irisman Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Χαιρετω το φορουμ Αυτη την στιγμη ειμαι στην Vodafone με γραμμη 100mpbs vdsl. Στο τεστ ταχυτητας της ookla πιανω 100 downlowd και 10 uplod. Το ΚΑΦΑΟ ειναι 30 μετρα απο το σπιτι μου μενω σε διπλοκατοικια. Απο την vodafone μου ειπαν οτι μπορουν να μου κανουν την αναβαθμιση σε 200 ftth χωρις εργασια στο σπιτι επειδη το καφαο ειναι πολυ κοντα. Ειναι δυνατον να θελω ftth και να μην περαστει το καλωδιο της οπτικης ινας μεσα στο σπιτι? Μηπως με δουλευουν? Θελω την γνωμη σας.. Επισης η cosmote αυτες τις μερες εχει μια προσφορα για την 200αρα στα 55,90 και αυτην την στιγμη δινω 38 ευρω για την 100αρα. Δεν εχω ποτε προβληματα γενικα απλα θελω να ξερω αν αξιζει η αναβαθμιση. Ευχαριστω εκ των προτερων
geoavlonitis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Λογικά VDSL θα είναι και πάλι, όπως και τώρα. Εφόσον το καφάο είναι πολύ κοντά σου θα έχεις σίγουρα τα 200. Τώρα η εταιρία δεν παίζει ρόλο, όλες από την ίδια καμπίνα δίνουν πλέον, εσύ απλώς διαλέγεις όποια θες.
irisman Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Αν καταλαβα καλα θα ειναι fttc δηλαδη οπτικη ειναι μεχρι το καφαο και απο εκει με χαλκο η κανω λαθος? Σε ευχαριστω
bill2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Αν δεν σου αλλάξουν κάτι ναι Αν παρατηρήσεις μεσα στο σιτε τους έχουν 2 πακέτα για την 200 γραμμή το ένα fttc που δεν το λέει και το άλλο ftth
jkoukos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Μία περιοχή είτε θα έχει καμπίνες FTTC, άρα υπηρεσία VDSL μέσω καλωδίου χαλκού από αυτήν μέχρι το σπίτι μας είτε καμπίνες FTTH, άρα υπηρεσία GPON μέσω οπτικής ίνας μέχρι το σπίτι μας. Ποτέ και τα δύο ταυτόχρονα.
xaratsi Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Είσαι απ' τους λίγους τυχερούς, όποτε εαν η τιμή που θα βγαλουν αξίζει,προχωρει. Στη χειρότερη ξαναγυρνάς στο 100/10 Πίεσε και για καλύτερη τιμή σε πακέτο με κάποιο/α κινητά που έχετε +νεο ρουτερ φυσικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα