Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας ψάχνω μια κάρτα γραφικών για να παίζω παιχνίδια racing και κάτι αλλά πιο ελαφριά μέχρι 85-90€ είναι το budget τα παιχνίδια που θέλω να παίζουν είναι αυτά : forza Motorsport 7 , wrc 5, f1 2020 , fifa 20 , dirt rally 1 , lol , Minecraft

Έχω οθόνη 1080p 75hz και το υπόλοιπο σύστημα αποτελείται από ένα oced 3000g 16gb 3200mhz ram dual channel 

Θέλω τα παιχνίδια να τρέχουν στα 1080p στα low-mid πχ στο fifa θέλω 60 σταθερά , fm7 είμαι οκ και με 30 , και f1 50 

Επίσης δεν θέλω μεταχειρισμενη κάρτα διότι έχω ψάξει πολύ παντού και δεν βρίσκω από Κρήτη τίποτα και δεν θέλω να μου την στείλουν ή κάτι τέτοιο και να ψαχνομαι μετά άμα έχει κάνα θέμα 

Θέλω να μην έχει έξτρα power connectors γιατί το τροφοδοτικό μου δεν έχει power connectors και θα παίρνει ρεύμα μόνο από την pcie

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάρε μεταχειρισμένη από ebay (από Ευρωπαϊκή χώρα) που σε καλύπτει η πολιτική του σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος. Βρίσκεις με λίγο ψάξιμο και υπομονή κάποια RX470/480/570 στην τιμή που έχεις θέσει. 

9 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

Θέλω να μην έχει έξτρα power connectors γιατί το τροφοδοτικό μου δεν έχει power connectors και θα παίρνει ρεύμα μόνο από την pcie

τώρα το είδα αυτό. Τότε κοιτάς σε GTX1050ti μόνο, αλλά είναι πιο ακριβές δυστυχώς. Τι τροφοδοτικό έχεις που δεν έχει pcie; Μήπως με κάποιον αντάπτορα είσαι οκ...

Επεξ/σία από tanasen01
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σύμφωνα με αυτά που γράφεις, τότε μονόδρομος είναι οι:
 RX 550
η
GT 1030

Επεξ/σία από Zengar Zombolt
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tanasen01 είπε

Πάρε μεταχειρισμένη από ebay (από Ευρωπαϊκή χώρα) που σε καλύπτει η πολιτική του σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος. Βρίσκεις με λίγο ψάξιμο και υπομονή κάποια RX470/480/570 στην τιμή που έχεις θέσει. 

τώρα το είδα αυτό. Τότε κοιτάς σε GTX1050ti μόνο, αλλά είναι πιο ακριβές δυστυχώς. Τι τροφοδοτικό έχεις που δεν έχει pcie; Μήπως με κάποιον αντάπτορα είσαι οκ...

Το τροφοδοτικό μου έχει pcie connectors αλλά είναι ένα innovator 650w χωρίς πιστοποιητικό και τέτοια και επειδή το δουλεύω και σε άλλο σύστημα με μια gtx 1650 και είναι μια χαρά δεν θέλω να το πιέσω πολύ 

Εχει δύο 6πινα 

1 ώρα πριν, Zengar Zombolt είπε

σύμφωνα με αυτά που γράφεις, τότε μονόδρομος είναι οι:
 RX 550
η
GT 1030

Πια από τις δύο 

Έχω βρει 550 4gb στα 85 αξίζει;

1 ώρα πριν, tanasen01 είπε

Βρήκα αυτές από eBay αξίζουν ; Θα δουλέψουν;Screenshot_2020-08-04-22-21-31-016_com.android.chrome.jpg.32a7b05b445621fd3c3e6186642e3f7e.jpg

Screenshot_2020-08-04-22-29-31-976_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2020-08-04-22-24-04-743_com.android.chrome.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μπορεις να μονταρεις 2ο τροφοδοτικο πχ 350βατ, μονο για την καρτα.

το ξεκινας με κουμπι πριν ανοιξεις πισι κ ολα οκ. με το πρασινο καλωδιο στο μαυρο.

στο ινσομνια πουλανε πολλοι καρτες απο χαλαρο γκειμινγκ, 

τετοια θα εψαχνα.

1030 η 550 στα 80 ε δεν θα εδινα,

θα επαιρνα ο,τι ευκαιρια εβρισκα κοντινη της 1050, 

κ ας δουλευε 1 χρονο.

αλλιως 750ti στα 50ε η 560ti , 570, 550 ti, κ παρομοιες στα 40 κ ας καιγοταν το τροφοδοτικο μου.

κ η καρτα μαζι στο μηνα.

θα γυριζα σε 9600gtx η 550 τι μεχρι νεωτερας.

καποτε δοκιμαζα ενα 450βατ με καρτα 2 εξαπινων.κ φορτωμενο δισκους κλπ.

ελεγα ποτε θα κανει μπαμ, εψηνε μπριζολες.τα ειχε δει ολα.

ζεστη που εβγαζε...

τιποτα δεν επαθε! κ ηταν κ αγνωστη μαρκα.

παρε ο,τι νομιζεις,με το καλο.😀

αυτες οι αγγελιες εκτος μιας ,

δεν γραφουν τελικη τιμη, δηλαδη μπορει να πανε κ 90ευρω κλπ.

1050τι  κ παρομοιες ειναι αρκετα πιο δυνατες ακομη κ απο 750 ti

Επεξ/σία από peiraiask
Δημοσ.
10 ώρες πριν, peiraiask είπε

μπορεις να μονταρεις 2ο τροφοδοτικο πχ 350βατ, μονο για την καρτα.

το ξεκινας με κουμπι πριν ανοιξεις πισι κ ολα οκ. με το πρασινο καλωδιο στο μαυρο.

στο ινσομνια πουλανε πολλοι καρτες απο χαλαρο γκειμινγκ, 

τετοια θα εψαχνα.

1030 η 550 στα 80 ε δεν θα εδινα,

θα επαιρνα ο,τι ευκαιρια εβρισκα κοντινη της 1050, 

κ ας δουλευε 1 χρονο.

αλλιως 750ti στα 50ε η 560ti , 570, 550 ti, κ παρομοιες στα 40 κ ας καιγοταν το τροφοδοτικο μου.

κ η καρτα μαζι στο μηνα.

θα γυριζα σε 9600gtx η 550 τι μεχρι νεωτερας.

καποτε δοκιμαζα ενα 450βατ με καρτα 2 εξαπινων.κ φορτωμενο δισκους κλπ.

ελεγα ποτε θα κανει μπαμ, εψηνε μπριζολες.τα ειχε δει ολα.

ζεστη που εβγαζε...

τιποτα δεν επαθε! κ ηταν κ αγνωστη μαρκα.

παρε ο,τι νομιζεις,με το καλο.😀

αυτες οι αγγελιες εκτος μιας ,

δεν γραφουν τελικη τιμη, δηλαδη μπορει να πανε κ 90ευρω κλπ.

1050τι  κ παρομοιες ειναι αρκετα πιο δυνατες ακομη κ απο 750 ti

Λοιπόν το σκέφτηκα αυτό που είπες για δεύτερο τροφοδοτικό δεν νομίζω αλλά βρήκα αυτές τις κάρτες σε αγγελίες εδώ και λέω να πάρω μια ας καεί το τροφοδοτικό ευκαιρία να πάρω κάποιο της προκοπής μα μια 750ti 4gb τι καταναλώνει;

Η 750ti 4gb που έχω βρει στα 50-60€ αξίζει;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nik1239 είπε

Λοιπόν το σκέφτηκα αυτό που είπες για δεύτερο τροφοδοτικό δεν νομίζω αλλά βρήκα αυτές τις κάρτες σε αγγελίες εδώ και λέω να πάρω μια ας καεί το τροφοδοτικό ευκαιρία να πάρω κάποιο της προκοπής μα μια 750ti 4gb τι καταναλώνει;

Η 750ti 4gb που έχω βρει στα 50-60€ αξίζει;

Ναι, σε 50-60 παρε την! Ειδικα αν εχει 4GB! Ειχε βγαλει νομιζω μονο η Gigabyte 4GB 750Ti και πλεον χρειαζονται
ενω θα εχει πλεονεκτημα ετσι σε σχεση με ολες τις λιγο μεγαλυτερες της που ομως εχουν μονο 2GB (π.χ. 950) 😃

Κανονικα, η 750Ti 2GB καιει...38.5W, μονο! (Βεβαια αυτο μπορεις να το αυξησεις -μονταροντας το bios της- μετα:
μεχρι σε 60 και να μην εχει προβλημα η pciexpress θυρα). Η 4GB λογικα κατιτις παραπανω παντως λιγα θα ειναι!

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε

Ναι, σε 50-60 παρε την! Ειδικα αν εχει 4GB! Ειχε βγαλει νομιζω μονο η Gigabyte 4GB 750Ti και πλεον χρειαζονται
ενω θα εχει πλεονεκτημα ετσι σε σχεση με ολες τις λιγο μεγαλυτερες της που ομως εχουν μονο 2GB (π.χ. 950) 😃

Κανονικα, η 750Ti 2GB καιει...38.5W, μονο! (Βεβαια αυτο μπορεις να το αυξησεις -μονταροντας το bios της- μετα:
μεχρι σε 60 και να μην εχει προβλημα η pciexpress θυρα). Η 4GB λογικα κατιτις παραπανω παντως λιγα θα ειναι!

Της gigabyte είναι έκδοση

Μόνο τόσο λίγο καίει;

Δημοσ.

στα 4 μνημη η 750 τι νομιζω δεν εχει να δωσει πιο πολλα απο μια των 2 μνημη,

εκτος ισως απο αρκετα ψαγμενους.

ισως κανω λαθος. 

αντι για 60 θα σκεφτομουν στα 70 η 80 τις 1050.

αν ηξερα οτι ερχεται απο χαλαρο γκειμινγκ η κατω διετιας,τριετιας,

δηλαδη θα ζουσε κανα δυο χρονια πιθανως ακομη

καινουριες  εχουν 130 ε περιπου οσο οι 1650 η απλη. των 4 γβ.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, peiraiask είπε

στα 4 μνημη η 750 τι νομιζω δεν εχει να δωσει πιο πολλα απο μια των 2 μνημη,

εκτος ισως απο αρκετα ψαγμενους.

ισως κανω λαθος. 

αντι για 60 θα σκεφτομουν στα 70 η 80 τις 1050.

αν ηξερα οτι ερχεται απο χαλαρο γκειμινγκ η κατω διετιας,τριετιας,

δηλαδη θα ζουσε κανα δυο χρονια πιθανως ακομη

καινουριες  εχουν 130 ε περιπου οσο οι 1650 η απλη. των 4 γβ.

Επίσης βρήκα και μια 960 2gb στα 65-80 πιστεύω θα μου την αφήσει της msi έκδοση και φαίνεται σε καλή κατάσταση τι λέτε;

Δημοσ.

;😀

δεν εχεις κανενα γνωστο να δοκιμασεις καμια καρτα 550τι,750,650,ρ 240, 260κλπ κ παρομοια των 40 ε να δεις μηπως σε καλυπτει ανετα;

εχει βιντεο στο ιντερνετ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, peiraiask είπε

;😀

δεν εχεις κανενα γνωστο να δοκιμασεις καμια καρτα 550τι,750,650,ρ 240, 260κλπ κ παρομοια των 40 ε να δεις μηπως σε καλυπτει ανετα;

εχει βιντεο στο ιντερνετ 

Μπορώ να δοκιμάσω μια rx 470 4gb και μια gtx 760 με 3fans που έχει φίλος αλλά δεν τις δίνει

Η 960 που βρήκα είναι κοντά μου όποτε μπορώ να την δοκιμάσω και αν δω ότι είναι οκ να την πάρω

Επεξ/σία από Nik1239
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

Επίσης βρήκα και μια 960 2gb στα 65-80 πιστεύω θα μου την αφήσει της msi έκδοση και φαίνεται σε καλή κατάσταση τι λέτε;

αν δουλεψει κανα δυο χρονια το θεωρω καλη τιμη, ειναι παρομοια της 1050 νομιζω.

ακομη κ οι 550ti battfield 1 n witcher 3 μπορουσαν κ ετρεχαν

νομιζω

Δημοσ.
Μόλις τώρα, peiraiask είπε

αν δουλεψει κανα δυο χρονια το θεωρω καλη τιμη, ειναι παρομοια της 1050 νομιζω.

Καλά μην φανταστείς ότι θα το λιώνω μόνο Κυριακές θα παίζει ένα 4-5ωρο και 2-3εις φορές την βδομάδα για 2ωρες παιχνίδια ή καμοια ταινία ή μπάλα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...