Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να βγάλω Δ' κατηγορίας δίπλωμα και χρειάζομαι μερικές πληροφορίες. 

Τι θα με δυσκολέψει περισσότερο σε αυτήν την κατηγορία διπλώματος;

Τι θα πρπει να προσέξω; 

Γενικα δώστε καμιά πληροφορία όσοι είστε κάτοχοι. 

Επίσης κόστος πάνω κάτω ξέρουμε; 

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

Θα πας οδηγός λεωφορείου; Αν το έχεις με την οδήγηση τι να σε δυσκολέψει;

Ξέρεις απο μεγάλα οχήματα; 

Οδηγος είμαι 17 χρόνια σε βαν όμως. 

Τι να ξέρω τι εννοείς; γιαυτό θα πάω σε σχολή να μάθω τα βασικά και μετά σιγά σιγά έρχονται όλα φίλε. 

Με την οδήγηση πάντως το έχω ναι. 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Οδηγος είμαι 17 χρόνια σε βαν όμως. 

Τι να ξέρω τι εννοείς; γιαυτό θα πάω σε σχολή να μάθω τα βασικά και μετά σιγά σιγά έρχονται όλα φίλε. 

Με την οδήγηση πάντως το έχω ναι. 

Ναι το βαν με τα 12 μέτρα του λεωφορείου συν τα άτομα που θα έχεις πίσω σου δεν είναι το ίδιο.Το καταλαβαίνεις πιστεύω.

Αν δεν το έχεις μέσα σου κανένας δάσκαλος δεν θα στο μάθει.

Που θες να δουλεψεις;Κτελ;Τουριστικό;

• Like 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Ναι το βαν με τα 12 μέτρα του λεωφορείου συν τα άτομα που θα έχεις πίσω σου δεν είναι το ίδιο.Το καταλαβαίνεις πιστεύω.

Αν δεν το έχεις μέσα σου κανένας δάσκαλος δεν θα στο μάθει.

Που θες να δουλεψεις;Κτελ;Τουριστικό;

Ναι γνωρίζω αλλά σου λέω γενικώς το έχω. 

Για σχολικό λέω φίλε η τουριστικά. 

Έχεις δίπλωμα εσύ; 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Boubis1411 είπε

Ναι γνωρίζω αλλά σου λέω γενικώς το έχω. 

Για σχολικό λέω φίλε η τουριστικά. 

Έχεις δίπλωμα εσύ; 

Ειδικότητα αποκτηθείσα εν τω στρατευμα. Οδηγος Οχημάτων στην ΠΑ.Εβγαζα υπηρεσιακό λεωφορείο Καρέα -Κερατσίνι αλλά και Τρίπολη Πύργος ,την ΜΕΤΑ για βολές.Μεγάλη ευθύνη φίλε να έχεις τόσα άτομα πάνω σου.

Πολιτικό όχι δεν έχω,δεν το μετετρεψα τότε ,μεγάλο λάθος. 

Εχεις βρει κάτι ;Σχολικό καλύτερα αν δεν θες να λείπεις απο το σπίτι σου.

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Ειδικότητα αποκτηθείσα εν τω στρατευμα. Οδηγος Οχημάτων στην ΠΑ.Εβγαζα υπηρεσιακό λεωφορείο Καρέα -Κερατσίνι αλλά και Τρίπολη Πύργος ,την ΜΕΤΑ για βολές.Μεγάλη ευθύνη φίλε να έχεις τόσα άτομα πάνω σου.

Πολιτικό όχι δεν έχω,δεν το μετετρεψα τότε ,μεγάλο λάθος. 

Εχεις βρει κάτι ;Σχολικό καλύτερα αν δεν θες να λείπεις απο το σπίτι σου.

Στο Στράτο ήμουν στην αρχή και εγώ οδηγός στα φορτηγά τους. 

Σε σχολικό ζητάνε οδηγούς που κ που αλλά σπάνια βλέπω. Δεν βρήκα κάτι όχι.. Θέλω να έχω το δίπλωμα πρώτα και βλέπουμε. 

Αν μου δίνουν καλά λεφτά ας λείπω από το σπίτι, παιδιά έχουμε να μεγαλώσουμε. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Boubis1411 είπε

Τι θα πρπει να προσέξω;

Στα λεωφορεία οι μπροστινές ρόδες είναι τοποθετημένες αρκετά πιό πίσω απο το μπροστινό μέρος του οχήματος. Δηλαδή υπάρχει αυτό που λέμε μεγάλος μπροστινός πρόβολος.

Αυτό σημαίνει στην πράξη οτι όταν στρίβεις (ειδικά στις δεξιές στροφές) θα πρέπει η μούρη να μπαίνει αρκετά μέσα στη διιασταύρωση πρίν αρχίσεις να στρίβεις το τιμόνι ωστε το όχημα να στρίψει χωρίς να ακουμπήσει πεζοδρόμιο ή τα παρκαρισμένα.

Εκτός του μπροστά πρόβολου συνήθως έχουν και μεγάλο πίσω πρόβολο, οπότε θέλει προσοχή και η πορεία του πίσω μέρος του οχήματος.

Το παρακάτω βίντεο δείχνει τη θέση των τροχών σε σχέση με το πεζοδρόμιο κατα τη στροφή:

Τα φορτηγά αντίθετα έχουν μικρό μπροστινό πρόβολο και μανουβράρονται πιό εύκολα μεσα στην πόλη.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Fubar.gr είπε

Στα λεωφορεία οι μπροστινές ρόδες είναι τοποθετημένες αρκετά πιό πίσω απο το μπροστινό μέρος του οχήματος. Δηλαδή υπάρχει αυτό που λέμε μεγάλος μπροστινός πρόβολος.

Αυτό σημαίνει στην πράξη οτι όταν στρίβεις (ειδικά στις δεξιές στροφές) θα πρέπει η μούρη να μπαίνει αρκετά μέσα στη διιασταύρωση πρίν αρχίσεις να στρίβεις το τιμόνι ωστε το όχημα να στρίψει χωρίς να ακουμπήσει πεζοδρόμιο ή τα παρκαρισμένα.

Εκτός του μπροστά πρόβολου συνήθως έχουν και μεγάλο πίσω πρόβολο, οπότε θέλει προσοχή και η πορεία του πίσω μέρος του οχήματος.

Το παρακάτω βίντεο δείχνει τη θέση των τροχών σε σχέση με το πεζοδρόμιο κατα τη στροφή:

Τα φορτηγά αντίθετα έχουν μικρό μπροστινό πρόβολο και μανουβράρονται πιό εύκολα μεσα στην πόλη.

Ωραιος σε ευχαριστώ πολύ... Φορτηγό αν εννοείς Γ κατηγορίας... Προς το παρόν θα το αφήσω. Έχω κουραστεί να κουβαλάω 20 χρόνια γενικώς. 

Καιρός να κάτσω λίγο και να απολαύσω το ταξίδι. Όπως είπα προτιμώ σχολικό η τουριστικό :)

Οπότε το τουριστικό λογικά θα είναι κ αυτόματο και ψιλό καινούριο και θα στρίβει σχετικά εύκολα. 

Έχεις Δ κατηγορία φίλε; 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Ωραιος σε ευχαριστώ πολύ... Φορτηγό αν εννοείς Γ κατηγορίας... Προς το παρόν θα το αφήσω. Έχω κουραστεί να κουβαλάω 20 χρόνια γενικώς. 

Καιρός να κάτσω λίγο και να απολαύσω το ταξίδι. Όπως είπα προτιμώ σχολικό η τουριστικό :)

Οπότε το τουριστικό λογικά θα είναι κ αυτόματο και ψιλό καινούριο και θα στρίβει σχετικά εύκολα. 

Έχεις Δ κατηγορία φίλε; 

Συγνώμη αλλά δεν σε περιμένουν εσένα εμένα να δώσουν νέο λεωφορείο γιατί είμαστε όμορφοι.Θα φας την προσαρμογή και την άγονη γραμμή κάμποσο καιρό .Ασε που θα σε περάσουν και απο δοκιμή πριν βγεις στον δρόμο,ανθρώπους κουβαλάς.Είναι πολύ σημαντικό να το καταλάβεις αυτό.

Επίσης πολύ σημαντικό να είσαι συνεπής.Το λεωφορείο δεν περιμένει.Ουτε ξέρει απο κούραση ή κακό καιρό ή βαριέμαι ή  σήμερα είναι αργία.

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Συγνώμη αλλά δεν σε περιμένουν εσένα εμένα να δώσουν νέο λεωφορείο γιατί είμαστε όμορφοι.Θα φας την προσαρμογή και την άγονη γραμμή κάμποσο καιρό .Ασε που θα σε περάσουν και απο δοκιμή πριν βγεις στον δρόμο,ανθρώπους κουβαλάς.Είναι πολύ σημαντικό να το καταλάβεις αυτό.

Επίσης πολύ σημαντικό να είσαι συνεπής.Το λεωφορείο δεν περιμένει.Ουτε ξέρει απο κούραση ή κακό καιρό ή βαριέμαι ή  σήμερα είναι αργία.

Υπαρχουν αποδείξεις στην προηγούμενη δουλειά 17 χρόνια συνεπής κλπ κλπ. 

Εννοείται ότι υπάρχει συστατική επιστολή αν χρειαστεί από τον διευθυντή της εταιρίας.

Προσαρμογή εννοείται ότι θα παίξει και φυσικά και υπάρχει πλήρης έλεγχος για εμένα κ τι μπορώ να κάνω. 

Επίσης σου είπα, πρώτα θέλω σε σχολικό η κάνα μικρό λεωφορείο του καζίνο κλπ για να αποκτήσω εμπειρία.

Το καλό είναι ότι ζητάνε οδηγούς Δ κατηγορίας πάντα και παντού. 

Δύσκολη δουλειά αλλά έχει και τα θετικά της. 

Το θεμα ειναι πως βγάζουμε το δίπλωμα για αρχή πάντως.... 

Από ότι μου είπαν έχει τρελό διάβασμα και είναι παν δύσκολα αυτά που πρπει να ξέρεις. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Boubis1411 είπε

ζητάνε οδηγούς Δ κατηγορίας πάντα και παντού. 

Θελουν προυπηρεσια..!!! Αλλιως μην περιμενεις..

4 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Το θεμα ειναι πως βγάζουμε το δίπλωμα για αρχή πάντως.... 

Σου δωσω το δ,μου δωσεις δουλεια???!!!!!

• Like 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε

Θελουν προυπηρεσια..!!! Αλλιως μην περιμενεις..

Σου δωσω το δ,μου δωσεις δουλεια???!!!!!

Άρα εσύ λες ότι δεν συμφέρει να το βγάλω; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Άρα εσύ λες ότι δεν συμφέρει να το βγάλω; 

ενα ατομο που ξερω παντως και δουλευει σε σχολικο σκετη εκμεταλευση ειναι, μικρος μισθος, σπαστο ωραριο, και το χρονοδιαγραμμα ειναι αρκετα αυστηρο οποτε δε νομιζω να απολαμβανεις το ταξιδι..

παντως το θεμα ειναι να βρισκεις δουλειες με ζητηση. φορτηγο, βανακι, κλπ μεταφορες εμπορευματων δε θα σταματησουν να ζητανε ΠΟΤΕ. σχολικα, λεωφορεια κλπ στην ελλαδα ειναι σχετικα λιγα, οποτε πρεπει να ελπιζεις να ανοιξουν πολλα ιδιωτικα και το κρατος να επενδυσει χοντρα στα ΜΜΕ.. νομιζω πιο καλα εισαι με Γ

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε

ενα ατομο που ξερω παντως και δουλευει σε σχολικο σκετη εκμεταλευση ειναι, μικρος μισθος, σπαστο ωραριο, και το χρονοδιαγραμμα ειναι αρκετα αυστηρο οποτε δε νομιζω να απολαμβανεις το ταξιδι..

παντως το θεμα ειναι να βρισκεις δουλειες με ζητηση. φορτηγο, βανακι, κλπ μεταφορες εμπορευματων δε θα σταματησουν να ζητανε ΠΟΤΕ. σχολικα, λεωφορεια κλπ στην ελλαδα ειναι σχετικα λιγα, οποτε πρεπει να ελπιζεις να ανοιξουν πολλα ιδιωτικα και το κρατος να επενδυσει χοντρα στα ΜΜΕ.. νομιζω πιο καλα εισαι με Γ

Έχεις ένα δίκιο αλλά σκέφτηκα ότι αν δεν βρω τίποτα σε Ελλάδα να φύγω έξω, ζητάνε συνέχεια οδηγούς λεωφορείων.

Το Γ το σκέφτομαι ως τελευταία λύση γιατί η προηγούμενη δουλειά ( έως σήμερα δηλαδή) με σακάτεψε. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...