Επισκέπτης Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Παιδιά καλησπέρα θέλω την βοήθειά σας.Ο γιός μου μόλις πήρε κινητό και θέλω να ξέρω τι κάνει,που πάει και με ποιόν μιλάει δοκιμαστικά για 1-2 μήνες.Βρήκα μια εφραρμογή hoverwatch.Τι περιπτώσεις έχω να το καταλάβει στο κινητό του και πως μπορώ να την σβήσω μετά τους 2 μήνες χωρίς να το καταλάβει
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Parenting 101 Τι βλέπουμε θεε μου καλοκαιριάτικα στο ινσομνιαααααααα
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 18 λεπτά πριν, CutOut είπε Παιδιά καλησπέρα θέλω την βοήθειά σας.Ο γιός μου μόλις πήρε κινητό και θέλω να ξέρω τι κάνει,που πάει και με ποιόν μιλάει δοκιμαστικά για 1-2 μήνες.Βρήκα μια εφραρμογή hoverwatch.Τι περιπτώσεις έχω να το καταλάβει στο κινητό του και πως μπορώ να την σβήσω μετά τους 2 μήνες χωρίς να το καταλάβει Κινητό γιατί του πήρες αφού δεν του έχεις εμπιστοσύνη;
txcellas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Εγω πιστεύω ότι θες να δεις αν ειναι πίστη η γυναίκα σου και ρωτάς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις