Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, emperor4her είπε

Καταστροφη... τι λες τωρα.. απ την αλλη επειδη εγω εχω Google Services αναρωτιέμαι που ειναι το προβλημα

video δεν τραβαω, εχω gopro..  για ια στο τοσο μια χαρα ειναι.. παραπανω απο καλο μαλιστα! πολλα λεφτα για το τιποτα; παρε το φτηνοτερο που ειναι καλυτερο τοτε!

μιλησε ο σχετικος.. αν δεν μπορουν να ακολουθησουν τα βηματα ενος βιντεο για μια διαδικασια 10 λεπτων, μαλλον αλλοι ειναι οι ασχετοι!!

Για να λες "διαδικασια 10 λεπτών κ καθάρισες" κάτι ξέρεις εσύ....:) 

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 ώρες πριν, alexioannou είπε

Η κορυφή ήτανε απλά η αρχή.......

Σε λίγο θα θέλουνε κυάλια.....αυτοί που παίζουν με στημένο διαιτητή.......

😂😅🤣😂😅🤣

Εμπεριστατωμένη επίθεση στους πρώτους .......🤣😅😂

Ε ναι γι'αυτό σκαρφαλωσε στην κορυφή ........επιδει εσύ ξέρεις......😂😅🤣βαθυγνωσια........

Μου έρχονται ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ HMS (huawei mobile services) στο παλιό μου 3ετιας mate 10 lite......

Πλέον είμαι σίγουρος ότι συντομα θα αφαιρέσω το google play store........

Αφού δεν έχεις ΠΕΙΡΑ γιατί προχωρήσες?🤣😅😂

Έστω πήρα καλά κανείς και διορθώνεις αν και χρησιμοποιώ αυτόματη διόρθωση. Αλλά δεν με αφορά και πολύ νμζ κατάλαβε ο φίλος τι ήθελα να πω 😁.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, oldnew είπε

Μια απλη ανάγνωση στο thread του myphone για τα huawei, θα πισει και τον ποιο φανατικό οτι σχεδόν όλοι αργα ή γρήγορα ψάχνουν να βαλουν gapps. Ολα τα υπόλοιπα ειναι αλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Ειδικά οτι θα αφαιρέσουν και όλοι οι υπόλοιποι τα gapps.

Επίσης έχοντας διαβάσει οοοοοοοολο το thread καθημερινα, μηνες τωρα, ακομα και με gapps σε άλλους φτάνουν οι ειδοποιήσεις τραπεζών, σε άλλους οχι (τσακώνονται μεταξύ τους καθημερινα) ,  κανεις δεν έχει καταλάβει γιατι σίγουρα, η ουσία είναι οτι μονο απρόβληματιστα δεν τα λες ακομα και με gapps ειδικά στο θέμα των τραπεζών, αφου συνήθως η εφαρμογή απαιτεί να πατήσεις στην ειδοποίηση που θα έρθει (δεν έρχεται ποτε ΚΑΙ ΜΕ GAPPS) για να ολοκληρωθεί η συναλλαγή. 

Επίσης δεν είναι υπόθεση 10 λεπτών αφου συνεχώς οι λύσεις σταματάνε να δουλεύουν και οκ, βγαίνουν καινούργιες. 

Τελος οι πωλήσεις των Huawei εχουν πατωσει στην Ευρώπη. Απλα λογω πολιτικής απόφασης στην Κίνα, εχει 2πλασιασει πωλήσεις εκει για να μη χασει πολυ έδαφος. 

Αυτη είναι η πραγματικότητα χωρίς φόβο και πάθος. Τωρα όποιου του αρέσει τοσο πολυ συσκευή της huawei την αγοράζει. Κατι φθηνές που έχεις βγάλει στα 120€ περίπου είναι πραγματικά κελεπούρι, πολυ καλο σε αυτή την τιμή και σωστά το αγοράζουν πόλοι. Αν κάτσεις να παιδευτείς και κάμποσο να βάλεις gapps ή δεν σου χρειάζεται, εισαι κατα 90% μια χαρα. Τωρα για αυτούς που δίνουν 1200€ για ναυαρχιδα, αδυνατώ να καταλάβω γιατι οταν υπάρχει αυτό το μειονέκτημα. 

Πρώην κάτοχος s20 και Mi 9T Pro , νυν κάτοχος p40 pro , η διαφορά σε απόδοση και κάμερα είναι μέρα με την νύχτα , η μπαταρία μου κρατάει 3 μέρες ( δεν κάνω τρελή χρήση ) , το s20 τέλειωνε την πρώτη με 22% πάρε δώσε , το τι bloat είχε το s20 δεν μπορώ να σου πω , πάντως το bug με το power consumption του GMS υπήρχε και ήταν το νούμερο 1 battery hoarder από θέμα software , πέραν αυτού , δεν έχω βάλει GMS στο P40 pro και όλα λειτουργούν κανονικά με APK pure και moreapps , updates κανονικά , ειδοποιήσεις κανονικά κλπ , δεν ήμουν εξ'αρχής βασισμένος στις εφαρμογές της Google οπότε μπορεί να φταίει αυτό που ήταν τόσο ομαλή η μετάβαση μου , πάντως ανάμεσα σε OneUI , MIUI και EMUI , το EMUI είναι ξεκάθαρα πιο smooth και lite , just my 2c από έναν πρώην fan της Xiaomi.

P.S Ποτέ δεν μου άρεσε η σειρά Mate , ειδικά το 30 Pro και τώρα το 40 μου φαίνονται σαν κινητά των mid 2000s .

Επεξ/σία από Justhavocman
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, makridis είπε

Εδώ θα είμαστε :) Περιμένω σχόλιο σου σε λίγους μήνες ξανά!

Θα περιμένεις πολύ. 

• Like 3
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Pankar94 είπε

Έχει την καλύτερη φωτογραφία και ένα πολύ καλό βίντεο. Μάλλον είσαι άσχετος ή δεν έχεις πιάσει τα χέρια σου huawei. Ναι είναι λίγο κατώτερο από iPhone το βίντεο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι ας παρόμοια επίπεδα. 

Μήπως τα κινητά της Huawei είναι κατώτερα σε βίντεο και απο τα Samsung τουλάχιστον στην σταθεροποίηση; Εννοώ 2 κινητά ίδιας τιμής.

Δημοσ.
21 ώρες πριν, oldnew είπε

Μια απλη ανάγνωση στο thread του myphone για τα huawei, θα πισει και τον ποιο φανατικό οτι σχεδόν όλοι αργα ή γρήγορα ψάχνουν να βαλουν gapps. Ολα τα υπόλοιπα ειναι αλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Ειδικά οτι θα αφαιρέσουν και όλοι οι υπόλοιποι τα gapps.

Επίσης έχοντας διαβάσει οοοοοοοολο το thread καθημερινα, μηνες τωρα, ακομα και με gapps σε άλλους φτάνουν οι ειδοποιήσεις τραπεζών, σε άλλους οχι (τσακώνονται μεταξύ τους καθημερινα) ,  κανεις δεν έχει καταλάβει γιατι σίγουρα, η ουσία είναι οτι μονο απρόβληματιστα δεν τα λες ακομα και με gapps ειδικά στο θέμα των τραπεζών, αφου συνήθως η εφαρμογή απαιτεί να πατήσεις στην ειδοποίηση που θα έρθει (δεν έρχεται ποτε ΚΑΙ ΜΕ GAPPS) για να ολοκληρωθεί η συναλλαγή. 

Επίσης δεν είναι υπόθεση 10 λεπτών αφου συνεχώς οι λύσεις σταματάνε να δουλεύουν και οκ, βγαίνουν καινούργιες. 

Τελος οι πωλήσεις των Huawei εχουν πατωσει στην Ευρώπη. Απλα λογω πολιτικής απόφασης στην Κίνα, εχει 2πλασιασει πωλήσεις εκει για να μη χασει πολυ έδαφος. 

Αυτη είναι η πραγματικότητα χωρίς φόβο και πάθος. Τωρα όποιου του αρέσει τοσο πολυ συσκευή της huawei την αγοράζει. Κατι φθηνές που έχεις βγάλει στα 120€ περίπου είναι πραγματικά κελεπούρι, πολυ καλο σε αυτή την τιμή και σωστά το αγοράζουν πόλοι. Αν κάτσεις να παιδευτείς και κάμποσο να βάλεις gapps ή δεν σου χρειάζεται, εισαι κατα 90% μια χαρα. Τωρα για αυτούς που δίνουν 1200€ για ναυαρχιδα, αδυνατώ να καταλάβω γιατι οταν υπάρχει αυτό το μειονέκτημα. 

όσο αφορά τις τραπεζικές εφαρμογές τις κατεβάζεις απο το appGallery.  απο εκει παιζουν κανονικα. τωρα προσφατα μπηκε και η πειραιως. οταν θα μπουν και αυτες μετα δεν βρισκω λογο για τα gapps.

και ο λογος που ειχε προβλημα ηταν γιατι για καποιο λογο ηθελε πιστωποιηση απο την google η εφαρμογη για να τρεξει

Δημοσ.
Στις 5/8/2020 στις 10:31 ΠΜ, emperor4her είπε

p40 pro εδω, δεν εχω δει κατι καλυτερο σε φωτογραφια και εχω δοκιμασει ολες τις φετινες ναυαρχιδες.. 

Για δοκιμασε pixel 4 xl κ μετα θα μου πεις

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Marduk1 είπε

Για δοκιμασε pixel 4 xl κ μετα θα μου πεις

Με 64gb μνήμη και χωρίς micro SD δεν πάει πουθενά..

Όσον αφορά την κάμερα δεν έχω γνώμη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/8/2020 στις 10:40 ΠΜ, thanasis tr είπε

και με τη φάση υποστήριξης google play? Έχεις αντίστοιχους χάρτες στο huawei market? Απλά στο λέω γιατί είναι ο μόνος μου ενδοιασμός για αγορά huawei

Έχει το here maps και άλλες εναλλακτικές όπως το sygic στο appgalley της huawei. Βασικά και τα Google maps μπορείς να βάλεις, θα έχεις πλοήγηση κανονικά, απλά δεν θα μπορείς να συνδεθείς στο λογαριασμό σου Google στην εφαρμογή. 

Γενικά πιστεύω με το ρυθμό που αναβαθμίζεται το appgallery, μέχρι να κυκλοφορήσει το Mate δεν θα λείπει σχεδόν τίποτα ουσιαστικό από apps (εκτός φυσικά από τα gapps) 

Αλλά θεωρώ ότι κάποιος πρέπει να συνειδητοποιημένος για να δώσει χρήματα ναυαρχίδας χωρίς gapps. 

Επεξ/σία από zananiro
  • Thanks 1
Δημοσ.

το εχουμε ξαναπει, η huawei χωρις την υποστηριξη της google κοπανησε στα βραχια...

ολα τα αλλα ειναι μπατανοβουρτσες...νομιζω οτι σε χωρες σαν τις δικη μας ασχολουνται με την huawei.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Antilogos1975 είπε

το εχουμε ξαναπει, η huawei χωρις την υποστηριξη της google κοπανησε στα βραχια...

ολα τα αλλα ειναι μπατανοβουρτσες...νομιζω οτι σε χωρες σαν τις δικη μας ασχολουνται με την huawei.

Σημασία έχει ότι το προσπαθεί και η προσπάθεια που κάνει είναι σοβαρή. Δεν είναι και μικρό πράγμα αυτό που έχει καταφέρει σε τέτοιο χρονικό διάστημα. Και απ' ότι φαίνεται βρίσκει ανταπόκριση τόσο από τους developers όσο και από το κοινό και δείχνει ότι υπάρχει ζωή στο Android και χωρίς gapps.

Όπως υπάρχει το app store και το playstore έτσι μπορεί και appgalley να μπει στη ζωή μας σε λίγο καιρό. 

Δημοσ.
Στις 7/8/2020 στις 9:23 ΠΜ, emperor4her είπε

Με 64gb μνήμη και χωρίς micro SD δεν πάει πουθενά..

Όσον αφορά την κάμερα δεν έχω γνώμη.

Μην ξεχνας το cloud. Κανεις δεν ασχολειται με sd πλεον

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Marduk1 είπε

Μην ξεχνας το cloud. Κανεις δεν ασχολειται με sd πλεον

😮

Διαφωνώ.. όταν οι τιμές Ελλάδας στα MB είναι σε τέτοια τιμή.. και επίσης το cloud ποτε θα το πρωτοχρησιμοποιησεις? Είσαι διακοπές, τραβάς βίντεο κλπ δεν παίζει αυτό που λες... 

Και στο λεω εγώ που έχω 2tb στο gdrive χώρο.. 

Δεν ξέρω αν μπορώ να σε πείσω η όχι, αλλά απο μένα χωρίς SD και με 64gb τρώει πανηγυρικό άκυρο!! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...