nikos131908 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Καλησπερα. Η μητερα μου θα ανοιξει νεο λογαριασμο στη πειραιως και θα με βαλει συνδικαιουχο(ειμαι ενηλικος αλλα δεν κανω φορολογικη δηλωση). Η μητερα μου εχει ηδη λογαριασμο και ebanking στη τραπεζα. Εγω θα μπορω να μπω με διαφορετικο user , password σε νεο, δικο μου, ebanking για να ελεγχω τον λογαριασμο η θα πρεπει να μπαινω με τα στοιχεια της μανας μου?
kostasbm Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, nikos131908 είπε Καλησπερα. Η μητερα μου θα ανοιξει νεο λογαριασμο στη πειραιως και θα με βαλει συνδικαιουχο(ειμαι ενηλικος αλλα δεν κανω φορολογικη δηλωση). Η μητερα μου εχει ηδη λογαριασμο και ebanking στη τραπεζα. Εγω θα μπορω να μπω με διαφορετικο user , password σε νεο, δικο μου, ebanking για να ελεγχω τον λογαριασμο η θα πρεπει να μπαινω με τα στοιχεια της μανας μου? με τα στοιχεια της μανας μονο 1
HALF EVIL Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Άνετα μπορείς να κάνεις δικό σου i banking. Μόνο που για πρώτη φορά μάλλον πρέπει να πας σε κατάστημα με τα δικαιολογητικά που θα σου ζητήσουν. Btw ενήλικος κάνει υποχρεωτικά φορολογική δήλωση με μηδενικό εισόδημα. Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2020 από HALF EVIL 1
Joshua21 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 48 λεπτά πριν, nikos131908 είπε Καλησπερα. Η μητερα μου θα ανοιξει νεο λογαριασμο στη πειραιως και θα με βαλει συνδικαιουχο(ειμαι ενηλικος αλλα δεν κανω φορολογικη δηλωση). Η μητερα μου εχει ηδη λογαριασμο και ebanking στη τραπεζα. Εγω θα μπορω να μπω με διαφορετικο user , password σε νεο, δικο μου, ebanking για να ελεγχω τον λογαριασμο η θα πρεπει να μπαινω με τα στοιχεια της μανας μου? Θεωρητικά τον λογαριασμό της μάνας σου απαγορεύεται να τον χρησιμοποιεί κάποιος άλλος εκτός από την ίδια, είναι αυστηρά προσωπικός. Το σωστό είναι να μπαίνεις στον δικό σου λογαριασμό. 1
HALF EVIL Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Θεωρητικά τον λογαριασμό της μάνας σου απαγορεύεται να τον χρησιμοποιεί κάποιος άλλος εκτός από την ίδια, είναι αυστηρά προσωπικός. Το σωστό είναι να μπαίνεις στον δικό σου λογαριασμό. Αφού θα είναι συνδικαιούχος. Μήπως εννοείς το e banking Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2020 από HALF EVIL
Joshua21 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 2 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Αφού θα είναι συνδικαιούχος. Μήπως εννοείς το e banking Ο φίλος για λογαριασμό e-banking ρώτησε, λες να του απαντούσα για καταθετικό λογαριασμό η για λογαριασμό e-mail? 1
HALF EVIL Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 24 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Ο φίλος για λογαριασμό e-banking ρώτησε, λες να του απαντούσα για καταθετικό λογαριασμό η για λογαριασμό e-mail? Το e banking δεν είναι λογαριασμός, αλλά υπηρεσία που παρέχει κάθε τράπεζα
Joshua21 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, HALF EVIL είπε Το e banking δεν είναι λογαριασμός, αλλά υπηρεσία που παρέχει κάθε τράπεζα Και για να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία που λέγεται e-banking, πρέπει να έχεις λογαριασμό στη συγκεκριμένη υπηρεσία. Η λέξη "λογαριασμός" έχει πολλές σημασίες, ο καταθετικός λογαριασμός είναι μόνο μία από αυτές. 1
kostasbm Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 συνδικαιούχος μπορεί να πάρει άλλο e banking και ασ εχει ηδη εχει ο πρωτος δικαιουχος.... αυτός δεν είναι όποτε.... ε1 γονέων , βεβαίωση απόδοσης από την εφορία νομίζω λέγεται το χαρτάκι, φοιτητική ταυτότητα ,δεη ,οτε γονέων μαζί με τη μαμά και ας έχει και ένα εκαθθαριστικο η μάνα μαζί της και ανοιγεις κοινό με τη μαμά και παίρνεις το e banking 1
HALF EVIL Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, Joshua21 είπε Και για να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία που λέγεται e-banking, πρέπει να έχεις λογαριασμό στη συγκεκριμένη υπηρεσία. Η λέξη "λογαριασμός" έχει πολλές σημασίες, ο καταθετικός λογαριασμός είναι μόνο μία από αυτές. Όταν αναφερόμαστε σε τράπεζα και e banking η ερμηνεία καταθετικός έχει νόημα. Λογαριασμός λέγεται και της ΔΕΗ αλλά εν προκειμένω δεν έχει καμία σχέση.
Joshua21 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, HALF EVIL είπε Όταν αναφερόμαστε σε τράπεζα και e banking η ερμηνεία καταθετικός έχει νόημα. Λογαριασμός λέγεται και της ΔΕΗ αλλά εν προκειμένω δεν έχει καμία σχέση. Δεν ξέρω ποιοι ακριβώς είστε εσείς, τα μυαλά σας πάντως είναι πολύ κολλημένα. 1 1
vagos789 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Το πρωτο πραγμα που πρεπει να κανεις ειναι φορολογικη δηλωση, εισαι υποχρεωμενος να κανεις,αυτο εμαθες σημερα εδω. Μετα με αυτην και αντιγραφο ταυτοτητας θα πας να ανοιξεις δικο σου ebanking 1
ioankav Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Για το λογαριασμό e-banking, πριν πας στην τράπεζα, πέρνα από ένα κατάστημα κινητής στην εταιρεία που είναι το νούμερο σου για να πάρεις μία βεβαίωση ώστε να φαίνεται ότι σου ανήκει, εφόσον πρόκειται για καρτοκινητό. Εάν έχεις συμβόλαιο, νομίζω και ένα αντίγραφο λογαριασμού αρκεί.
kostasbm Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 3 ώρες πριν, vagos789 είπε Το πρωτο πραγμα που πρεπει να κανεις ειναι φορολογικη δηλωση, εισαι υποχρεωμενος να κανεις,αυτο εμαθες σημερα εδω. Μετα με αυτην και αντιγραφο ταυτοτητας θα πας να ανοιξεις δικο σου ebanking αν δουλευεις σε τραπεζα πες μου η τουλαχιστον ποια τραπεζα το κανει αυτο........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα