Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ρουτερ κανει ρεσταρτ απο μονο του.. Δεν ηταν firmware update επειδη ειχε το ιδιο νουμερο firmware πριν κανει το restart και η γραμμη ειναι ενταξει χωρίς πολλα CRC και ελαχιστα FEC.. Τι μπορει να φταιει? Το δηλωνω ως βλαβη? (ειναι η δευτερη φορα που κανει restart)

EDIT:  κοιτάξτε τι βρήκα.. Αυτό το κάνει ο ΟΤΕ? Εγώ δεν έκανα κανένα restart..

Screenshot_2020-08-03-23-45-09-974_com.android.chrome.jpg

Επεξ/σία από Aggelos_INSM
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μέσω της εφαρμογής cosmote, η μέσω του site μπορείς να κάνεις reboot το ρούτερ. Λογικά αν έχει κάποιος άλλος στο σπίτι την εφαρμογή και βλέπει και το σταθερό μέσα στην εφαρμογή μπορεί να κάνει restart το ρούτερ.

Επεξ/σία από kallonos
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, kallonos είπε

Μέσω της εφαρμογής cosmote, η μέσω του site μπορείς να κάνεις reboot το ρούτερ. Λογικά αν έχει κάποιος άλλος στο σπίτι την εφαρμογή και βλέπει και το σταθερό μέσα στην εφαρμογή μπορεί να κάνει restart το ρούτερ.

κανένας δεν την έχει φιλε.. Λογικά κάνουν κάτι από τον οτε?

Δημοσ.

Δε νομίζω κάποιος υπάλληλος να μπήκε στη διαδικασία να σου κάνει restart το ρούτερ, και από όσο ξέρω δεν κάνει αυθαίρετα restart η cosmote Εκτός αν υπάρχει update firmware. Ενδεχομένως αν συνεχίσει να το κάνει να είναι προβληματικό ρούτερ.

Αν δεις ότι συνεχίζει κάλεσε στο τεχνικό τμήμα για να σου αλλάξουν ρούτερ.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, kallonos είπε

Δε νομίζω κάποιος υπάλληλος να μπήκε στη διαδικασία να σου κάνει restart το ρούτερ, και από όσο ξέρω δεν κάνει αυθαίρετα restart η cosmote Εκτός αν υπάρχει update firmware. Ενδεχομένως αν συνεχίσει να το κάνει να είναι προβληματικό ρούτερ.

Αν δεις ότι συνεχίζει κάλεσε στο τεχνικό τμήμα για να σου αλλάξουν ρούτερ.

Εχει γινει 2 φορες εως τώρα.. Εκανα κατι σημαντικό χθες και με πεταξε αφου εκανε restart το ρουτερ.. Βλεπω στα logs "

The HG tries to contact the ACS (A103)"

Τι σημαινει αυτο?

Δημοσ.

Παίζει να έχεις πολύπριζο η πριζάκι προστασίας απο κεραυνούς ;;

Αν  ναι δοκίμασε το ρουτερ απευθείας στη πρίζα  ρεύματος 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, bill2015 είπε

Δεν μπορω απευθείας επειδη ειναι και το σταθερο .. 

9 ώρες πριν, bill2015 είπε

Στο μενου του ρουτερ έγραφε οτι εγινε restart απο το κουμπι ή απο το web ui (ανεβασα screenshot που το έδειχνε) οποτε μηπως κανει κατι ο ΟΤΕ ?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Aggelos_INSM είπε

Δεν μπορω απευθείας επειδη ειναι και το σταθερο .. 

Στο μενου του ρουτερ έγραφε οτι εγινε restart απο το κουμπι ή απο το web ui (ανεβασα screenshot που το έδειχνε) οποτε μηπως κανει κατι ο ΟΤΕ ?

Το speedport plus δεν έχει κουμπί restart Όπως και να έχει. Οπότε το restart γίνεται με αποσύνδεση ρεύματος. Καλά και κουμπί να είχε στην ουσία το ίδιο είναι απλά το κάνεις με το κουμπί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, kallonos είπε

Το speedport plus δεν έχει κουμπί restart Όπως και να έχει. Οπότε το restart γίνεται με αποσύνδεση ρεύματος. Καλά και κουμπί να είχε στην ουσία το ίδιο είναι απλά το κάνεις με το κουμπί.

εχει το κουμπί restart απο πίσω που θελει συνδετήρα για να το πατησεις

μου ειπαν απο αλλου να δοκιμασω αλλο τροφοδοτικο.. Εβαλα του entry 2i και ολα καλα μέχρι στιγμης (2+ μερες χωρις restart).. Μακαρι να μεινει ετσι

Επεξ/σία από Aggelos_INSM
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Aggelos_INSM είπε

εχει το κουμπί restart απο πίσω που θελει συνδετήρα για να το πατησεις

μου ειπαν απο αλλου να δοκιμασω αλλο τροφοδοτικο.. Εβαλα του entry 2i και ολα καλα μέχρι στιγμης (2+ μερες χωρις restart).. Μακαρι να μεινει ετσι

Κουμπί reset είναι, όχι restart.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...