Kourkounatos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Καλησπερα, τις τελευταιες μερες βρισκω αυτα τα εντομα στο σαλονι μου σε διαφορα σημεια σε ολους τους τοιχους.Απλα καθονται δεν κουνιουντε απο την θεση τους,δεν τα εχω δει ποτε να πετανε, τα πλησιαζω με το χερι δεν φευγουν και απλα παιρνω χαρτοπετσετα και τα σκοτωνω.Δεν πρεπει να ειναι κουνουπια γιατι φανταζομαι θα με ειχαν κατατσιμπησει.Ξερει κανεις τι ειναι και πως τα ξεφορτωνομαι?
corsair04 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 25 λεπτά πριν, Kourkounatos είπε Καλησπερα, τις τελευταιες μερες βρισκω αυτα τα εντομα στο σαλονι μου σε διαφορα σημεια σε ολους τους τοιχους.Απλα καθονται δεν κουνιουντε απο την θεση τους,δεν τα εχω δει ποτε να πετανε, τα πλησιαζω με το χερι δεν φευγουν και απλα παιρνω χαρτοπετσετα και τα σκοτωνω.Δεν πρεπει να ειναι κουνουπια γιατι φανταζομαι θα με ειχαν κατατσιμπησει.Ξερει κανεις τι ειναι και πως τα ξεφορτωνομαι? αρσενικό κουνούπι πρέπει να είναι
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Moderators Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Mayfly. Ζει ενα 24ωρο. 1
txcellas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Αν ζει 24 ωρες αστο να το σκοτώσει.. ο χρόνος
Kourkounatos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Στις 3/8/2020 στις 11:20 ΜΜ, stormrain είπε Mayfly. Ζει ενα 24ωρο. Δεν τα κοβω να ζουν μονο 24ωρες,ακομα εκει ειναι αχαχαχαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα