Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο,τι λεει ο τιτλος. Μια απλη τηλεοραση για δωματιο στο εξοχικο. 32αρα μεχρι 150 ευρω. Ιδανικα αν εχει και υποστηριξη για netflix. Μιας και η κυρια χρυση της θα ειναι αυτη. Συν το τηλεοπτικο σημα σε δευτερη μοιρα. Αν υπαρχει κατι αξιολόγο χωρις smart δυνατοτητες, μπορω να βολευτω και με το chromcast που ηδη εχω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

F&U FLS32221 32" απο κανα κωτσοβολο, αν μαλιστα θες να εχεις και το κεφαλι υσηχο παρτην με 5 ετη εγγυηση +25Ε αλλα θεωρω αν ζητησεις προσφορα θα στην δωσουν μιση τιμη (το εχω ζητησει προσφατα πολλες φορες).

Η TV ειναι οκ, εικονα αξιοπρεπης, το netflix λειτουργει μια χαρα. Απο ηχο ειναι λιγο κακη προς μετρια. Δεν θυμαμαι αν εχει εξοδο ακουστικων (συνηθως αυτες εχουν) οποτε βαζεις καποιο σετ ηχειων υπολογιστη αν περισευει.

Εχω βαλει τετοιες σε ξενοδοχεια. Κλασσικη υλοποιηση της Vestel .

Αν εχεις chromecast τοτε υπαρχει και η JVC LT32K383 η οποια ειναι το ιδιο πραγμα - εργοστασιο. Βαζεις 5ετη και χρησιμοποίεις το chromecast που ειναι πιο ασφαλης επιλογη. Πχ δεν θα εχει ποτε θεματα με δικαιώματα drm ωστε να κλειδωσει το netflix η το youtube (συμβαινει σε φθηνες μαρκες)

Επεξ/σία από graphist83
Δημοσ.

Ευχαριστώ. Είχα ήδη καταλήξει στην JVC, μιας και ήμουν ήδη ευχαριστημένος από την 24αρα που έχουμε στην κουζίνα. Απλά περίμενα και μια δεύτερη γνώμη.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...