Aggelos_INSM Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Το ρουτερ κανει ρεσταρτ απο μονο του.. Δεν ηταν firmware update επειδη ειχε το ιδιο νουμερο firmware πριν κανει το restart και η γραμμη ειναι ενταξει χωρίς πολλα CRC και ελαχιστα FEC.. Τι μπορει να φταιει? Το δηλωνω ως βλαβη? (ειναι η δευτερη φορα που κανει restart) EDIT: κοιτάξτε τι βρήκα.. Αυτό το κάνει ο ΟΤΕ? Εγώ δεν έκανα κανένα restart.. Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2020 από Aggelos_INSM
Aggelos_INSM Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2020 από Aggelos_INSM
HateMe Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, Aggelos_INSM είπε Κάποιος σε τρολλάρει
Aggelos_INSM Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 8 ώρες πριν, HateMe είπε Κάποιος σε τρολλάρει Τι κανω 😂
kallonos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Μέσω της εφαρμογής cosmote, η μέσω του site μπορείς να κάνεις reboot το ρούτερ. Λογικά αν έχει κάποιος άλλος στο σπίτι την εφαρμογή και βλέπει και το σταθερό μέσα στην εφαρμογή μπορεί να κάνει restart το ρούτερ. Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2020 από kallonos
Aggelos_INSM Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 16 λεπτά πριν, kallonos είπε Μέσω της εφαρμογής cosmote, η μέσω του site μπορείς να κάνεις reboot το ρούτερ. Λογικά αν έχει κάποιος άλλος στο σπίτι την εφαρμογή και βλέπει και το σταθερό μέσα στην εφαρμογή μπορεί να κάνει restart το ρούτερ. κανένας δεν την έχει φιλε.. Λογικά κάνουν κάτι από τον οτε?
kallonos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δε νομίζω κάποιος υπάλληλος να μπήκε στη διαδικασία να σου κάνει restart το ρούτερ, και από όσο ξέρω δεν κάνει αυθαίρετα restart η cosmote Εκτός αν υπάρχει update firmware. Ενδεχομένως αν συνεχίσει να το κάνει να είναι προβληματικό ρούτερ. Αν δεις ότι συνεχίζει κάλεσε στο τεχνικό τμήμα για να σου αλλάξουν ρούτερ.
Aggelos_INSM Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 17 λεπτά πριν, kallonos είπε Δε νομίζω κάποιος υπάλληλος να μπήκε στη διαδικασία να σου κάνει restart το ρούτερ, και από όσο ξέρω δεν κάνει αυθαίρετα restart η cosmote Εκτός αν υπάρχει update firmware. Ενδεχομένως αν συνεχίσει να το κάνει να είναι προβληματικό ρούτερ. Αν δεις ότι συνεχίζει κάλεσε στο τεχνικό τμήμα για να σου αλλάξουν ρούτερ. Εχει γινει 2 φορες εως τώρα.. Εκανα κατι σημαντικό χθες και με πεταξε αφου εκανε restart το ρουτερ.. Βλεπω στα logs " The HG tries to contact the ACS (A103)" Τι σημαινει αυτο?
kallonos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Πάρε ένα τηλέφωνο στο 13788 να κάνεις ένα ερώτημα στο τεχνικό τμήμα. Πιθανόν να γνωρίζουν κάτι Εκεί. 1
bill2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Παίζει να έχεις πολύπριζο η πριζάκι προστασίας απο κεραυνούς ;; Αν ναι δοκίμασε το ρουτερ απευθείας στη πρίζα ρεύματος
Aggelos_INSM Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 9 ώρες πριν, bill2015 είπε Παίζει να έχεις πολύπριζο η πριζάκι προστασίας απο κεραυνούς ;; Αν ναι δοκίμασε το ρουτερ απευθείας στη πρίζα ρεύματος Δεν μπορω απευθείας επειδη ειναι και το σταθερο .. 9 ώρες πριν, bill2015 είπε Παίζει να έχεις πολύπριζο η πριζάκι προστασίας απο κεραυνούς ;; Αν ναι δοκίμασε το ρουτερ απευθείας στη πρίζα ρεύματος Στο μενου του ρουτερ έγραφε οτι εγινε restart απο το κουμπι ή απο το web ui (ανεβασα screenshot που το έδειχνε) οποτε μηπως κανει κατι ο ΟΤΕ ?
kallonos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 4 ώρες πριν, Aggelos_INSM είπε Δεν μπορω απευθείας επειδη ειναι και το σταθερο .. Στο μενου του ρουτερ έγραφε οτι εγινε restart απο το κουμπι ή απο το web ui (ανεβασα screenshot που το έδειχνε) οποτε μηπως κανει κατι ο ΟΤΕ ? Το speedport plus δεν έχει κουμπί restart Όπως και να έχει. Οπότε το restart γίνεται με αποσύνδεση ρεύματος. Καλά και κουμπί να είχε στην ουσία το ίδιο είναι απλά το κάνεις με το κουμπί.
Aggelos_INSM Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, kallonos είπε Το speedport plus δεν έχει κουμπί restart Όπως και να έχει. Οπότε το restart γίνεται με αποσύνδεση ρεύματος. Καλά και κουμπί να είχε στην ουσία το ίδιο είναι απλά το κάνεις με το κουμπί. εχει το κουμπί restart απο πίσω που θελει συνδετήρα για να το πατησεις μου ειπαν απο αλλου να δοκιμασω αλλο τροφοδοτικο.. Εβαλα του entry 2i και ολα καλα μέχρι στιγμης (2+ μερες χωρις restart).. Μακαρι να μεινει ετσι Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2020 από Aggelos_INSM
kallonos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 41 λεπτά πριν, Aggelos_INSM είπε εχει το κουμπί restart απο πίσω που θελει συνδετήρα για να το πατησεις μου ειπαν απο αλλου να δοκιμασω αλλο τροφοδοτικο.. Εβαλα του entry 2i και ολα καλα μέχρι στιγμης (2+ μερες χωρις restart).. Μακαρι να μεινει ετσι Κουμπί reset είναι, όχι restart.
Aggelos_INSM Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 12 ώρες πριν, kallonos είπε Κουμπί reset είναι, όχι restart. Α μαλιστα..Οποτε ειναι το τροφοδοτικο του?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα