Προς το περιεχόμενο

Restart σε παιχνίδι

Sapounos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά. Σήμερα ανακάλυψα ότι όταν ανοίγω το WarFace μετά από λίγο κάνει Restart το PC χωρίς να πετάει κάποιο BSOD.

Γίνεται μόνο στο WarFace και πουθενά αλλού. Το χει πάθει κανείς άλλος αυτό;

Το συστημα μου ειναι το εξης:

• AMD RYZEN 3600X
  • GSKILL TRIDENT ROYAL 32GB 3600Mhz 16-19-19-39 σε DOCP
  • ASUS ROG CROSHAIR HERO VIII WIFI
  • ADATA SX8200 PRO 256GB για το OS
  • ADATA SX8200 PRO 1TB για τα παιχνιδια
  • SUPER FLOWER LEADEX 1000W 80+ TITANIUM
  • AORUS GIGABYTE RTX 2060SUPER

Ετρεξα:

• Intel Burn Test
  • Prime 95
  • Furmark GPU
  • Uniengine
  • Memory test των Windows.

Πουθενα δεν κολησε ή εκανε επανεκκίνηση.

Δεν τα αφησα πολλή ώρα εκτος από το memtest γιατί έτσι κ αλλίως restart έκανε βαριά στο 5λεπτο οπότε κ εγω άφησα κάπου στο 10 λεπτο το κάθε Τεστ να τρέξει.

Με το HW Monitor κοίταζα και τα ρεύματα από PSU.

• 5V σταθερό στα 5.00
  • 3.3 μου δείχνει σταθερό 3.312 και στο GPU τεστ κατέβηκε στο 3.29
  • 12V σταθερό στα 12.264.

Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει.

UPDATE: Ετρεξα και AIDA 64 full ολα μαζι ταυτοχρονα για 20 λεπτα και δεν εγινε τιποτα.

Επεξ/σία από Sapounos
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πιθανοτητα κατι με το παιχνιδι υπαρχουν αρκετοι με το ιδιο προβλημα με εσενα.. https://pc.warface.com/forums/showthread.php?t=67085.. Ριξε λιγο googloδιαβασμα κ δοκιμασε λυσεις μπας κ δουλεψει😁

Εκανα format κ εφτιαξε. Πρωτα ειχα την εκδοση 2004. Τωρα τη 1909. Δοκιμασα να κανω update στη 2004 ξανα κ αν δεν εφτιαχνε θα εκανα rollback. Τα windows μετα την εγκατασταση της 2004 εκαναν απο μονα τους restart και αμεσως μετα μου αναιρεσαν την εγκατασταση. Μενω με τη 1909 μεχρι να βγει η επομενη του Νοεμβριου. Μαλλον κατι παιζει με την εκδοση γιατι διαβασα καπου οτι εχουν κ αλλοι προβλημα μετα την αναβαθμιση αυτη χωρις να μπαινουν σε παιχνιδι. Restart χωρις μηνυμα λαθους ουτε BSOD δηλαδη. Σα να πατας το κουμπι απ το PC. Πιο πολυ ανησυχησα μην ηταν θεμα Hardware αλλα ευτυχως δεν ηταν.

42 λεπτά πριν, Sapounos είπε

Εκανα format κ εφτιαξε. Πρωτα ειχα την εκδοση 2004. Τωρα τη 1909. Δοκιμασα να κανω update στη 2004 ξανα κ αν δεν εφτιαχνε θα εκανα rollback. Τα windows μετα την εγκατασταση της 2004 εκαναν απο μονα τους restart και αμεσως μετα μου αναιρεσαν την εγκατασταση. Μενω με τη 1909 μεχρι να βγει η επομενη του Νοεμβριου. Μαλλον κατι παιζει με την εκδοση γιατι διαβασα καπου οτι εχουν κ αλλοι προβλημα μετα την αναβαθμιση αυτη χωρις να μπαινουν σε παιχνιδι. Restart χωρις μηνυμα λαθους ουτε BSOD δηλαδη. Σα να πατας το κουμπι απ το PC. Πιο πολυ ανησυχησα μην ηταν θεμα Hardware αλλα ευτυχως δεν ηταν.

Δοκίμασε πάλι την 2004 αλλά με τις μνήμες σε default.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...