Ukforthemoment Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 2 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Λες να πάμε εκεί; ξέρει αγγλικά η γυναίκα εγώ όχι αλλά θα την παλέψω θα μάθω. Είσαι εκεί ήδη; https://www.facebook.com/BluGlobalUK/?__tn__=kC-R&eid=ARC88UjQ_jZlITptxvmatlKwZyTYttnsIJL3A4w3sjOGmXY1f3jCzE_gpOboenYSqCDeL8E8uuGZj1cF&hc_ref=ARTzHst81hPyM-lREfd3-9LB5LuRPohnQOBKUOQVyO9NwT5_q_n4bIcWmtPUrg6CPuA&ref=nf_target&fref=tag Ρίξε μια ματιά. Αγγλία είμαι . Αυτές είναι αποφάσεις που τις παίρνεις με πολυ σκέψη και υπευθυνότητα αφού έχεις οικογένεια.Δεν είναι "πάμε πλατεία; " Για κάθε ένα που ζει ακόμα εκτός Ελλάδας υπάρχει άλλος ένας που γύρισε με την ουρά στα σκέλια. Εγω δεν προτείνω τίποτα,δεν αναλαμβάνω ευθύνη καμιά . Γνώμη λέω .Αν έχεις την δυνατότητα να το κάνεις κάνε το. 1
Boubis1411 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε https://www.facebook.com/BluGlobalUK/?__tn__=kC-R&eid=ARC88UjQ_jZlITptxvmatlKwZyTYttnsIJL3A4w3sjOGmXY1f3jCzE_gpOboenYSqCDeL8E8uuGZj1cF&hc_ref=ARTzHst81hPyM-lREfd3-9LB5LuRPohnQOBKUOQVyO9NwT5_q_n4bIcWmtPUrg6CPuA&ref=nf_target&fref=tag Ρίξε μια ματιά. Αγγλία είμαι . Αυτές είναι αποφάσεις που τις παίρνεις με πολυ σκέψη και υπευθυνότητα αφού έχεις οικογένεια.Δεν είναι "πάμε πλατεία; " Για κάθε ένα που ζει ακόμα εκτός Ελλάδας υπάρχει άλλος ένας που γύρισε με την ουρά στα σκέλια. Εγω δεν προτείνω τίποτα,δεν αναλαμβάνω ευθύνη καμιά . Γνώμη λέω .Αν έχεις την δυνατότητα να το κάνεις κάνε το. Δεν έχω το δίπλωμα αυτή τη στιγμή όμως. Εχω το απλό. Φυσικά κσι εσύ δεν έχεις καμία σχέση. Σε τι ακριβώς δουλεύεις; με τι αυτοκίνητο;
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, Boubis1411 είπε Δεν έχω το δίπλωμα αυτή τη στιγμή όμως. Εχω το απλό. Φυσικά κσι εσύ δεν έχεις καμία σχέση. Σε τι ακριβώς δουλεύεις; με τι αυτοκίνητο; Καμία σχέση με επαγγελματική οδήγηση εγω εδω Αγγλία,φροντιστης ηλικιωμένων είμαι.Οδηγω ένα caddy για τις ανάγκες του σπιτιού,ψωνια-βολτες-διάλειμμα-νοσοκομείο-γιατρό κλπ. 1
Boubis1411 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Καμία σχέση με επαγγελματική οδήγηση εγω εδω Αγγλία,φροντιστης ηλικιωμένων είμαι.Οδηγω ένα caddy για τις ανάγκες του σπιτιού,ψωνια-βολτες-διάλειμμα-νοσοκομείο-γιατρό κλπ. Καλή δουλειά.... Που την πέτυχες; Στις 4/8/2020 στις 11:54 ΠΜ, Fubar.gr είπε Η δουλειά μου είναι βυτιοφόρο, δηλαδή κατηγορία Γ + ADR Πρίν μερικά χρόνια που έγινε υποχρεωτικό το ΠΕΙ μιας και θα ανανέωνα το δίπλωμα έτσι κι αλλιώς, λέω δεν βγάζω και Δ και Ε να υπάρχει? Οπότε έχω Δ αλλά μέχρι τώρα δέν έχω δουλέψει λεωφορείο. Ίσως τελικά βγάλω και Γ νομίζω χρειάζεται. Όλα μαζί Γ, Δ, Ε κόστος μήπως θυμάσαι;
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, Boubis1411 είπε Καλή δουλειά.... Που την πέτυχες; Καλή,κακή ,αυτή είναι .Παίρνω 2,5 φορές αυτά που έβγαζα Ελλάδα και δεν έχω έξοδα στέγασης σίτισης. Αλλά δεν έχω προσωπική ζωή,δεν έχω δικό μου κεραμίδι ,είμαι σε επιφυλακή 24/7 .Το ποσοστό αυτών που συνεχίζει μετά τον πρώτο μήνα δεν πρέπει να είναι πάνω απο 30% ,για αυτό και ψάχνουν άτομα συνέχεια,μπορεί ευκολα να γίνει πολύ σκληρή δουλειά που σε επηρεάζει ψυχολογικά,η κατάθλιψη είναι πανεύκολη .Ελλάδα κάνουν μέρες ενημέρωσης και επιλογής,δεν ξέρω τωρα λογω covid τι παίζει. Φιλος δουλεψε 6 μήνες μάζεψε κανα δεκάρικο ,επέστρεψε Ελλάδα,έβγαλε επαγγελματικό δίπλωμα και επέστρεψε Αγγλία.Εστειλε το διπλωμα για να το αλλάξει σε αγγλικό και έχει κολλήσει η διαδικασία λογω κοβιντ. 1
Boubis1411 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Καλή,κακή ,αυτή είναι .Παίρνω 2,5 φορές αυτά που έβγαζα Ελλάδα και δεν έχω έξοδα στέγασης σίτισης. Αλλά δεν έχω προσωπική ζωή,δεν έχω δικό μου κεραμίδι ,είμαι σε επιφυλακή 24/7 .Το ποσοστό αυτών που συνεχίζει μετά τον πρώτο μήνα δεν πρέπει να είναι πάνω απο 30% ,για αυτό και ψάχνουν άτομα συνέχεια,μπορεί ευκολα να γίνει πολύ σκληρή δουλειά που σε επηρεάζει ψυχολογικά,η κατάθλιψη είναι πανεύκολη .Ελλάδα κάνουν μέρες ενημέρωσης και επιλογής,δεν ξέρω τωρα λογω covid τι παίζει. Φιλος δουλεψε 6 μήνες μάζεψε κανα δεκάρικο ,επέστρεψε Ελλάδα,έβγαλε επαγγελματικό δίπλωμα και επέστρεψε Αγγλία.Εστειλε το διπλωμα για να το αλλάξει σε αγγλικό και έχει κολλήσει η διαδικασία λογω κοβιντ. Καλά που το είπες... Αν τα βγάλω όλα μετά που θα γίνει η αλλαγή θα μπορώ να δουλεύω ταυτόχρονα η όχι; Αν δεν έχεις παιδιά και γυναίκα η δουλειά αυτή που έχεις νοιάζει ιδανική. Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2020 από Boubis1411
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 2 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Καλά που το είπες... Αν τα βγάλω όλα μετά που θα γίνει η αλλαγή θα μπορώ να δουλεύω ταυτόχρονα η όχι; Αν δεν έχεις παιδιά και γυναίκα η δουλειά αυτή που έχεις νοιάζει ιδανική. Εχεις ξεκινήσει μαθήματα;Γιατί δεν έχεις και πολύ χρόνο,αν γίνει και καμιά σαχλαμάρα όπως περυσι που τα διπλώματα έκαναν 6 και 7 μήνες να τα παραδωσουν.......... Δεν μπορείς να δουλεψεις γιατί στελνεις το ελληνικό δίπλωμα μαζί με ταυτότητα ή διαβατήριο για να στο αλλάξουν σε αγγλικό.Αλλά νομίζω ότι δουλευεις και με ελληνικό,ίσως μόνο μέχρι τέλος του χρόνου; 1
Boubis1411 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Εχεις ξεκινήσει μαθήματα;Γιατί δεν έχεις και πολύ χρόνο,αν γίνει και καμιά σαχλαμάρα όπως περυσι που τα διπλώματα έκαναν 6 και 7 μήνες να τα παραδωσουν.......... Δεν μπορείς να δουλεψεις γιατί στελνεις το ελληνικό δίπλωμα μαζί με ταυτότητα ή διαβατήριο για να στο αλλάξουν σε αγγλικό.Αλλά νομίζω ότι δουλευεις και με ελληνικό,ίσως μόνο μέχρι τέλος του χρόνου; Ναι ποιο από όλα να βγάλω; Το Δ ήθελα για πιο άμεσα γιατί τα άλλα θέλουν δουλειά. Ψάχνω την κατάλληλη σχολή.
lary7 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Όπως είπε ο Fubar, η ιδιαιτερότητα του λεωφορείου είναι οι πρόβολοι μπροστά και πίσω, θέλει ειδικό χειρισμό για να πάρεις μια στροφή, αυτά θα σου τα δείξει ο δάσκαλος και με λίγο εξάσκηση θα συνηθίσεις, ουσιαστικά στρίβεις όσο πιο ανοιχτά μπορείς, "ξύνεις" τον απέναντι φράχτη για να μην καβαλήσεις πεζοδρόμια, εγώ αν και κατέβηκα από λεωφορείο εδώ και χρόνια , ακόμα στρίβω έτσι με το ΙΧ, με τα αντίστοιχα σχόλια από τους συν-επιβάτες. Γενικά τα λεωφορεία είναι ποιο άνετα από τα φορτηγά στην οδήγηση, έχουν δύναμη, έχουν αεροανάρτηση και επειδή μεταφέρουν κόσμο δεν μπορεί να είναι σαβούρια. Αν δε βρεις μια δουλειά με σταθερά δρομολόγια τότε η θέση είναι σαν Δ.Υ. Τα μείον είναι ότι μεταφέρεις κόσμο, έχεις ευθύνη, σε ζαλίζουν με διάφορα θέματα, σε εκνευρίζουν αλλά βέβαια έχει και τα τυχερά του. Το άλλο θέμα είναι η καθαριότητα, όποιος σε βάλει σε λεωφορείο απαιτεί από εσένα να το καθαρίζεις και να το διατηρείς σε καλή κατάσταση, δεν είναι ΟΑΣΘ-δημόσιο βγάζω το κλειδί και φεύγω. Μετά το πέρας της βάρδιας θες 10-20 λεπτά να κάνεις μαζέματα. Εγώ θα σου έλεγα βγάλε το, είτε για Ελλάδα είτε και γιατί σου ανοίγει πόρτα στο εξωτερικό όπου εκεί έχουν ελλείψεις. Πολλοί μεταπήδησαν από φορτηγά σε λεωφορεία, ελάχιστοι το ανάποδο. 1 1
Boubis1411 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 2 λεπτά πριν, lary7 είπε Όπως είπε ο Fubar, η ιδιαιτερότητα του λεωφορείου είναι οι πρόβολοι μπροστά και πίσω, θέλει ειδικό χειρισμό για να πάρεις μια στροφή, αυτά θα σου τα δείξει ο δάσκαλος και με λίγο εξάσκηση θα συνηθίσεις, ουσιαστικά στρίβεις όσο πιο ανοιχτά μπορείς, "ξύνεις" τον απέναντι φράχτη για να μην καβαλήσεις πεζοδρόμια, εγώ αν και κατέβηκα από λεωφορείο εδώ και χρόνια , ακόμα στρίβω έτσι με το ΙΧ, με τα αντίστοιχα σχόλια από τους συν-επιβάτες. Γενικά τα λεωφορεία είναι ποιο άνετα από τα φορτηγά στην οδήγηση, έχουν δύναμη, έχουν αεροανάρτηση και επειδή μεταφέρουν κόσμο δεν μπορεί να είναι σαβούρια. Αν δε βρεις μια δουλειά με σταθερά δρομολόγια τότε η θέση είναι σαν Δ.Υ. Τα μείον είναι ότι μεταφέρεις κόσμο, έχεις ευθύνη, σε ζαλίζουν με διάφορα θέματα, σε εκνευρίζουν αλλά βέβαια έχει και τα τυχερά του. Το άλλο θέμα είναι η καθαριότητα, όποιος σε βάλει σε λεωφορείο απαιτεί από εσένα να το καθαρίζεις και να το διατηρείς σε καλή κατάσταση, δεν είναι ΟΑΣΘ-δημόσιο βγάζω το κλειδί και φεύγω. Μετά το πέρας της βάρδιας θες 10-20 λεπτά να κάνεις μαζέματα. Εγώ θα σου έλεγα βγάλε το, είτε για Ελλάδα είτε και γιατί σου ανοίγει πόρτα στο εξωτερικό όπου εκεί έχουν ελλείψεις. Πολλοί μεταπήδησαν από φορτηγά σε λεωφορεία, ελάχιστοι το ανάποδο. Στην οδήγηση δεν θα έχω κανένα θέμα, ανοιχτά τις παίρνω τις στροφές πάντα από μικρός. Θα το βγάλω και πιστεύω σε συνδυασμό με την προϋπηρεσία μου ( σε βαν αλλά με ειδικότητα "οδηγός βαρέων οχημάτων") πιστεύω θα βρω κάτι καλό. Εχω γνωστούς σε καζίνο, ξέρω άτομα στα ΚΤΕΛ, δεν μπορεί κάτι θα κάτσει. Όσο για τα φορτηγά αν θέλω τα βγάζω όλα μέχρι και Ε κατηγορία απλώς το σώμα μου δεν αντέχει άλλο κουβάλημα τέλος, 17 χρόνια κουβαλάω καθημερινά 6 μέρες. Το θεμα ειναι πόσο καιρό θέλει να βγει το Δ.
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Eχεις σκεφτεί χειριστής ΜΕ ?Και στο εξωτερικό ζητάνε πολυ και με πολύ καλό μισθό.Γερανος,εκσκαφέας,ακομα και bobo . 1
Boubis1411 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 7 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Eχεις σκεφτεί χειριστής ΜΕ ?Και στο εξωτερικό ζητάνε πολυ και με πολύ καλό μισθό.Γερανος,εκσκαφέας,ακομα και bobo . Τι είναι το ΜΕ; δεν έχω σκεφτεί όχι... Αυτά τι διπλώματα θέλουν;
lary7 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 14 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Στην οδήγηση δεν θα έχω κανένα θέμα, ανοιχτά τις παίρνω τις στροφές πάντα από μικρός. Θα το βγάλω και πιστεύω σε συνδυασμό με την προϋπηρεσία μου ( σε βαν αλλά με ειδικότητα "οδηγός βαρέων οχημάτων") πιστεύω θα βρω κάτι καλό. Εχω γνωστούς σε καζίνο, ξέρω άτομα στα ΚΤΕΛ, δεν μπορεί κάτι θα κάτσει. Όσο για τα φορτηγά αν θέλω τα βγάζω όλα μέχρι και Ε κατηγορία απλώς το σώμα μου δεν αντέχει άλλο κουβάλημα τέλος, 17 χρόνια κουβαλάω καθημερινά 6 μέρες. Το θεμα ειναι πόσο καιρό θέλει να βγει το Δ. Τα κτέλ είναι τούφα αλλά πλέων έχουν πέσει οι μισθοί. Χρόνο γιατί να θέλει; Ξεκινάς και με λίγα μαθήματα λογικά είσαι ΟΚ, εγώ άν θυμάμαι καλά είχα κάνει λιγότερα απο 10, το παρκάρισμα ήταν το κυρίως ζόρι, τα άλλα παιχνιδάκι. 1
Boubis1411 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Μηχάνημα Εργου. Δεν τα ξέρω καθόλου αυτά, αν είναι κάτι εύκολο γιατί όχι. Δίπλωμα από σχολή οδηγών λογικά; 2 λεπτά πριν, lary7 είπε Τα κτέλ είναι τούφα αλλά πλέων έχουν πέσει οι μισθοί. Χρόνο γιατί να θέλει; Ξεκινάς και με λίγα μαθήματα λογικά είσαι ΟΚ, εγώ άν θυμάμαι καλά είχα κάνει λιγότερα απο 10, το παρκάρισμα ήταν το κυρίως ζόρι, τα άλλα παιχνιδάκι. Όταν λέω χρόνο πόσο καιρό κάνουν τα διαδικαστικά.... Ξεκινάω πρώτα ο Θεός μετά τις διακοπές ναι. Παρκάρισμα θα είναι λίγο ζόρι οκ αλλά θα έχει κάποιο κόλπο δεν μπορεί. Εξαλλου πόσες φορές θα παρκάρεις στην Τσιμισκή; Στα ΚΤΕΛ εγώ μπαίνω και με 1.000 φίλε δεν έχω θέμα. Υποχρεωτικά μαθήματα είναι 15 διάβασα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα