testit Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, Bagos70 είπε Πρόσφατα κληρονόμησα ένα διαμέρισμα στην επαρχία. Ωστόσο όταν πήγα να ρωτήσω για αλλαγή ονόματος με ενημέρωσε η υπάλληλος ότι ίσως χρειαστεί και ΥΔΕ το ψάξαμε στο deddie.apps. και χρειάζεται ΥΔΕ. Έτσι αποφάσισα ότι θα κόψω το ρεύμα, γιατί είναι πολλά τα δημοτικά τέλη και όταν χρειαστώ να ηλεκτροδοτηθεί ξανά να κάνω τις κατάλληλες ενέργειες. Εκεί όταν είπα στην υπάλληλο να προχωρήσουμε σε διακοπή με ενημέρωσε πως μετά τους 6 μήνες η ΔΕΔΔΗΕ έχει το δικαίωμα να αφαιρέσει τον μετρητή και όταν χρειαστώ να ηλεκτροδοτηθεί ξανά να κάνω αίτηση αρχικής ηλεκτροδότησης. Όντως ισχύει; Υπάρχει ειδική διαδικασία στο δήμο, για να ενταχθεί το ακίνητο αυτό στα μη κατοικούμενα/ανοίκιαστα κλειστά-μη ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα. Πρέπει να περάσεις οπωσδήποτε (και) από εκεί! Γλιτώνεις τα δημοτικά τέλη, όχι όμως κάποιους ειδικούς φόρους που εισπράττει ο Δήμος για τα ακίνητα. Νομίζω το παλιό Τ.Α.Π. Και με τα χρόνια συσσωρεύονται... και τα ζητάνε, έστω και μια μέρα πριν λήξει η περίοδος πληρωμής κι έρχεται η παραγραφή! Υπόψη ότι αν κοπεί το ρεύμα, και το σπίτι είναι αρκετά παλιό, και θέλεις να το ξανασυνδέσεις σου ζητάνε νέο χαρτί ελέγχου του ηλεκτρολογικού του συστήματος από μηχανολόγο ηλεκτρολόγο. Είναι ένα κοστούμι 150-250 ευρώ! Κόψε μαζί και την ύδρευση. Ή θέσε την σε αναστολή, αν έχεις γνωστό στην τοπική ΔΕΥΑ.. Είναι κι αυτό βαρύ φορτίο, που μαζί με αποχέτευση μπορεί να φτάσει και τα 30-40 ευρώ το δίμηνο! Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2020 από testit
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Ο ΔΕΔΔΗΕ δεν ξηλωνει την παροχη αν δεν το ζητησει ο ιδιοκτητης της .Ειναι πληρωμενη . Αλλο διακοπη ηλεκτροδοτησης και αλλο αποξηλωση . Για τους Δημους με επιφυλλαξη αν δεν εινια ενεργη δεν πληρωνεις δημοτικα τελη Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2020 από Γιάννης Platano 1
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 18 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Ο ΔΕΔΔΗΕ δεν ξηλωνει την παροχη αν δεν το ζητησει ο ιδιοκτητης της .Ειναι πληρωμενη . Αλλο διακοπη ηλεκτροδοτησης και αλλο αποξηλωση . Για τους Δημους με επιφυλλαξη αν δεν εινια ενεργη δεν πληρωνεις δημοτικα τελη Αυτό μου το είπε γνωστή στα γραφεία στην ΔΕΗ που οι εργολάβοι της ΔΕΔΔΗΕ στην περιοχή προχωρούν σε αυτές τις τακτικές
masteripper Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Στις 4/8/2020 στις 10:20 ΠΜ, Mhlogiatros είπε 40 χρόνια κλειστό ακίνητο στη Μεσογαία και στέλνουν λογαριασμό με τα τέλη ... Υπάρχει περίπτωση να έχουν ξηλώσει μετρητές ; Middle Earth....μέχρι εκεί έφτασε η ΔΕΗ....μεγαλεία...
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Το ρεύμα το έκοψα σήμερα, το νερό είναι 6€ πάγιο τον χρόνο (οι λογαριασμοί έρχονται κάθε χρόνο ή κάθε 2 χρόνια ανάλογα τι θα αποφασίσει το Δημοτικο Συμβούλιο καθώς οι λογαριασμοί έρχονται ως Ελληνική Δημοκρατία Δήμος χ Λογαριασμός ύδρευσης) και αποφάσισα να αλλάξω το όνομα
takoulou Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, Bagos70 είπε Αυτό μου το είπε γνωστή στα γραφεία στην ΔΕΗ που οι εργολάβοι της ΔΕΔΔΗΕ στην περιοχή προχωρούν σε αυτές τις τακτικές Καλησπέρα... Μάλλον είναι λίγο άσχετη η γνωστή σου στην ΔΕΗ...Μάλλον δεν γνωρίζει το αντικείμενο αυτό...Δεν ξηλώνει μετρητές ο Δεδδηε έτσι εύκολα...Οι εργολάβοι αν το κάνουν αυτό γίνεται μετά από εντολή του Δεδδηε για την αποξήλωση....Αν θα το κάνει αυτό είναι για κάποιο σοβαρό παράπτωμα...Και υπάρχουν πολλοί μετρητές που έχουν κοπεί εδώ και χρόνια και παραμένουν στον χώρο..Υ.Γ. Μετρητές ξηλώνουν και οι τεχνικοί του Δεδδηε... Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2020 από takoulou 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Στις 5/8/2020 στις 2:08 ΠΜ, testit είπε Υπάρχει ειδική διαδικασία στο δήμο, για να ενταχθεί το ακίνητο αυτό στα μη κατοικούμενα/ανοίκιαστα κλειστά-μη ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα. Πρέπει να περάσεις οπωσδήποτε (και) από εκεί! Γλιτώνεις τα δημοτικά τέλη, όχι όμως κάποιους ειδικούς φόρους που εισπράττει ο Δήμος για τα ακίνητα. Νομίζω το παλιό Τ.Α.Π. Και με τα χρόνια συσσωρεύονται... και τα ζητάνε, έστω και μια μέρα πριν λήξει η περίοδος πληρωμής κι έρχεται η παραγραφή! Υπόψη ότι αν κοπεί το ρεύμα, και το σπίτι είναι αρκετά παλιό, και θέλεις να το ξανασυνδέσεις σου ζητάνε νέο χαρτί ελέγχου του ηλεκτρολογικού του συστήματος από μηχανολόγο ηλεκτρολόγο. Είναι ένα κοστούμι 150-250 ευρώ! Κόψε μαζί και την ύδρευση. Ή θέσε την σε αναστολή, αν έχεις γνωστό στην τοπική ΔΕΥΑ.. Είναι κι αυτό βαρύ φορτίο, που μαζί με αποχέτευση μπορεί να φτάσει και τα 30-40 ευρώ το δίμηνο! Τα 150-250 ευρώ δεν ισχύουν, ένα 50αρι δίνεις και βγάζεις το χαρτί για την εγκατάσταση. Η ΕΥΔΑΠ έχει πάγιο κάποια ευρώ ανά τρίμηνο, νομίζω 9 ευρώ, οπότε 36 στο έτος και όχι στο τρίμηνο, εκτός αν αναφέρεσαι σε φορέα ύδρευσης της επαρχίας με άλλες χρεώσεις.
testit Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 23 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Τα 150-250 ευρώ δεν ισχύουν, ένα 50αρι δίνεις και βγάζεις το χαρτί για την εγκατάσταση. Η ΕΥΔΑΠ έχει πάγιο κάποια ευρώ ανά τρίμηνο, νομίζω 9 ευρώ, οπότε 36 στο έτος και όχι στο τρίμηνο, εκτός αν αναφέρεσαι σε φορέα ύδρευσης της επαρχίας με άλλες χρεώσεις. Πολύ σίγουρος για τις τιμές είσαι, μεγάλε! Ο "Άδωνις Γεωργιάδης" είσαι; Μήπως θέλεις να σκανάρω την απόδειξη παροχής υπηρεσιών προ τριών ετών; Ο ίδιος αρχίζεις να αδυνατίζεις τους ισχυρισμούς σου, όταν βάζεις στη ζυγαριά του λόγου σου το "εκτός αν αναφέρεσαι σε φορέα ύδρευσης της επαρχίας με άλλες χρεώσεις." Αφού ξέρεις ότι το λεκανοπέδιο έχει ΕΥΔΑΠ κι όχι ΔΕΥΑ.. Τελοσπάντων, χρειάζεσαι βελτίωση στον τρόπο διατύπωσης του δημόσιου λόγου σου. Αν διατυπώνεις τέτοια σιγουριά, δεν θα σε παίρνει κανένας στα σοβαρά. Ούτε εγώ! Για τον αρθρογράφο που άνοιξε το θέμα: Επειδή παρακολουθώ το φόρουμ πάνω από δυο-τρία χρόνια, κατέληξα στο συμπέρασμα: Μην πάρεις σχεδόν τίποτε σοβαρά από εδώ μέσα. Ότι σε απασχολεί, γύρω από δημόσιες υπηρεσίες, κρατικούς-ημικρατικούς φορείς και τα ανάλογα, τηλεφώνησε η στείλτους mail. Mono etsi 8a pareiς sigoyrh apanthsh, den 8a xaseis xr;ono, δεν θα πάθεις ζημιά!
Βασίλης_29 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, testit είπε Πολύ σίγουρος για τις τιμές είσαι, μεγάλε! Ο "Άδωνις Γεωργιάδης" είσαι; Μήπως θέλεις να σκανάρω την απόδειξη παροχής υπηρεσιών προ τριών ετών; Ο ίδιος αρχίζεις να αδυνατίζεις τους ισχυρισμούς σου, όταν βάζεις στη ζυγαριά του λόγου σου το "εκτός αν αναφέρεσαι σε φορέα ύδρευσης της επαρχίας με άλλες χρεώσεις." Αφού ξέρεις ότι το λεκανοπέδιο έχει ΕΥΔΑΠ κι όχι ΔΕΥΑ.. Τελοσπάντων, χρειάζεσαι βελτίωση στον τρόπο διατύπωσης του δημόσιου λόγου σου. Αν διατυπώνεις τέτοια σιγουριά, δεν θα σε παίρνει κανένας στα σοβαρά. Ούτε εγώ! Για τον αρθρογράφο που άνοιξε το θέμα: Επειδή παρακολουθώ το φόρουμ πάνω από δυο-τρία χρόνια, κατέληξα στο συμπέρασμα: Μην πάρεις σχεδόν τίποτε σοβαρά από εδώ μέσα. Ότι σε απασχολεί, γύρω από δημόσιες υπηρεσίες, κρατικούς-ημικρατικούς φορείς και τα ανάλογα, τηλεφώνησε η στείλτους mail. Mono etsi 8a pareiς sigoyrh apanthsh, den 8a xaseis xr;ono, δεν θα πάθεις ζημιά! Μία χαρά είναι ο τρόπος γραφής μου, μάλλον εσύ χρειάζεσαι βοήθεια στο να διαβάζεις καλύτερα τι γράφω. Επίσης δεν με ενδιαφέρει αν με παίρνεις στα σοβαρά, εγώ απάντησα κυρίως για όσους διαβάζουν γιατί γράφεις ανακρίβειες. Πρώτον δεν μπορώ να ξέρω εγώ σε ποιανού μέρους φορέα ύδρευσης αναφέρεσαι, αυτό είσαι υποχρεωμένος να το πεις εσύ. Γράφεις ένα κείμενο και πετάς ότι καλό είναι να κόψουμε το νερό επειδή έχει τοσο πάγιο με μηδέν κατανάλωση, το αποτέλεσμα από αυτό είναι να παραπληροφορείς όσους διαβάζουν. Και επειδή μπήκα στον κόπο να ψάξω κάμποσες εταιρείες ύδρευσης ΔΕΥΑ και τα τιμολόγια τους στην επαρχία, δεν υπάρχει πάγιο 30-40 ευρώ το δίμηνο, όλες οι εταιρείες ύδρευσης έχουν πάγιο οικιακών πελατών γύρω στα 8-10 ευρω στο 3μηνο, κάποιες αυξάνουν το πάγιο αν η παροχή σου είναι μεγαλύτερη από τα 3/4 η 1/2, όχι οικιακός πελάτης δηλαδή. Το πάγιο έως 120 ευρω το έτος που λες είναι όσο η ετήσια ΕΥΔΑΠ που θα πληρώσει ένα μέσο διαμέρισμα στην Αθήνα, μην τρελαθούμε δηλαδή, κάπου κάνεις λάθος σίγουρα. Όσο για την απόδειξη παροχής υπηρεσιών, κράτα την κορνίζα, εσύ έχεις μια εγώ έχω δύο, απλά δεξου ότι σε έπιασαν κορόιδο και άσε τις άσκοπες επιθέσεις. Αλλα λάθη που έκανες και δεν μπήκα στον κόπο να τα σχολιάσω είναι τα περι δήλωσης στον δήμο κλειστών κενών ανοικιαστων και μπλα μπλα, δεν ενδιαφέρει τον Δήμο αν είναι κλειστό κενο η ανοικιαστο ούτε σου μειώνει την χρέωση, δηλώνεις μόνο τα ακίνητα στα όποια έχει κοπεί το ρεύμα για να πληρώσεις εκεί μονο το ΤΑΠ που δεν πληρωσες στην ΔΕΗ και γλιτώνεις ΔΤ και ΔΦ, ένα ακίνητο μπορεί να έχει ρεύμα και να είναι κλειστό και ακατοίκητο, δεν χρειάζεται να πας στον δήμο. Τέλος, το σχέδιο ηλεκτρικής εγκατάστασης ζητείται κάθε 14 χρόνια, οπότε δεν παίζει ρόλο αν είναι πολύ παλιό το σπίτι, μπορει να είναι 15ετιας μετά την αρχική ηλεκτροδότηση οπότε θέλει πάλι έκδοση. Edit: Το τελευταίο που εγραψες ειναι το πιο αστείο, email στις δημόσιες υπηρεσίες, η πιο σίγουρη λύση για να λάβεις απάντηση παραπομπής σε τηλεφωνικους αριθμούς που μάλλον θα είναι και λάθος και όταν θα είσαι στον κάτω κόσμο. Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2020 από Βασίλης_29
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 5 ώρες πριν, Bagos70 είπε Αυτό μου το είπε γνωστή στα γραφεία στην ΔΕΗ που οι εργολάβοι της ΔΕΔΔΗΕ στην περιοχή προχωρούν σε αυτές τις τακτικές Δεν εχει καμμια σχεση με το αντικειμενο πες της !!! 1
Dynamics Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 για να παρουν το ρολοι θα πρεπει να υπαρχει χρεος ειδικα μεγαλο...αν το χρεος ειναι μικρος η 0 δεν στο ακουμπαει κανεις.
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 5 ώρες πριν, Dynamics είπε για να παρουν το ρολοι θα πρεπει να υπαρχει χρεος ειδικα μεγαλο...αν το χρεος ειναι μικρος η 0 δεν στο ακουμπαει κανεις. Ουτε για χρεος δεν τον παιρνουν.Αν δεν μπορουν να κοψουν το ρευμα (μη προσβασιμος) το κοβουν απο την κολωνα. Για ρευματοκλοπη ομως τον παιρνουν πολυ ευκολα . 2
Panagiotis72 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Εγώ έχω σπίτι ερείπιο έχει πέσει η στέγη (πατρικό) επιβαρυμένο από σεισμούς, έκοψα το ρεύμα πριν 10 χρόνια και τον μετρητή ακόμα να το πάρουν αν και τώρα που έπεσε η στέγη θα πάω στην ΔΕΔΔΗΕ για να γίνει αποκοπή πλήρης
takoulou Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, Panagiotis72 είπε Εγώ έχω σπίτι ερείπιο έχει πέσει η στέγη (πατρικό) επιβαρυμένο από σεισμούς, έκοψα το ρεύμα πριν 10 χρόνια και τον μετρητή ακόμα να το πάρουν αν και τώρα που έπεσε η στέγη θα πάω στην ΔΕΔΔΗΕ για να γίνει αποκοπή πλήρης Καλησπερα... Θα ζητησεις την αποξηλωση της παροχης στον Δεδδηε... 1
meletis_m Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Σήμερα έτυχε η συζήτηση . Είχε κόψει παροχή ρεύματος το 2015 . Του έστειλαν υπόμνημα με ένα περιθώριο . Για να συνεχίσει πρέπει να γίνει επανασύνδεση και βεβαίωση εγκατάστασης αλλιώς θα γίνει αποξήλωση του ρολογιού χωρίς οποιαδήποτε άλλη ειδοποίηση .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα