Προς το περιεχόμενο

Dell S2719Dgf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη για ένα θέμα που προέκυψε με τη συγκεκριμένη οθόνη του τίτλου. 

Έγινε κάτοχος πέρσυ της συγκεκριμένης οθόνης, στην αρχή ζήτησα αντικατάσταση  γιατί απο άποψη μαύρου χρώματος γενικά το πάνελ ήταν χάλια σε total black screen όλες οι γωνίες ήταν γκρί μέχρι κοντά στο κέντρο. Στη συνέχεια μετά απο ένα χρόνο  λοιπόν η οθόνη που μου έφεραν τότε παρουσίασε καμμένο πίξελ έτσι ζήτησα πάλι αντικατάσταση και εδώ μου έστειλαν μία refurbished χωρίς καλώδια τα οποία είπαν θα μου τα στείλουν, όχι του κουτιού όπως την άλλη φορά. 

Γενικά δεν εμπιστεύομαι και πολύ το refurbished  θα έπρεπε να ζητήσω αν υπάρχει η ικανότητα να παραλάβω του κουτιού οθόνη ή μπορούν να μου στέλνουν ότι διαθέτουν αυτοί γιατί απ ότι κατάλαβα περίμενα να τους έρθει και αυτή που μου έστειλαν τώρα καθώς περίμεναν για παραλαβή απο 27/07

Δημοσ.

Ενα χρόνο μετα,δεν ειναι υποχρεωμενοι να σου δωσουν του κουτιού,οποτε και να το ζητουσες ,εαν ήθελαν σου εδιναν. 

Δημοσ.

Νομίζω ότι η ουσία είναι πόσο καλή είναι η refubrished που σου έστειλαν, πέρα από αυτό είσαι αρκετά άτυχος και το κατάστημα πάρα πολύ εξυπηρετικό. Από όσο γνωρίζω η εγγύηση για κανένα καμένο pixel της Dell ισχύει μόνο για UltraSharp, Professional and Alienware.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, georpapas είπε

γιατί απο άποψη μαύρου χρώματος γενικά το πάνελ ήταν χάλια σε total black screen όλες οι γωνίες ήταν γκρί μέχρι κοντά στο κέντρ

Με Tn panel τι ακριβώς περίμένεις , πίσσα μάυρη ?
Και πάλι καλά που στην αλλάξανε.... 

Επεξ/σία από leros2004
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, leros2004 είπε

Με Tn panel τι ακριβώς περίμένεις , πίσσα μάυρη ?
Και πάλι καλά που στην αλλάξανε.... 

Δε λεει για το μαυρο αυτο καθεαυτο αλλα για black uniformity.

Επεσε σε κακο κομματι.

Εμενα πχ δεν εχει ιδιαιτερα πολυ.Εχει ,αλλα δεν ενοχλει.

Δημοσ.

Το Χειρότερο δεν το ακούσατε ακόμη, σήμερα μου ήρθαν και τα καλώδια τα οποία δεν είναι συμβατά με την μπρίζα!!!! και όταν λέω δεν είναι συμβατά εννοώ πως το καλώδιο που μου έστειλαν δεν είναι συμβατό με EU μπρίζες!!! Δηλαδή αυτά τα παιδιά ούτε τα αυτονόητα;

Μία εβδομάδα χωρίς οθόνη στα σίγουρα....

Δημοσ.
6 ώρες πριν, georpapas είπε

Το Χειρότερο δεν το ακούσατε ακόμη, σήμερα μου ήρθαν και τα καλώδια τα οποία δεν είναι συμβατά με την μπρίζα!!!! και όταν λέω δεν είναι συμβατά εννοώ πως το καλώδιο που μου έστειλαν δεν είναι συμβατό με EU μπρίζες!!! Δηλαδή αυτά τα παιδιά ούτε τα αυτονόητα;

Μία εβδομάδα χωρίς οθόνη στα σίγουρα....

Σε μένα όταν μου είχαν αλλάξει την 24αρα, μόνο την οθόνη έδωσα, όλα τα αλλα τα κράτησα για την καινούργια 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, leros2004 είπε

Σε μένα όταν μου είχαν αλλάξει την 24αρα, μόνο την οθόνη έδωσα, όλα τα αλλα τα κράτησα για την καινούργια 

δεν είχα κάποια ενημέρωση για να κρατήσω τα καλώδια οπότε και δεν τα κράτησα 😕

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...