Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Sonακηδες, έρχεται η ώρα που θα ανταλλάσσουμε χειριστήρια (με αντισηπτικό):

https://www.purexbox.com/news/2020/08/project_xcloud_will_officially_support_the_playstation_4_controller

Microsoft revealed earlier today that Project xCloud will launch with Xbox Game Pass Ultimate on September 15th, and it'll be compatible with various controllers - including the PS4's DualShock 4.

Until now, the DualShock 4 has worked unofficially as part of the Project xCloud Preview (albeit with some issues), but Microsoft has confirmed it will be officially compatible when the service launches in September.

21 λεπτά πριν, trelokotsidou1 είπε

Κλασικα οπως στο stadia τελευταίοι και καταιδρωμενοι...γι αυτο μονο Sony και αντε γεια

Κάνατε κηδεία στο ps Vita, ή το έχετε αφήσει να περιφέρεται σαν ζόμπι;;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, pacahontas III milagros είπε

ειναι οντως το μέλλον.... 

εννοείται θα γούσταρα περισσότερο να παρω μια νεα τηλεορασαρα και το νεο xbox, αλλα καλως η κακώς σπίτι βρίσκομαι μονο για να φαω και να κοιμηθώ. δεν εχω καθόλου χρονο για gaming, οποτε μου κανει αυτό το νεο φορητό και ευέλικτο μοντελο gaming 

με κάνει να σκεφτομαι ακομα και τα νεα απεριόριστα προγράμματα και κυρίως αυτο της κοσμοτε που απο 55 ευρω το μηνα δε ρίχνει ταχύτητα. 

η μήπως στο cloud gaming δεν παίζει ρολο η ταχύτητα σύνδεσης όπως λέει το άρθρο? ? 

τυχερός είσαι εφόσον εχεις δυνατότητα να παίξεις εκτός σπιτιού........ εγώ το ίδιο μόνο να φάω και να κοιμηθώ πάω....... μόνο που της υπόλοιπες ώρες είμαι στην δουλειά (12 ωρα) παιχνίδια κλπ πλέον ειναι μακρινή ανάμνηση

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρα εχω cosmote 50vdsl , 55αρα samsung qled στο σαλονι , κ απο κατω το one x κ ultimate game pass μεχρι 2023 οποτε ενα καλο ταμπλετακι μου λειπει ☺️ και παω καρφι για διαζυγιο!!

α ξεχασα,  δεν εχουμε παιχνιδια δεν εχουμε εξκλουσιβς η ms παει για κλεισιμο κακο ψωφο κτλ που ευχονται τα σονυμπουζ 😜 

• Thanks 1
Δημοσ.

Κάνετε flamewar για μια υπηρεσία που τουλάχιστον αρχικά δεν αφορά την Ελλάδα?

Ούτε το PS Now εδώ και 6 χρόνια, ούτε το Google Stadia εδώ κι ένα χρόνο, ούτε το Χcloud προσφέρονται στην Ελλάδα.

Μπορεί να έρθουν σε ένα χρόνο, μπορεί σε πέντε, μπορεί και ποτέ.

Κάνετε flamewar γι'αυτές; Seriously.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, vironas04 είπε

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟ GAMEPASS ΟΤΙ ΚΑΚΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΟ GAMING:

https://www.capital.gr/diethni/3472534/sony-mikri-meiosi-kerdon-sto-a-trimino-xrisis-tin-esose-to-gaming-en-meso-karantinas

....Η επίδραση της κρίσης του κορονοϊού στη Sony ήταν περιορισμένη σε σχέση με ανταγωνιστές της στον χώρο των ηλεκτρονικών, όπως η Panasonic, καθώς η εταιρεία δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις συνδρομές για παροχή περιεχομένου gaming....

Τι σχεση εχει αυτο που λες; Με κλειστα τα καταστηματα και τον κοσμο κλεισμενο μεσα προφανως ολοι παιξαν ψηφιακα.

σε αλλα νεα, προφανως το streaming/digital ειναι το μελλον, αλλα η sony φαινεται να τιμα ακομα τους παλιας κοπης gamers που αγαπανε retail (τυπου retail βεβαια αλλα αυτο ειναι αλλη κουβεντα).

Δημοσ.

Για να παίζεις στα κινητά πρέπει να έχεις υποχρεωτικά χειριστήριο ή μπορείς και μέσα από την οθόνη του κινητού? 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tomco1984 είπε

Για να παίζεις στα κινητά πρέπει να έχεις υποχρεωτικά χειριστήριο ή μπορείς και μέσα από την οθόνη του κινητού? 

Και με χειριστήρια

Δημοσ.
2 hours ago, Voodooman said:

Βγάζω το καπέλο σε αυτούς που θα παίξουν Halo, GoW ή-ακόμη χειρότερα-The outer worlds σε κινητά των 6 ιντσών, ήρωες. Προσωπικά, ούτε σε δεκάρι τάμπλετ δεν θα το σκεφτόμουν να παίξω παιχνίδια που προορίζονται για PC με οθόνες από 15" και πάνω.

Στο Switch πάντως έχω παίξει άνετα όλο το πρώτο Dark Souls.

Με αντίστοιχη επιτυχία έχω δοκιμάσει και το Skyrim για ένα διωρο. 

Φυσικά όχι με touch controls. 

• Like 1
Δημοσ.

Είναι λογικό να μην υποστηρίζει ακόμα την χώρα μας. Πρέπει πρώτα να δοκιμάσουν την υπηρεσία στις χώρες που έχουν πολύ χαμηλή ταχύτητα Ίντερνετ. 😁

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Black Demis είπε

τυχερός είσαι εφόσον εχεις δυνατότητα να παίξεις εκτός σπιτιού........ εγώ το ίδιο μόνο να φάω και να κοιμηθώ πάω....... μόνο που της υπόλοιπες ώρες είμαι στην δουλειά (12 ωρα) παιχνίδια κλπ πλέον ειναι μακρινή ανάμνηση

γιατί τοσες πολλες ώρες αν επιτρέπεται?? 

τα σεναρια που παιζω εκτος σπιτιου ειναι

στο αμαξι η στο μετρό 

στο ταξιδι και στο ξενοδοχείο η στο εξοχικό 

στο σπιτι της κοπελιάς 

ακομα και στην αναμονη σε ενα ιατρείο μπορείς να παιξεις λιγακι. δε με αφορούν τα αδιακριτα βλέμματα! 

• Like 1
Δημοσ.

Και με 4g σύνδεση θα παίζει μια χαρά ("high speed lte"):

1 ώρα πριν, Mastersifu είπε

Είναι λογικό να μην υποστηρίζει ακόμα την χώρα μας. Πρέπει πρώτα να δοκιμάσουν την υπηρεσία στις χώρες που έχουν πολύ χαμηλή ταχύτητα Ίντερνετ. 😁

Υποστηρίζει και 4g, απλά τα data είναι πανάκριβα στο Ελλαδισταν:

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vironas04 είπε

Και με 4g σύνδεση θα παίζει μια χαρά ("high speed lte"):

Υποστηρίζει και 4g, απλά τα data είναι πανάκριβα στο Ελλαδισταν:

ελπίζω το gaming χειριστήριο να ειναι ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΌ και οχι αναγκαίο! 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, pacahontas III milagros είπε

γιατί τοσες πολλες ώρες αν επιτρέπεται?? 

τα σεναρια που παιζω εκτος σπιτιου ειναι

στο αμαξι η στο μετρό 

στο ταξιδι και στο ξενοδοχείο η στο εξοχικό 

στο σπιτι της κοπελιάς 

ακομα και στην αναμονη σε ενα ιατρείο μπορείς να παιξεις λιγακι. δε με αφορούν τα αδιακριτα βλέμματα! 

Διατιχος για να βγάλω τα χρήματα που χρειάζομαι (τα μισά πάνε σε ενα φάρμακο που δεν καλύπτει η ασφάλεια) μόνο με τόσες ώρες βγαίνουν και πάλι είμαι χωρισμένος. Η άλλη λύση είναι να γίνω πολιτικός 😛

ειναιείναι σστα 2 χιλιόμετρα από το σπίτι μου έτσι ουσιαστικά δεν έχω ούτε μέτρο ούτε τπτ ενδιάμεσο. Φαντάσου έχω κάνεις πριν εμα χρόνο pc με 3 χιλιάρικα κοντά και σχεδόν δεν έχω κάνει χρήση του (εγγραφές στον ssd 520 gb μέσα σε ένα χρόνο... Αυτό τα λει όλα)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...