Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, thanasis tr είπε

και βλέπεις την αντίστοιχη ναυαρχίδα όμως της samsung που στην Ευρώπη σου παρέχει exynos. Απλά ντροπή, έχει μεγάλη διαφορά. Τα iphone πληρώνεις ένα μηλαράκι. Το oppo ακόμα δεν τα κοντράρει. Και τα xiaomi έχουν φτάσει σε τιμές τα huawei και με πολύ μικρή μεταπωλητική αξία. Αν αξίζει ένα flagship είναι το realme x2 pro. Άρα σε ποιο premium κινητό καταλήγουμε? 

τα Huawei αν δεν ηταν το θεμα με τα google services θα ηταν πολυ μπροστα.

δεν λεω μπροστα απο τα iphone, ειμαστε λιγο σκληροπυρινικοι εμεις οι apple friends , αλλα σιγουρα θα ηταν πολυ κοντα.

οσο για τα samsung το εχω ξαναπει, ηταν η μονη η εταιρια που σταθηκε απεναντι στο θηριο οταν ολα τα κινητα ηταν apple.

ειλικρινα, καποια στιγμη οπου και να κοιταζα εβλεπα μονο iphone και αυτην την αισθηση ειχαν και ολοι οσοι γνωριζα διοτι τα εβλεπα.

ειχαμε ολοι iphone 4 ...

μετα ηρθε η samsung (ρεσπεκτ)

οσο για τον exynos , καποιος λογος θα υπαρχει και δεν μπαινει ο ιπταμενος δρακος (σικ) μεσα...

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχω καταλάβει το έχει γίνει με τις κάμερες μπροστά. Έχω τι 1+7pro και είμαι ενθουσιασμένη με την οθόνη. Έχει κάποιος άνθρωπος καταλάβει έως πότε θα έχουμε αυτά τα άχρηστα πράγματα μπροστά που κόβουν τις οθοναρες;

Πραγματικά μετά το 2018 σταμάτησαν να βγάζουν κινητά με pop up κάμερες. Έχει καταλάβει κανείς γιατί και έως πότε θα συνεχίζεται αυτή η αηδία με τις εμπρόσθιες κάμερες;

Επεξ/σία από shadowfax-1-
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Antilogos1975 είπε

εχτες μιλουσα με εναν γνωστο για  τηλεφωνα. ειχε μαζι του ενα Ηuawei.

γκατ ντεμετ ..βγαζουνε πολυ καλες φωτογραφιες τα ατιμα, σε ολα τα αλλα πανω κατω τα ιδια. 

Ναι η αληθεια ειναι αυτη,   βγάζουν καλές φωρογραφίες όχι μονο τα flagship αλλά και τα κινητά των 200€ πχ το p smart pro 

Επεξ/σία από nosstrom
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάτι σε Poco F2 θυμίζει. P40 Pro και εγώ εδώ και λίγες μέρες και δεν μου λείπει τίποτα πραγματικά. Θα πουλήσει σίγουρα και θα αποκτήσει κοινό. Είναι αρκετές οι συσκευές στο εμπόριο πλέον, δεν βλέπω τον λόγο για το hate σε Huawei σχετικά με τα Google Services.. Όποιος επιλέγει τέτοια συσκευή σίγουρα ξέρει που πάει, και γιατί πάει!

Επεξ/σία από Extinction
Δημοσ.

Και τσάμπα να τα έδιναν τα Huawei δεν αξίζει να τα πάρεις χωρίς την υποστήριξη της Google.Αυτοί που υποστηρίζουν οτι δεν τρέχει τίποτα είναι άσχετοι με το τί σημαίνει αυτό.Οσοι γνωστοί μου έχουν στην κατοχή τους Huawei συσκευή που δεν υποστ.απο την Google έχουν ξενερώσει απίστευτα.

Αντίο Huawei........

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, emperor4her είπε

p40 pro εδω, δεν εχω δει κατι καλυτερο σε φωτογραφια και εχω δοκιμασει ολες τις φετινες ναυαρχιδες.. 

Σε video 0 όμως φωτογραφία όλα καλά είναι πάνω κάτω πλέον. Huawei πολλά λεφτά για το τίποτα. Πηρα έκλαψα το πούλησα σε ούτε έναν μήνα.

Επεξ/σία από farcry33
  • Like 2
Δημοσ.

Η κορυφή ήτανε απλά η αρχή.......

Σε λίγο θα θέλουνε κυάλια.....αυτοί που παίζουν με στημένο διαιτητή.......

😂😅🤣😂😅🤣

1 ώρα πριν, AtiX είπε

Άλλη μια ναυαρχίδα, από τις πολλές, που οι πωλήσεις της θα είναι μηδενικές...

Εμπεριστατωμένη επίθεση στους πρώτους .......🤣😅😂

11 λεπτά πριν, chris80 είπε

Και τσάμπα να τα έδιναν τα Huawei δεν αξίζει να τα πάρεις χωρίς την υποστήριξη της Google.Αυτοί που υποστηρίζουν οτι δεν τρέχει τίποτα είναι άσχετοι με το τί σημαίνει αυτό.Οσοι γνωστοί μου έχουν στην κατοχή τους Huawei συσκευή που δεν υποστ.απο την Google έχουν ξενερώσει απίστευτα.

Αντίο Huawei........

Ε ναι γι'αυτό σκαρφαλωσε στην κορυφή ........επιδει εσύ ξέρεις......😂😅🤣βαθυγνωσια........

Μου έρχονται ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ HMS (huawei mobile services) στο παλιό μου 3ετιας mate 10 lite......

Πλέον είμαι σίγουρος ότι συντομα θα αφαιρέσω το google play store........

13 λεπτά πριν, farcry33 είπε

Σε video 0 όμως φωτογραφία όλα καλά είναι πάνω κάτω πλέον. Huawei πολλά λεφτά για το τίποτα. Πείρα έκλαψα το πούλησα σε ούτε έναν μήνα.

Αφού δεν έχεις ΠΕΙΡΑ γιατί προχωρήσες?🤣😅😂

• Like 2
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, alexioannou είπε

😂😅🤣😂😅🤣

Ε ναι γι'αυτό σκαρφαλωσε στην κορυφή ........επιδει εσύ ξέρεις......😂😅🤣βαθυγνωσια........

Μου έρχονται ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ HMS (huawei mobile services) στο παλιό μου 3ετιας mate 10 lite......

Προσοχή,ανάψτε τα κλιματιστικά!

Η ζέστη βαράει κατακούτελα!

Γεγονός:Ηuawei No Google Services!

• Like 2
Δημοσ.

Κάτοχος Mate 20 pro, με χαλάει στο Mate 40 pro η μπροστινή κάμερα, το noch. Επρεπε να μείνει κατ εμε όπως στο Mate 20 pro και στο Mate 30 pro. 

γουστα είναι αυτά...

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, alexioannou είπε

😂😅🤣😂😅🤣

Αφού δεν έχεις ΠΕΙΡΑ γιατί προχωρήσες?🤣😅😂

Καταλαβαίνεις βέβαια ότι την κορυφή στις πωλήσεις την πέτυχε από τα φτηνά μοντέλα γιατί αν δεις το τοπ 10, ίσως και 20, σε πωλήσεις δεν υπάρχει ούτε για ιχνος ναυαρχίδα από την Huawei...

• Like 2
Δημοσ.

Και google services Θα έχουν και όλα θα δουλεύουν και τα μόνα που κάνουν και ηχογράφηση κλήσης και επεξεργαστής ο γρηγορότερος που υπάρχει και επιτέλους μάθαμε και κάτι ενδιαφέρον... και όλες οι ειδοποιήσεις έρχονται. Δεν ξέρω τι ακριβώς γράφετε...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πλέον για μένα η huawei είναι ίσως η καλύτερη εταιρεία για ναυαρχίδες(πρώην κάτοχος s7 edge) και τώρα p30 pro είναι φοβερό και ιδίως σε κάμερες που ανταγωνίζεται άνετα s20-iphone 11. Κάθε χρόνο πλέον βλέπουμε να προσφέρει όλο και κάτι καινούριο χωρίς φρου φρου κ αρώματα.. ναι ντάξει τα google services για κάποιους που δεν γνωρίζουν είναι λίγο δύσκολο να ψάχνουν apk κλπ αλλά κατ εμέ δεν αξίζει να χαντακωθεί γι αυτό τον λόγι η εταιρεία. Είναι καιρός να σταματήσει και το μονοπώλιο της google που μεταξύ μας οι περισσότεροι τις μισές προεγκατεστημές εφαρμογές τις απενεργοποιούμε

Επεξ/σία από MariosMps

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...