Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια

Εχω ενα προβλημα με το τζακι μου. Γενικα μυριζει, ειδικα τωρα καλοκαιρινους μηνες μας εχει πεθανει τελειως. Εφερα ενα παιδι. Το καθαρισαμε ολα καλα ολα ωραια αλλα μετα απο μια μερα αρχισε παλι να μυριζει. Να σημειωθει οτι το τζακι ειναι πρωτο οροφο και πανω εχουμε αλλους πεντε. Δηλαδη 15-20 μετρα καμιναδα κατα προσεγγιση. Μιλησα με καποιον απο το σαιτ αυτο (αν ειναι αντιθετα τον κανονισμων διαγραψτε το, ειμαι νεος εδω) και μου ειπε οτι ειναι κατα πασα πιθανοτητα θεμα εξαερισμου και οτι το προβλημα θα το ελυνε ενα καπελο με μοτερ το οποιο κοστολογικα μπορει να παει απο 200-300 ευρω αλλα μου φαινονται πολλα. Προς το παρον εχουμε χτιστο καπελο παλαιου τυπου. Εχει αντιμετωπισει κανενας παρομοιο προβλημα; Δεν παλευεται αλλο. Ευχαριστω

Δημοσ.

Καλησπέρα... φαντάζομαι δεν έχει θυρίδα για να κλείνει η καμινάδα, σωστά?

Σίγουρα ένα καπέλο με μοτέρ θα βοηθήσει τόσο τώρα αλλά πολύ περισσότερο κ όταν το καις.

Ειδικά μέχρι η καμινάδα να πιάσει σωστή θερμοκρασία κ τα καυσαέρια να έχουν σωστό/φυσικό εξαερισμό.

Ίσως να βοηθούσε ένα περιστροφικό καπέλο....που κ πάλι θέλει ξηλωμα το χτιστό καπέλο.

Σε κάθε περίπτωση κ επειδή η απόσταση είναι μεγάλη, ένας έμπειρος τζακάς θα σου δώσει λύση, αλλιώς θα καταλήξεις να έχεις πληρώσει αρκετά μέχρι να βρεις την σωστή μόνος σου.

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Rev1608 είπε

Καλησπερα παιδια

Εχω ενα προβλημα με το τζακι μου. Γενικα μυριζει, ειδικα τωρα καλοκαιρινους μηνες μας εχει πεθανει τελειως. Εφερα ενα παιδι. Το καθαρισαμε ολα καλα ολα ωραια αλλα μετα απο μια μερα αρχισε παλι να μυριζει. Να σημειωθει οτι το τζακι ειναι πρωτο οροφο και πανω εχουμε αλλους πεντε. Δηλαδη 15-20 μετρα καμιναδα κατα προσεγγιση. Μιλησα με καποιον απο το σαιτ αυτο (αν ειναι αντιθετα τον κανονισμων διαγραψτε το, ειμαι νεος εδω) και μου ειπε οτι ειναι κατα πασα πιθανοτητα θεμα εξαερισμου και οτι το προβλημα θα το ελυνε ενα καπελο με μοτερ το οποιο κοστολογικα μπορει να παει απο 200-300 ευρω αλλα μου φαινονται πολλα. Προς το παρον εχουμε χτιστο καπελο παλαιου τυπου. Εχει αντιμετωπισει κανενας παρομοιο προβλημα; Δεν παλευεται αλλο. Ευχαριστω

Πόσο παλιά είναι η πολυκατοικία? Μου κάνει εντύπωση που υπάρχει μία καμινάδα για όλα τα διαμερίσματα. Σε πολυκατοικία 30 χρόνων αλλά και σε νεώτερη κάθε διαμέρισμα έχει τη δική του καμινάδα για το τζάκι!

Δημοσ.
9 ώρες πριν, SB_1957 είπε

Πόσο παλιά είναι η πολυκατοικία? Μου κάνει εντύπωση που υπάρχει μία καμινάδα για όλα τα διαμερίσματα. Σε πολυκατοικία 30 χρόνων αλλά και σε νεώτερη κάθε διαμέρισμα έχει τη δική του καμινάδα για το τζάκι!

Ειναι του 80. Καθε καμιναδα διαμερισμα εχει δικη του καμιναδα η οποια εν τελει καταληγει σε μια ενιαια κατασκευη η οποια αγγαλιαζει ολες τις καμιναδας και ειναι διπλα διπλα

9 ώρες πριν, TechnoState είπε

Καλησπέρα... φαντάζομαι δεν έχει θυρίδα για να κλείνει η καμινάδα, σωστά?

Σίγουρα ένα καπέλο με μοτέρ θα βοηθήσει τόσο τώρα αλλά πολύ περισσότερο κ όταν το καις.

Ειδικά μέχρι η καμινάδα να πιάσει σωστή θερμοκρασία κ τα καυσαέρια να έχουν σωστό/φυσικό εξαερισμό.

Ίσως να βοηθούσε ένα περιστροφικό καπέλο....που κ πάλι θέλει ξηλωμα το χτιστό καπέλο.

Σε κάθε περίπτωση κ επειδή η απόσταση είναι μεγάλη, ένας έμπειρος τζακάς θα σου δώσει λύση, αλλιώς θα καταλήξεις να έχεις πληρώσει αρκετά μέχρι να βρεις την σωστή μόνος σου.

Ηρθαν τα παιδια χτες απογευμα τελικα, μια χαρα στην επικοινωνια αλλα μου ειπαν οτι μονο μοτερακι θα μας κανει σιγουρη δουλεια επειδη οντως η αποσταση ειναι μεγαλη, η διατομη της καμιναδας μικρη και ειδαν οτι κανει αρκετες επιστροφες αερα το τζακι. Σεπτεμβρη λογικα θα το φτιαξουμε

Δημοσ.

πιο ευκολη λυση θα ήταν να βαλεις ενα κλαπε... για τον ιδιο λογο (μυριζει) το κλεινω κ εγω το καλοκαιρι κ ολα καλα...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, Rev1608 είπε

Εχω ενα προβλημα με το τζακι μου. Γενικα μυριζει, ειδικα τωρα καλοκαιρινους μηνες μας εχει πεθανει Μιλησα με καποιον  και μου ειπε οτι ειναι κατα πασα πιθανοτητα θεμα εξαερισμου και οτι το προβλημα θα το ελυνε ενα καπελο με μοτερ το οποιο κοστολογικα μπορει να παει απο 200-300 ευρω αλλα μου φαινονται πολλα. Προς το παρον εχουμε χτιστο καπελο παλαιου τυπου. Εχει αντιμετωπισει κανενας παρομοιο προβλημα; Δεν παλευεται αλλο

σε πρωτη φαση το θεμα σου θα έπρεπε να ήταν εδώ  συμβουλες-σε-τεχνικά-θέματα-επισκευές-ζημιες-ανακαινίσεις-αναπαλαιώσεις-diy-και-λοιπές-εργασίες/

Από την περιγραφή φαντάζομαι ότι μιλάς για ανοιχτό τζακι Μεγάλο λάθος  Ζεστη μούρη κρύος μπιπ :lol: !!!!!!! Να δώσεις 200-300 να βάλεις καπέλο με μοτέρ δεν θα το επέλεγα  Βάλε μια αεροθερμη κλειστη κασέτα 400-500  €  να ζεσταθεί ο μπιπ η ενα απλό περιστρεφωμενο και να έχεις κάποιο παράθυρο λίγο σπαστό - ανοιχτό  γιατι αν έχεις και στεγανά αλουμίνια και δεν ανοίγεις για να μην μπει ζέστη μέσα η κάνα παρεισακτος   το φουκαριάρικο το τζάκι από που να αναπνεύσει

Επεξ/σία από hp8

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...