nojom Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 ο παπούς μου είχε μια μοτοσυκλέτα αντίκα. τελευταία φορά πρέπει να κυκλοφόρησε τέλη της δεκαετίας του 80. Πρέπει να είναι μοντέλο του 60+ Δηλαδή η μηχανή είναι παρατημένη σε αποθήκη στο χωριό εδώ και 30 χρόνια. Εννοείται ότι δε κυκλοφορεί διότι θέλει επισκευές. Δε ξέρω αν επισκευάζεται κιόλας και πόσο εύκολο είναι να βρεθούν ανταλλακτικά (ίσως σε κανενα ebay). Είχα σκοπό να κάνω μια προσπάθεια να την αναστήσω, όχι για να την κυκλοφορήσω απλά για να υπάρχει σαν αντίκα. Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχουν χαρτιά για τη μηχανή. ούτε μπορώ να αποδείξω πως είναι δικιά μου (που βασικά δεν είναι) Μπορεί να γίνει κάτι ή απλά το ξεχνάμε και την αφήνω στην αποθήκη; βασικά εννοώ από γραφειοκρατικής άποψης, εκεί θα είναι το παλούκι.
NikosKallithea Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Ρωτα στην φιλπα, αλλα ετσι και αλλιώς οι αντικες δεν εχουν δικαιώμα κυκλοφορίας παρα μονο απο το γκαραζ στο συνεργειο ή σε εκθέσεις και εκδηλώσεις.
tigergreg Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Μαρκα? Τυπος? Χρονολογια? Πινακιδες? Υπαρχει διαδικασια με 2 μαρτυρες σε ειρηνοδικειο οπου βγαζεις εγγραφο οτι ειναι δικια σου. Σε αυτην την περιπτωση ρωτας δικηγορο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα