PLACEBO_89 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 21 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Άρα εσύ λες ότι δεν συμφέρει να το βγάλω; Εγω δεν λεω τιποτα.. Κανε το πειραμα μονο σου.. Παιρνε σε αγγελιες και πες τους οτι δεν εχεις προυπηρεσια αλλα ξερεις να οδηγας και τετοια..!
Boubis1411 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 3 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε Εγω δεν λεω τιποτα.. Κανε το πειραμα μονο σου.. Παιρνε σε αγγελιες και πες τους οτι δεν εχεις προυπηρεσια αλλα ξερεις να οδηγας και τετοια..! Ναι κατάλαβα οκ. Να σαι καλά φίλε
Sotirakis1992 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 6 ώρες πριν, Boubis1411 είπε Θέλω να βγάλω Δ' κατηγορίας δίπλωμα και χρειάζομαι μερικές πληροφορίες. Τι θα με δυσκολέψει περισσότερο σε αυτήν την κατηγορία διπλώματος; Τι θα πρπει να προσέξω; Γενικα δώστε καμιά πληροφορία όσοι είστε κάτοχοι. Επίσης κόστος πάνω κάτω ξέρουμε; Κόστος περίπου 500ευρώ, εξαρταται τι διπλωμα ΄χεις τώρα. Δίνεις απο την αρχή θεωρία διπλώματος + ΠΕΙ η οποία είναι εγκληματικά γελοία και πανεύκολη. Μετα δίνεις οδήγηση η οποία είναι σχετικά εύκολη. Το λεωφορείο είναι ενα μεγάλο αμάξι ΙΧ. Το τεράστιο πρόβλημα είνια με τους εξεταστές, πριν ξεκινήσεις θα σε ρωτήσει ότι θέλει προσπαθώντας να σε κόψει απροκάλυπτα. Παράδειγμα: Αφου του έχω απανήσει σε όλα ολόσωστα και τυπικα, Mε ρώτησε τι γίνετε οαν υπερφωρτόσουμε το όχημα, Του απαντάω 1) απώλεια σταθερότητας, 2) αυξηση κατανάλωσης και 3) αστοχία του άξονα. Η ερώτηση αυτη υπήρχε σε πολλαπλής επιλογής 3 φορές. Μου λέει πολύ σωστα τα λές αλλα εγω θελω να μου απαντησεις την ταδε ερώτηση που βλέπω εδω... την τάδε νουμερο.... - Μένω "μ...λακας"... λέω τι εννοείται? Που να ξέρω τι βλέπετε? και μου απαντάει τα παράπονα σου στην Αθήνα στο συγκοινωνιών.... - Με νέυμα του δασκάλου απάντησα "σωστά" και συνεχίσαμε και όλα καλα μετα. Απορώ μετα απο τόσα χρόνια που ΟΛΟΙ ξέρουν πως χρηματίζονται, δεν τους έχουν βάλει χερι... Θα σου πρότεινα να διαβάσεις καλά και να πάς να δώσεις χωρις λάδι. Για εδω Θεσσαλονίκη ηταν η εμπειρία μου, αλλου δεν ξερω τι γίνεται. 2
Boubis1411 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, Sotirakis1992 είπε Κόστος περίπου 500ευρώ, εξαρταται τι διπλωμα ΄χεις τώρα. Δίνεις απο την αρχή θεωρία διπλώματος + ΠΕΙ η οποία είναι εγκληματικά γελοία και πανεύκολη. Μετα δίνεις οδήγηση η οποία είναι σχετικά εύκολη. Το λεωφορείο είναι ενα μεγάλο αμάξι ΙΧ. Το τεράστιο πρόβλημα είνια με τους εξεταστές, πριν ξεκινήσεις θα σε ρωτήσει ότι θέλει προσπαθώντας να σε κόψει απροκάλυπτα. Παράδειγμα: Αφου του έχω απανήσει σε όλα ολόσωστα και τυπικα, Mε ρώτησε τι γίνετε οαν υπερφωρτόσουμε το όχημα, Του απαντάω 1) απώλεια σταθερότητας, 2) αυξηση κατανάλωσης και 3) αστοχία του άξονα. Η ερώτηση αυτη υπήρχε σε πολλαπλής επιλογής 3 φορές. Μου λέει πολύ σωστα τα λές αλλα εγω θελω να μου απαντησεις την ταδε ερώτηση που βλέπω εδω... την τάδε νουμερο.... - Μένω "μ...λακας"... λέω τι εννοείται? Που να ξέρω τι βλέπετε? και μου απαντάει τα παράπονα σου στην Αθήνα στο συγκοινωνιών.... - Με νέυμα του δασκάλου απάντησα "σωστά" και συνεχίσαμε και όλα καλα μετα. Απορώ μετα απο τόσα χρόνια που ΟΛΟΙ ξέρουν πως χρηματίζονται, δεν τους έχουν βάλει χερι... Θα σου πρότεινα να διαβάσεις καλά και να πάς να δώσεις χωρις λάδι. Για εδω Θεσσαλονίκη ηταν η εμπειρία μου, αλλου δεν ξερω τι γίνεται. Εχω απλό δίπλωμα πλέον... Τα παράτησα πριν κάποια χρόνια γιατί ήμουν μόνιμος στην εταιρία. Δεν είχα σκοπό να φύγω κλπ κλπ αλλά έκαναν πουστιες πολλές και αναγκαστικά έπαιξα θέατρο για να πάρω αποζημίωση κλπ κλπ.. Λογικά οι εξεταστές αυτό που λες θέλουν χρήμα, το θέμα για εμένα είναι να το πάρω καθαρός γιατί μ αρέσει η νομιμότητα. Οπότε η θεωρία είνσι το δύσκολο κομμάτι από ότι κατάλαβα.
kostaskalamatas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 τρελαίνομαι να οδηγώ λεωφορείο!!! Η καλύτερη στιγμή, είναι να είναι χειμώνας, 5 η ώρα το πρωί και να είναι έξω ακόμη νύχτα, να το βάζεις εμπρός και μέχρι να ανεβάσει αέρα, νερά, θερμοκρασία, να έχεις ανάψει τα φώτα καμπίνας και να φτιάχνεις καφεδάκι ακούγοντας μουσική. προσωπικά, όταν το πάρκαρα, τα ξεφούσκωνα όλα(καρέκλες, αναρτήσεις) και την άλλη μέρα το πρωί, όταν καθόμουν στη θέση, έπινα μια γουλιά καφέ, γύρναγα τα κουμπιά για να φουσκώσει και ένιωθα να ζωντανεύει το όχημα. 4
Fubar.gr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 11 ώρες πριν, Boubis1411 είπε Έχεις Δ κατηγορία φίλε; Η δουλειά μου είναι βυτιοφόρο, δηλαδή κατηγορία Γ + ADR Πρίν μερικά χρόνια που έγινε υποχρεωτικό το ΠΕΙ μιας και θα ανανέωνα το δίπλωμα έτσι κι αλλιώς, λέω δεν βγάζω και Δ και Ε να υπάρχει? Οπότε έχω Δ αλλά μέχρι τώρα δέν έχω δουλέψει λεωφορείο. 1
PLACEBO_89 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 8 ώρες πριν, Boubis1411 είπε Λογικά οι εξεταστές αυτό που λες θέλουν χρήμα, το θέμα για εμένα είναι να το πάρω καθαρός γιατί μ αρέσει η νομιμότητα. Οπότε η θεωρία είνσι το δύσκολο κομμάτι από ότι κατάλαβα. Το δυσκολο κομματι ειναι να βρεις δουλεια! Το διπλωμα θα το παρεις ειτε με καφε ειτε με το σπαθι σου! 1
Boubis1411 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 16 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε Το δυσκολο κομματι ειναι να βρεις δουλεια! Το διπλωμα θα το παρεις ειτε με καφε ειτε με το σπαθι σου! Όλα είναι δύσκολα στη ζωή αυτή.... Ο Θεός είναι μεγάλος φίλε, το 2004 από εφημερίδα την βρήκα την δουλειά μου τυχαία και έμεινα 17 χρόνια. Η ζωή θέλει τύχη.
PLACEBO_89 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 45 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Όλα είναι δύσκολα στη ζωή αυτή.... Ο Θεός είναι μεγάλος φίλε, το 2004 από εφημερίδα την βρήκα την δουλειά μου τυχαία και έμεινα 17 χρόνια. Η ζωή θέλει τύχη. Αλλο 04, αλλο 12,αλλο 2020!!!!
Kapou Kapote Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δεν είναι δύσκολο το δίπλωμα λεωφορείου, μηχανολογκά και σήματα είναι πανεύκολα αν καθίσεις να τα μάθεις. Όσο για την οδήγηση είναι απλά να έχεις αντίληψη, να καταλάβεις τον όγκο του λεωφορείου και να έχεις στο νού σου τις πίσω ρόδες. Γενικά αν έχεις αντίληψη, όπως οδηγείς ένα αυτοκίνητο είναι και το λεωφορείο, απλά μεγαλύτερος όγκος. Όσο για τη δουλειά, αν περιμένεις να βγάλεις λεφτά απο σχολικά ή τουριστικά άστο καλύτερα. Στα τουριστικά αν οδηγείς λεωφορείο με αναλογικό ταχογράφο θα σε βάζουν να δουλεύεις 15ωρα, 18ωρα και 20ωρα και τον βασικό θα παίρνεις πάλι. Στα σχολικά, σκέψου θα πας το πρωί τα παιδιά στο σχολείο και το μεσημέρι θα τα επιστρέφεις, σύνολο ένα 3ωρο. Ενδιάμεσα θα κάνεις τον χαμάλη σε ιδιωτικά σχολεία για να βγάλεις τη δουλειά και το 8ωρο που θα σε πληρώνουν 550€. 1
Boubis1411 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 6 λεπτά πριν, Kapou Kapote είπε Δεν είναι δύσκολο το δίπλωμα λεωφορείου, μηχανολογκά και σήματα είναι πανεύκολα αν καθίσεις να τα μάθεις. Όσο για την οδήγηση είναι απλά να έχεις αντίληψη, να καταλάβεις τον όγκο του λεωφορείου και να έχεις στο νού σου τις πίσω ρόδες. Γενικά αν έχεις αντίληψη, όπως οδηγείς ένα αυτοκίνητο είναι και το λεωφορείο, απλά μεγαλύτερος όγκος. Όσο για τη δουλειά, αν περιμένεις να βγάλεις λεφτά απο σχολικά ή τουριστικά άστο καλύτερα. Στα τουριστικά αν οδηγείς λεωφορείο με αναλογικό ταχογράφο θα σε βάζουν να δουλεύεις 15ωρα, 18ωρα και 20ωρα και τον βασικό θα παίρνεις πάλι. Στα σχολικά, σκέψου θα πας το πρωί τα παιδιά στο σχολείο και το μεσημέρι θα τα επιστρέφεις, σύνολο ένα 3ωρο. Ενδιάμεσα θα κάνεις τον χαμάλη σε ιδιωτικά σχολεία για να βγάλεις τη δουλειά και το 8ωρο που θα σε πληρώνουν 550€. Ωραιος. Για Γερμανία σκέφτομαι φίλε στα 2500 αρχικό μισθό. Σχολικά το είπα για να πάρω εμπειρία πρώτα, ίσως μετρήσει στη Γερμανία η εμπειρία γενικώς. Πάντως ψάχνουν οδηγούς συνέχεια.. Αν τελικά μείνω Ελλάδα βλέπουμε αυτά αλλάζουν με μισθούς συνέχεια. Μέχρι στιγμής ρώτησα για Ελβετία, δεν κουνιέται φύλλο όλοι οι οδηγοί κάθονται. Αυστρία δεν έμαθα δεν μπόρεσα. Γερμανία μίλησα με Έλληνα ο οποίος δουλεύει ήδη σε λεωφορείο, αξίζει να πας. Πάντως από εδώ θα είναι καλύτερα όχι μόνο τα λεφτά αλλά το μέλλον.
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Ωραιος. Για Γερμανία σκέφτομαι φίλε στα 2500 αρχικό μισθό. Σχολικά το είπα για να πάρω εμπειρία πρώτα, ίσως μετρήσει στη Γερμανία η εμπειρία γενικώς. Πάντως ψάχνουν οδηγούς συνέχεια.. Αν τελικά μείνω Ελλάδα βλέπουμε αυτά αλλάζουν με μισθούς συνέχεια. Μέχρι στιγμής ρώτησα για Ελβετία, δεν κουνιέται φύλλο όλοι οι οδηγοί κάθονται. Αυστρία δεν έμαθα δεν μπόρεσα. Γερμανία μίλησα με Έλληνα ο οποίος δουλεύει ήδη σε λεωφορείο, αξίζει να πας. Πάντως από εδώ θα είναι καλύτερα όχι μόνο τα λεφτά αλλά το μέλλον. Η εμπειρία θα μετρηθεί απο το πότε έβγαλες το δίπλωμα,το γράφει επάνω. Και Αγγλία ψάχνουν οδηγούς . Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2020 από Ukforthemoment 1
Boubis1411 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 31 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Η εμπειρία θα μετρηθεί απο το πότε έβγαλες το δίπλωμα,το γράφει επάνω. Και Αγγλία ψάχνουν οδηγούς . Ποτε το έβγαλα και πόσα χρόνια δουλεύω ως οδηγός μετράει. 1996 έβγαλα το Β και το Α πάντως. Αγγλία ρε συ ανάποδο τιμόνι... Μπελάς μεγάλος. Αλήθεια Αγγλία όμως παίρνουν άτομα; Κάτι λέγανε ότι τελείωσε αυτό έπειτα από την έξοδο της χώρας τους
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, Boubis1411 είπε Ποτε το έβγαλα και πόσα χρόνια δουλεύω ως οδηγός μετράει. 1996 έβγαλα το Β και το Α πάντως. Αγγλία ρε συ ανάποδο τιμόνι... Μπελάς μεγάλος. Αλήθεια Αγγλία όμως παίρνουν άτομα; Κάτι λέγανε ότι τελείωσε αυτό έπειτα από την έξοδο της χώρας τους Ημερομηνία που έβγαλες το Δ και το Ε ,φαίνονται όλα πάνω στο δίπλωμα. Εμένα μου πήρε 50 μέτρα οδήγησης για να καταχωρήσω στο μυαλό την αλλαγή.Και έχω δίπλωμα απο το 1991 . Διαβάζω αγγελίες κάθε μέρα ,γύρω στις 100£ την ημέρα πληρώνουν .Αν κάνεις και camber,μένεις στο φορτηγό δηλαδή. ανεβαίνει πιο πάνω.Μεχρι τέλος του χρόνου είναι σε περίοδο μετάβασης.Αγγλικά σε επίπεδο συνεννόησης . 1
Boubis1411 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ημερομηνία που έβγαλες το Δ και το Ε ,φαίνονται όλα πάνω στο δίπλωμα. Εμένα μου πήρε 50 μέτρα οδήγησης για να καταχωρήσω στο μυαλό την αλλαγή.Και έχω δίπλωμα απο το 1991 . Διαβάζω αγγελίες κάθε μέρα ,γύρω στις 100£ την ημέρα πληρώνουν .Αν κάνεις και camber,μένεις στο φορτηγό δηλαδή. ανεβαίνει πιο πάνω.Μεχρι τέλος του χρόνου είναι σε περίοδο μετάβασης.Αγγλικά σε επίπεδο συνεννόησης . Λες να πάμε εκεί; ξέρει αγγλικά η γυναίκα εγώ όχι αλλά θα την παλέψω θα μάθω. Είσαι εκεί ήδη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα