Salvation81 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Αφου Πιτσα Hut καπουτ ειπα με τον ξαδερφο μου να τιμησουμε την Dominos, για κακη μου τυχη γιατι παραλιγο να πνιγω απο ενα πλαστικο που ειχε η πιτσα μου. Πραγματικα δηλαδη, μου εχει τυχει 1 φορα στην ζωη μου να βρω σπιρτο μεσα σε πιτσα απο ξυλοφουρνο (παλι ειχε γινει πανικος) αλλα κομματι απο σπασμενο πλαστικο ποτε. Τωρα τους τρεχεις η δεν τους τρεχεις; 8
djcat Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 6 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Αφου Πιτσα Hut καπουτ ειπα με τον ξαδερφο μου να τιμησουμε την Dominos, για κακη μου τυχη γιατι παραλιγο να πνιγω απο ενα πλαστικο που ειχε η πιτσα μου. Πραγματικα δηλαδη, μου εχει τυχει 1 φορα στην ζωη μου να βρω σπιρτο μεσα σε πιτσα απο ξυλοφουρνο (παλι ειχε γινει πανικος) αλλα κομματι απο σπασμενο πλαστικο ποτε. Τωρα τους τρεχεις η δεν τους τρεχεις; Τους τρέχεις! 3 2
greekfragma Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 σε ποιο κατάστημα? ευτυχώς το βρήκες....τέτοιο κομμάτι μπορούσε να κάνει σοβαρή ζημιά. θα έλεγα να πάρεις τηλέφωνο επιτόπου. 1
Salvation81 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 4 λεπτά πριν, djcat είπε Τους τρέχεις! Το θεμα ειναι που τους τρεχεις; Επισης ελπιζω να μην καταπιαμε κανενα κομματι πλαστικο που να ηταν μικροτερο και να μην το πηραμε πρεφα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Αφου Πιτσα Hut καπουτ ειπα με τον ξαδερφο μου να τιμησουμε την Dominos, για κακη μου τυχη γιατι παραλιγο να πνιγω απο ενα πλαστικο που ειχε η πιτσα μου. Πραγματικα δηλαδη, μου εχει τυχει 1 φορα στην ζωη μου να βρω σπιρτο μεσα σε πιτσα απο ξυλοφουρνο (παλι ειχε γινει πανικος) αλλα κομματι απο σπασμενο πλαστικο ποτε. Τωρα τους τρεχεις η δεν τους τρεχεις; Για αρχη κοιτα μη σε τρεξουν αυτοι... Ι mean αν ειναι να το κανεις, καντο σωστα . (το του παραπονου προς αυτους ή ακομα της καταγγελιας αν θες να πας σε αυτο το βημα απευθειας). Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2020 από BackFromHell
Salvation81 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, greekfragma είπε σε ποιο κατάστημα? ευτυχώς το βρήκες....τέτοιο κομμάτι μπορούσε να κάνει σοβαρή ζημιά. θα έλεγα να πάρεις τηλέφωνο επιτόπου. Ο ξαδερφος μου μενει Περιστερι, καλως η κακως ενα εχει εδω η περιοχη. 1 λεπτό πριν, BackFromHell είπε Για αρχη κοιτα μη σε τρεξουν αυτοι... Ι mean αν ειναι να το κανεις, καντο σωστα . (το του παραπονου προς αυτους ή ακομα της καταγγελιας αν θες να πας σε αυτο το βημα απευθειας). Ηδη ανεβασαμε στο FB τους την φωτογραφια, λιγο δυσκολο να μας τρεξουν εκεινοι (σιγουρα θα ξερουν απο που εφυγε το πλαστικο - και εντελως τυχαια μπλε σαν τα καταστηματα τους;). Το αστειο ειναι πως κανουν και "ποιοτικο ελεγχο", να τρελενεσαι ειναι. 2 1
TechnoState Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 .... πήρες κάποια απάντηση μέχρι στιγμής?
Salvation81 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, TechnoState είπε .... πήρες κάποια απάντηση μέχρι στιγμής? Με πηραν απο τηλεφωνικο τους κεντρο για να περασει καποιος να το παραλαβει και να δουν απο που εσπασε. Ελπιζω μετα να μην κανουν τις παπιες βεβαια (εχω κρατησει φωτογραφιες με την αποδειξη και αλλα σε περιπτωση που γινει αυτο). Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2020 από Salvation81 2
Βασίλης_29 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Λυπάμαι για το περιστατικό που σου έτυχε. Δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα εγώ είναι η αληθεια, η ουσία είναι να βρεθεί ένας τρόπος να τους τσούξει και να μην επαναληφθεί τέτοιο λάθος.
Salvation81 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 4 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Λυπάμαι για το περιστατικό που σου έτυχε. Δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα εγώ είναι η αληθεια, η ουσία είναι να βρεθεί ένας τρόπος να τους τσούξει και να μην επαναληφθεί τέτοιο λάθος. Δυστυχως βρισκομαστε Ελλαδα, εξωτερικο ανετα τους τρεχεις δικαστικως, εδω η ταλαιπωρια και μονο αρκει. Μόλις τώρα, supermanbee είπε Εσύ έγινες μέλος πριν 31 λεπτά, λίγη ώρα μετά αφού άνοιξε το θέμα και το πρώτο σου μήνυμα είναι αυτό? Ο ιδιοκτήτης είσαι? με franchise δεν είναι το κατάστημα? Και αυτος να ειναι δεν με ενδιαφερει και τοσο, θα μιλησω με εναν δικηγορο φιλο που εχω να δουμε τι επιλογες υπαρχουν γιατι στο τσακ ειμουν να το καταπιω, δεν ειναι οτι το ειδα και ειπα οκ βγαλτο εξω. 3
TechnoState Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) ... βλέποντας το κομμάτι πιστεύω ότι έπεσε, αφου βγήκε από τον φούρνο (διαφορετικά θα είχε λιώσει). Σκέφτηκα ακόμα κ το ενδεχόμενο δολοπλοκίας... ποτέ δεν ξέρεις. Btw, σχετικά πρόσφατα είχα πάρει delivery απο Pizza Fan (κίνηση εν βρασμώ ψυχής... είχα πάρα πολλούς μήνες να παραγγείλω κ γυρνώντας αρκετά αργά κ τρομερά κουρασμένος απο δουλειά, όλα έγιναν σχεδόν μηχανικά). ....μου έκανε θετική εντύπωση η ταινία ασφαλείας με την οποία ήταν σφραγισμένο το κουτί. Μάρκετινγκ βέβαια, αλλά δεν πέρασε απαρατήρητο. Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2020 από TechnoState 1
Zengar Zombolt Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Μονο εμένα δεν μου άρεσαν ΠΟΤΕ οι Dominos σε γεύση ;;; Γενικά όσες έχω φάει στην ζωή μου ήταν πολύ στεγνές για την γευστική μου παλέτα και γενικά "πλαστικουρα" σαν Πίτσα. Όποτε παίρνω πίτσα ( σπάνια τώρα πια ) τιμάω μια τοπική πιτσαρία που την κάνει όπως την θέλω και σε νορμάλ τιμές 3
supermanbee Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, Zengar Zombolt είπε και γενικά "πλαστικουρα" σαν Πίτσα. Φάνηκε ξεκάθαρα στη φωτό του ts πιστεύω 3
Salvation81 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Το πλαστικο κανει μπαμ οτι εχει σπασει απο καπου, δεν ειναι δυσκολο καποιος να παει σε ενα μαγαζι και να βρει το απο που. Επισης ειναι στο χρωμα της Dominos, και αυτο τυχαιο ετσι; Οπως και να εχει ηρθαν και το παρελαβαν, το κατεγραψα ολο σε βιντεο εννοειται ωστε να μην εξαφανιστει το κομματι δια μαγειας και κανεις δεν ξερει ποιος το πηρε. 2 hours ago, Zengar Zombolt said: Μονο εμένα δεν μου άρεσαν ΠΟΤΕ οι Dominos σε γεύση ;;; Γενικά όσες έχω φάει στην ζωή μου ήταν πολύ στεγνές για την γευστική μου παλέτα και γενικά "πλαστικουρα" σαν Πίτσα. Όποτε παίρνω πίτσα ( σπάνια τώρα πια ) τιμάω μια τοπική πιτσαρία που την κάνει όπως την θέλω και σε νορμάλ τιμές Τωρα που εκλεισε η Hut δυστυχως μειωθηκαν κατα πολυ οι επιλογες. 1 1
Salvation81 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Στοιχεια εχω ηδη, γιαυτο εγινε και η διαπομπευση που λες (που εγω το θεωρω ενημερωση για τον κοσμο). Τωρα αν υπαρχει νομος που λεει πρωτα καταγγελια και μετα ολα τα αλλα να μας το πεις να το γνωριζουμε ολοι. 2 hours ago, TechnoState said: ... βλέποντας το κομμάτι πιστεύω ότι έπεσε, αφου βγήκε από τον φούρνο (διαφορετικά θα είχε λιώσει). Σκέφτηκα ακόμα κ το ενδεχόμενο δολοπλοκίας... ποτέ δεν ξέρεις. Btw, σχετικά πρόσφατα είχα πάρει delivery απο Pizza Fan (κίνηση εν βρασμώ ψυχής... είχα πάρα πολλούς μήνες να παραγγείλω κ γυρνώντας αρκετά αργά κ τρομερά κουρασμένος απο δουλειά, όλα έγιναν σχεδόν μηχανικά). ....μου έκανε θετική εντύπωση η ταινία ασφαλείας με την οποία ήταν σφραγισμένο το κουτί. Μάρκετινγκ βέβαια, αλλά δεν πέρασε απαρατήρητο. Το θεμα ειναι πως ηταν αναμεσα στο τυρι και στην ζυμη, δεν ηταν πανω πανω. Ισως να ειναι απο καποια συσκευη με αντοχη σε θερμοκρασιες; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις