yilliy Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, lionheart75 είπε Nα σαι καλά ναι VIP 5 είμαι. Θα κάνω μια προσπάθεια αύριο, ελπίζω να προλάβω αλλιώς και στην κανονική τιμή (365) δεν με χαλάει καθόλου. Νομίζω πως η "αυριανή" φεύγει από Κίνα. Τουλάχιστον έτσι φαίνεται στο reserve που έκανα εγώ. Όποτε, μαζί με τα 21 κάτι (αν θυμάμαι καλά) δολάρια του priority line βγαίνει πολύ κοντά στα 365 eur που κοστίζει τώρα. Προτίμησα να την πάρω από Τσεχία με 363,37 (με ένα χαζοκούπονο "allowence") κ φρι μεταφορικά. 1
lionheart75 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, yilliy είπε Νομίζω πως η "αυριανή" φεύγει από Κίνα. Τουλάχιστον έτσι φαίνεται στο reserve που έκανα εγώ. Όποτε, μαζί με τα 21 κάτι (αν θυμάμαι καλά) δολάρια του priority line βγαίνει πολύ κοντά στα 365 eur που κοστίζει τώρα. Προτίμησα να την πάρω από Τσεχία με 363,37 (με ένα χαζοκούπονο "allowence") κ φρι μεταφορικά. Σωστός και εγώ από Τσεχία θα την πάρω, άλλωστε σιγά την διαφορά τα 16 ευρώ. Άσε που αύριο στις 11 το πρωί θα είμαι δουλειά και θα ξεχαστώ στάνταρ.
kostiger Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, lionheart75 είπε Μας κατέστρεψες. Την είχα στο καλάθι στα 372 με το κουπόνι BGCZXM34 και την λιβάνιζα με τις ώρες. Τώρα τα πράγματα στενεύουν περισσότερο, thanks. edit: dual monitor setup με 2 curved 34" είναι overkill? Σε γραφειο ή σε σανιδα του surf θα τα βαλεις; 😀 Το overkill, του overkill, ω overkill...
lionheart75 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, kostiger είπε Σε γραφειο ή σε σανιδα του surf θα τα βαλεις; 😀 Το overkill, του overkill, ω overkill... Overkill η ζωή μου όλη!
argosixna Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, kostiger είπε Σε γραφειο ή σε σανιδα του surf θα τα βαλεις; 😀 Το overkill, του overkill, ω overkill... Eχω 2 27αρες κυρτες της samsung και απο πανω ακριβως 49αρα κυρτη Aλλα περιμενω πως και πως να ερθει ο νοεμβριος να αλλαξω σε 34αρες σαν τον lion 1 1
imvrios Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) @yilliy Για την ίστορία είχες δίκιο. Η τιμή ήταν για αποστολή από Κίνα με δωρεάν όμως μεταφορικά (η δωρεάν μέθοδος είναι κι αυτή Priority Line αλλά στο στέλνουν σιδηροδρομικά. Χωρίς τελωνείο, αγόρασα διάδρομο Xiaomi έτσι). Δεν αξίζει η αναμονή για τόσο μικρή διαφορά. Εχτυπήθη από Τσεχία. Επίσης πολύ πράγμα το Banggood σήμερα σε όλες τις γνωστές προσφορές. Poco F2 Pro 350€ από Ισπανία, έχει OnePlus, Blitzwolf, πολύ πράγμα από Xiaomi κλπ Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2020 από imvrios
yilliy Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, imvrios είπε @yilliy Για την ίστορία είχες δίκιο. Η τιμή ήταν για αποστολή από Κίνα με δωρεάν όμως μεταφορικά (η δωρεάν μέθοδος είναι κι αυτή Priority Line αλλά στο στέλνουν σιδηροδρομικά. Χωρίς τελωνείο, αγόρασα διάδρομο Xiaomi έτσι). Δεν αξίζει η αναμονή για τόσο μικρή διαφορά. Εχτυπήθη από Κίνα. Επίσης πολύ πράγμα το Banggood σήμερα σε όλες τις γνωστές προσφορές. Poco F2 Pro 350€ από Ισπανία, έχει OnePlus, Blitzwolf, πολύ πράγμα από Xiaomi κλπ ok, -18 eur δεν είναι λίγο για κάποιον που δεν την βιάζεται, αν το European Railway Direct Mail δεν έχει σίγουρα (;) τελωνείο. Κι αν είχε επιβεβαιώσει κάποιος το no customs για τους ευρωπαϊκούς σιδηροδρόμους εδώ, θα 'ταν ακόμη καλύτερα...
lionheart75 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, yilliy είπε ok, -18 eur δεν είναι λίγο για κάποιον που δεν την βιάζεται, αν το European Railway Direct Mail δεν έχει σίγουρα (;) τελωνείο. Κι αν είχε επιβεβαιώσει κάποιος το no customs για τους ευρωπαϊκούς σιδηροδρόμους εδώ, θα 'ταν ακόμη καλύτερα... Kαι εγώ αυτό σκέφτομαι καθώς είμαι με το δάκτυλο στην σκανδάλη να την παραγγείλω από Κίνα καθώς δεν την βιάζομαι. Πάντως η μέθοδος είναι εγγυημένη, δεν περνάει τελωνείο. Εμένα το μόνο που με προβληματίζει είναι το γεγονός μην φάει έντονο ξύλο το πακέτο με αυτή τη μέθοδο και έρθει η οθόνη σπασμένη. Η τιμή πάντως είναι εξαιρετική! Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2020 από lionheart75 1
imvrios Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Ας γράψει κι άλλος εμπειρία αν έχει αγοράσει κάτι βαρύ που του το έστειλαν σιδηροδρομικά. Υπόψιν όμως ότι είχε πάει δύο μήνες η παραλαβή και αυτό ήταν προ Covid. Ενώ Τσεχία, 28 Αυγούστου αγόρασα αφυγραντήρα και τη Δευτέρα παραδόθηκε σπίτι μου από DHL. Μόνο και μόνο γι' αυτό αξίζουν τα 17€. 1
yilliy Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, lionheart75 είπε Kαι εγώ αυτό σκέφτομαι καθώς είμαι με το δάκτυλο στην σκανδάλη να την παραγγείλω από Κίνα καθώς δεν την βιάζομαι. Πάντως η μέθοδος είναι εγγυημένη, δεν περνάει τελωνείο. Εμένα το μόνο που με προβληματίζει είναι το γεγονός μην φάει έντονο ξύλο το πακέτο με αυτή τη μέθοδο και έρθει η οθόνη σπασμένη. Η τιμή πάντως είναι εξαιρετική! Κι εγώ αυτό σκέφτομαι και δεν έχω ακυρώσει ακόμη την παραγγελία από Τσεχία. Ακόμη είναι διαθέσιμη.
imvrios Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Τι να σου πω. Μόνο που θα την έχουμε 1,5 μήνα νωρίτερα δικαιολογεί όχι απλώς 17€, παραπάνω. Εγώ δε θα την ακύρωνα. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2020 από imvrios 1
lionheart75 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 23 λεπτά πριν, imvrios είπε Τι να σου πω. Μόνο που θα την έχουμε 1,5 μήνα νωρίτερα δικαιολογεί όχι απλώς 17€, παραπάνω. Εγώ δε θα την ακύρωνα. Ναι δεν αξίζει, καλύτερα από Τσεχία. Να ήταν η διαφορά στο πενηντάρικο να πεις ok. Το άγχος μόνο που θα έχουμε 1,5- 2 μήνες μέχρι να έρθει κοστίζει πολύ παραπάνω.
equi1908 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Πήρε κανείς από Τσεχία με την δωρεάν επιλογή μεταφορικών να μας πει σε πόσες ημέρες του ήρθε? Την χτύπησα χτες στα 363€
HondosCenter Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, equi1908 είπε Πήρε κανείς από Τσεχία με την δωρεάν επιλογή μεταφορικών να μας πει σε πόσες ημέρες του ήρθε? Την χτύπησα χτες στα 363€ Περίπου δέκα ημέρες 1
lionheart75 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Tην πήρα και εγώ σήμερα στα 364,22€ από Τσεχία αλλά δεν έχει πλέον απόθεμα, οπότε θα αργήσει λίγες μέρες, μέχρι 22/09 θα έχει φύγει όπως ανέγραφε το πρωί το site όταν την παρήγγειλα. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2020 από lionheart75
Προτεινόμενες αναρτήσεις