Joshua21 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, bezan είπε τα χρηματα ειναι κοντα χιλιαρικο, ισχυει για τις ωρες ομως............. Αν χρειάζεται να κάνει σχεδόν δύο 8ωρα την ημέρα, κακοπληρωμένος είναι... 1
Boubis1411 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 5 ώρες πριν, bezan είπε τα χρηματα ειναι κοντα χιλιαρικο, ισχυει για τις ωρες ομως............. Αν εισαι μόνος είναι οκ τα 1000. Αν έχεις στόματα πίσω βγάζεις δεν βγάζεις 10 ημέρες. 2 ώρες πριν, Joshua21 είπε Αν χρειάζεται να κάνει σχεδόν δύο 8ωρα την ημέρα, κακοπληρωμένος είναι... Πιθανόν 12 ώρες με pause 4...Είναι καθαρά για ελεύθερους αυτή η δουλειά Η για οικονομικά πολύ αδύνατους 2
bezan Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Οπως τα γραφει ο Boubis ειναι, 2 αφιξοαναχωρησεις η εκδρομη, παιζεται γενικα, αν στειλω πολυημερο αλλες μερες κανουν 50 χιλιομετρα την ημερα, αλλες 350. παλευουμε να σηκωσουμε τους μισθους αλλα οι γέροι οπως τον εκαναν τον κλαδο δυσκολα σηκωνεται ο μισθος........ ΔΥΣΤΙΧΩΣ.... 1
Speculoos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 21 ώρες πριν, Boubis1411 είπε Σε ποια περιοχή; Εξωτερικό όμως 2 χιλιάρικα είναι βασικός.... Ενοίκιο θέλω 1200 εγώ με 2 παιδιά. Σωστός ο boubis, αυτή τη στιγμή σε πολλές χώρες της Ευρώπης υπάρχει έλλειψη οδηγών μεσαίων και βαρέων οχημάτων, στο Βέλγιο πχ έφτιαξαν και ειδικό site πριν τρεις βδομάδες, θέλουν μέχρι το τέλος του χρόνου να βρουν 5000 οδηγούς. https://enrouteverslaventure.be/ Είναι σίγουρα ευκαιρία για κάποιον που είναι ακόμα νέος και μόνος του γιατί αλλιώς θα πρέπει να είσαι σε πολύ άσχημη κατάσταση για να πάρεις την οικογένεια και να πας σε άλλη χώρα όπου για να βγάλεις 2200-2400 καθαρά θα πρέπει να δουλεύεις 13 ώρες τη μέρα. Αλλιώς με το 8ωρο ζήτημα να καθαρίζεις 1900 ευρώ. Και όντως με ένα ενοίκιο στα 1000 ευρώ (εκτός Βρυξελλών) με 2 παιδιά και γυναίκα άνεργη θα έρχεσαι στο τέλος μία η άλλη. 1
bezan Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, Speculoos είπε Σωστός ο boubis, αυτή τη στιγμή σε πολλές χώρες της Ευρώπης υπάρχει έλλειψη οδηγών μεσαίων και βαρέων οχημάτων, στο Βέλγιο πχ έφτιαξαν και ειδικό site πριν τρεις βδομάδες, θέλουν μέχρι το τέλος του χρόνου να βρουν 5000 οδηγούς. https://enrouteverslaventure.be/ Είναι σίγουρα ευκαιρία για κάποιον που είναι ακόμα νέος και μόνος του γιατί αλλιώς θα πρέπει να είσαι σε πολύ άσχημη κατάσταση για να πάρεις την οικογένεια και να πας σε άλλη χώρα όπου για να βγάλεις 2200-2400 καθαρά θα πρέπει να δουλεύεις 13 ώρες τη μέρα. Αλλιώς με το 8ωρο ζήτημα να καθαρίζεις 1900 ευρώ. Και όντως με ένα ενοίκιο στα 1000 ευρώ (εκτός Βρυξελλών) με 2 παιδιά και γυναίκα άνεργη θα έρχεσαι στο τέλος μία η άλλη. αλλο στρες εκει ομως και αλλο εδω 13 λεπτά πριν, bezan είπε αλλο στρες εκει ομως και αλλο εδω Για καλο το εννοω, εδω στην βορια ελλαδα το εχουν ριμαξει το επαγγελμα...... τουλαχιστον απο οσα ακουω για εξω, ειναι ακομα καλα
Autolykos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Στις 7/8/2020 στις 11:01 ΜΜ, giannisnt1982 είπε Φιλαράκι είμαστε στην ίδια μοίρα και εγώ σε βανάκι είμαι κουβαλάω έπιπλα και τώρα πάω για Γ και Ε μου είπαν 1000 μαζί με ΠΕΙ το πιο φτηνό ρώτησα αρκετούς και έχουν διάφορες τιμές πιστεύω θα βρω κάτι ανθρωπινό σε θέμα δουλειάς και χρημάτων Φίλε καλησπέρα, αν και καινούργιος στο forum, 3 χρόνια μετά να σε ρωτήσω. Έβγαλες το Γ' και το Ε' τελικά; Έπιασες σαν οδηγός σε νταλίκα;
giannisnt1982 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 ναι άλλα δούλεψα ένα χρόνο με φορτηγά διανομές και μετά νταλίκα χωματουργικά μέχρι και σήμερα
Autolykos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Στις 17/11/2023 στις 7:39 ΜΜ, giannisnt1982 είπε ναι άλλα δούλεψα ένα χρόνο με φορτηγά διανομές και μετά νταλίκα χωματουργικά μέχρι και σήμερα Ωραίος. Επειδή έχω το Γ' ένα χρόνο τώρα και σκέφτομαι να βγάλω και το Ε'. Δεν έχω όμως εμπειρία ούτε στο Γ'. Και είμαι στα 36,αυτό είναι το θέμα...
giannisnt1982 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Και εγώ κάπου εκεί τα έβγαλα και τα δυο μαζί. Είναι κάποιες εταιρίες σχόλες οδηγών δίνουν λιγότερα λεφτά άλλα μπορείς να μάθεις και δεν σε πιέζουν έτσι έκανα και εγώ με τα χωματουργικά
Boubis1411 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Βλεπω αρχιζουν και ψιλο ανεβαινουν οι μισθοι των οδηγων-θελει να πιεσουμε και αλλο !! Στην Αθηνα ειναι καλυτερα τα πραγματα φυσικα αλλα στις αλλες πολεις ειναι θεμα ακομα.
mak3don Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 11 ώρες πριν, Autolykos είπε Ωραίος. Επειδή έχω το Γ' ένα χρόνο τώρα και σκέφτομαι να βγάλω και το Ε'. Δεν έχω όμως εμπειρία ούτε στο Γ'. Και είμαι στα 36,αυτό είναι το θέμα... Δούλεψε σε φορτηγό Γ πρώτα αν μπορείς και μετά κοίτα για Ε γιατί θα σου φανεί δύσκολο Εγώ το Γ το έχω από το 21 και χθες πήρα το Ε και κόπηκα και μια φορά από βλακεία δικιά μου γιατί πήγα πολύ χαλαρά να δώσω και έστριψα εντός κατοικημένης περιοχής δεξιά με 20 χιλιόμετρα και με έκοψαν αμέσως ( γερμανικός κ.ο.κ στροφή δεξιά εντός κατοικημένης περιοχής με ταχύτητα βαδίσματος για οχήματα πάνω από 7.5 τόνους λόγο τυφλής γωνίας)
Boubis1411 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 31 λεπτά πριν, mak3don είπε Δούλεψε σε φορτηγό Γ πρώτα αν μπορείς και μετά κοίτα για Ε γιατί θα σου φανεί δύσκολο Εγώ το Γ το έχω από το 21 και χθες πήρα το Ε και κόπηκα και μια φορά από βλακεία δικιά μου γιατί πήγα πολύ χαλαρά να δώσω και έστριψα εντός κατοικημένης περιοχής δεξιά με 20 χιλιόμετρα και με έκοψαν αμέσως ( γερμανικός κ.ο.κ στροφή δεξιά εντός κατοικημένης περιοχής με ταχύτητα βαδίσματος για οχήματα πάνω από 7.5 τόνους λόγο τυφλής γωνίας) Καλύτερα να βγάλει το Ε να το έχει έτοιμο... Ίσως βρει κάποιον εκεί που θα δουλεύει για Με το Γ να του μάθει κάποια πράγματα.
Autolykos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, giannisnt1982 είπε Και εγώ κάπου εκεί τα έβγαλα και τα δυο μαζί. Είναι κάποιες εταιρίες σχόλες οδηγών δίνουν λιγότερα λεφτά άλλα μπορείς να μάθεις και δεν σε πιέζουν έτσι έκανα και εγώ με τα χωματουργικά Μπράβο αδερφέ, με το καλό, αν καταφέρω και το Ε', για εκεί έχω το νου μου, τουλάχιστον για αρχή, για να πάρω λίγο το κολάι που λέμε.. 44 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Καλύτερα να βγάλει το Ε να το έχει έτοιμο... Ίσως βρει κάποιον εκεί που θα δουλεύει για Με το Γ να του μάθει κάποια πράγματα. Ε, έτσι σκέφτομαι κι εγώ, να έχω και τα δύο.
mak3don Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά εγώ μπερδεύτηκα για τα καλά το Ε ποιο είναι το CE? Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2023 από mak3don
giannisnt1982 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 14 ώρες πριν, mak3don είπε Ρε παιδιά εγώ μπερδεύτηκα για τα καλά το Ε ποιο είναι το CE? Ναι η νταλίκα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα