Salvation81 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 1 hour ago, mouxaxa said: Ναι ρε παιδί μου. Να τους τσούξει συμφωνώ. Μόνο και μόνο που ήδη όποιος ψάξει στον γοογλη από δω και πέρα dominos - ποιότητα και πέσει πάνω στο post σου, δεν πιστεύεις ότι θα τους τσούξει; FB δεν χρησιμοποιώ και δεν ξέρω τι έκανες αλλά αν τους έγραψες στον τοίχο τους πάλι δεν τους τσούζει; Τι θέλεις να τσούξει; Να φάνε πρόστιμο 150.000€ ; δεν παίζει. Να τους πάει μαμιόντας ο ΕΦΕΤ και να τους ξεσκονίσει; Ας πούμε ότι γίνεται. Για το θραύσμα σου άντε να φάνε κανά 5κ και το οποίο δικαστικώς μπορούν άνετα να το αναιρέσουν καθώς όπως σου εξηγώ shit happens και το αναγνωρίζει και ο νόμος. Δεν είμαστε Αμερική που έχουν στις οδηγίες πχ του λαδιού μηχανής μην τηγανίζετε μ,ε αυτό γιατί τους καταγγέλουν οι καταναλωτές ότι αααα δεν γράφει οτι δεν κάνει για μαγειρική κι εγώ μαγείρεψα και έβγαλα ουρά. Εδώ και στην Ευρώπη δεν συμβαίνουν αυτά Υπαρχει το FB, υπαρχουν οι αξιολογησεις του Google, (Box η eFood φανταζομαι καποιο θα συνεργαζεται μαζι τους), γενικα υπαρχουν τροποι. Οσο για τα χρηματα χαλαλι, το θεμα ειναι να τσουξει (και αυτο με τον ΕΦΕΤ δεν ειναι κακο). Εν ολιγοις δεν με καιει το χρηματικο κομματι. 1
kr0m Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 καλα θα τρελαθουμε τελειως εδω μεσα νυχτιατικα...ειναι δυνατον να μπαινω σε ενα τετοιο ποστ, και 1/3 των απαντησεων μεχρι τωρα, να ειναι του στυλ "ποιος ξερει τι αλλο εχεις φαει και δεν το'χεις καταλαβει", "και τι καταλαβες τωρα που εκανες το ποστ;", "φροντισε να μη σε τρεξουν αυτοι" και "παιζει να εστησε την φωτογραφια"; ρε παιδες, την παλευετε καθολου; πραγματικα ουτε μετοχες της domino's να ειχατε μερικοι... αν συνεβαινε σε εσας κατι αντιστοιχο τι θα κανατε; θα ζηταγατε καμια πιτσα δωρεαν και ολα καλα ε; πραγματικα συνελθετε λιγο... 4 1 1
mouxaxa Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, Salvation81 είπε Υπαρχει το FB, υπαρχουν οι αξιολογησεις του Google, (Box η eFood φανταζομαι καποιο θα συνεργαζεται μαζι τους), γενικα υπαρχουν τροποι. Οσο για τα χρηματα χαλαλι, το θεμα ειναι να τσουξει (και αυτο με τον ΕΦΕΤ δεν ειναι κακο). Εν ολιγοις δεν με καιει το χρηματικο κομματι. Whatever. Πράξε όπως νομίζεις. Όλα στο παιχνίδι είναι για μια επιχείρηση και έχει κάνει τη δική της ανάλυση ρίσκου. Απλά ήθελα να σου δώσω μια είκονα στο τι να περιμένεις. Μίλα μαζί τους αύριο και μέτα μίλα με τον ΕΦΕΤ αν θέλεις να το συνεχίσεις. Νομίζω ότι ο νόμος καλύπτει τον καταναλωτή και αν δεν μιλήσεις και μαζί τους και πας κατευθείαν στον ΕΦΕΤ, ο ΕΦΕΤ δεν κοινοποιεί τα στοιχεία σου στην εταιρία. Βέβαια αν στο FB τους μίλησης με το πραγματικό σου όνομα είναι δώρο-άδωρο η κάλυψη από τον ΕΦΕΤ.
Salvation81 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, kr0m είπε καλα θα τρελαθουμε τελειως εδω μεσα νυχτιατικα...ειναι δυνατον να μπαινω σε ενα τετοιο ποστ, και 1/3 των απαντησεων μεχρι τωρα, να ειναι του στυλ "ποιος ξερει τι αλλο εχεις φαει και δεν το'χεις καταλαβει", "και τι καταλαβες τωρα που εκανες το ποστ;", "φροντισε να μη σε τρεξουν αυτοι" και "παιζει να εστησε την φωτογραφια"; ρε παιδες, την παλευετε καθολου; πραγματικα ουτε μετοχες της domino's να ειχατε μερικοι... αν συνεβαινε σε εσας κατι αντιστοιχο τι θα κανατε; θα ζηταγατε καμια πιτσα δωρεαν και ολα καλα ε; πραγματικα συνελθετε λιγο... Ελλαδα βρισκομαστε οπως ειπα και πριν, ο κοσμος εχει μαθει να τον μπιπ και να λεει και ευχαριστω απο επανω. 2 λεπτά πριν, mouxaxa είπε Whatever. Πράξε όπως νομίζεις. Όλα στο παιχνίδι είναι για μια επιχείρηση και έχει κάνει τη δική της ανάλυση ρίσκου. Απλά ήθελα να σου δώσω μια είκονα στο τι να περιμένεις. Μίλα μαζί τους αύριο και μέτα μίλα με τον ΕΦΕΤ αν θέλεις να το συνεχίσεις. Νομίζω ότι ο νόμος καλύπτει τον καταναλωτή και αν δεν μιλήσεις και μαζί τους και πας κατευθείαν στον ΕΦΕΤ, ο ΕΦΕΤ δεν κοινοποιεί τα στοιχεία σου στην εταιρία. Βέβαια αν στο FB τους μίλησης με το πραγματικό σου όνομα είναι δώρο-άδωρο η κάλυψη από τον ΕΦΕΤ. Δεν εχω κατι να κρυψω, εξαλλου ηρθε εδω το μηχανακι της Dominos και τους εδωσα και το κομματι.
mouxaxa Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, kr0m είπε καλα θα τρελαθουμε τελειως εδω μεσα νυχτιατικα...ειναι δυνατον να μπαινω σε ενα τετοιο ποστ, και 1/3 των απαντησεων μεχρι τωρα, να ειναι του στυλ "ποιος ξερει τι αλλο εχεις φαει και δεν το'χεις καταλαβει", "και τι καταλαβες τωρα που εκανες το ποστ;", "φροντισε να μη σε τρεξουν αυτοι" και "παιζει να εστησε την φωτογραφια"; ρε παιδες, την παλευετε καθολου; πραγματικα ουτε μετοχες της domino's να ειχατε μερικοι... αν συνεβαινε σε εσας κατι αντιστοιχο τι θα κανατε; θα ζηταγατε καμια πιτσα δωρεαν και ολα καλα ε; πραγματικα συνελθετε λιγο... Επειδή είμαι στον χώρο της βιομηχανίας τροφίμων, θα ήθελα ειλικρινά όμως να μοιραστείς μαζί μας ποια είναι η λύση που προτείνεις. Δεν είμαι δικηγόρος κανενός και δεν με απασχολεί η dominos ως εταιρία καθώς είμαι και πολύ σπάνια πελάτης της.
giorgos4ever Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Salvation81 είπε ...Box η eFood φανταζομαι καποιο θα συνεργαζεται μαζι τους... Κανένα, έχουν δικό τους app. Στα υπόλοιπα μαζί σου και εγώ θα το κυνηγούσα. Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2020 από giorgos4ever
mouxaxa Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, Salvation81 είπε Ελλαδα βρισκομαστε οπως ειπα και πριν, ο κοσμος εχει μαθει να τον μπιπ και να λεει και ευχαριστω απο επανω. Δεν εχω κατι να κρυψω, εξαλλου ηρθε εδω το μηχανακι της Dominos και τους εδωσα και το κομματι. Θα σου προτείνω λοιπόν αύριο αν δεν σε πάρουν αυτοί (φαουλ τους αν δεν σε πάρουν) να τους πάρει για να μάθεις τι έπεται και τι εχουν να σου πουν και αν θες ενημέρωσε μας
Salvation81 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, giorgos4ever είπε Κανένα, έχουν δικό τους app. Στα υπόλοιπα αδελφέ μαζί σου και εγώ θα το κυνηγούσα. Καλα app εχουν και αλλα μαγαζια αλλα ειναι και σε αυτα, αν δεν ειναι ομως κριμα. Μόλις τώρα, mouxaxa είπε Θα σου προτείνω λοιπόν αύριο αν δεν σε πάρουν αυτοί (φαουλ τους αν δεν σε πάρουν) να τους πάρει για να μάθεις τι έπεται και τι εχουν να σου πουν και αν θες ενημέρωσε μας Βρε θα παρουν, απλα θα με φλομωσουν με τα κλασσικα, δωρο πιτσα και χαζομαρες.
giorgos4ever Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 2 λεπτά πριν, mouxaxa είπε Θα σου προτείνω λοιπόν αύριο αν δεν σε πάρουν αυτοί (φαουλ τους αν δεν σε πάρουν) να τους πάρει για να μάθεις τι έπεται και τι εχουν να σου πουν και αν θες ενημέρωσε μας Συγγνώμη θα ζητήσουν και το πολύ πολύ να του στείλουν καμιά πίτσα δώρο, τι άλλο να του πουν? 3 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Καλα app εχουν και αλλα μαγαζια αλλα ειναι και σε αυτα, αν δεν ειναι ομως κριμα. Νope, δουλεύουν με το δικό τους.
Salvation81 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Στα Lidl και σε αλλα σουπερ μαρκετ ξερεις ποσες φορες εχουν βρει πραγματα μεσα σε κονσερβες, γαλατα, γιαουρτια και αλλα πολλα; Αυτα απεθυνονταν σε βρεφη δηλαδη; Και ομως αν δεις ποσα λεφτα εδωσαν στους καταναλωτες μαλλον θα μεινεις με το στομα ανοιχτο. Οπως ειπα δεν με νοιαζει το χρηματικο, αλλα μην λεμε κιολας οτι οι εταιρειες δεν ειναι υποχρεωμενες να προσεχουν και πως οτι και να γινει θα τις βγαλει λαδι το δικαστηριο. 46 minutes ago, mouxaxa said: Είμαι σίγουρος ότι και ο AISXOS αν το παιδί του ή η μάνα του δάγκωναν μια βίδα θα άνοιγε δεύτερο προφίλ και θα έλεγε πως θα τους θάψει. Απλά εγώ μπήκα και κάθομαι και γράφω βραδιάτικα για την νοοτροπία που έχουμε ως καταναλωτές να δεμονοποιούμε εταιρίες και να θέλουμε να τους αλλάξουμε τον αδόξαστο. Αν λοιπόν εμένα το παιδί μου κατάπινε το πλαστικό του θέματος και του έσκιζε τα ούλα κλπ δεν θα δεχόμουν τπτ λιγότερο από το να μου καλύψουν όλα τα ιατρικά εξοδα στο καλύτερο νοσοκομείο κλπ κλπ. Αλλά θα τους άκουγα τι έχουν να πουν. Φυσικά και μπορούν να ισχυριστούν από την άλλη ότι δεν είναι δικό τους το πλαστικό, οτι το έβαλε αυτός γιατί θέλει λεφτα κλπ. Όλα στο παιχνίδι είναι. Γιαυτό λέω ότι πρέπει να μιλήσουν οι δύο μεριές Εγω δεν δεμονοποιησα τιποτα, οπως ειπα εχουν τυχει αρκετα στην οικογενεια μου που αν με ενοιαζε το χρηματικο πχ θα τα κυνηγουσα εγω (κατι με τους επιχρυσους σταυρους, κατι με κατι κρεμες γνωστης εταιρειας που εκαναν αναφυλακτικο σοκ στην μητερα μου αλλα δεν ασχοληθηκε καν, τα παραδειγματα ειναι πολλα). Το θεμα ειναι πως δεν γινεται καθε φορα να λεμε ενα "ενταξει μωρε, δεν εγινε κατι, παμε πιο κατω".
mouxaxa Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Εγω δεν δεμονοποιησα τιποτα, οπως ειπα εχουν τυχει αρκετα στην οικογενεια μου που αν με ενοιαζε το χρηματικο πχ θα τα κυνηγουσα εγω (κατι με τους επιχρυσους σταυρους, κατι με κατι κρεμες γνωστης εταιρειας που εκαναν αναφυλακτικο σοκ στην μητερα μου αλλα δεν ασχοληθηκε καν, τα παραδειγματα ειναι πολλα). Το θεμα ειναι πως δεν γινεται καθε φορα να λεμε ενα "ενταξει μωρε, δεν εγινε κατι, παμε πιο κατω". Οπότε καταλήγουμε ότι θέλεις αυτή την φορά να κάνεις κάτι για το γενικό σύνολο και να τιμωρήσεις αυτόν που παραλίγο να σε βλάψει. Τηλέφωνο λοιπόν στον ΕΦΕΤ αύριο το πρώι με λεπτομερή περιγραφή και άστο να πάρει τον δρόμο του + αρνητικές κρητικές σε όλο το internet. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι παραπάνω από αυτά. Αν σε ικανοποιούν ηθικά καλώς. Αν όχι δυστυχώς το αποδέχεσαι Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2020 από mouxaxa 1
supermanbee Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Στα Lidl και σε αλλα σουπερ μαρκετ ξερεις ποσες φορες εχουν βρει πραγματα μεσα σε κονσερβες, γαλατα, γιαουρτια και αλλα πολλα; Αυτα απεθυνονταν σε βρεφη δηλαδη; Και ομως αν δεις ποσα λεφτα εδωσαν στους καταναλωτες μαλλον θα μεινεις με το στομα ανοιχτο. Ξέρεις γιατί? Αυτοί το ξέρουν από πριν ότι θα βρεθούν και παίζουν με τις πιθανότητες. Σου λέει στις 1000 συσκευασίες θα βρεθούν 10 πράγματα? Από τα 10 θα το καταλάβουν οι 5? Θα το κυνηγήσουν 1-2 για αποζημίωση? Πάλι κερδισμένοι είναι. Ο Dominos στο Περιστέρι έχει το μαγαζί με franchise, οπότε αν ενημερωθεί η μαμά εταιρία ότι ο μίστερ που έχει το μαγαζί εκεί σας χαλάει το όνομα ίσως κινηθεί το πράγμα αλλιώς Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2020 από supermanbee 1
fredd0 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, Salvation81 είπε Στα Lidl και σε αλλα σουπερ μαρκετ ξερεις ποσες φορες εχουν βρει πραγματα μεσα σε κονσερβες, γαλατα, γιαουρτια και αλλα πολλα; Αυτα απεθυνονταν σε βρεφη δηλαδη; Και ομως αν δεις ποσα λεφτα εδωσαν στους καταναλωτες μαλλον θα μεινεις με το στομα ανοιχτο. Οπως ειπα δεν με νοιαζει το χρηματικο, αλλα μην λεμε κιολας οτι οι εταιρειες δεν ειναι υποχρεωμενες να προσεχουν και πως οτι και να γινει θα τις βγαλει λαδι το δικαστηριο. το προβλημα με τα δικαστηρια ειναι οτι θα σου κοστισει για να φτασεις σε τελεσιδικη αποφαση, και οσο και να το κανεις η dominos πρακτικα εχει τα χρηματα να πληρωσει δικηγορους να φτασει στο τελος ... εσυ ... και πιστεψε με, ειδικα η ελληνικη δικαιοσυνη, εχει την ικανοτητα οχι απλα να σε φτανει σε σημειο εξαντλησης, το κανει και κατα κανονα. Ξερω περιπτωση τροχαιου με θανατο, που απο τους 6 μαρτυρες, μετα 10 χρονια αναβολων πλεον δεν παταει ουτε ενας. πρακτικα τωρα, αλλο το εφαγα κατι και επαθα αυτο, αλλο το βρηκα αυτο. Στη μια περιπτωση υπαρχει εμπρακτη ζημια, στην αλλη ... θυμαμαι σε καποια φαση σε συσκευασμενη σαλατα μεγαλου σουπερ μαρκετ βρηκαν ενα ...βατραχο. Θελω να πω μη περιμενεις και να γινουν χαλι να τους πατησεις υγ ουτε εχω franchise ντομινος ουτε καταναλωνω τα προιοντα τους ... ξυλοφουρνος σπιτι ftw 1 1
Salvation81 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, supermanbee είπε Ξέρεις γιατί? Αυτοί το ξέρουν από πριν ότι θα βρεθούν και παίζουν με τις πιθανότητες. Σου λέει στις 1000 συσκευασίες θα βρεθούν 10 πράγματα? Από τα 10 θα το καταλάβουν οι 5? Θσ το κυνηγήσουν 1-2 για αποζημίωση? Πάλι κερδισμένοι είναι. Ο Dominos στο Περιστέρι έχει το μαγαζί με franchise, οπότε αν ενημερωθεί η μαμά εταιρία ότι ο μίστερ που έχει το μαγαζί εκεί σας χαλάει το όνομα ίσως κινηθεί το πράγμα αλλιώς Ναι αλλα οταν βρισκουν δεν ειναι οτι καποιος το εφαγε, απλα βρισκουν και τα παιρνουν χοντρα (και φανταζομαι τσουζει τις εταιρειες, εκτος αν βεβαια εχουν μερικα εκκατομυρια στην ακρη πχ για αυτο και μονο τον σκοπο και δεν τους νοιαζει πχ). Οσο για το 2ο δεν νομιζω πως αν ειναι η μονη φορα που συμβαινει κατι με αυτο το καταστημα πως η Dominos να κινηθει καπως. Αν ομως εχουν συμβει και αλλα ναι ολα ειναι πιθανα. 1
Salvation81 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 38 minutes ago, fredd0 said: το προβλημα με τα δικαστηρια ειναι οτι θα σου κοστισει για να φτασεις σε τελεσιδικη αποφαση, και οσο και να το κανεις η dominos πρακτικα εχει τα χρηματα να πληρωσει δικηγορους να φτασει στο τελος ... εσυ ... και πιστεψε με, ειδικα η ελληνικη δικαιοσυνη, εχει την ικανοτητα οχι απλα να σε φτανει σε σημειο εξαντλησης, το κανει και κατα κανονα. Ξερω περιπτωση τροχαιου με θανατο, που απο τους 6 μαρτυρες, μετα 10 χρονια αναβολων πλεον δεν παταει ουτε ενας. πρακτικα τωρα, αλλο το εφαγα κατι και επαθα αυτο, αλλο το βρηκα αυτο. Στη μια περιπτωση υπαρχει εμπρακτη ζημια, στην αλλη ... θυμαμαι σε καποια φαση σε συσκευασμενη σαλατα μεγαλου σουπερ μαρκετ βρηκαν ενα ...βατραχο. Θελω να πω μη περιμενεις και να γινουν χαλι να τους πατησεις υγ ουτε εχω franchise ντομινος ουτε καταναλωνω τα προιοντα τους ... ξυλοφουρνος σπιτι ftw Αν το ψαξεις θα βρεις πολλα λαδωματα σε ανθρωπους που απλα βρηκαν κατι (απλα εκει μιλαμε για μεγαλες εταιρειες, η Dominos στην Ελλαδα δεν). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις