Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παίδες.

Κάνω roadtrip Εύβοια σύντομα, από την ερχόμενη Κυριακή και για μια εβδομάδα. Δεν είναι πως δεν την γνωρίζω, αλλά θέλω πέρα από την ΚΟΡΥΦΗ της (που μάλλον δε θα φτάσουμε μέχρι Λιχαδονήσια λ.χ.) όπως και το ξερό Νότο, ιδέες για διάφορα μέρη - κυρίως πηγές για να προσθέσω σαν όμορφους προορισμούς.

Να προσθέσω πως θα παίζει και σκηνή. Ξεκινάμε από Ερέτρια που είναι το εξοχικό.

Κοιτούσα την ΠΗΓΗ ΚΟΛΕΘΡΑ, τσεκάρετε λινκ να δείτε σημείο. Τώρα ερώτημα για αυτούς που γνωρίζουν. Αυγουστιάτικα, θα είναι κολυμπήσιμη; Ή θα έχει πέσει η στάθμη και θα δείχνει σα βούρκος. Γιατί αν δεν είναι κολυμπίσιμη καταστράφηκα, θα τρέξουμε μέχρι εκεί τόσα χιλιόμετρα σχεδόν για το τίποτα. Εφόσον θα πάμε και στα πλατάνια του Προκόπι και σε Στενή Ευβοίας το νεράκι το τρεχούμενο δεν θα μας λείψει καθόλου.. άρα θα είναι περιττό έξοδο και χρόνος.

Υπάρχει κάποιος ειδήμων της Ευβοίας να μας διαφωτίσει παρακαλώ; :)

Υ.Γ.: Εδώ είναι η λίστα με τα μέρη που έχω κατά σχέδιο.

1.PNG.b8671ca915bbf029096ff7620dd79c74.PNG

Δημοσ.

Δεν έχω πάει (για την ακρίβεια από εσένα έμαθα την ύπαρξη της Κολέθρας) αλλά βλέπω ότι ήδη στο link που παρέθεσες, στις αξιολογήσεις, απαντούν στο ερώτημά σου. Δηλαδή ότι το καλοκαίρι γενικά δεν έχει νερό.

Δημοσ.

Η κολέθρα δεν είναι κολυμπίσιμη σε καμία περίπτωση. Σε τραβάει κάτω. Για καμία σοβαρή κατάδυση με μπουκάλες από έμπειρους σπηλαιοδύτες.

Αν θες φάση καταρράκτη με λιμνούλα δες για μανικιάτη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...