george1977 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Καλησπέρα και πάλι, Θα ήθελα τα φώτα σας, έχω ένα παλιο laptop Aspire 5735z, Εδώ και χρόνια δεν έχει σκληρό δίσκο καθως έχει καει. Από τότε είχα βάλει σε ένα στικάκι linux mint (live usb) Η χρήση του είναι για τις διακοπές, Απλά να ανοίγει το λειτουργικό και να βλέπω ταινίες από εξωτερικό που έχω. Για να μην χρησιμοποιω usb είχα την φαινή ιδέα να κάνω εγκατάστασ το linux σε μια sd κάρτα (πιθανόν ποιο αργή απο το στικακι) με αποτέλεσμα να έχω καθυστέρηση σε full screen στις ταινίες.(εκτός άμα έφταιγε η καινούργια έκδοση του linux που έβαλα). Το λαπτοπ εχει 2gb ραμ, Και πάμε στην ερώτηση, Να πάρω στικάκι? ποιο γρήγρη micro sd? κανα μεταχειρισμένο ssd δίσκο (sata 2)? Να βρω και αλλη μνήμη? παει μέχρι 4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Βαλε μνημη να πας στα 4. Παρε εναν καινουργιο ssd sata3 120gb (θα δουλευει σε sata2 ταχυτητες προφανως) γυρω στα 20-30ευρω και θα εισαι αρχοντας. Σε δευτερη φαση ψαχνεις να αλλαξεις και επεξεργαστη. Μεχρι και windows 10 θα τρεχεις . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr^Robot Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Καταλαβαίνω ότι δεν θες να επενδύσεις αφού η χρήση είναι ελάχιστη. Μπες στης αγγελίες , πάρε εναν 120αρι SSD και 2gb ραμ ακόμα για τα Windowsκαι ξεμπερδεψες με 25-30 ευρώ. Καλύτερα σε συμφέρει έτσι αφού είτε πάρεις στικ είτε γρηγορότερη SD θα είσαι στα ιδια , με τον δίσκο και την ραμ λύνεις το θέμα μια και καλή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george1977 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 οκ παίδες ευχαριστώ, θα παίξει ο ssd 3 e? γιατί στα τεχνικά χαρακτηριστικά λέει ssd2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, george1977 είπε οκ παίδες ευχαριστώ, θα παίξει ο ssd 3 e? γιατί στα τεχνικά χαρακτηριστικά λέει ssd2 Ναι , για αυτο προτεινα καινουργιο φτηνο ssd sata3. Απλα στο φορητο σου θα παιξει σε ταχυτητες sata2. Και στο μελλον το κοτσαρεις σε αλλο μηχανημα με sata3 ports και παιζει και σε αυτες τις ταχυτητες. Φτηνιαρης ssd θα ειναι ( 25-30 ευρω) αλλα θα σου μεινει. (To εχω κανει προσωπικα , δεν υπαρχει περιπτωση τετοιο σεναριο να μην παιξει) Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2020 από mphxths 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george1977 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Μου εδωσες ιδεα. Θα παρω τον παλιο ssd απο τον σταθερο και θα αγορασω καινουργιο στον σταθερο. Ευχαριστω παιδες για την βοηθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα