maxim. Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Γεια σας, δουλεύω σαν υπάλληλος γραφείου 4 ώρες κάθε μέρα από Δευτέρα ως Παρασκευή.Είμαι άνω των 25 ετών.Ο εργοδότης μου βάζει στην τράπεζα κάθε μήνα 290 ευρώ.Θέλω να μάθω αν όντως τόσα λεφτά δικαιούμαι να παίρνω.Ποιος είναι ο κατώτατος καθαρός μισθός για 4ωρο 5ημερο?
Baator Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Σωστά στα βάζει. Επίσης το πάνω/κάτω από 25 δεν υπάρχει πλέον, έχει καταργηθεί. 1 1
maxim. Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, Baator είπε Σωστά στα βάζει. Επίσης το πάνω/κάτω από 25 δεν υπάρχει πλέον, έχει καταργηθεί. Σε ευχαριστώ πολύ
eidikos33 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 33 λεπτά πριν, maxim. είπε Γεια σας, δουλεύω σαν υπάλληλος γραφείου 4 ώρες κάθε μέρα από Δευτέρα ως Παρασκευή.Είμαι άνω των 25 ετών.Ο εργοδότης μου βάζει στην τράπεζα κάθε μήνα 290 ευρώ.Θέλω να μάθω αν όντως τόσα λεφτά δικαιούμαι να παίρνω.Ποιος είναι ο κατώτατος καθαρός μισθός για 4ωρο 5ημερο? παρε καλυτερα το κεα και κατσε σπιτι σου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα