Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 100-150 euro
2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό;  Ας είναι και από έξω.
3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα;  οχι
4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές;  καινούρια
5) Μέγεθος οθόνης;  5.5"
6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ);  mobile internet, hotspot, gps
7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών;  οχι
8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; οχι
9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;  Τουλάχιστον Android 7 ή καλύτερο
10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά).  VOIP, email, Netflix,

Προτιμώ SnapDragon cpu διότι έχουν καλύτερο GPS.

Το προηγούμενο που είχα είναι το LeEco Le-2 X526 5.5" (  

).  Είμαι ΠΟΛΥ ευχαριστημένος.  Ο μοναδικός λόγος που το αλλάζω είναι ότι χρειάζομαι για κάποια VOIP εφαρμογή το Android 7,  και το κινητό μου έχει Android 6.  Και φοβάμαι να κάνω χακεμένη αναβάθμιση.  Οπότε σκέφτομαι να πουλήσω το LeEco και να πάρω ένα καινούριο με Android 7 ή 8.

Τι έχετε να προτείνετε?

Επεξ/σία από bobptz
Δημοσ.
Στις 4/8/2020 στις 12:59 ΜΜ, GeorgeR1_700 είπε

Καλησπέρα, είναι δύσκολο να βρεις κινητό με 5,5 ίντσες. Σου προτείνω κάποια κινητά γύρω στα 150€ 

Καλησπέρα

Δεν υπάρχουν πολλά 5.5" στην αγορά? Τα 6" είναι λίγο πιο μακριά αλλά όχι πιο πλατιά, χαζό μου φαίνεται.

Τέλος πάντων, αλλού βλέπω το πρόβλημα.  Έχω δίπλα μου ένα παλικάρι με Redmi 8A και βρίζει διότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ δυνατότητα να κάνεις edit τις επαφές.  Το έψαξα κι εγώ και βλέπω ότι πολοί το έχουν το πρόβλημα ( https://c.mi.com/thread-2735920-1-0.html?mobile=no ).

Το δικό μου το LeEco Le2 βγήκε αστέρι.  Γι αυτό ψάχνω για κάτι που να είναι value for money.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα και συγνώμη για την καθυστέρηση. Με ταβάνι τα 150€ κατ εμέ το redmi note 8 ή 8Τ είναι μονόδρομος (πιο VFM δεν υπάρχει). Όσο για το πρόβλημα για το 8Α δεν ξέρω (βέβαια είναι άλλο κινητό). Δεν ξέρω και αν υπάρχουν apps για να αντικαταστήσουν το "επαφές" μήπως και έτσι λυθεί το πρόβλημα.... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...