Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, λοιπον ο πατερας μου εχει μπλεξει σε μια τρελη λουπα, ισως καποιος απο εσας γνωριζει.

Που λετε νοικιαζει ενα σπιτι, παιρνει τα χαρτια απο τον νοικιαρη, και ξεκιναει συμβολαιο στην watt & volt για αεριο.

Καπου γινεται ενα λαθος και εχει τον μετρητη του 1ου οροφου ενω μενει ισογειο. Ε λοιπον πληρωνε καθε μηνα και καποια φαση του κοβανε το αεριο.

παιρναμε τηλ w&v και ΕΔΑ και ελεγαν οτι ολα καλα φαινονται στο συστημα δεν σας το εχουμε κοψει...
Το ανοιγε ξανα ο πατερας μου, το ξανα εκλειναν, μεχρι που εκοψαν την σωληνα με τροχο.

Μετα απο ποσα τηλεφωνα παλι βρηκανε τι φταιει, και ακομα δεν εχουνε κανει τιποτα, ο πατερας μου πληρωνε καθε μηνα χωρις να εχει αεριο και ο αλλος πανω το χρησημοποιουσε (ο πατερας μου μονος οι αλλοι πατερας-μητερα και παιδι), ο αλλος δε απο πανω δεν του ερχοταν λογαριασμος για κανα χρονο, ρωτουσε στο τηλεφωνο γιατι δεν ερχεται και του ελεγαν οτι ειναι πληρωμενα, απο τον θεο μαλλον, μονο 2 λογαριασμους ειχε πληρωσει αυτος. Δεν τον ενοιαξε να ρωτησει, που ηρθε καινουργιος ενοικιαστης.

Τωρα ο πατερας μου με εβαλε να στειλω αιτημα για διακοπη αεριου και κατι λενε οτι θα παρει ενα μηνα και να περιμενουμε τον τελευταιο λογαριασμο, τα λεφτα αν τα παρει λογικα απο τον κυριο του 1ου... τους ζηταω να μου στειλουν ολους τους λογαριασμους στο ονομα του πατερα μου και μου στελνουν τον τελευταιο μονο,εχουν προβλημα κατανοησης. Ο πατερας μου σταματησε να πληρωνει απο Φεβρουαριο που του εκοψαν και την σωληνα. Υπαρχει αλλη λυση γνωριζει καποιος;;

Δημοσ.

...και τωρα τι ακριβως περιμένεις απο την εταιρεια;

τεσπα εγω σε αυτο δεν βλεπω καμια λυση, μονο αν το διευθετήσεις με αυτον που του πληρωνατε τους λογαριασμούς

Δημοσ.

Ο από πάνω τι λέει; Αν είναι σωστός και σας πληρώσει έχει καλώς αλλιώς δεν υπάρχει τίποτα να κάνετε 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε

...και τωρα τι ακριβως περιμένεις απο την εταιρεια;

τεσπα εγω σε αυτο δεν βλεπω καμια λυση, μονο αν το διευθετήσεις με αυτον που του πληρωνατε τους λογαριασμούς

Σιγουρα δεν ητανε λαθος απο μερια μας, ή ο νοικιαρης εδωσε λαθος χαρτια , που απ'οτι μου ειπε δεν νομιζει...

Υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα η εταιρεια να εβαλα λαθος μετρητη οταν εκανε το συμβολαιο, μαλλον καποιο copy-paste επειδη αλλαξαν στην ιδια διευθυνση 2 ενοικιαστες.

Το προβλημα ειναι οτι παιδευεται απο περσι και δεν βγαζει ακρη, αυτοι ακομα τρεχουν λογαριασμους, ειχαμε στειλει για να κανουν διακοπη και επανεναρξη συμβολαιου για να εχει ζεστο νερο και θερμανση και τα ξυνουν, ακρη δεν εβγαλε ακομα. Δεν ηθελε να το διακοψει ο πατερας μου γιατι ειχανε νεογεννητο οι απο πανω και ητανε κριμα, αλλα κ τον πατερα μου τον εχουν σακατεψει. 
Μας ζητησαν καποια χαρτια τα εστειλα με email αλλα τιποτα. 

Εντωμεταξυ τους μιλαω στο τηλεφωνο ζηταμε ολους τους λογαριασμους στο email απο την αρχη του συμβολαιου και μας στελνουν μονο τον τελευταιο, καταλαβαινουν εκει τιποτα ή ρομποτ ειναι;

1 ώρα πριν, johnbond είπε

Ο από πάνω τι λέει; Αν είναι σωστός και σας πληρώσει έχει καλώς αλλιώς δεν υπάρχει τίποτα να κάνετε 

Ουτε αν φταιει η εταιρεία ή ο νοικιαρης;

Εντωμεταξυ και στους δυο λογαριασμους η ΕΔΑ εχει το ιδιο ΗΚΑΣΠ... Πως γινεται αυτο ρε φιλε, να εχεις 2 διαφορετικα ατομα με ιδιο ΗΚΑΣΠ?
Δεν ειναι λαθος αυτο; Στην Εφορια ή στην ταυτοτητα σου θα γινοταν ποτε αυτο;

Το θεμα btw δεν ειναι τοσο τα χρηματα, οσο το πως στο διαολο φτιαχνεται ολο αυτο το μπερδεμα γιατι εγω ακρη δεν βγαζω και μου εχει ζαλισει το φουρφουρι συνεχεια να παιρνω τηλεφωνο να στελνω πραγματα με e-mail γιατι αυτος δεν εχει ιδεα απο τεχνολογια, και οταν του λενε να γραψει ενα email στα αγγλικα μου στελνει κατι e-mail [email protected]

Επεξ/σία από ExTaCy1337
Δημοσ.

Νομιζω πως κατι λειπει απο την περιγραφη σου.

Ο λογαριασμος σε ποιου το ονομα ερχεται; Και οι 2 στο ονομα του πατερα σου;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, -Dimitris- είπε

Νομιζω πως κατι λειπει απο την περιγραφη σου.

Ο λογαριασμος σε ποιου το ονομα ερχεται; Και οι 2 στο ονομα του πατερα σου;

Στον κυριο του 1ου ηρθαν 2 λογαριασμοι, μαλλον νοικιασε κανα 2 μηνο πριν τον πατερα μου, μετα που μπηκε ο πατερας μου στον αλλον σταματησαν να ερχονται πλεον λογαριασμοι και οταν ρωτουσε αν εχει καποιο υπολοιπο του ελεγαν οτι ειναι πληρωμενα. (Δεν ερχονται 2 διαφορετικοι λογαριασμοι στον πατερα μου, ενας καθε μηνα ή οσο ειναι με αριθμο μετρητη και ΗΚΑΣΠ του αλλου) οποτε ο πατερας μου πηρε τους λογαριασμους του αλλου στο κεφαλι του, και ο δικος του μετρητης φαινοταν λες και δεν τον δουλευε κανεις, οποτε τον εκοβαν. Εγω πιστευω οτι ο μπαρμπας που εχει το σπιτι εκανε λαθος στα χαρτια που του εδωσε, απο λαθος σπιτι, ετσι ειναι οταν δεν ξες τι εχεις, αλλα σιγα μην αναλαβει ευθυνη. 

Απο εκεινη την στιγμη ερχοντουσαν μονο στον πατερα μου λογαριασμοι, και ατομα απο την ΕΔΑ του εκοβαν συνεχως το αεριο, μετα απο τηλεφωνα του ελεγαν οτι ολα στο συστημα φαινονται κομπλε - ο πατερας μου ξανα ανοιγε τον μετρητη, μεχρι που ηρθαν και το εκοψαν με τροχο - μεχρι που μιλησε με αυτον που εκοβε με τον τροχο του ειπε οτι καθε μηνα πληρωνει λογαριασμους και ακρη δεν βγαζει, και εβγαλε καπως ακρη οτι πληρωνει τοσο καιρο αλλουνου λογαριασμο..

Εντωμεταξυ αν ο αλλος δεν πληρωσει το υπολοιπο τωρα που ειναι καμια 300 ευρω θα κυνηγαει τον πατερα μου ή τον μετρητη του αλλου;
Φανταζομαι δεν θα μπορεσει να παρει τον μετρητη στο ονομα του αν δεν πληρωθει αυτο το ποσο, εκτος αν φανει οτι και καλα εφυγε ο πατερας μου πιστολια και αυτος ειναι νεος ενοικιαστης... οτι να'ναι... ελπιζω να βγαλει ακρη με αυτον

Επεξ/σία από ExTaCy1337
Δημοσ.

ας συνοψισουμε γιατι η περιγραφη σου ειναι λιγο εδεσσαικος ...

ενας ιδιοκτητης 2 διαμερισματων νοικιασε και τα δυο σε συντομο χρονικο διαστημα. Το ενα το νοικιασε ο πατερας σου, δευτερος, λιγο αργοτερο απο τονΕνοικιαστη Α. Ο ιδιοκτητης, εκ παραδρομης,  εδωσε στον πατερα σου τα στοιχεια του μετρητη του ενοικιαστη Α, ο πατερας σου πηρε την παροχη στο ονομα του, πληρωνε κανονικα τους λογαριασμους, αλλα η καταναλωση  που πληρωνε ηταν του αλλου διαμερισματος. Η παροχη στο διαμερισμα του πατερα σου ηταν "ορφανη", αλλα ειχε καταναλωση, με αποτελεσμα η εταιρεια φυσικου αεριου να την κοψει.

Τι κανεις.

Καθονται σαν ενηλικες ο πατερας σου, ο ιδιοκτητης των δυο διαμερισματων και ο ενοικιαστης Α και τα βρισκουν  Ο Ενοικιαστης Α αποζημιωνει τον πατερα σου για τους λογαριασμους φυσικου αεριου που πληρωσε ο πατερας σου ενω καταναλωνε εκεινος και παιρνει την παροχη στο ονομα του. Παει αυτο.

Τωρα ο πατερας σου, με τα λεφτα που του εδωσε ο ενοικιαστης Α πληρωνει οποιο χρεος απο καταναλωση εχει προκυψει στον "ορφανο" μετρητη.

Ο ιδιοκτητης των δυο διαμερισματων πληρωνει το κοστος επανασυνδεσης. Ο πατερας σου  παιρνει στο ονομα του τον ορφανο μετρητη. Και ολοι μαζι πινουν τσιπουρα .

• Like 2
Δημοσ.

Φιλε δυστηχως την εχω πατησει και εγω με αυτον τον τροπο με λογαριασμο νερου σε σπιτι που νοικιαζα απο εναν Κυπριο. Δυστηχως κανεις δεν θα παραδεχτει το λαθος (οτι σας εδωσαν λαθος λογαριασμο) για να πληρωσουν αυτοι τα σπασμενα. Στη δικη μου περιπτωση μου εδωσαν πισω τα χρηματα που πληρωσα αλλα οχι τα χρηματα για τις διακοπες του νερου με τις προσαυξησεις και τις παρελπομενες ποινες. 

• Like 1
Δημοσ.

Ένα παρόμοιο πρόβλημα είχαμε αντιμετωπίσει και εμείς, το καταλάβαμε πολυ μετά και έτσι δεν κάναμε τίποτα, σε ακίνητο που κληρονομησα από τον πατέρα μου είχανε μείνει πληρωμές σε ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ με πάγιες εντολες από κοινό μας λογαριασμό, το ακίνητο κάποια στιγμή νοικιαστηκε, είχαμε ακυρώσει την πάγια εντολή της ΔΕΗ αλλά ξεχάσαμε της ΕΥΔΑΠ, έτσι πληρωναμε για 2 έτη το νερό των νοικαριδων. 

Τώρα για το πρόβλημα του ts η λύση είναι αυτό που είπε ο fredd0, αν υπάρχει διάθεση να τα βρείτε και ο άλλος δεν κάνει την παπια.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, ExTaCy1337 είπε

Καλησπερα παιδια, λοιπον ο πατερας μου εχει μπλεξει σε μια τρελη λουπα, ισως καποιος απο εσας γνωριζει.

Που λετε νοικιαζει ενα σπιτι, παιρνει τα χαρτια απο τον νοικιαρη, και ξεκιναει συμβολαιο στην watt & volt για αεριο.

Καπου γινεται ενα λαθος και εχει τον μετρητη του 1ου οροφου ενω μενει ισογειο. Ε λοιπον πληρωνε καθε μηνα και καποια φαση του κοβανε το αεριο.

παιρναμε τηλ w&v και ΕΔΑ και ελεγαν οτι ολα καλα φαινονται στο συστημα δεν σας το εχουμε κοψει...
Το ανοιγε ξανα ο πατερας μου, το ξανα εκλειναν, μεχρι που εκοψαν την σωληνα με τροχο.

Μετα απο ποσα τηλεφωνα παλι βρηκανε τι φταιει, και ακομα δεν εχουνε κανει τιποτα, ο πατερας μου πληρωνε καθε μηνα χωρις να εχει αεριο και ο αλλος πανω το χρησημοποιουσε (ο πατερας μου μονος οι αλλοι πατερας-μητερα και παιδι), ο αλλος δε απο πανω δεν του ερχοταν λογαριασμος για κανα χρονο, ρωτουσε στο τηλεφωνο γιατι δεν ερχεται και του ελεγαν οτι ειναι πληρωμενα, απο τον θεο μαλλον, μονο 2 λογαριασμους ειχε πληρωσει αυτος. Δεν τον ενοιαξε να ρωτησει, που ηρθε καινουργιος ενοικιαστης.

Τωρα ο πατερας μου με εβαλε να στειλω αιτημα για διακοπη αεριου και κατι λενε οτι θα παρει ενα μηνα και να περιμενουμε τον τελευταιο λογαριασμο, τα λεφτα αν τα παρει λογικα απο τον κυριο του 1ου... τους ζηταω να μου στειλουν ολους τους λογαριασμους στο ονομα του πατερα μου και μου στελνουν τον τελευταιο μονο,εχουν προβλημα κατανοησης. Ο πατερας μου σταματησε να πληρωνει απο Φεβρουαριο που του εκοψαν και την σωληνα. Υπαρχει αλλη λυση γνωριζει καποιος;;

Με βάση αυτά που λες το λάθος είναι του ιδιοκτήτη, που μπέρδεψε τα διαμερίσματα.

Οπότε μάλλον ο ιδιοκτήτης πρέπει να επιβαρυνθεί τα έξοδα επανασύνδεσης, να πει στον άλλον ενοικιαστή να δώσει τα λεφτά στον πατέρα σου και αν εκείνος αρνηθεί ο πατέρας σου να τα κρατήσει από το ενοίκιο!

Βέβαια υπάρχει το ενδεχόμενο να έκανε βλακεία ο υπάλληλος της εταιρείας, αλλά αυτό μόνο αν είχατε αντίγραφα από τα χαρτιά που καταθέσατε θα μπορούσατε να το διαπιστώσετε.
Από την άλλη όμως πού έστελναν τους λογαριασμούς για την παροχή του πατέρα σου? Γιατί έβγαινε λογαριασμός σε κάποιο άλλο όνομα και επειδή δεν πληρωνόταν το έκοβαν!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έγραψε στα χαρτιά ήταν κλειστή σύνδεση κ πήγαινε κ άνοιγε την "βανα"..έβλεπε "κίνηση" η ΕΔΑ που διαχειρίζεται το δίκτυο κ την εκλεινε...σαν ρευματοκλοπη ένα πράγμα..

Θα μπεις να δεις χρεώσεις σου στο λινκ παρακατω..αφμ κ τηλ ζητάει https://twofa.watt-volt.gr/ https://www.watt-volt.gr/services/my-bill/mywatt/

Πας από κει βλέπεις από μετρητή ποιος σωλήνας καταλήγει στον καυστήρα σου κ γράφεις αριθμό μετρητή κτλ..κ κάνεις νέα αίτηση ...στα άλλα ότι σ γράψε ο φρεντο

O άλλος από Φεβρουάριο λογικά έκανε νέα αίτηση σε άλλη εταιρεία ή σε αυτή που ήταν αφού θα βρέθηκε ο αριθμός μετρητη "διαθεσιμος" 

Επεξ/σία από kage
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 4/8/2020 στις 10:51 ΜΜ, fredd0 είπε

ας συνοψισουμε γιατι η περιγραφη σου ειναι λιγο εδεσσαικος ...

ενας ιδιοκτητης 2 διαμερισματων νοικιασε και τα δυο σε συντομο χρονικο διαστημα. Το ενα το νοικιασε ο πατερας σου, δευτερος, λιγο αργοτερο απο τονΕνοικιαστη Α. Ο ιδιοκτητης, εκ παραδρομης,  εδωσε στον πατερα σου τα στοιχεια του μετρητη του ενοικιαστη Α, ο πατερας σου πηρε την παροχη στο ονομα του, πληρωνε κανονικα τους λογαριασμους, αλλα η καταναλωση  που πληρωνε ηταν του αλλου διαμερισματος. Η παροχη στο διαμερισμα του πατερα σου ηταν "ορφανη", αλλα ειχε καταναλωση, με αποτελεσμα η εταιρεια φυσικου αεριου να την κοψει.

Τι κανεις.

Καθονται σαν ενηλικες ο πατερας σου, ο ιδιοκτητης των δυο διαμερισματων και ο ενοικιαστης Α και τα βρισκουν  Ο Ενοικιαστης Α αποζημιωνει τον πατερα σου για τους λογαριασμους φυσικου αεριου που πληρωσε ο πατερας σου ενω καταναλωνε εκεινος και παιρνει την παροχη στο ονομα του. Παει αυτο.

Τωρα ο πατερας σου, με τα λεφτα που του εδωσε ο ενοικιαστης Α πληρωνει οποιο χρεος απο καταναλωση εχει προκυψει στον "ορφανο" μετρητη.

Ο ιδιοκτητης των δυο διαμερισματων πληρωνει το κοστος επανασυνδεσης. Ο πατερας σου  παιρνει στο ονομα του τον ορφανο μετρητη. Και ολοι μαζι πινουν τσιπουρα .

Χαχα σορρυ και εγω μπερδεμενα τα ξερω!
Συναντηθηκαμε σημερα και ρωτησα, μου ειπε οτι επειδη εχει καπου μαζεμενα ολα τα χαρτια οταν ειχε κανει την αιτηση, τα χαρτια που εδωσε ο ιδιοκτητης ειναι σωστα.

Την λαμακια την εκανε η εταιρεια του αεριου απ΄οτι λεει!

Τα υπολοιπα οπως τα λες, βεβαια η ορφανη που μετρουσε δεν ξερω σε ποιου το ονομα πηγαινει, μιας και δεν εκανε καποιος συμβαση εκει, και δεν ξερω απο ποιον θα τα ζητησουν, αλλα σιγα την καταναλωση που ειχε ο πατερας μου, πολυ μικρη θα ελεγα.

Με τον Ενοικιαστη Α τα εχει βρει, του πληρωσε το υπολοιπο περιπου 300 ευρω απο τον Φεβρουαριο που σταματησε να πληρωνει, και τωρα περιμενει να του πουμε ποσα ειχε πληρωσει απο την αρχη της συμβασης για να του τα δωσει, το θεμα ειναι οτι οι μπαγλαμαδες δεν καταλαβαινουν, ζητησα ολους τους λογαριασμους και μου στειλαν μονο το υπολοιπο - τελευταιο λογαριασμo, απο το τηλεφωνο. Απανταω πισω στο e-mail το τι ακριβως θελω, και 35 ωρες μετα απαντηση δεν εχω παρει. Ειναι να τρελενεσαι, με τον κινεζο στο aliexpress καλυτερη συνεννοηση βγαζω.

Ο πατερας μου εκανε τωρα την αιτηση για διακοπη αεριου μιας και ο Ενοικιαστης Α εφυγε απο το σπιτι προσφατα και επειδη ειχανε νεογεννητο ο πατερας μου το αφηνε να τρεχει για να μην τους ταλαιπωρησει. 

23 ώρες πριν, SB_1957 είπε

Με βάση αυτά που λες το λάθος είναι του ιδιοκτήτη, που μπέρδεψε τα διαμερίσματα.

Οπότε μάλλον ο ιδιοκτήτης πρέπει να επιβαρυνθεί τα έξοδα επανασύνδεσης, να πει στον άλλον ενοικιαστή να δώσει τα λεφτά στον πατέρα σου και αν εκείνος αρνηθεί ο πατέρας σου να τα κρατήσει από το ενοίκιο!

Βέβαια υπάρχει το ενδεχόμενο να έκανε βλακεία ο υπάλληλος της εταιρείας, αλλά αυτό μόνο αν είχατε αντίγραφα από τα χαρτιά που καταθέσατε θα μπορούσατε να το διαπιστώσετε.
Από την άλλη όμως πού έστελναν τους λογαριασμούς για την παροχή του πατέρα σου? Γιατί έβγαινε λογαριασμός σε κάποιο άλλο όνομα και επειδή δεν πληρωνόταν το έκοβαν!

Επειδη τον ξανα ρωτησα μου ειπε οτι ειχε τσεκαρει τα χαρτια που εδωσε για την εναρξη και ητανε σωστα, τα εχει κρατημενα, αρα το λαθος εγινε καπου στις εταιρειες.. 
Και τι κανεις τωρα; βρισκεις ακρη; ή θα τρεχεις και δεν θα φτανεις;

Ελα ντε; δεν εχω ιδεα, μαλλον φαινοταν ορφανος οπως ειπαν πιο πανω, οτι καποιος κλεβει αεριο απο τον συγκεκριμενο μετρητη...

21 ώρες πριν, kage είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Έγραψε στα χαρτιά ήταν κλειστή σύνδεση κ πήγαινε κ άνοιγε την "βανα"..έβλεπε "κίνηση" η ΕΔΑ που διαχειρίζεται το δίκτυο κ την εκλεινε...σαν ρευματοκλοπη ένα πράγμα..

Θα μπεις να δεις χρεώσεις σου στο λινκ παρακατω..αφμ κ τηλ ζητάει https://twofa.watt-volt.gr/ https://www.watt-volt.gr/services/my-bill/mywatt/

Πας από κει βλέπεις από μετρητή ποιος σωλήνας καταλήγει στον καυστήρα σου κ γράφεις αριθμό μετρητή κτλ..κ κάνεις νέα αίτηση ...στα άλλα ότι σ γράψε ο φρεντο

O άλλος από Φεβρουάριο λογικά έκανε νέα αίτηση σε άλλη εταιρεία ή σε αυτή που ήταν αφού θα βρέθηκε ο αριθμός μετρητη "διαθεσιμος" 

Αμα κανω εγγραφη/συνδεση εκει, θα σταματησουν να πηγαινουν η λογαριασμοι σε γραμμα; 
Δε το θελω αυτο διοτι δεν του πληρωνω εγω τους λογαριασμους κ αυτος δεν εχει ιδεα απο ιντερνετ κτλ .

Επεξ/σία από ExTaCy1337
Δημοσ.

Καλημέρα. Η διακοπή αερίου ζητείται από τον εκάστοτε πάροχο που έχουμε επιλέξει (16 πάροχοι στην Ελλάδα).  Ο πάροχος λοιπόν στέλνει αιτήματα διακοπής, ενεργοποιήσεων, κ.τ.λ που εκτελούνται από τεχνικό προσωπικό της ΕΔΑ. Αν είναι δικό τους λάθος, που όπως τα λες είναι, θα κανείς γραπτό παράπονο σε ένα από τα γραφεία εξυπηρέτησης της ΕΔΑ και του παρόχου σου. Θα προσκομίσεις και κάποια από τις αποδείξεις πληρωμής που έκανε ο πατέρας σου. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...