Προς το περιεχόμενο

Αγορά Opel corsa 1.4 turbo 150 ps

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα μάγκες εχει κάποιος εμπειρία από το συγκεκριμένο corsa 1.4 150 ps 2018 προ τελευταίο corsa δηλ έκδοση innovation με κάτο από 10.000 χλμ και εντός εγγύησης είμαι ανάμεσα σε αυτό και scirocco 10 ετιας με 120.000 χλμ dsg +έξτρα ατρακαριστο άψογη συντήρηση από γνωστό απλά μπορείτε να με βοηθήσετε; φοβάμαι ότι το corsa θα είναι πολύ χειρότερο σε όλα και ότι το corsa μόνο επειδή είναι καινούριο εντός εγγύησης θα είναι καλύτερο μόνο εκεί Δήλ

Επεξ/σία από Paolo_1988
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

...στο dsg κόλλησα λιγάκι, είχα διαβάσει πάρα πολλές αρνητικές αναφορές στο sciroccoclub γι'αυτό το κιβώτιο.

Προσωπικά, θα επέλεγα το πιο καινούριο (Corsa): αναβαθμισμένο (τελευταία γενιά), ισχυρό σχετικά, ελαφρύ, εγγύηση, λιγότερα χιλιόμετρα ...αισθητικά φυσικά μ'αρεσει το παλιό πλέον scirocco

Εμπειρία υπάρχει μόνο απο insignia 2017 και astra black edition 2019 (mt κ τα δύο) ... πολύ θετική εντύπωση ειδικά σε μεγάλα ταξίδια (ισχυρά, άνετα, εκνευριστικά αθόρυβα).

Επεξ/σία από TechnoState
Δημοσ.

Δεν υπάρχει καν σύγκριση, θα το σκεφτόμουν μόνο στην περίπτωση που έχει αλλάξει πρόσφατα ολόκληρο το κιβώτιο αλλιώς να έχεις μέχρι και 6000€ στην άκρη γιατί τόσο έχει το καινούργιο.

Για κάποιο λόγο τα Scirocco έχουν γίνει πιο σπάνια και από τις Ferrari 😄

Δημοσ.

Αυτό δεν το ξέρω παντός αυτός που το είχε ήταν ο ορισμός του προσεκτικου... το corsa για τα λεφτά που έκανε καινούργιο ήταν τσάμπα αλλά δεν πούλησε καθόλου 

Δημοσ.

.... επίσης το scirocco κ λόγω παλαιότητας, θα αρχίσει να σου ζητάει. Κ όχι σαν αμάξι των 10κ-12κ € (ο μέσος όρος της εμπορικής αξίας/διορθώστε με αν κάνω λάθος) αλλά σαν αμάξι των 30κ (η πραγματική του αξία, κούτα)

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Paolo_1988 είπε

Έχει αλλάξει το megatronic πέρσι 

Δεν μας κάνει αυτό, για αυτό και έχω τονίσει ολόκληρο το κιβώτιο.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, TechnoState είπε

.... επίσης το scirocco κ λόγω παλαιότητας, θα αρχίσει να σου ζητάει. Κ όχι σαν αμάξι των 10κ-12κ € (ο μέσος όρος της εμπορικής αξίας/διορθώστε με αν κάνω λάθος) αλλά σαν αμάξι των 30κ (η πραγματική του αξία, κούτα)

Δεν σε κατάλαβα 

Δημοσ.

Νομιζω πως τα Scirocco απο το 2012 και μετα ειχαν εξαλειψει ολα τα προβληματα με το κιβωτιο και με τον κινητηρα, τα παλιοτερα ηταν αστα να πανε (βεβαια οκ οταν καποια σαινια απο 150 αλογα εβαζαν προγραμμα και το πηγαιναν 210-220+ λογικο να βγαλει θεματα).

Παντως καθαρα σαν αμαξι το Scirocco ειναι κλασης ανωτερο, απλα ναι ισως να αρχισει να ζηταει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Paolo_1988 είπε

Δεν σε κατάλαβα 

.... είχα πέσει πιο παλιά σε έναν πίνακα, στο επίσημο δίκτυο της kosmokar, οι επίσημες τιμές (για ετήσιο service) ήταν 169 εως 198 (νομίζω αναφερόταν για τα scirocco ηλικίας 5 εως 10 χρόνια).

Προσπαθώ εδώ κ λίγη ώρα να την βρω (σελίδα/link) για να την ανεβάσω αλλά δεν την βρίσκω ακόμα.

Επειδή γνωρίζουμε ότι υπάρχουν κ βλάβες, αστοχίες, κάποια έντονη χρήση (τα κόστη αυτά ανεβαίνουν σημαντικά)... έχεις υπόψιν σου τα αντίστοιχα κόστη για το opel που κοιτάζεις?

Επεξ/σία από TechnoState
Δημοσ.

Ο φίλος που πουλάει το scirocco τόσο που λες δίνει.. Για opel δεν ξέρω αλλά τι να θέλει καινούργιο αμάξι λαδια μόνο πόσο να κάνουν 

Απλά κάποτε είχα πάρει το 207 rallye καινούργιο και δνε έχω καθόλου καλή εμπειρία ήταν το φτηνότερο για καινούριο το 2009 με βάση τον εξοπλισμό και την ιπποδυνάμη και το corsa ήταν ακόμα φτηνότερο από ότι είδα είχε 15.000 καινούργιο γι αυτό φοβάμαι μην τραβήξω πάλι τα ίδια ενώ το scirocco εκτός του αυτόματου κιβώτιιου που έχει αλλαχτεί δεν έχει βγάλει τπτ

17 λεπτά πριν, TechnoState είπε

.... είχα πέσει πιο παλιά σε έναν πίνακα, στο επίσημο δίκτυο της kosmokar, οι επίσημες τιμές (για ετήσιο service) ήταν 169 εως 198 (νομίζω αναφερόταν για τα scirocco ηλικίας 5 εως 10 χρόνια).

Προσπαθώ εδώ κ λίγη ώρα να την βρω για να την ανεβάσω αλλά δεν την βρίσκω ακόμα.

Επειδή γνωρίζουμε ότι υπάρχουν κ βλάβες, αστοχίες, κάποια έντονη χρήση (τα κόστη αυτά ανεβαίνουν σημαντικά)... έχεις υπόψιν σου τα αντίστοιχα κόστη για το opel που κοιτάζεις?

6 λεπτά πριν, Paolo_1988 είπε

Ο φίλος που πουλάει το scirocco τόσο που λες δίνει.. Για opel δεν ξέρω αλλά τι να θέλει καινούργιο αμάξι λαδια μόνο πόσο να κάνουν 

Απλά κάποτε είχα πάρει το 207 rallye καινούργιο και δνε έχω καθόλου καλή εμπειρία ήταν το φτηνότερο για καινούριο το 2009 με βάση τον εξοπλισμό και την ιπποδυνάμη και το corsa ήταν ακόμα φτηνότερο από ότι είδα είχε 15.000 καινούργιο γι αυτό φοβάμαι μην τραβήξω πάλι τα ίδια ενώ το scirocco εκτός του αυτόματου κιβώτιιου που έχει αλλαχτεί δεν έχει βγάλει τπτ

Δημοσ.

Πολύ ανωτερο το scirocco σαν αμάξι και ας είναι παλιότερο. Όμως το βασικό είναι να είναι μοντέλο του 2011 και μετά με τους καινούριους κωδικούς στα εξαρτήματα που πονούσε το αμάξι και επίσης πιο ενισχυμένο μοτερ από το εργοστάσιο.

Επίσης dsg 7αρι σε 1.4 για κανένα λόγο. Μακριά. Μόνο το 6αρι που βάζανε στα διλιτρα είναι αξιόπιστο.

Πρώην κάτοχος Scirocco οπότε δεν στα λέω από το μυαλό μου 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...