Green Dragon Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Γειά χαρά σας! Σε golf του 2008, άρχισε πριν λίγο καιρό να ξηλώνεται η ταπετσαρία στην οροφή του αυτοκινήτου. Τώρα κοντεύει να φύγει όλο.Το περίεργο είναι ότι το ίδιο ακριβώς αμάξι έχει φίλη μας και η ταπετσαρία της οροφής είναι ετοιμόρροπη. Προφανώς ψάχνουμε ταπετσέρη αυτοκινήτων. Ξέρετε τι παίζει από ταπετσαρίες, υφάσματα, τιμές ή ότι άλλο νομίζετε που μπορεί να είναι χρήσιμο να ξέρω. Και φυσικά αν έχετε κάποιο καλό μάστορα και τίμιο, να τα αναλάβει. Περιοχή Χαλάνδρι, Χολαργό, Αγία Παρασκευή. Αλλά και πιο μακριά να είναι, δεν έχουμε πρόβλημα. Αρκεί να είναι σωστός.
meletis_m Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 2 λεπτά πριν, Green Dragon είπε Γειά χαρά σας! Σε golf του 2008, άρχισε πριν λίγο καιρό να ξηλώνεται η ταπετσαρία στην οροφή του αυτοκινήτου. Τώρα κοντεύει να φύγει όλο.Το περίεργο είναι ότι το ίδιο ακριβώς αμάξι έχει φίλη μας και η ταπετσαρία της οροφής είναι ετοιμόρροπη. Προφανώς ψάχνουμε ταπετσέρη αυτοκινήτων. Ξέρετε τι παίζει από ταπετσαρίες, υφάσματα, τιμές ή ότι άλλο νομίζετε που μπορεί να είναι χρήσιμο να ξέρω. Και φυσικά αν έχετε κάποιο καλό μάστορα και τίμιο, να τα αναλάβει. Περιοχή Χαλάνδρι, Χολαργό, Αγία Παρασκευή. Αλλά και πιο μακριά να είναι, δεν έχουμε πρόβλημα. Αρκεί να είναι σωστός. Στο Honda Accord του 2002 , το είχα φτιάξει μετά από 16 χρόνια . Ήταν μαύρο το αμάξωμα . Και ειδικά πολλές φορές καθόταν εκτός χώρου στάθμευσης λόγω δουλειάς , ειδικά το καλοκαίρι Αλλά γενικά τα vw είναι ευαίσθητα . Σε ταπετσέρη θα απευθυνθείς , οι τιμές παίζουν απο 120-150€ , εγώ είχα βάλει τη καλή ποιότητα . 1
Green Dragon Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Είδα μία εταιρεία autoduder που έχει σε διάφορες περιοχές και γενικά χρεώνει 120+ΦΠΑ. Δεν ξέρω τι παίζει με την ποιότητα. Προφανώς για την "καλή ποιότητα" θα χρεώνει αρκετά παραπάνω.
supermanbee Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Μόνο οροφής θα αλλάξεις? τα κολωνάκια όχι? 1
meletis_m Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, Green Dragon είπε Είδα μία εταιρεία autoduder που έχει σε διάφορες περιοχές και γενικά χρεώνει 120+ΦΠΑ. Δεν ξέρω τι παίζει με την ποιότητα. Προφανώς για την "καλή ποιότητα" θα χρεώνει αρκετά παραπάνω. Δέν τους ξέρω τους συγκεκριμένους , εδω στήν περιοχή μου το είχα φτιάξει και το κράτησε 2 ημέρες 1
paylidis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 21 λεπτά πριν, Green Dragon είπε Γειά χαρά σας! Σε golf του 2008, άρχισε πριν λίγο καιρό να ξηλώνεται η ταπετσαρία στην οροφή του αυτοκινήτου. Τώρα κοντεύει να φύγει όλο.Το περίεργο είναι ότι το ίδιο ακριβώς αμάξι έχει φίλη μας και η ταπετσαρία της οροφής είναι ετοιμόρροπη. Προφανώς ψάχνουμε ταπετσέρη αυτοκινήτων. Ξέρετε τι παίζει από ταπετσαρίες, υφάσματα, τιμές ή ότι άλλο νομίζετε που μπορεί να είναι χρήσιμο να ξέρω. Και φυσικά αν έχετε κάποιο καλό μάστορα και τίμιο, να τα αναλάβει. Περιοχή Χαλάνδρι, Χολαργό, Αγία Παρασκευή. Αλλά και πιο μακριά να είναι, δεν έχουμε πρόβλημα. Αρκεί να είναι σωστός. Ξερω ότι ειναι καλος ο ρελλας στην κηφισια. Προσωπικά για κολωνάκια που ειχαν το ίδιο θέμα είχα πάει σε άλλον καθως ειχε διαφορά τιμής 20€, αυτος που πηγα ήταν στο ν ηρακλειο αριστερα απο εκει που τελειωνει η πλαπουτα προς ηρακλειο. Τιμες για ουρανό ξερω ότι κυμαινονται απο 80-120 αναλογα το αμαξι (+φπα παντα) 2
dim712 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Autoperfect στο χαλανδρι είχα αλλαξει ταπετσαρια ουρανου σε golf 2010 120+φπα 1
Green Dragon Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 15 λεπτά πριν, supermanbee είπε Μόνο οροφής θα αλλάξεις? τα κολωνάκια όχι? Δεν έχω παρατηρήσει τίποτα στα κολωνάκια. Εννοείς ότι είναι ενιαία; 16 λεπτά πριν, meletis_m είπε Δέν τους ξέρω τους συγκεκριμένους , εδω στήν περιοχή μου το είχα φτιάξει και το κράτησε 2 ημέρες Πήρα 2 τηλέφωνα. Ένας στη Μεσογείων ζητάει 140+ΦΠΑ και δίνει 5 χρόνια γραπτή εγγύηση. Μια είναι η ποιότητα λέει που βάζει, αλλά έχει διάφορα χρώματα. Το πας το πρωί και το παίρνεις μεσημέρι. Δεν συζητάει καθόλου την τιμή. Ότι πληρώνεις παίρνεις. Ο άλλος (autoduder) ζητάει 120+ΦΠΑ και δίνει 1 χρόνο γραπτή εγγύηση. Και εδώ αυθημερόν παράδοση.
supermanbee Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, Green Dragon είπε Δεν έχω παρατηρήσει τίποτα στα κολωνάκια. Εννοείς ότι είναι ενιαία; Όχι, επειδή δεν ξέρω και τι χρώμα ταπετσαρία έχεις. Αν είναι γκρι, κρεμ μήπως φαίνεται η διαφορά στο χρώμα 1
KoreanW Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) γενικότερα το πρόβλημα είναι ότι δύσκολα κι ο ταπετσέρης θα δώσει σημασία να πετύχει την απόχρωση που χρειάζεται για να ταιριάζει με πλαφονιέρες-χειρολαβές-κολωνάκια κλπ δηλαδή ποιανότατα θα υπάρχουν διαφορές στο χρώμα, καθότι γκρι από γκρι διαφέρει γραφίτης από γραφίτη μπεζ από μπεζ κοκ καλύτερα πριν συμφωνήσει ο ts, εκτός από τα λεφτά ας συμφωνήσει και στην ταπετσαρία γιατί ο ταπετσέρης από το στοκ του θα βάλει και θα είναι όλα ΟΚ για εκείνον Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2020 από KoreanW 2
Green Dragon Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 13 λεπτά πριν, dim712 είπε Autoperfect στο χαλανδρι είχα αλλαξει ταπετσαρια ουρανου σε golf 2010 120+φπα Στο autoperfect, μου είπαν άλλη διαδικασία. Το πας, ξηλώνουν ύφασμα και αφρολέξ, περνάνε μονωτική και αντισκωριακή στρώση. Το παίρνεις και το ξαναπάς μετά από 5 μέρες να έχει στεγνώσει. Σου περνάνε καινούργιο ουρανό και είσαι οκ. 120+ΦΠΑ. Μου έκανε εντύπωση η διαδικασία που ακολουθεί και όταν του είπα ότι οι άλλοι το κάνουν αυθημερόν γέλασε. Και για εγγύηση γραπτή 2-5 χρόνια που δίνουν οι άλλοι,δεν είπε τίποτα. Πάντως έχει πολλές αξιολογήσεις στο Google, με εξαιρετικά σχόλια. Μπερδεύτηκα.
haris_216 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Off-topic, το ξέρω, αλλά πραγματικά συνεχίζει να με τρελαίνει το "+ΦΠΑ" όταν μιλάμε για τιμές λιανικής. 6
supermanbee Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 10 λεπτά πριν, Green Dragon είπε Στο autoperfect, μου είπαν άλλη διαδικασία. Το πας, ξηλώνουν ύφασμα και αφρολέξ, περνάνε μονωτική και αντισκωριακή στρώση. Το παίρνεις και το ξαναπάς μετά από 5 μέρες να έχει στεγνώσει. Σου περνάνε καινούργιο ουρανό και είσαι οκ. Kαι σε εμένα έτσι έκανε αυτός που πήγα. Τα ξήλωσε, τα κράτησε, πήρα το αυτοκίνητο γυμνό και έφυγα. Το μόνο "κακό" ότι μου είπε 3 μέρες αλλά τα πήρα σε 7(με ΣΚ ενδιάμεσα). Η ποιότητα εφάμιλλη αν όχι ίδια της εργοστασιακής. 1
Green Dragon Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω αυτή τη διαφορά της διαδικασίας. Έχει κάποιο νόημα; Αν ξέρει κάποιος να μας πει. Πραγματικά αιφνιδιάστηκα και δεν τον ρώτησα. Καλύτερα να περάσω από εκεί και να δω επί τόπου.
blackraven Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 40 λεπτά πριν, haris_216 είπε Off-topic, το ξέρω, αλλά πραγματικά συνεχίζει να με τρελαίνει το "+ΦΠΑ" όταν μιλάμε για τιμές λιανικής. Είναι ένας έμμεσος τρόπος να του πείς πως δεν καίγεσαι για απόδειξη και εννοείται θα τον πληρώσεις μετρητά στο χέρι. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα