Επισκέπτης Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά έχω ένα παπί και έχω περιέργεια πόσα πόσα πρέπει να σου βγάζει η κάθε ταχύτητα 1η 2η 3η γιατί το στρώνω και μου βγάζει περίπου στην Τρίτη 40 χιλιόμετρα Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2020 από Επισκέπτης
NikosKallithea Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 εεεεε λοιπον με το στροφόμετρο πας για να στρώσης ενα μοτερ, και οχι με την ταχύτητα. Εκει που το πηρες ή στο βιβλιο της μοτοσυκλέτας σου λεει μεχρι ποιες στροφές επιτρέπεται.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Στις 4/8/2020 στις 3:21 ΜΜ, Manolis20 είπε Καλησπέρα παιδιά έχω ένα παπί και έχω περιέργεια πόσα πόσα πρέπει να σου βγάζει η κάθε ταχύτητα 1η 2η 3η γιατί το στρώνω και μου βγάζει περίπου στην Τρίτη 40 χιλιόμετρα Δεν υπαρχει κανονας , καθε μηχανακι ειναι διαφορετικο (ακομα και ιδια μοντελα )
Liapisftw Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Ειναι αναλογα το γρανάζι της κάθε ταχύτητας. Δεν υπάρχει κάποιο στάνταρ σε αυτά τα πράγματα
AntiCambeR Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Εμπειρικά καταλαβαίνεις τα όρια της κάθε ταχύτητας απο το μοτέρ, ακόμα και να μην κοιτάς το κοντέρ η το στροφόμετρο.Πρίν ζοριστεί αλλάζεις ταχύτητα. Νομίζω πως τα παπιά με μακριές σχέσεις ταχύτητας στο σασμάν βγάζουν περισσότερα χμ σε κάθε ταχύτητα αλλά πιο ομαλά και αργά, όπως πχ το Honda.Πχ αν θέλεις να κοντύνουν οι σχέσεις για να έχεις καλύτερη εκκίνηση αλλά μικρότερη τελική ταχύτητα, βάζεις μπροστά γρανάζι με 1 δόντι λιγότερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα