλαψα το πούλησα σε ούτε έναν μήνα. Έχει την καλύτερη φωτογραφία και ένα πολύ καλό βίντεο. Μάλλον είσαι άσχετος ή δεν έχεις πιάσει τα χέρια σου huawei. Ναι είναι λίγο κατώτερο από iPhone το βίντεο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι ας παρόμοια επίπεδα.
gripoulas1983 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 4 ώρες πριν, dimmis00 είπε Και όχι μόνο οι φώτο, αλλά όλο το σύνολο χάνει σε επιδώσεις Γτ τα κετε αυτα ρε παιδια.Αυτα τα κακα πραγματα μονο το μηλο τα κανει.Τα ανδροιντ ειναι τα καλυτερα κινητα νιαου.
stafaf Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, alexioannou είπε Σε λίγο λόγω HMS θα τα αφαιρεί ο κόσμος τα Google services και από τις συσκευές που έχουν.....😂😅🤣😂 Για πες λίγο πώς αφαιρείς τα gapps από το κινητό σου. Γιατί εδώ διαβάζω ότι πάτε και αγοράζετε ναυαρχίδες και το πρώτο πράμα που κάνετε είναι να βάζετε αυτό που βρίζετε, τα gapps. 2
oldnew Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, stafaf είπε Για πες λίγο πώς αφαιρείς τα gapps από το κινητό σου. Γιατί εδώ διαβάζω ότι πάτε και αγοράζετε ναυαρχίδες και το πρώτο πράμα που κάνετε είναι να βάζετε αυτό που βρίζετε, τα gapps. Μια απλη ανάγνωση στο thread του myphone για τα huawei, θα πισει και τον ποιο φανατικό οτι σχεδόν όλοι αργα ή γρήγορα ψάχνουν να βαλουν gapps. Ολα τα υπόλοιπα ειναι αλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Ειδικά οτι θα αφαιρέσουν και όλοι οι υπόλοιποι τα gapps. Επίσης έχοντας διαβάσει οοοοοοοολο το thread καθημερινα, μηνες τωρα, ακομα και με gapps σε άλλους φτάνουν οι ειδοποιήσεις τραπεζών, σε άλλους οχι (τσακώνονται μεταξύ τους καθημερινα) , κανεις δεν έχει καταλάβει γιατι σίγουρα, η ουσία είναι οτι μονο απρόβληματιστα δεν τα λες ακομα και με gapps ειδικά στο θέμα των τραπεζών, αφου συνήθως η εφαρμογή απαιτεί να πατήσεις στην ειδοποίηση που θα έρθει (δεν έρχεται ποτε ΚΑΙ ΜΕ GAPPS) για να ολοκληρωθεί η συναλλαγή. Επίσης δεν είναι υπόθεση 10 λεπτών αφου συνεχώς οι λύσεις σταματάνε να δουλεύουν και οκ, βγαίνουν καινούργιες. Τελος οι πωλήσεις των Huawei εχουν πατωσει στην Ευρώπη. Απλα λογω πολιτικής απόφασης στην Κίνα, εχει 2πλασιασει πωλήσεις εκει για να μη χασει πολυ έδαφος. Αυτη είναι η πραγματικότητα χωρίς φόβο και πάθος. Τωρα όποιου του αρέσει τοσο πολυ συσκευή της huawei την αγοράζει. Κατι φθηνές που έχεις βγάλει στα 120€ περίπου είναι πραγματικά κελεπούρι, πολυ καλο σε αυτή την τιμή και σωστά το αγοράζουν πόλοι. Αν κάτσεις να παιδευτείς και κάμποσο να βάλεις gapps ή δεν σου χρειάζεται, εισαι κατα 90% μια χαρα. Τωρα για αυτούς που δίνουν 1200€ για ναυαρχιδα, αδυνατώ να καταλάβω γιατι οταν υπάρχει αυτό το μειονέκτημα. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2020 από oldnew 3 2 1
makridis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, alexioannou είπε Εμένα με ενδιαφέρει το μαγαζί να πουλάει......στις επί μέρους λεπτομέρειες μπαινει ο πονεμένος δευτεροτριτος .....🤣😅😂 Σε λίγους μήνες ο κόσμος θα διαγραφεί τα Google services....... Άμα αντιληφθείς τι κάνει η Huawei..... Εδώ θα είμαστε :) Περιμένω σχόλιο σου σε λίγους μήνες ξανά!
SeNNinhA Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Η καινουργια μοδα με το ματι κουζινας στην πλατη δεν μου αρεσει καθολου ομως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα