Panagiotis72 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 20 λεπτά πριν, takoulou είπε Καλησπερα... Θα ζητησεις την αποξηλωση της παροχης στον Δεδδηε... Θα προχωρήσω στην αποξήλωση σύντομα απλώς το ρεύμα το είχα κόψει χώρος ποτέ να σκεφτώ αυτό
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 7/8/2020 στις 11:14 ΜΜ, meletis_m είπε Σήμερα έτυχε η συζήτηση . Είχε κόψει παροχή ρεύματος το 2015 . Του έστειλαν υπόμνημα με ένα περιθώριο . Για να συνεχίσει πρέπει να γίνει επανασύνδεση και βεβαίωση εγκατάστασης αλλιώς θα γίνει αποξήλωση του ρολογιού χωρίς οποιαδήποτε άλλη ειδοποίηση . Και σε μένα έστειλε ο ΔΕΔΔΗΕ πριν λίγες μέρες 2 ειδοποιητήρια για αποξήλωση ηλεκτρικής παροχής σε δύο ακίνητα που κατέχω και στα οποία έχω κάνει διακοπή ρεύματος εδώ και 7-8 χρόνια. Δίνουν 1 μήνα προθεσμία για επανασύνδεση αλλιώς θα προβούν στην αποξήλωση της ηλεκτρικής παροχής. Απορία: Όταν ο ΔΕΔΔΗΕ λέει "Αποξήλωση παροχής" εννοεί ότι θα αφαιρέσουν την χελώνα με τον μετρητή ή ότι θα αφαιρέσουν και το καλώδιο από την κολώνα της ΔΕΗ που συνδέεται στο μετρητή του ακινήτου; Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2021 από Επισκέπτης
nvel Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 θα αφαιρέσουν και το καλώδιο, δεν γίνεται να μείνει καλώδιο υπό τάση να κρέμεται στο αέρα εκτός αν συνδέεται σε μπαροκιβώτιο για άλλη εγκατάσταση 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, insomniac1979 είπε Και σε μένα έστειλε ο ΔΕΔΔΗΕ πριν λίγες μέρες 2 ειδοποιητήρια για αποξήλωση ηλεκτρικής παροχής σε δύο ακίνητα που κατέχω και στα οποία έχω κάνει διακοπή ρεύματος εδώ και 7-8 χρόνια. Δίνουν 1 μήνα προθεσμία για επανασύνδεση αλλιώς θα προβούν στην αποξήλωση της ηλεκτρικής παροχής. Απορία: Όταν ο ΔΕΔΔΗΕ λέει "Αποξήλωση παροχής" εννοεί ότι θα αφαιρέσουν την χελώνα με τον μετρητή ή ότι θα αφαιρέσουν και το καλώδιο από την κολώνα της ΔΕΗ που συνδέεται στο μετρητή του ακινήτου; Ολα θα αφαιρεθουν και για να ξαναπρεις ρευμα θα ξαναπληρωσεις την παροχη . 1
zurabik Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Μία χαρά κόβουν χωρίς να χρωστάμε και τίποτα. Στις 14/6/2021 στις 1:35 ΜΜ, Επισκέπτης είπε Και σε μένα έστειλε ο ΔΕΔΔΗΕ πριν λίγες μέρες 2 ειδοποιητήρια για αποξήλωση ηλεκτρικής παροχής σε δύο ακίνητα που κατέχω και στα οποία έχω κάνει διακοπή ρεύματος εδώ και 7-8 χρόνια. Δίνουν 1 μήνα προθεσμία για επανασύνδεση αλλιώς θα προβούν στην αποξήλωση της ηλεκτρικής παροχής. Απορία: Όταν ο ΔΕΔΔΗΕ λέει "Αποξήλωση παροχής" εννοεί ότι θα αφαιρέσουν την χελώνα με τον μετρητή ή ότι θα αφαιρέσουν και το καλώδιο από την κολώνα της ΔΕΗ που συνδέεται στο μετρητή του ακινήτου; Σας το έκοψαν τελικά;
Joshua21 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 15 minutes ago, zurabik said: Μία χαρά κόβουν χωρίς να χρωστάμε και τίποτα. Το χαρτί πάντως που δείχνεις κάθε άλλο παρά για διακοπή λέει.
zurabik Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 3 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Το χαρτί πάντως που δείχνεις κάθε άλλο παρά για διακοπή λέει. αποξήλωση ηλεκτρικής παροχής
haris_216 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, zurabik είπε Μία χαρά κόβουν χωρίς να χρωστάμε και τίποτα. Σας το έκοψαν τελικά; Μα εδώ δεν βλέπω κάτι που να αφορά "κόψιμο" όπως το λες αλλά την απομάκρυνση μάλλον του μετρητή (ή του καλωδίου σύνδεσης ή και τα δύο) λόγω μη χρήσης. Προφανώς εσείς κάνατε οικειοθελή διακοπή, η παροχή είναι ανενεργή κι έκριναν ότι μετά από 5ετή απραξία δεν υπάρχει νόημα να βρίσκεται εκεί ο μετρητής. Προσωπικά δεν βρίσκω κάτι παράλογο ή μεμπτό ΥΓ Ίσως μάλιστα (δική μου σκέψη, δεν ξέρω αν ισχύει) με αυτό τον τρόπο κάνουν λίγο πιο δύσκολη πιθανή ρευματοκλοπή, από εσάς ή άλλους Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2023 από haris_216
zurabik Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 2 λεπτά πριν, haris_216 είπε Μα εδώ δεν βλέπω κάτι που να αφορά "κόψιμο" όπως το λες αλλά την απομάκρυνση μάλλον του μετρητή (ή του καλωδίου σύνδεσης ή και τα δύο) λόγω μη χρήσης. Προφανώς εσείς κάνατε οικειοθελή διακοπή, η παροχή είναι ανενεργή κι έκριναν ότι μετά από 5ετή απραξία δεν υπάρχει νόημα να βρίσκεται εκεί ο μετρητής. Προσωπικά δεν βρίσκω κάτι παράλογο ή μεμπτό Το παράλογο είναι ότι το έχουμε πληρώσει τον μετρητή και την τοποθέτηση για ποιο λόγο να αφαιρείται. Αφού δεν υπάρχει κάποιο χρέος
panoskir Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 28 λεπτά πριν, zurabik είπε Μία χαρά κόβουν χωρίς να χρωστάμε και τίποτα. Μα είναι ήδη κομμένο ,τι να σας κόψουνε;
zurabik Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 1 λεπτό πριν, panoskir είπε Μα είναι ήδη κομμένο ,τι να σας κόψουνε; Το παράλογο είναι ότι το έχουμε πληρώσει τον μετρητή και την τοποθέτηση για ποιο λόγο να αφαιρείται. Αφού δεν υπάρχει κάποιο χρέος
haris_216 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, zurabik είπε Το παράλογο είναι ότι το έχουμε πληρώσει τον μετρητή και την τοποθέτηση για ποιο λόγο να αφαιρείται. Αφού δεν υπάρχει κάποιο χρέος Πουθενά δεν αναφέρει μετρητή. Αυτό είναι εικασία δική μου (ναι, το ανέφερα) και προφανώς δική σου. Αναφέρει για αποξήλωση παροχής, που όπως το καταλαβαίνω εγώ πιθανόν να αναφέρεται στο γκουμουτσοκαλώδιο που έρχεται από την κολώνα Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2023 από haris_216
zurabik Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 3 λεπτά πριν, haris_216 είπε Πουθενά δεν αναφέρει μετρητή. Αυτό είναι εικασία δική μου (ναι, το ανέφερα) και προφανώς δική σου. Αναφέρει για αποξήλωση παροχής, που όπως το καταλαβαίνω εγώ πιθανόν να αναφέρεται στο γκουμουτσοκαλώδιο που έρχεται από την κολώνα Πώς να το αφαιρέσουν αφού στην οικοδομή έχουμε και δύο σπίτια από αυτό το καλώδιο παίρνουν τα ρολόγια τους από το ίδιο καλώδιο
tarantules Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Εμάς πάντως που έχουμε ακίνητο κενό (χωρίς ρεύμα επειδή πλέον δεν το νοικιάζουμε) εδώ και κάποια χρόνια , μας ήρθε γραπτή ειδοποίηση (πριν 3+ χρόνια) από ΔΕΔΔΗΕ να κάνουμε επανασύνδεση διαφορετικά σε ένα μήνα θα αφαιρέσουν το μετρητή.Απόσο βλέπω τώρα εδώ που κοιτάζω απέξω , ο μετρητής είναι στη θέση του...Απλά ρίχνουν άδεια ν ποιάσουν γεμάτα και οτι κάτσει. 1
Joshua21 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 1 hour ago, zurabik said: αποξήλωση ηλεκτρικής παροχής Ακριβώς αυτό, άλλο πράγμα η αποξήλωση παροχής στην οποία είναι ήδη κομμένο το ρεύμα εδώ και χρόνια, και άλλο το κόψιμο. 1 hour ago, zurabik said: Το παράλογο είναι ότι το έχουμε πληρώσει τον μετρητή και την τοποθέτηση για ποιο λόγο να αφαιρείται. Αφού δεν υπάρχει κάποιο χρέος Δεν ξέρω τι ακριβώς έχετε πληρώσει, αλλά σίγουρα ΔΕΝ έχετε πληρώσει τον μετρητή. Το μόνο που μπορεί να έχετε πληρώσει είναι η χελώνα (το κουτί μπαίνει μέσα ο μετρητής), στο συμβόλαιο της αρχικής ηλεκτροδότησης που είχατε κάνει μπορείς να δεις τι ακριβώς είχατε πληρώσει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα