nikos a88 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Γεια σας θα ήθελα να ακούσω γνώμη ! Μου έχουν τύχει μητρικές που παρέδωσαν πνεύμα αλλά ήταν ξεκάθαρο το πρόβλημα , δλδ μαύρη οθόνη καθόλου σήμα στην οθόνη και κανένα "Μπιπ" ... Ωραία μέχρι εδώ , τώρα να ανοίγει κανονικά αλλά να γεμίζει pixels σαν να φταίει κάρτα γραφικών δλδ, δεν μου χει ξανά τύχη.... Εννοείται πως έχω αλλάξει τα πάντα με άλλα εφεδρικά , ram , τροφοδοτικό , θέσεις σε άλλα slot's γραφικών , επεξεργαστή τα πάντα... Δεν βρίσκω άκρη και εννοείται ότι κλείνει και resetαρι όταν κολλάει με pixels και μπάρες ακόμα και στο boot και στο bios τα κάνει αυτά... Αν και σήμερα με άφησε αρκετή ώρα στο bios , δεν ξέρω πάω για μητρική τελικά ;; 1
Τέρης Α. Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Η μητρική λειτουργούσε με στοκ ρυθμίσεις ή κάνατε o.c.; Επίσης, ο επεξεργαστής ήταν ο L5420; Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2020 από Τέρης Α.
Sheogorath Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 12 ώρες πριν, nikos a88 είπε Γεια σας θα ήθελα να ακούσω γνώμη ! Μου έχουν τύχει μητρικές που παρέδωσαν πνεύμα αλλά ήταν ξεκάθαρο το πρόβλημα , δλδ μαύρη οθόνη καθόλου σήμα στην οθόνη και κανένα "Μπιπ" ... Ωραία μέχρι εδώ , τώρα να ανοίγει κανονικά αλλά να γεμίζει pixels σαν να φταίει κάρτα γραφικών δλδ, δεν μου χει ξανά τύχη.... Εννοείται πως έχω αλλάξει τα πάντα με άλλα εφεδρικά , ram , τροφοδοτικό , θέσεις σε άλλα slot's γραφικών , επεξεργαστή τα πάντα... Δεν βρίσκω άκρη και εννοείται ότι κλείνει και resetαρι όταν κολλάει με pixels και μπάρες ακόμα και στο boot και στο bios τα κάνει αυτά... Αν και σήμερα με άφησε αρκετή ώρα στο bios , δεν ξέρω πάω για μητρική τελικά ;; Καλησπέρα, άλλη κάρτα γραφικών δοκίμασες;
nikos a88 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Και μου κάνει εντύπωση που τώρα με την ζέστη έφτασε μέχρι τα windows για λίγο και όταν κολλούσε μου έκανε reset την κάρτα γραφικών , μέχρι που έκλεισε τελικά.. Στο κρύο δωμάτιο γεμίζει πιχελ αμέσως και στο logo τις μητρικής. 7 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Η μητρική λειτουργούσε με στοκ ρυθμίσεις ή κάνατε o.c.; Επίσης, ο επεξεργαστής ήταν ο L5420; Στοκ με έναν dual core e5200 , το bios το είχα κάνει αναβάθμιση πάντως. 6 ώρες πριν, Sheogorath είπε Καλησπέρα, άλλη κάρτα γραφικών δοκίμασες; Ναι μέχρι και το ρεύμα στην μπριζα μέτρισα... Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2020 από nikos a88
Τέρης Α. Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Παράξενο, εμένα μετά από γερό O.C. η Maximus Formula μου έκανε κάτι παράξενα και την άφησα εκτός πρίζας (έβγαλα και τη μπαταρία CMOS) για μία μέρα και μετά ήταν εντάξη στις στοκ ρυθμίσεις.
nikos a88 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 2 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Παράξενο, εμένα μετά από γερό O.C. η Maximus Formula μου έκανε κάτι παράξενα και την άφησα εκτός πρίζας (έβγαλα και τη μπαταρία CMOS) για μία μέρα και μετά ήταν εντάξη στις στοκ ρυθμίσεις. Η προηγούμενη που είχα ήταν striker formula μεταχειρισμένη , εκεί έβαλα των L5420 και κρατισε κάνα 3 μηνω .. μετά πάει xeon και η formula.. Την έχω ακόμα και κατά καιρούς κοιτάω μπας και άλλα δεν δίνει σήμα ούτε Μπιπ.
Aris_ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 εχεις μια ελπιδα να αλλάξεις bios chip (ebay) αν βγαίνει= socket αν δεν βγαίνει πιο δυσκολα αλλα και παλι μπορεί και να μην είναι bios
nikos a88 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Υπάρχει περίπτωση να μην είχε τα σωστά drivers η μητρική και για αυτό να την άκουσε ; Επειδή χρησιμοποίησα τον δίσκο με τα windows όπως ήταν από την προηγούμενη μητρική , πάλι asus και είχε λειτουργίση κανονικά ταίριαξαν τα κλειδιά δεν ξέρω ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα