Προς το περιεχόμενο

Smartphone ~150 ευρώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το γνωρίζω ότι σε αυτά τα χρήματα έγιναν ήδη μερικά ποστ, αλλά μιας και υπάρχει η δυνατότητα και ο χώρος παραθέτω ακριβώς τις ανάγκες μου όσο καλύτερα μπορώ, ώστε αν μπορείτε να με βοηθήσετε να κάνω την καλύτερη επιλογή. Γενικά ψάχνω για ένα smartphone σε χαμηλή τιμή που να μην έχει σοβαρά προβλήματα χρήσης και να έχει καλή αυτονομία. Η κύρια χρήση του κινητού είναι επαγγελματική (email, video calls, instant messaging σε διάφορες πλατφόρμες, ανεβοκατέβασμα αρχείων από cloud, browsing) εντός και εκτός σπιτιού και κανένα ελαφρύ παιχνίδι να περνάει η ώρα.

Ελπίζω μέχρι το τέλος του χρόνου να μπορέσω να αγοράσω κάτι καλύτερο, οπότε θα ήθελα αν γίνεται να είναι σχετικά εύχρηστο για να μπορέσω να το δώσω στους γονείς μου στο μέλλον. Γενικά η χρήση που κάνω καλύπτεται και από το Xiaomi Redmi 4x μου, αλλά πλέον υπερθερμαίνεται στη φόρτιση, δεν κάνει καλή επαφή ο φορτιστής και η μπαταρία αντέχει μισή μέρα. Οπότε πρέπει να αγοράσω κάτι γιατί δεν μπορώ να μείνω χωρίς συσκευή και δεν ξέρω πότε θα σταματήσει να κάνει επαφή ο φορτιστής.  Όταν βρω χρήματα να αγοράσω κάτι καλύτερο θα  δοθεί αυτό το κινητό στους γονείς μου (για αυτό ζητάω και κάποιο σχετικά ευκολόχρηστο UI εάν γίνεται).

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χώρο και τον χρόνο σας. 

1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε:

120 - 170 (όσο λιγότερα γενικά τόσο το καλύτερο)

2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό:

Ελλάδα - ετοιμοπαράδοτο εφόσον το χρειάζομαι σύντομα.

3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα;               

Όχι, αρκεί να είναι κάπου στην Αττική και να επιτρέπεται παραλαβή από κατάστημα. 

4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές;

Καινούριες

5) Μέγεθος οθόνης;

Μέχρι 6-6.5', όχι παραπάνω

6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό:

Να έχει αξιόπιστο GPS, να παίρνει 2η SIM, 3.5 jack ακουστικών και να έχει καλή συνδεσιμότητα (4g-Wi-Fi). Εάν το επιτρέπει η τιμή IR και NFC.

7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών;

Ιδανικά θα ήθελα να μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες που να βλέπονται όταν ανεβαίνουν social media, αλλά δεν είναι σημαντικό.

8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία;

Ναι, είναι το πιο σημαντικό στοιχείο. 

9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;

Android, όσο πιο εύκολοχρηστο όσο γίνεται.

10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή;

Video calls (skype, zoom), instant messaging, email, social media, και μη απαιτητικά παιχνίδια (δεν είχα κολλήματα στα παιχνίδια που παίζω με το παλιό μου Redmi 4x).

Δημοσ.

Κάνε μια μικρή υπέρβαση στο budget και δες για note 8pro/9s 6gb/9pro.

Δεν πιστεύω να χρειαστεί να το αλλαξεις σύντομα(είναι περιπου 5 φορες ταχύτερα απο το 4x που εχεις), έχουν κορυφαια αυτονομία κ τέλος τα "pro" έχουν αρκετα καλες καμερες. 

Δημοσ.

Με κόβω να τρώω φακές για τον υπόλοιπο μήνα, αλλά τελικά πήρα το redmi note 9 pro. Το χαρακτηριστικό που δεν έβρισκα στα χαμηλότερα λεφτά με τίποτα ήταν η 30w φόρτιση, που μου φάνηκε πολύ σημαντική για κινητά με 5000 mah μπαταρία. Είναι αρκετά μεγαλύτερο από ότι έχω συνηθίσει, αλλά πάει σφαίρα και ελπίζω πως θα αντέξει καιρό! Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...