Kiriakos-GR Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Εντάξει, τα κατάφερε και ο Βόλος. Δεν μου δουλεύει το kingston ssd manager γιατί έχω ενεργό RAID. Το Sentinel δούλεψε . Δεν μπόρεσα να βρω ημερομηνία παραγωγής πουθενά, Made in China - Kingston Ιρλανδίας - E-shop Ελλάς. Firmware Revision, SBFKJ4.3
Kiriakos-GR Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Τελικά έγινα και εγώ μέρος των στατιστικών της ηλεκτρονικής συμπεριφοράς του κοντρόλερ στους SSD A400. Μόλις αντέγραψα 95 GB μέσα του, το Health έκατσε στα 99%, έπειτα από τρεις ώρες Gaming είναι αμετάβλητο. Μόλις περάσαμε το ΚΤΕΟ δηλαδή.
Τέρης Α. Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Στις 27/12/2020 στις 7:22 ΜΜ, Kiriakos-GR είπε το συμπέρασμα είναι ότι έρχονται με 98% υγεία από το εργοστάσιο. 6 ώρες πριν, badasszoro είπε Εμένα πχ λέει 86 παρόλο που λέει 100 στην βασική σελίδα του sentinel Κι εμένα τα ίδια:
snbblp Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Κι εμένα τα ίδια: Να αρχίσουμε από τα βασικά της τεχνολογίας μετρήσεων: Είναι άλλο πράγμα η μέτρηση ενός πραγματικού υπαρκτού μεγέθους, και άλλο η πρόβλεψη για την πιθανή*** εξέλιξή του με προβολή από την χρήση του κυκλώματος και τα στατιστικά ανάλογων δειγμάτων. *** Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την ακρίβεια και επαληθευσιμότητα σε προβολές προκύπτουσες από το όφσετ "θετικού ή αρνητικού κλίματος", πληροφορίες στην ΤτΕ, κύριο Γιάννη.
Kiriakos-GR Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 17 ώρες πριν, snbblp είπε Να αρχίσουμε από τα βασικά της τεχνολογίας μετρήσεων: Είναι άλλο πράγμα η μέτρηση ενός πραγματικού υπαρκτού μεγέθους, και άλλο η πρόβλεψη για την πιθανή*** εξέλιξή του με προβολή από την χρήση του κυκλώματος και τα στατιστικά ανάλογων δειγμάτων. Να το πούμε και σε νέο-ελληνικα ? Το Sentinel δεν είναι θρησκεία, είναι ένα λογισμικό που προσπαθεί να κάνει μαντεψιές βάση του προγραμματισμού που έκανε αυτός που το έφτιαξε. Τα όποια σφάλματα του ίσως διορθωθούν ( Ίσως Όχι ) σε επόμενη έκδοση. Υποτίθεται ότι το διαγνωστικό λογισμικό που προσφέρει ο κάθε κατασκευαστής SSD για τα προϊόντα του, είναι κάπως ποιο έγκυρο στις μαντεψιές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα