Προς το περιεχόμενο

Samsung S20+ και tempered glass

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σε όλους. Αγόρασα προ ημερών το S20+ και του έβαλα τη θήκη Spigen Tough Armor. Βλέπω όμως πως σε μια πτώση ίσως και να μην είναι τόσο προστατευμένη η οθόνη.

Ο λόγος του προβληματισμού μου είναι πως γραφονται πολλά σχετικά με προβλήματα λειτουργίας της αφής και ιδιαίτερα του δαχτυλικού αποτυπώματος σε περίπτωση χρήσης γυαλιού, ακόμη και με τα ακριβότερα tempered glasses της αγοράς (π.χ. Whitestone).

Eσείς πως έχετε τα δικά σας; Θεωρείτε απαραίτητο το tempered glass στο συγκεκριμένο μοντέλο (και γενικά στα S20);

Επεξ/σία από DrFreeman
Δημοσ.

Το δικό σου έχει gorilla6 ,είχα για daily το S8+ mμε gorilla 5 χωρίς τζαμακι για σχεδόν 3 χρόνια και δεν είχα κανένα θέμα. Με προσεκτική χρήση , δε το έβαλα ποτέ στην ίδια τσέπη-  τσάντα μαζί με κλειδιά πχ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 minutes ago, omitziz said:

Το δικό σου έχει gorilla6 ,είχα για daily το S8+ mμε gorilla 5 χωρίς τζαμακι για σχεδόν 3 χρόνια και δεν είχα κανένα θέμα. Με προσεκτική χρήση , δε το έβαλα ποτέ στην ίδια τσέπη-  τσάντα μαζί με κλειδιά πχ.

Κι εγώ έχω το S7 επί 4 χρόνια με θήκες που έχουν ελαφρώς ανασηκωμένο πλαίσιο (Spigen Hybrid, SUPCase) και πράγματι δεν υπήρξε κανένα θέμα. Απλώς βλέπω τις θήκες του S20+ με πολύ χαμηλότερο χείλος στο πλαίσιο γύρω γύρω - εκτός από το πάνω και κάτω μέρος. Η δε Tough Armor θεωρείται από τις ενισχυμένες, δεν είναι λεπτή και διακριτική.

Η αλήθεια είναι πως δεν θέλω να μπαίνω σε περιττούς μπελάδες, δυσλειτουργίες και να κάνω το κινητό πιο άσχημο. Από την άλλη με τόσο υψηλό κόστος ανησυχώ όσο να 'ναι.

Επεξ/σία από DrFreeman
typos
Δημοσ.
23 ώρες πριν, DrFreeman είπε

Καλημέρα σε όλους. Αγόρασα προ ημερών το S20+ και του έβαλα τη θήκη Spigen Tough Armor. Βλέπω όμως πως σε μια πτώση ίσως και να μην είναι τόσο προστατευμένη η οθόνη.

Ο λόγος του προβληματισμού μου είναι πως γραφονται πολλά σχετικά με προβλήματα λειτουργίας της αφής και ιδιαίτερα του δαχτυλικού αποτυπώματος σε περίπτωση χρήσης γυαλιού, ακόμη και με τα ακριβότερα tempered glasses της αγοράς (π.χ. Whitestone).

Eσείς πως έχετε τα δικά σας; Θεωρείτε απαραίτητο το tempered glass στο συγκεκριμένο μοντέλο (και γενικά στα S20);

Γιατί δεν παίρνεις μια flip case?

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, DrFreeman είπε

Δε με βολεύουν καθόλου οι άτιμες...

Τότε θέλει πολύ προσοχή να μην γρατζουνισεις την οθόνη και επίσης αν σου πέσει με τη μεριά τις οθόνης μπορεί να σπάσει. Αρα πρέπει να πάρεις καλό προστατευτικο τζάμι.

Δημοσ.
2 hours ago, koutsis said:

Τότε θέλει πολύ προσοχή να μην γρατζουνισεις την οθόνη και επίσης αν σου πέσει με τη μεριά τις οθόνης μπορεί να σπάσει. Αρα πρέπει να πάρεις καλό προστατευτικο τζάμι.

Γι'αυτό ψάχνω ποιοτικό, 100% συμβατό/απροβλημάτιστο τζαμάκι.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/8/2020 στις 9:45 ΠΜ, DrFreeman είπε

Έχω που έχω το S20 είχε προεγκατεστημένο Tempered Glass! 

EDIT: Τώρα είδα ότι είναι Screen Protector και όχι Tempered Glass!

Επεξ/σία από ThanosR92
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, koutsis είπε

Μήπως πήρες καμία μαϊμού; 

Ναι απο τον Κωτσοβολο.. Το βρήκες. 

https://www.sammobile.com/news/does-the-galaxy-s20-come-with-a-screen-protector-yes/amp/

Αλλά τώρα κατάλαβα ότι μαλλον είναι δύο διαφορετικά πράγματα. 

Επεξ/σία από ThanosR92

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...