Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Δεν τα ξέρω καθόλου αυτά, αν είναι κάτι εύκολο γιατί όχι. 

Δίπλωμα από σχολή οδηγών λογικά; 

Όταν λέω χρόνο πόσο καιρό κάνουν τα διαδικαστικά.... Ξεκινάω πρώτα ο Θεός μετά τις διακοπές ναι. 

Παρκάρισμα θα είναι λίγο ζόρι οκ αλλά θα έχει κάποιο κόλπο δεν μπορεί. 

Εξαλλου πόσες φορές θα παρκάρεις στην Τσιμισκή; :)

Στα ΚΤΕΛ εγώ μπαίνω και με 1.000 φίλε δεν έχω θέμα. 

Υποχρεωτικά μαθήματα είναι 15 διάβασα 

Αν τον πιέσεις λογικά θα τα κάνει μπαμ μπαμ, 15 θα πληρώσεις αλλά με την προυπηρεσία σου ουτε 10 δεν θα χρειαστείς,  πάνω απο μήνα δεν θα σου πάρει. Το παρκάρισμα το χρειάζονται κυρίως τα τουριστικά, αλλά καλό είναι να το ξέρεις. Κτέλ με 1000; Για αστείο θα το λές, δεν παίζουν πλέον αυτά ,βασικός και τώρα με το covid δεν παίρνουν κόσμο. 

• Like 1
  • Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, lary7 είπε

Αν τον πιέσεις λογικά θα τα κάνει μπαμ μπαμ, 15 θα πληρώσεις αλλά με την προυπηρεσία σου ουτε 10 δεν θα χρειαστείς,  πάνω απο μήνα δεν θα σου πάρει. Το παρκάρισμα το χρειάζονται κυρίως τα τουριστικά, αλλά καλό είναι να το ξέρεις. Κτέλ με 1000; Για αστείο θα το λές, δεν παίζουν πλέον αυτά ,βασικός και τώρα με το covid δεν παίρνουν κόσμο. 

Κατάλαβα. Κάτσε βαν οδηγούσα όχι λεωφορείο... Αλλά ναι έχω αίσθηση του χώρου πολύ καλή. Μηδέν ατύχημα κλπ ούτε μια φορά. Μηδέν κλήσεις κλπ νόμιμος σε όλα μου ευτυχώς. 

Οκ και βασικό αν μου βάλει την προϋπηρεσία θα ανέβω λίγο. 

Μόνο που θα γλυτώσω το κουβάλημα νιώθω ήδη διευθυντής :)

Πολύ δέμα φίλε πάρα πολύ :)

Δημοσ.

Στα κτέλ δεν έχει κουβάλημα, αντε καμια βαλίτσα να βοηθήσεις να μπεί. Στα τουριστικά λίγο παραπάνω, κυρίως στα 2όροφα που έχουν την μπαγαζίερα σε μαλακία σημείο. Βγάλε το και θα δείς, ένας καλός οδηγός ποτέ δεν πάει χαμένος.

• Like 1
Δημοσ.

Φιλαράκι είμαστε στην ίδια μοίρα και εγώ σε βανάκι είμαι κουβαλάω έπιπλα και τώρα πάω για Γ και Ε μου είπαν 1000 μαζί με ΠΕΙ το πιο φτηνό ρώτησα αρκετούς και έχουν διάφορες τιμές πιστεύω θα βρω κάτι ανθρωπινό σε θέμα δουλειάς και χρημάτων

• Like 1
Δημοσ.

Οι οδηγοί λεωφορείων αυτήν τη στιγμή κλαίνε με μαύρο δάκρυ, υπάρχει τεράστια ανεργία λόγω του κορωνοϊού. Αντίθετα οι οδηγοί φορτηγών έχουν ζήτηση. Όλα αυτά τώρα, σε ένα χρόνο μπορεί τα πράγματα να έχουν αλλάξει. 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, lary7 είπε

Στα κτέλ δεν έχει κουβάλημα, αντε καμια βαλίτσα να βοηθήσεις να μπεί. Στα τουριστικά λίγο παραπάνω, κυρίως στα 2όροφα που έχουν την μπαγαζίερα σε μαλακία σημείο. Βγάλε το και θα δείς, ένας καλός οδηγός ποτέ δεν πάει χαμένος.

Θα βοηθάω εννοείται πάντα απλώς το συνέχεια είναι θάνατος, τα πόδια μου φωτιές βγάζουν από κάτω κάθε νύχτα. 

Δύσκολη δουλειά αλλά κάποιος πρπει να την κάνει. 

1 λεπτό πριν, moure είπε

Οι οδηγοί λεωφορείων αυτήν τη στιγμή κλαίνε με μαύρο δάκρυ, υπάρχει τεράστια ανεργία λόγω του κορωνοϊού. Αντίθετα οι οδηγοί φορτηγών έχουν ζήτηση. Όλα αυτά τώρα, σε ένα χρόνο μπορεί τα πράγματα να έχουν αλλάξει. 

Συμφωνώ αλλά μιλάμε ποιο πολύ για έξω.. 

Τώρα μιλούσα με έναν από Ελβετία, θέλει γαλλικά, από την δύσκολη στην πιο δύσκολη γλώσσα πάμε τα νεύρα μου. 

3 λεπτά πριν, giannisnt1982 είπε

Φιλαράκι είμαστε στην ίδια μοίρα και εγώ σε βανάκι είμαι κουβαλάω έπιπλα και τώρα πάω για Γ και Ε μου είπαν 1000 μαζί με ΠΕΙ το πιο φτηνό ρώτησα αρκετούς και έχουν διάφορες τιμές πιστεύω θα βρω κάτι ανθρωπινό σε θέμα δουλειάς και χρημάτων

Εχει κουβάλημα και στο Γ... Στο Ε ίσως όχι αλλά θα έχεις πάλι αγκαρια ανέβασε κατέβασε παλέτες. Στην πράξις δίνουν καλά λεφτά έχω μάθει.... Αθήνα - Θεσσαλονίκη και ζητάνε άτομα. 

Δημοσ.

Φίλε η Ελβετία έχει τρεις γλώσσες ανάλογα η περιοχή που συνορευει,Γερμανικά,Γαλλικά ,Ιταλικά.Υπάρχει και τοπική γλώσσα αλλά δεν είναι απαραίτητη.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

Φίλε η Ελβετία έχει τρεις γλώσσες ανάλογα η περιοχή που συνορευει,Γερμανικά,Γαλλικά ,Ιταλικά.Υπάρχει και τοπική γλώσσα αλλά δεν είναι απαραίτητη.

Το ξέρω μου τα λέει τώρα ένας από Ελβετία. Είναι μπερδεμένο το θέμα γενικά. 

Δημοσ.
Στις 7/8/2020 στις 1:29 ΜΜ, Boubis1411 είπε

Ωραιος. Για Γερμανία σκέφτομαι φίλε στα 2500 αρχικό μισθό. Σχολικά το είπα για να πάρω εμπειρία πρώτα, ίσως μετρήσει στη Γερμανία η εμπειρία γενικώς. 

Πάντως ψάχνουν οδηγούς συνέχεια.. 

Αν τελικά μείνω Ελλάδα βλέπουμε αυτά αλλάζουν με μισθούς συνέχεια. 

Μέχρι στιγμής ρώτησα για Ελβετία, δεν κουνιέται φύλλο όλοι οι οδηγοί κάθονται. 

Αυστρία δεν έμαθα δεν μπόρεσα. 

Γερμανία μίλησα με Έλληνα ο οποίος δουλεύει ήδη σε λεωφορείο, αξίζει να πας. 

Πάντως από εδώ θα είναι καλύτερα όχι μόνο τα λεφτά αλλά το μέλλον. 

Έχω φίλο που πήγε εδώ και 3 χρόνια στο Όφενμπαχ της Γερμανίας. Μισθός 2200€! Αλλά μιλάμε δεν είναι Ελλάδα εκεί, αν αργήσει στη στάση 30'' έχει επίπληξη και αν είναι περισσότερο μέχρι και αφαίρεση ποσού απο τον μισθό του έχει. Έχουν ραντάρ που βλέπουν ανα πάσα στιγμή που είναι το λεωφορείο. Στην αρχή του φαίνόταν λούκι γιατί είχε συνηθίσει να πάει με το πάσο του και να αργούσε 10 λεπτά σου λέει δεν έγινε τίποτα Ελλάδα είμαστε. Τώρα συνήθισε, μια χαρά του φαίνεται. Είχε πει αρχικά να πάει για 5 χρόνια και να επιστρέψει αλλά τελικά όπως το κόβει θα μείνει εκεί.

• Like 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Kapou Kapote είπε

Έχω φίλο που πήγε εδώ και 3 χρόνια στο Όφενμπαχ της Γερμανίας. Μισθός 2200€! Αλλά μιλάμε δεν είναι Ελλάδα εκεί, αν αργήσει στη στάση 30'' έχει επίπληξη και αν είναι περισσότερο μέχρι και αφαίρεση ποσού απο τον μισθό του έχει. Έχουν ραντάρ που βλέπουν ανα πάσα στιγμή που είναι το λεωφορείο. Στην αρχή του φαίνόταν λούκι γιατί είχε συνηθίσει να πάει με το πάσο του και να αργούσε 10 λεπτά σου λέει δεν έγινε τίποτα Ελλάδα είμαστε. Τώρα συνήθισε, μια χαρά του φαίνεται. Είχε πει αρχικά να πάει για 5 χρόνια και να επιστρέψει αλλά τελικά όπως το κόβει θα μείνει εκεί.

Αν έχει κίνηση δεν μπορείς να πετάξεις βρε συ τι να κάνουμε; 

Γλώσσα ξέρει; 

Πήγε με οικογένεια η μόνος; 

Δημοσ.
21 ώρες πριν, Boubis1411 είπε

Αν έχει κίνηση δεν μπορείς να πετάξεις βρε συ τι να κάνουμε; 

Γλώσσα ξέρει; 

Πήγε με οικογένεια η μόνος; 

Πως θα πέσει σε κίνηση αφού εκεί πάει αποκλειστικά απο λεωφορειολωρίδα και εκεί τηρούνται οι νόμοι, όχι όπως εδώ που παρκάρει ο άλλος επάνω, άλλος σταματάει για τσιγάρα και γίνεται κομφούζιο. Αν μπεις μέχρι και με ποδήλατο σε λεωφορειολωρίδα τρως πρόστιμο κατευθείαν. Εκεί μου λέει είναι τυπικοί, ποτέ δεν έχει καθυστερήσει πάνω απο 1 λεπτό.
Γλώσσα ξέρει, είχε κάνει κάποια μαθήματα εδώ πριν φύγει αλλά εκεί τα έμαθε καλά με την καθημερινή εξάσκηση. 
Μόνος πήγε και το σπίτι που νοικιάζει έχει 900€, ένα δωματιάκι με μπάνιο και κουζίνα.

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Kapou Kapote είπε

Πως θα πέσει σε κίνηση αφού εκεί πάει αποκλειστικά απο λεωφορειολωρίδα και εκεί τηρούνται οι νόμοι, όχι όπως εδώ που παρκάρει ο άλλος επάνω, άλλος σταματάει για τσιγάρα και γίνεται κομφούζιο. Αν μπεις μέχρι και με ποδήλατο σε λεωφορειολωρίδα τρως πρόστιμο κατευθείαν. Εκεί μου λέει είναι τυπικοί, ποτέ δεν έχει καθυστερήσει πάνω απο 1 λεπτό.
Γλώσσα ξέρει, είχε κάνει κάποια μαθήματα εδώ πριν φύγει αλλά εκεί τα έμαθε καλά με την καθημερινή εξάσκηση. 
Μόνος πήγε και το σπίτι που νοικιάζει έχει 900€, ένα δωματιάκι με μπάνιο και κουζίνα.

Θα τα βρούμε στην οδήγηση οκ η γλώσσα είναι δύσκολη. 

Όσο για το σπίτι είδα μερικά με 1200 για οικογένεια επιπλωμένο... 

Στα 2700 τα 1200 είναι οκ... 

Σου μένουν να ξοδέψεις 1500.

Στην Ελλάδα δεν μένουν τόσα ακόμα και δύο που δουλεύουμε.

Τα 2700 είναι 2300 εγώ συν 400 τα παιδιά.

Αν βάλω και την γυναίκα σε δουλειά υπολόγισε +600 στο 4ωρο άρα πάμε στα 2100 για να φάμε κλπ κλπ. 

Δημοσ.
Στις 10/8/2020 στις 12:34 ΜΜ, Boubis1411 είπε

Θα τα βρούμε στην οδήγηση οκ η γλώσσα είναι δύσκολη. 

Όσο για το σπίτι είδα μερικά με 1200 για οικογένεια επιπλωμένο... 

Στα 2700 τα 1200 είναι οκ... 

Σου μένουν να ξοδέψεις 1500.

Στην Ελλάδα δεν μένουν τόσα ακόμα και δύο που δουλεύουμε.

Τα 2700 είναι 2300 εγώ συν 400 τα παιδιά.

Αν βάλω και την γυναίκα σε δουλειά υπολόγισε +600 στο 4ωρο άρα πάμε στα 2100 για να φάμε κλπ κλπ. 

Στη γλώσσα όντως θα παιδευτείς όπως μου είπε και ο φίλος μου.
Τόσο 1200 είναι ο μέσος όρος, απλά κάποιος γνωστός του του βρήκε με 900, είναι και μόνος. 
ΝΑι σου φτάνουν αν σκεφτείς πως οι τιμές είναι ακριβώς ίδιες με της Ελλάδας, σούπερ μάρκετ, βενζίνες κλπ. 
Το θέμα είναι να βρεις όντως κλεισμένη δουλειά, σίγουρη δλδ να σε πάρουν, μη στραβώσει κάτι. 
Καλή τύχη σου εύχομαι.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Kapou Kapote είπε

Στη γλώσσα όντως θα παιδευτείς όπως μου είπε και ο φίλος μου.
Τόσο 1200 είναι ο μέσος όρος, απλά κάποιος γνωστός του του βρήκε με 900, είναι και μόνος. 
ΝΑι σου φτάνουν αν σκεφτείς πως οι τιμές είναι ακριβώς ίδιες με της Ελλάδας, σούπερ μάρκετ, βενζίνες κλπ. 
Το θέμα είναι να βρεις όντως κλεισμένη δουλειά, σίγουρη δλδ να σε πάρουν, μη στραβώσει κάτι. 
Καλή τύχη σου εύχομαι.

Οχι το σούπερ είναι πιο φθηνό.

Η αμοιβή είναι 2100 έως 2300.

Το επίδομα Kindergeld κάπως έτσι είναι 400 για 2 παιδιά. 

Πιθανόν επειδή η γυναίκα μου γεννήθηκε Γερμανία να δικαιούται επίδομα ανεργίας θα δούμε. 

Με 2700 ζεις μια χαρά πάντως Γερμανία. 

Σου βγάζω το ενοίκιο 1500 ( όλα πληρωμένα, δεη, νερό, αέριο ίντερνετ). 

Μένουν 1200 χωρίς να δουλεύει η γυναίκα. 

Αν την βάλω σε νοσοκομείο πάμε ίσως +2500 με είπαν για 8ωρο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...