imvrios Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Τι είναι αυτό το EDwaybuy, καινούργιος κινέζος απατεώνας; Κινέζος με τα καλύτερα reviews στο Trust Pilot που στέλνει από Γερμανία με UPS. Στην προκειμένη περίπτωση δωρεάν: https://www.edwaybuy.com/realme-x3-60x-zoom-12gb-256gb.html Κουπόνι EDREALMEX3 στο checkout. Ελλάδα από 500€ και στις αλυσίδες 600€: https://www.skroutz.gr/s/23630927/Realme-X3-Superzoom-256GB-Glacier-Blue.html?o=realme+X3+Super+Zoom idealo είναι στα ίδια επίπεδα με τις χαμηλότερες τιμές σε κάποιες χώρες από καταστήματα που δε στέλνουν Ελλάδα. Στα διάφορα Amazon είναι από 440€ (~450€ δηλαδή για εμάς) + έξοδα: https://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/200348304_-x3-superzoom-realme.html 855+, 120Hz display, 4200 mah μπαταρία, υποστηρίζει Dolby Atmos. edit: υπόψιν ότι υπόσχονται διετή εγγύηση. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2020 από imvrios 1
neosstoforum Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Καλό θα ήταν η σύγκριση να γίνεται με κινέζικα καταστήματα και όχι Ελλάδα/Ευρώπη. Π.χ. 432.16€ στο AliExpress με αποστολή από Ισπανία. https://www.aliexpress.com/item/10000293121386.html Το κινητό είναι πολύ δυνατό στα χαρτιά, σε αυτή τη τιμή όμως πιστεύω ότι θα έπρεπε να έχει AMOLED οθόνη, όπως έχει ειπωθεί και στο παρακάτω θέμα. Βέβαια θα μου πείτε τότε γιατί το άνοιξες αλλά και εγώ δεν το είχα προσέξει εξ αρχής. 1
termitiss Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 8 λεπτά πριν, neosstoforum είπε Καλό θα ήταν η σύγκριση να γίνεται με κινέζικα καταστήματα και όχι Ελλάδα/Ευρώπη. Π.χ. 432.16€ στο AliExpress με αποστολή από Ισπανία. https://www.aliexpress.com/item/10000293121386.html Το κινητό είναι πολύ δυνατό στα χαρτιά, σε αυτή τη τιμή όμως πιστεύω ότι θα έπρεπε να έχει AMOLED οθόνη, όπως έχει ειπωθεί και στο παρακάτω θέμα. Βέβαια θα μου πείτε τότε γιατί το άνοιξες αλλά και εγώ δεν το είχα προσέξει εξ αρχής. Για την σύγκριση διαφωνώ γιατί μας ενδιαφέρει η τιμή στην Ελλάδα. Ναι θα έπρεπε να βάλουν Amoled όμως επειδή το έχω στα χέρια μου η οθόνη με τα 120Hz είναι πολύ καλή
imvrios Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Πρέπει να τελείωσε. Το δοκίμασα πριν το ανεβάσω. Ήταν προσφορά από το Kimovil. 21 λεπτά πριν, neosstoforum είπε Καλό θα ήταν η σύγκριση να γίνεται με κινέζικα καταστήματα και όχι Ελλάδα/Ευρώπη. Π.χ. 432.16€ στο AliExpress με αποστολή από Ισπανία. Το όνειρο της ζωής σου πρέπει να είναι να γίνεις moderator για μία ημέρα. Μιλάμε θα κάνεις edit posts, παρατηρήσεις, διαγραφές, banaρίσματα. Παράδεισος. Εγώ στηρίζω. Ούτε για την οθόνη είναι προσφορά αν πάει έτσι αλλά εγώ δε σου έγραψα κάτι. Εδώ η σύγκριση με Ελλάδα έχει νόημα γιατί όπως έγραψα υπόσχονται διετή εγγύηση. edit: Είστε σίγουροι ότι βάζετε τον κωδικό; Ακόμα ισχύει η τιμή: Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2020 από imvrios 3
neosstoforum Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, imvrios είπε Το όνειρο της ζωής σου πρέπει να είναι να γίνεις moderator για μία ημέρα. Μιλάμε θα κάνεις edit posts, παρατηρήσεις, διαγραφές, banaρίσματα. Παράδεισος. Εγώ στηρίζω. Ούτε για την οθόνη είναι προσφορά αν πάει έτσι αλλά εγώ δε σου έγραψα κάτι. Εδώ η σύγκριση με Ελλάδα έχει νόημα γιατί όπως έγραψα υπόσχονται διετή εγγύηση. Μπα. Δεν ασχολούμαι τόσο πολύ τώρα τελευταία. Απλά παλαιότερα είχα ανοίξει και εγώ θέμα με κινέζικο κατάστημα και ο matrixxx μου είχε πει ότι πρέπει να συγκρίνω τιμές με Κίνα, όχι Ελλάδα. Όσο για την οθόνη, για κάποιον μπορεί να είναι προσφορά για κάποιον άλλον όχι, τουλάχιστον όμως συμφέρει συγκριτικά με την χαμηλότερη τιμή στο AliExpress. Βέβαια εγώ δεν είπα κάτι για το κινητό, του τύπου ότι δεν αποτελεί προσφορά ή δεν αξίζει, απλά στάθηκα στην ορθότητα της σύγκρισης.Τώρα με την διετή εγγύηση, ναι, αν όντως σε καλύψουν τότε εκεί αλλάζει λίγο το θέμα. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2020 από neosstoforum 1
termitiss Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 34 λεπτά πριν, imvrios είπε edit: Είστε σίγουροι ότι βάζετε τον κωδικό; Ακόμα ισχύει η τιμή: Το ανέβασα και πιο πάνω. 414€ είναι 1
imvrios Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Ξέρεις τι: βάλε το προϊόν στο καλάθι, πήγαινε στο καλάθι και βάλε τον κωδικό εκεί που λέει DISCOUNT CODES. Θα έλεγα να το δοκιμάσεις με άλλο browser ή incognito mode. Ιδανικά και από άλλη σύνδεση. Τώρα μπορεί βάσει cookies ή IP Address να σου δίνει συνέχεια αυτή την τιμή.
leo066 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 8 λεπτά πριν, imvrios είπε Ξέρεις τι: βάλε το προϊόν στο καλάθι, πήγαινε στο καλάθι και βάλε τον κωδικό εκεί που λέει DISCOUNT CODES. Θα έλεγα να το δοκιμάσεις με άλλο browser ή incognito mode. Ιδανικά και από άλλη σύνδεση. Τώρα μπορεί βάσει cookies ή IP Address να σου δίνει συνέχεια αυτή την τιμή. 414 είναι
imvrios Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Οκ, τότε η μόνη εξήγηση είναι ότι δεν είμαστε ίσα κι όμοια 🙂 Τι να πω, μόλις το ξαναέκανα. 389,17€ πάλι. Και στο Kimovil η προσφορά για τους Ισπανούς (ισπανικό site είναι) έβγαινε 400€ τελική. 1
TechnoState Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 @neosstoforum .... όπως κ να έχει, ευχαριστούμε για την συνδρομή σου κ για την ενημέρωση που μας δίνεις ανά τα διαστήματα! 2 1
Tantalord Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, TechnoState είπε @neosstoforum .... όπως κ να έχει, ευχαριστούμε για την συνδρομή σου κ για την ενημέρωση που μας δίνεις ανά τα διαστήματα! Εγω θα πω χωρις παρεξήγηση ότι μας έχει ζαλίσει κοινώς ο neos με τα μισά να μην είναι προσφορές.....Αν είναι έτσι βάζω και εγώ post για να ικανοποιούμαι με τα like....Αύγουστος λέμε, διακοπές και το ψάξιμο απο Σεπτέμβρη γιατί έχει έξοδα στα νησιά (για όσους πάτε)....😆 Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2020 από Tantalord 1 3
imvrios Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Μπορεί κάποιος να δοκιμάσει και σήμερα; Σήμερα είναι ακόμα πιο φθηνό, 387,74€
imvrios Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Μπορείτε να δείτε σε incognito window με click στο link στην αρχική δημοσίευση. Αυτό πάντως δε το έχω ξαναδεί. Αφενός την κατάσταση αυτή καθ' αυτή, αφετέρου ότι ο ευνοημένος είναι εγώ: Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2020 από imvrios
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα