Peugeot208 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς ποια είναι η διαδικασία αποδέσμευσης του διπλώματος; Γιατί η εγκύκλιος είναι μέσα στις γενικότητες. Συγκεκριμένα, πριν από περίπου 2 μήνες με σταμάτησε η τροχαία για υπερβολική ταχύτητα. Τουτέστιν, 175€, 60 ημέρες αφαίρεση διπλώματος και χρησιμοποίηση ενός λεωφορείου και δύο γραμμές του μετρό χ2 κάθε ημέρα, από τότε, για να πηγαίνω στη δουλειά μου, καθημερινά. Οι 60 ημέρες συμπληρώνονται τη Παρασκευή 07/08. Θα το έχω τη Παρασκευή ή τη Παρασκευή θα το στείλει η τροχαία; Με ΕΛΤΑ; Οπότε να υπολογίζω καμιά εβδομάδα επιπλέον; Υ.Γ. Δυστυχώς, η τροχαία που έκανε τη δέσμευση είναι η β' αυτοκινητοδρόμων (Αφίδνες) και δεν είναι δυνατόν να μεταβώ να το παραλάβω από εκεί.
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Παρε τους τηλέφωνο να τους ρωτήσεις,ίσως γίνεται να το στειλουν στο κοντινό σου τμήμα.Δεν νομίζω ότι το στέλνουν με ΕΛΤΑ.
NikosKallithea Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Πήγανε παρτο γιατι αν τους πης να το στειλουν αλλου η ποινη σου μπορει να επεκταθει και στις 120 μέρες απο τις καθυστερήσεις και την γραφειοκρατία.
Joshua21 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 13 ώρες πριν, Peugeot208 είπε Υ.Γ. Δυστυχώς, η τροχαία που έκανε τη δέσμευση είναι η β' αυτοκινητοδρόμων (Αφίδνες) και δεν είναι δυνατόν να μεταβώ να το παραλάβω από εκεί. Γιατί έτσι? Σου έχουν κάνει περιοριστικά μέτρα και φοβάσαι μην συλληφθείς αν πλησιάσεις σε αυτή τη περιοχή?
Peugeot208 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, Joshua21 είπε Γιατί έτσι? Σου έχουν κάνει περιοριστικά μέτρα και φοβάσαι μην συλληφθείς αν πλησιάσεις σε αυτή τη περιοχή? Μένει η πρώην. Χαχχα. Αστειεύομαι. Δυστυχώς, δεν μπορώ να μεταβώ, χωρίς δίπλωμα ως εκεί. Οι λόγοι έίναι αδιάφοροι ως προς τη συζήτηση. Σκέψου π.χ. να μένεις Αθήνα και να σου πάρουν το δίπλωμα, σε διακοπές, στη Κρήτη. Τότε τι γίνεται; Ποια είναι η διαδικασία ώστε να φτάσει το δίπλωμα στα χέρια σου; Ήθελα να αποφύγω τα τηλέφωνα, αλλά μάλλον είναι η μόνη λύση. Ευχαριστώ, όλους για τις απαντήσεις σας. Θα επανέλθω αύριο με πληροφοριες.
Salvation81 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 175ε Και αφαιρεση διπλωματος για 60 μερες; Καλα με ποσα πηγαινες; 1
Joshua21 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, Peugeot208 είπε Μένει η πρώην. Χαχχα. Αστειεύομαι. Δυστυχώς, δεν μπορώ να μεταβώ, χωρίς δίπλωμα ως εκεί. Οι λόγοι έίναι αδιάφοροι ως προς τη συζήτηση. Σκέψου π.χ. να μένεις Αθήνα και να σου πάρουν το δίπλωμα, σε διακοπές, στη Κρήτη. Τότε τι γίνεται; Ποια είναι η διαδικασία ώστε να φτάσει το δίπλωμα στα χέρια σου; Ήθελα να αποφύγω τα τηλέφωνα, αλλά μάλλον είναι η μόνη λύση. Ευχαριστώ, όλους για τις απαντήσεις σας. Θα επανέλθω αύριο με πληροφοριες. Οδηγώντας προφανώς όχι, αλλά αυτός δεν είναι ο μοναδικός τρόπος για να μεταβείς εκεί. Εγώ πάντως εναλλακτική διαδικασία θα έψαχνα μόνο στην περίπτωση που έμενα όντως τόσο μακριά π.χ. Κρήτη. 2 ώρες πριν, Salvation81 είπε 175ε Και αφαιρεση διπλωματος για 60 μερες; Καλα με ποσα πηγαινες; 30 χαω πάνω από το επιτρεπτό όριο.
Peugeot208 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, Salvation81 είπε 175ε Και αφαιρεση διπλωματος για 60 μερες; Καλα με ποσα πηγαινες; Στην εθνική είναι 30km/h πάνω από το όριο. Οπότε είτε πας με 150, είτε με 200 έχεις το ίδιο πρόστιμο. Ενώ, σε επαρχιακούς δρόμους και σε κατοικημένες περιοχές είναι για πάνω από 20km/h. 20 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Οδηγώντας προφανώς όχι, αλλά αυτός δεν είναι ο μοναδικός τρόπος για να μεταβείς εκεί. Εγώ πάντως εναλλακτική διαδικασία θα έψαχνα μόνο στην περίπτωση που έμενα όντως τόσο μακριά π.χ. Κρήτη. 30 χαω πάνω από το επιτρεπτό όριο. Φίλε Joshua21, αν δεν βγάλω άκρη από το τηλέφωνο, με βλέπω να το κάνω το ταξίδι. 1 λεωφορείο, 2 γραμμές του Metro, ΟΣΕ για Αφίδνες και από εκεί 2,5 km ποδαράτο, αν δεν έχει κανένα ταξί και τούμπαλιν. Ελπίζω, από εδώ και μπρος, κάθε φορά που πάω να τσιμπήσω το γκάζι, να το θυμάμαι....
Joshua21 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 15 λεπτά πριν, Peugeot208 είπε Φίλε Joshua21, αν δεν βγάλω άκρη από το τηλέφωνο, με βλέπω να το κάνω το ταξίδι. 1 λεωφορείο, 2 γραμμές του Metro, ΟΣΕ για Αφίδνες και από εκεί 2,5 km ποδαράτο, αν δεν έχει κανένα ταξί και τούμπαλιν. Ελπίζω, από εδώ και μπρος, κάθε φορά που πάω να τσιμπήσω το γκάζι, να το θυμάμαι.... Φίλε pug208 το θέμα είναι το κατά πόσο σε καίει να πάρεις το δίπλωμα πίσω στα χέρια σου. Αν το θες πάση θυσία την Παρασκευή, τότε αναγκαστικά θα κάνεις το "ταξίδι". Αν δεν σε πειράζει και τόσο, τότε μπορείς να κοιτάξεις κάποια εναλλακτική διαδικασία (να το στείλουν σε κάποια κοντινότερη τροχαία πχ) με κίνδυνο να το πάρεις στα χέρια σου από καμιά βδομάδα έως 2 μήνες μετά. Πάντως σύμφωνα με όσα έχεις γράψει μέχρι τώρα το κόβω να μην σε νοιάζει και τόσο, αν σε ένοιαζε δεν θα περίμενες να συμπληρωθούν 57 ημέρες για να δεις τι θα κάνεις
Salvation81 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Τραγικο που στην Ελλαδα καποιος μπορει να πηγαινει με 120χλ/ω με το Ζασταβα του ετων 40 και καποιος με Porsche πχ να πηγαινει με 150χλ/ω και να τρωει τετοιο προστιμο (γενικα παντου τραγικα αλλα σε αλλες χωρες δεν εχουν 120 οριο - εδω προσφατα σχετικα το πηγαν 130 σε μερικα μερη).
Peugeot208 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Λοιπόν, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία μου είπαν ότι πάω εγώ, με τη ταυτότητα, τη Παρασκευή και μου το δίνουν. Επίσης, ότι μπορώ να πάω με το αυτοκίνητο, αρκεί να τους έχω τηλεφωνήσει πριν, ώστε σε περίπτωση ελέγχου να πιστοποιησουν οτι πάω να παραλάβω το δίπλωμα. Τέλος, αναφέρθηκε ότι δεν προβλέπεται κάτι άλλο πέραν της αυτοπρόσωπης παρουσίας για αποδέσμευση διπλώματος. Περίεργο... Καλά και ασφαλή χιλιόμετρα σε όλους!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα