Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά χαρά σας!

Σε golf του 2008, άρχισε πριν λίγο καιρό να ξηλώνεται η ταπετσαρία στην οροφή του αυτοκινήτου. Τώρα κοντεύει να φύγει όλο.Το περίεργο είναι ότι το ίδιο ακριβώς αμάξι έχει φίλη μας και η ταπετσαρία της οροφής είναι ετοιμόρροπη.

Προφανώς ψάχνουμε ταπετσέρη αυτοκινήτων. Ξέρετε τι παίζει από ταπετσαρίες, υφάσματα, τιμές ή ότι άλλο νομίζετε που μπορεί να είναι χρήσιμο να ξέρω.

Και φυσικά αν έχετε κάποιο καλό μάστορα και τίμιο, να τα αναλάβει. Περιοχή Χαλάνδρι, Χολαργό, Αγία Παρασκευή. Αλλά και πιο μακριά να είναι, δεν έχουμε πρόβλημα. Αρκεί να είναι σωστός.

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Green Dragon είπε

Γειά χαρά σας!

Σε golf του 2008, άρχισε πριν λίγο καιρό να ξηλώνεται η ταπετσαρία στην οροφή του αυτοκινήτου. Τώρα κοντεύει να φύγει όλο.Το περίεργο είναι ότι το ίδιο ακριβώς αμάξι έχει φίλη μας και η ταπετσαρία της οροφής είναι ετοιμόρροπη.

Προφανώς ψάχνουμε ταπετσέρη αυτοκινήτων. Ξέρετε τι παίζει από ταπετσαρίες, υφάσματα, τιμές ή ότι άλλο νομίζετε που μπορεί να είναι χρήσιμο να ξέρω.

Και φυσικά αν έχετε κάποιο καλό μάστορα και τίμιο, να τα αναλάβει. Περιοχή Χαλάνδρι, Χολαργό, Αγία Παρασκευή. Αλλά και πιο μακριά να είναι, δεν έχουμε πρόβλημα. Αρκεί να είναι σωστός.

Στο Honda Accord του 2002 , το είχα φτιάξει μετά από 16 χρόνια . Ήταν μαύρο το αμάξωμα .

Και ειδικά πολλές φορές καθόταν εκτός χώρου στάθμευσης λόγω δουλειάς , ειδικά το καλοκαίρι 

Αλλά γενικά τα vw είναι ευαίσθητα .

Σε ταπετσέρη θα απευθυνθείς , οι τιμές παίζουν απο 120-150€ , εγώ είχα βάλει τη καλή ποιότητα . 

• Thanks 1
Δημοσ.

Είδα μία εταιρεία autoduder που έχει σε διάφορες περιοχές και γενικά χρεώνει 120+ΦΠΑ.

Δεν ξέρω τι παίζει με την ποιότητα. Προφανώς για την "καλή ποιότητα" θα χρεώνει αρκετά παραπάνω.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Green Dragon είπε

Είδα μία εταιρεία autoduder που έχει σε διάφορες περιοχές και γενικά χρεώνει 120+ΦΠΑ.

Δεν ξέρω τι παίζει με την ποιότητα. Προφανώς για την "καλή ποιότητα" θα χρεώνει αρκετά παραπάνω.

Δέν τους ξέρω τους συγκεκριμένους , εδω στήν περιοχή μου το είχα φτιάξει και το κράτησε 2 ημέρες 

• Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Green Dragon είπε

Γειά χαρά σας!

Ξερω ότι ειναι καλος ο ρελλας στην κηφισια. Προσωπικά για κολωνάκια που ειχαν το ίδιο θέμα είχα πάει σε άλλον καθως ειχε διαφορά τιμής 20€, αυτος που πηγα ήταν στο ν ηρακλειο αριστερα απο εκει που τελειωνει η πλαπουτα προς ηρακλειο. Τιμες για ουρανό ξερω ότι κυμαινονται απο 80-120 αναλογα το αμαξι (+φπα παντα)

• Like 2
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, supermanbee είπε

Μόνο οροφής θα αλλάξεις? τα κολωνάκια όχι?

Δεν έχω παρατηρήσει τίποτα στα κολωνάκια. Εννοείς ότι είναι ενιαία;

16 λεπτά πριν, meletis_m είπε

Δέν τους ξέρω τους συγκεκριμένους , εδω στήν περιοχή μου το είχα φτιάξει και το κράτησε 2 ημέρες 

Πήρα 2 τηλέφωνα. Ένας στη Μεσογείων ζητάει 140+ΦΠΑ και δίνει 5 χρόνια γραπτή εγγύηση. Μια είναι η ποιότητα λέει που βάζει, αλλά έχει διάφορα χρώματα. Το πας το πρωί και το παίρνεις μεσημέρι. Δεν συζητάει καθόλου την τιμή. Ότι πληρώνεις παίρνεις.

Ο άλλος (autoduder) ζητάει 120+ΦΠΑ και δίνει 1 χρόνο γραπτή εγγύηση. Και εδώ αυθημερόν παράδοση.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Green Dragon είπε

Δεν έχω παρατηρήσει τίποτα στα κολωνάκια. Εννοείς ότι είναι ενιαία;

Όχι, επειδή δεν ξέρω και τι χρώμα ταπετσαρία έχεις. Αν είναι γκρι, κρεμ μήπως φαίνεται η διαφορά στο χρώμα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γενικότερα το πρόβλημα είναι ότι δύσκολα κι ο ταπετσέρης θα δώσει σημασία να πετύχει την απόχρωση που χρειάζεται για να ταιριάζει με πλαφονιέρες-χειρολαβές-κολωνάκια κλπ

δηλαδή ποιανότατα θα υπάρχουν διαφορές στο χρώμα, καθότι γκρι από γκρι διαφέρει γραφίτης από γραφίτη μπεζ από μπεζ κοκ

καλύτερα πριν συμφωνήσει ο ts, εκτός από τα λεφτά ας συμφωνήσει και στην ταπετσαρία
γιατί ο ταπετσέρης από το στοκ του θα βάλει και θα είναι όλα ΟΚ για εκείνον

Επεξ/σία από KoreanW
  • Like 2
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, dim712 είπε

Autoperfect στο χαλανδρι είχα αλλαξει ταπετσαρια ουρανου σε golf 2010  120+φπα

Στο autoperfect, μου είπαν άλλη διαδικασία. Το πας, ξηλώνουν ύφασμα και αφρολέξ, περνάνε μονωτική και αντισκωριακή στρώση. Το παίρνεις και το ξαναπάς μετά από 5 μέρες να έχει στεγνώσει. Σου περνάνε καινούργιο ουρανό και είσαι οκ. 120+ΦΠΑ.

Μου έκανε εντύπωση η διαδικασία που ακολουθεί και όταν του είπα ότι οι άλλοι το κάνουν αυθημερόν γέλασε. Και για εγγύηση γραπτή 2-5 χρόνια που δίνουν οι άλλοι,δεν είπε τίποτα. 

Πάντως έχει πολλές αξιολογήσεις στο Google, με εξαιρετικά σχόλια.

Μπερδεύτηκα.

Δημοσ.

Off-topic, το ξέρω, αλλά πραγματικά συνεχίζει να με τρελαίνει το "+ΦΠΑ" όταν μιλάμε για τιμές λιανικής.

• Like 6
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Green Dragon είπε

Στο autoperfect, μου είπαν άλλη διαδικασία. Το πας, ξηλώνουν ύφασμα και αφρολέξ, περνάνε μονωτική και αντισκωριακή στρώση. Το παίρνεις και το ξαναπάς μετά από 5 μέρες να έχει στεγνώσει. Σου περνάνε καινούργιο ουρανό και είσαι οκ.

Kαι σε εμένα έτσι έκανε αυτός που πήγα. Τα ξήλωσε, τα κράτησε, πήρα το αυτοκίνητο γυμνό και έφυγα. Το μόνο "κακό" ότι μου είπε 3 μέρες αλλά τα πήρα σε 7(με ΣΚ ενδιάμεσα).  Η ποιότητα εφάμιλλη αν όχι ίδια της εργοστασιακής. 

• Like 1
Δημοσ.

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω αυτή τη διαφορά της διαδικασίας. Έχει κάποιο νόημα; Αν ξέρει κάποιος να μας πει.

Πραγματικά αιφνιδιάστηκα και δεν τον ρώτησα. Καλύτερα να περάσω από εκεί και να δω επί τόπου.

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, haris_216 είπε

Off-topic, το ξέρω, αλλά πραγματικά συνεχίζει να με τρελαίνει το "+ΦΠΑ" όταν μιλάμε για τιμές λιανικής.

Είναι ένας έμμεσος τρόπος να του πείς πως δεν καίγεσαι για απόδειξη και εννοείται θα τον πληρώσεις μετρητά στο χέρι.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...