conkal Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 22 ώρες πριν, john_But είπε τα Scirocco δεν ραγιζαν τα μπλοκ στον 1 και 3 κύλινδρο; Αυτο το επαθε ενας φιλος , εντος εγγυησης ευτυχως.
paylidis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Μη μπλέκεις με το σιροκο παρε το οπελ να κανείς τη δουλειά σου... πολλες βλάβες κ πολλά έξοδα για το τίποτα ήταν αυτό το αμαξι Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2020 από paylidis
Paolo_1988 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, paylidis είπε Μη μπλέκεις με το σιροκο παρε το οπελ να κανείς τη δουλειά σου... πολλες βλάβες κ πολλά έξοδα για το τίποτα ήταν αυτό το αμαξι Δεν ξέρω..... άμα βγάζουν τόσα πολλά προβλήματα + έξοδα, δεν θα τα μοσχοπουοαγαν, θα τα σκοτωνανε... όπως όταν πούλησα εγώ το 207 rallye το είχα πάρει 16 και το πούλησα 5 σε 5 χρόνια με λίγα χιλιόμετρα + έξοδα πρόβληματα κτλ που είχα πληρώσει άστα έχω πάθει ψυχολογικο γι αυτό βλέπω τα scirocco 11 χρόνων αμάξι και κρατάει τιμή και μου φενεται safe Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2020 από Paolo_1988
Salvation81 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, Paolo_1988 είπε Δεν ξέρω..... άμα βγάζουν τόσα πολλά προβλήματα + έξοδα, δεν θα τα μοσχοπουοαγαν, θα τα σκοτωνανε... όπως όταν πούλησα εγώ το 207 rallye το είχα πάρει 16 και το πούλησα 5 σε 5 χρόνια με λίγα χιλιόμετρα + έξοδα πρόβληματα κτλ που είχα πληρώσει άστα έχω πάθει ψυχολογικο γι αυτό βλέπω τα scirocco 11 χρόνων αμάξι και κρατάει τιμή και μου φενεται safe Το κραταει τιμη ειναι σχετικο, αν εννοεις πχ στο Car.gr οταν μαζευονται στο Club της VW (πιο συγκεκριμενα οσοι εχουν Scirocco) και συμφωνουν να εχουν πανω κατω ολοι τις ιδιες τιμες λογικο να κραταει τιμη (και αυτο στο λεω ερχομενος απο αλλο Club που ειχε γινει ακριβως το ιδιο πραγμα). Απο εκει και περα το μονο που τα κραταει κατεμε ειναι πως ολοι ειχαν παρει 1.4 και 1.6 οποτε δεν εχουν πολλα τελη. Περα απο αυτο ομως τιποτα (οκ ομορφο αυτοκινητο, καλες επιδοσεις, αθλιο εσωτερικο και φυσικα μεχρι τα μοντελα 11-12 πολλες ζημιες - που δεν εφταιγαν τα αυτοκινητα αλλα εκεινοι που επαιρναν 1.4/1.6 και νομιζαν πως θα βγαλουν σωστα 200+ αλογα). Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2020 από Salvation81
paylidis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 7 ώρες πριν, Paolo_1988 είπε Δεν ξέρω..... άμα βγάζουν τόσα πολλά προβλήματα + έξοδα, δεν θα τα μοσχοπουοαγαν, θα τα σκοτωνανε... όπως όταν πούλησα εγώ το 207 rallye το είχα πάρει 16 και το πούλησα 5 σε 5 χρόνια με λίγα χιλιόμετρα + έξοδα πρόβληματα κτλ που είχα πληρώσει άστα έχω πάθει ψυχολογικο γι αυτό βλέπω τα scirocco 11 χρόνων αμάξι και κρατάει τιμή και μου φενεται safe δε παει ακριβως ετσι δυστυχώς... επισης κακα τα ψεματα αλλη μεταπωλητική αξια κρατάει ενα γερμανικό και άλλη ενα γαλλικό... και φυσικα παιζει ρόλο και η προσφορά/ζήτηση...!
Paolo_1988 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 17 ώρες πριν, Salvation81 είπε Το κραταει τιμη ειναι σχετικο, αν εννοεις πχ στο Car.gr οταν μαζευονται στο Club της VW (πιο συγκεκριμενα οσοι εχουν Scirocco) και συμφωνουν να εχουν πανω κατω ολοι τις ιδιες τιμες λογικο να κραταει τιμη (και αυτο στο λεω ερχομενος απο αλλο Club που ειχε γινει ακριβως το ιδιο πραγμα). Απο εκει και περα το μονο που τα κραταει κατεμε ειναι πως ολοι ειχαν παρει 1.4 και 1.6 οποτε δεν εχουν πολλα τελη. Περα απο αυτο ομως τιποτα (οκ ομορφο αυτοκινητο, καλες επιδοσεις, αθλιο εσωτερικο και φυσικα μεχρι τα μοντελα 11-12 πολλες ζημιες - που δεν εφταιγαν τα αυτοκινητα αλλα εκεινοι που επαιρναν 1.4/1.6 και νομιζαν πως θα βγαλουν σωστα 200+ αλογα). Σε όλα τα αυτοκίνητα μηχανές ποδηλατα ισχύει αυτό τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα
Προτεινόμενες αναρτήσεις