supermanbee Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 2 λεπτά πριν, Salvation81 είπε εκτος αν βεβαια εχουν μερικα εκκατομυρια στην ακρη πχ για αυτο και μονο τον σκοπο και δεν τους νοιαζει πχ). Μα αυτό κάνουν. Είναι συνήθης τακτική πολλών εταιριών. Τους βγαίνει πολύ φθηνότερα έτσι.
kalmik Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Ολη αυτή η συζήτηση δείχνει πόσο πίσω είναι η οργανωμένη προστασία καταναλωτή στην Ελλάδα. Το κράτος αδιαφορεί πανηγυρικά, οι καταναλωτές υιοθετούν παθητικη στάση, και αν κάποιος ξεσηκωθεί (δίκαια διαμαρτυρόμενος) οι άλλοι τον βλέπουν σαν τον γραφικό της παρέας και ίσως και θα πουν: Μα τι πάει να κάνει αυτός, θα φάει το κεφάλι του... Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2020 από kalmik 3 1
StamTheMan Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, phanispal είπε Πάντως αυτό το "για να μην ξαναγίνει" το βλέπω και γελάω. Γιατι γελας ακριβως; 1 ώρα πριν, phanispal είπε ΟΚ, εγώ να ρωτήσω, ξανά υποθετικά: Αν η περίπτωσή σου αποδειχθεί η αφορμή να μην ξαναγίνει ποτέ κάτι τέτοιο, αλλά ΕΣΥ συγκεκριμένα, πάρεις απ' τα τρία το μακρύτερο (ούτε πίτσα δώρο), θα είσαι ικανοποιημένος; Αποκλειεις το γεγονος να ειναι ικανοποιημενος; Αν ναι,γιατι; Μόλις τώρα, kalmik είπε Ολη αυτή η συζήτηση δείχνει πόσο πίσω είναι η οργανωμένη προστασία καταναλωτή στην Ελλάδα. Το κράτος αδιαφορεί πανηγυρικά, οι τελευταίοι υιοθετούν παθητικη στάση, και αν κάποιος ξεσηκωθεί (δίκαια διαμαρτυρόμενος) οι άλλοι λένε: Μα τι πάει να κάνει αυτός, θα φάει το κεφάλι του... Η απλα νομιζουν οτι επειδη οι καποιοι θελουν χρηματικη αποζημιωση,οτι αυτο το θελουν και ολοι. Εχω ακουσει πολλες φορες να μου λενε οτι δε θα αλλαξω εγω τον κοσμο,αλλα η απαντηση μου ειναι: Εγω ισως να μην αλλαξω τον κοσμο,αλλα εσυ ΣΙΓΟΥΡΑ δε θα τον αλλαξεις. 2 1
TheStranger80 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Ειναι τραγικο το τι εγινε η το οτι η Dominos θα προσπαθησει να το προσπερασει ολο αυτο με "δωρο" μια πιτσα του 1ε κοστους (και αν;).
DAEMON2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, fredd0 είπε το προβλημα με τα δικαστηρια ειναι οτι θα σου κοστισει για να φτασεις σε τελεσιδικη αποφαση, και οσο και να το κανεις η dominos πρακτικα εχει τα χρηματα να πληρωσει δικηγορους να φτασει στο τελος ... εσυ ... και πιστεψε με, ειδικα η ελληνικη δικαιοσυνη, εχει την ικανοτητα οχι απλα να σε φτανει σε σημειο εξαντλησης, το κανει και κατα κανονα. Ξερω περιπτωση τροχαιου με θανατο, που απο τους 6 μαρτυρες, μετα 10 χρονια αναβολων πλεον δεν παταει ουτε ενας. πρακτικα τωρα, αλλο το εφαγα κατι και επαθα αυτο, αλλο το βρηκα αυτο. Στη μια περιπτωση υπαρχει εμπρακτη ζημια, στην αλλη ... θυμαμαι σε καποια φαση σε συσκευασμενη σαλατα μεγαλου σουπερ μαρκετ βρηκαν ενα ...βατραχο. Θελω να πω μη περιμενεις και να γινουν χαλι να τους πατησεις υγ ουτε εχω franchise ντομινος ουτε καταναλωνω τα προιοντα τους ... ξυλοφουρνος σπιτι ftw Δεν είναι ακριβώς έτσι. Αυτό που αναφέρεις εσύ είναι ποινική δίκη. Εδώ έχουμε να κάνουμε με αστική αξίωση και πλέον με την λεγόμενη νέα τακτική διαδικασία δεν υπάρχουν μάρτυρες, που να καταθέτουν σε δίκη αλλά μόνο με ένορκες βεβαιώσεις ενώπιον του Ειρηνοδίκη ή Συμβολαιογράφου. Γενικώς η διαδικασία πλέον είναι πιο σύντομη τουλάχιστον πρωτοδίκως. Δεν διαφωνώ ιδιαίτερα βέβαια με τη διαπίστωση που κάνεις αλλά η άποψή μου είναι ότι αφορά όλο το στενό πυρήνα του Δημόσιου Τομέα. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, supermanbee είπε Μα αυτό κάνουν. Είναι συνήθης τακτική πολλών εταιριών. Τους βγαίνει πολύ φθηνότερα έτσι. Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ασχολείται η ασφαλιστική.Μη νομίζουμε ότι ανακαλύψαμε και το dieselgate. 1
Αντώνης Τ. Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 3 ώρες πριν, Salvation81 είπε Σιγουρα, οχι ομως κατι τετοιο. Εδω μιλαμε για κατι που μπορει ακομα και να σε στειλει αδιαβαστο (2 εκατοστα σε μηκος, δεν μιλαμε για μερικα χιλιοστα). έχεις κατεβάσει πολλές φορές αμάσητη την οποιαδήποτε μπουκιά 2 εκατοστών? 😃 να σπάσεις κανα δόντι ίσως, να σκίσεις κανα ούλο μπορεί και πάλι γιατί να συμβεί, αλλά για το αδιάβαστος είναι λίγο υπερβολή. Γενικά αν έχεις δουλέψει ή μαγειρέψει ποτέ θα ξέρεις ότι κάποια πράγματα συμβαίνουν, καλό θα ήταν να μη γίνονται σαφώς, παρόλα αυτά συμβαίνουν. Καλά κάνεις όμως και το κοινοποιείς να προσέχουν περισσότερο, ωστόσο ποιοτικός έλεγχος ανάμεσα στο τυρί και το ζυμάρι είναι ανέφικτος. Περίεργη περίπτωση πάντως.
Salvation81 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 18 λεπτά πριν, Αντώνης Τ. είπε έχεις κατεβάσει πολλές φορές αμάσητη την οποιαδήποτε μπουκιά 2 εκατοστών? 😃 να σπάσεις κανα δόντι ίσως, να σκίσεις κανα ούλο μπορεί και πάλι γιατί να συμβεί, αλλά για το αδιάβαστος είναι λίγο υπερβολή. Γενικά αν έχεις δουλέψει ή μαγειρέψει ποτέ θα ξέρεις ότι κάποια πράγματα συμβαίνουν, καλό θα ήταν να μη γίνονται σαφώς, παρόλα αυτά συμβαίνουν. Καλά κάνεις όμως και το κοινοποιείς να προσέχουν περισσότερο, ωστόσο ποιοτικός έλεγχος ανάμεσα στο τυρί και το ζυμάρι είναι ανέφικτος. Περίεργη περίπτωση πάντως. Ισα ισα, εκτος αν μιλαμε για κατεψυγμενο προιον τοτε παιρνουν την ζυμη και μετα βαζουν απο πανω τα υλικα οποτε αυτο επεσε καποια στιγμη μεταξυ αυτων των δυο οποτε γιατι δεν γινεται ποιοτικος ελεγχος; Ελεγχο πρεπει να κανουν κατα ολη την διαρκεια που μαγειρευουν, οχι μονο στο τελος. 1
Αντώνης Τ. Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, Salvation81 είπε Ισα ισα, εκτος αν μιλαμε για κατεψυγμενο προιον τοτε παιρνουν την ζυμη και μετα βαζουν απο πανω τα υλικα οποτε αυτο επεσε καποια στιγμη μεταξυ αυτων των δυο οποτε γιατι δεν γινεται ποιοτικος ελεγχος; Ελεγχο πρεπει να κανουν κατα ολη την διαρκεια που μαγειρευουν, οχι μονο στο τελος. Σωστος. Αν ήταν franchise βλέπω την πινακίδα να χαιρετά αν έχει ξαναφτάσει στην εταιρία παρόμοιο παράπονο για το συγκεκριμένο μαγαζί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις