Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) AMD Ryzen 5 1600 Box με 8 γιγα μνημη 2ετιας ο ενας υπολογιστης με τα παρελκομενα του q6600 2.4 με 6 γιγα μνημη ο παλιος 10ετιας σχεδον . Θα εχω σημαντική διαφορα σε αποδοση ? Αν τους 3 δισκους ενα ssd και δυο κλασικους apo to palio τους τους βαλω στο νεο συστημα θα δουλεψουν τα windows 7 ? Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2020 από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisgs Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Λογικά θα υπάρχει μεγάλη διαφορά στις επιδόσεις. Επίσης όταν λες να δουλέψουν τα windows 7 τι ακριβώς εννοείς; Να μεταφέρεις το σύστημα ακριβώς στον νέο υπολογιστή; Αυτό από ότι ξέρω είναι λίγο δύσκολο. Να βάλεις Windows 7 στο μηχάνημα με τον ραιζεν γίνεται, αν και απ' ότι ξέρω ( το έχω κάνει ) σου βγάζει τη πίστη με τα drivers και τα υπολοιπα και γενικά είναι μεγάλη διαδικασία. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις εφόσον μιλάμε και για νέο σύστημα είναι να βάλεις τα 10ρια να είσαι αραχτος Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2020 από Chrisgs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Υπαρχει λογος που θελω τα 7αρια που δεν ειναι του παροντος .Θα εχω μεγελες δυσκολιες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Υπαρχει λογος που θελω τα 7αρια που δεν ειναι του παροντος .Θα εχω μεγελες δυσκολιες ? Μπορείς να μεταφέρεις τα 7ρια με την διαδικασία sysprep windows 7 αλλά πρώτα δεις αν το νέο σύστημα τα δέχεται Οδηγοί κλπ amd ryzen 5 1600 box windows 7 https://www.anandtech.com/show/11182/how-to-get-ryzen-working-on-windows-7-x64 Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2020 από hp8 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 58 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε .Θα εχω μεγελες δυσκολιες ? Ναι, θα έχεις.Έχουν πολύ μεγάλες διαφορές τα συστήματα. Επίσης, ανάλογα με τη μητρική, μπορεί και να μην καταφέρεις να βάλεις τα 7αρια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 10 λεπτά πριν, micos000 είπε Ναι, θα έχεις.Έχουν πολύ μεγάλες διαφορές τα συστήματα. Επίσης, ανάλογα με τη μητρική, μπορεί και να μην καταφέρεις να βάλεις τα 7αρια. https://www.skroutz.gr/s/11879484/MSI-B350-Gaming-Plus.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Ή msi δίνει drivers για 7αρια, οπότε μπορείς να δοκιμάσεις να του βάλεις 7. https://www.msi.com/Motherboard/support/B350-GAMING-PLUS#down-driver&Win7 64 Ή μεταφορά όμως του δίσκου από 775 δεν πιστεύω να σου πετύχει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Καλημερα αι ευχαριστω. Αν παρω ghost του μικρου ssd δισκου σε αλλον (εχω αλλους δυο δισκους στο παλιο pc) μπορω να το μεταφερω σε αλλο μεγαλυτερο ssd του νεου ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Να μεταφέρεις το image σε μεγαλύτερο δίσκο είναι εύκολο και γίνεται. Να δοεψουν τα 7αρια όμως είναι άλλο καπέλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα