Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, στους 2 τελευταίους μηνιαίους λογαριασμούς μου σταμάτησε να εφαρμόζεται η ΄έκπτωση ηλεκτρονικού λογαριασμού των 2.5 ευρώ. Είχα μιλήσει με 11770 στον 1ο λογαριασμό που δεν φάνηκε η έκπτωση και μου είπαν οτι θα πιστωθούν στον επόμενο αλλά ούτε καν. Η υπάλληλος δεν γνώριζε εαν έχει γίνει κάποια αλλαγή στα τιμολόγια ή αν έχει σχέση με το νέο πρόγραμμα ΔΕΗ HOME ONLINE.

Έχει συμβεί και σε άλλους ή είναι δικό μου θέμα?

Επίσης τώρα είδα ότι ούτε στον λογαριασμό του πατέρα μου εφαρμόστηκε η έκπτωση...

Επεξ/σία από giorgionats
Δημοσ.

πρωτη φορα το διαβαζω αυτο......απο το 19  εχω ηλεκτρονικο λογαριασμο για το 1 ευρω....αυτο το 2.5ευρω για ποιο πραγμα ειναι?

Δημοσ.

Χαμπαρι δεν το ειχα παρει και εγω και ειχα δει λιγο χαμηλοτερους λογαριασμους στο διμηνο τελευταια. 2.5 ευρω το μηνα. Το 5ευρω υπαρχει στον λογαριασμο διμηνου Ιουνιου αλλα εχει αφαιρεθει στον λογαριασμο Ιουλιο απο ενα αλλο σπιτι. Οποτε μαλλον παει και αυτο ουτε καν το 1 ευρω δεν δινουν πια.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, giorgionats είπε

Καλησπέρα, στους 2 τελευταίους μηνιαίους λογαριασμούς μου σταμάτησε να εφαρμόζεται η ΄έκπτωση ηλεκτρονικού λογαριασμού των 2.5 ευρώ. Είχα μιλήσει με 11770 στον 1ο λογαριασμό που δεν φάνηκε η έκπτωση και μου είπαν οτι θα πιστωθούν στον επόμενο αλλά ούτε καν. Η υπάλληλος δεν γνώριζε εαν έχει γίνει κάποια αλλαγή στα τιμολόγια ή αν έχει σχέση με το νέο πρόγραμμα ΔΕΗ HOME ONLINE.

Έχει συμβεί και σε άλλους ή είναι δικό μου θέμα?

Επίσης τώρα είδα ότι ούτε στον λογαριασμό του πατέρα μου εφαρμόστηκε η έκπτωση...

Η έκπτωση 2,5€ ισχύε μέχρι 26-06 λόγω κορονοιου.

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Αρα να επαναφερουμε τους λογαριασμους με το ταχυδρομείο.

Αν δεν σας πειράζει που θα πληρώνετε 1€ παραπάνω λόγω "χρέωσης εντύπου", κάντε το.

https://www.dei.gr/el/oikiakoi-pelates/xrisimes-plirofories-gia-to-logariasmo-sas/logariasmos-kai-xrewseis/ti-afora-i-xrewsi-entupou-pou-uparxei-sto-logarias

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Αν δεν σας πειράζει που θα πληρώνετε 1€ παραπάνω λόγω "χρέωσης εντύπου", κάντε το.

https://www.dei.gr/el/oikiakoi-pelates/xrisimes-plirofories-gia-to-logariasmo-sas/logariasmos-kai-xrewseis/ti-afora-i-xrewsi-entupou-pou-uparxei-sto-logarias

Δηλαδη το κερδος ηταν δυο ευρω και τωρα εγινε ενα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Δηλαδη το κερδος ηταν δυο ευρω και τωρα εγινε ενα;

Περίπου έτσι.

Η ουσία πάντως είναι ότι κάθε έντυπος (έγχαρτος) λογαριασμός χρεώνεται 1€ επιπλέον, αυτό δεν έχει αλλάξει.

1643789364_.jpg.2464645e5e66bb59ce2909fa

Επεξ/σία από Joshua21
Δημοσ.

Νομίζω ότι μείωσαν και την μεγάλη απόσταση της λήξης του λογαριασμού από την έκδοση στο κοινωνικό τιμολόγιο. Εμένα σήμερα 4 Αυγούστου ήρθε sms και e mail με ημερομηνία λήξης 10 Σεπτεμβρίου. Βλέποντας από το app τους προηγούμενους λογαριασμούς είδα ότι είχαν ημερομηνία λήξης από την έκδοση τουλάχιστον 2 με 2,5 μήνες. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...