supermanbee Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Προκήρυξη διαγωνισμού για την πρόσληψη 480 Συνοριακών Φυλάκων Ορισμένου Χρόνου στην Ελληνική Αστυνομία σε περιφερειακές Ενότητες των Περιφερειών Αττικής, Πελοποννήσου και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης http://www.astynomia.gr/images/stories/2020/prokirikseis20/03082020prokiriksi480.pdf
eidikos33 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Εγω που ειμαι δημοτης αγιας βαρβαρας μπορω να κανω αιτηση?
supermanbee Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 56 λεπτά πριν, eidikos33 είπε Εγω που ειμαι δημοτης αγιας βαρβαρας μπορω να κανω αιτηση? Λογικά ναι, σύμφωνα με αυτό Κατοικούν την τελευταία διετία ή κατοικούσαν από τη γέννησή τους και μέχρι τη συμπλήρωση του 18ου έτους της ηλικίας τους σε περιοχές της Περιφέρειας, στην οποία υπάγεται η Περιφερειακή Ενότητα, όπου προκηρύχθηκαν με την παρούσα θέσεις πρόσληψης Συνοριακών Φυλάκων ορισμένου χρόνου και λειτουργούν ή πρόκειται να λειτουργήσουν Υπηρεσίες Διαχείρισης Μετανάστευσης και Συνοριακής Φύλαξης και Προαναχωρησιακά Κέντρα Κράτησης Αλλοδαπών
SabotazNic Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 47 λεπτά πριν, supermanbee είπε Λογικά ναι, σύμφωνα με αυτό Κατοικούν την τελευταία διετία ή κατοικούσαν από τη γέννησή τους και μέχρι τη συμπλήρωση του 18ου έτους της ηλικίας τους σε περιοχές της Περιφέρειας, στην οποία υπάγεται η Περιφερειακή Ενότητα, όπου προκηρύχθηκαν με την παρούσα θέσεις πρόσληψης Συνοριακών Φυλάκων ορισμένου χρόνου και λειτουργούν ή πρόκειται να λειτουργήσουν Υπηρεσίες Διαχείρισης Μετανάστευσης και Συνοριακής Φύλαξης και Προαναχωρησιακά Κέντρα Κράτησης Αλλοδαπών Β. Πρόσθετα προσόντα και προϋποθέσεις αποτελούν: Οποτε μπορει να δηλωσει αιτηση οποιοσδηποτε πληρει τα κριτηρια της Α' κατηγοριας
jimis98 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 οσοι δεν μενουν σε αυτες τις περιφερειες μπορουν να κανουν αιτηση?
supermanbee Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 42 λεπτά πριν, jimis98 είπε οσοι δεν μενουν σε αυτες τις περιφερειες μπορουν να κανουν αιτηση? Αν μένεις τα τελευταία 2 χρόνια τουλάχιστον σε μία από τις Περιφέρειες Αττικής, Πελοποννήσου ή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, τότε μπορείς. Αν όχι τότε δεν μπορείς. Σε κάθε περίπτωση πετάξου στο Α.Τ της περιοχής σου και ρώτα για πιο σίγουρα
jimis98 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 2 λεπτά πριν, supermanbee είπε Αν μένεις τα τελευταία 2 χρόνια τουλάχιστον σε μία από τις Περιφέρειες Αττικής, Πελοποννήσου ή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, τότε μπορείς. Αν όχι τότε δεν μπορείς. Σε κάθε περίπτωση πετάξου στο Α.Τ της περιοχής σου και ρώτα για πιο σίγουρα μηπως γινεται για τα νησια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα