Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 minutes ago, vironas04 said:

Νίκο, αν θες να δώσεις χρόνο στο series X, δώσε. Αν δεν θες, μη δίνεις. 

Από άποψη γραφικών? Δεν χρειάζεται. Είμαι σίγουρος ότι θα δούμε πολύ ωραία παιχνίδια και στις 2 κονσόλες. 

Ακόμα και για το Halo είμαι σίγουρος πως θα δούμε καλύτερα πράγματα. 

Ούτως ή άλλως την κονσόλα θα την αγοράσω. 

Το σχόλιο μου ήταν συγκεκριμένα πάνω σε αυτό που έκανα quote και άσχετο με το series X το οποίο και δεν ανέφερα πουθενά. 

15 minutes ago, tsibosp said:

Και μεις έτσι νομίζουμε φίλε, Backwards compatibility είναι. Έλα όμως που τους έχουν ρωτήσει πως ΑΚΡΙΒΩΣ θα δουλεύει το θέμα και αν θα είναι όπως και τώρα τα μασαγαν. "we will clarify the user's options at a later date". Παίζει έντονα το να χρειάζεσαι ενεργή συνδρομή, οι περισσότεροι έχουν αν και όχι όλοι. Επίσης έχει ακουστεί ότι ίσως να ζητήσουν ένα one time fee για κάθε τίτλο για να γίνει "series x enhanced". Γενικά έχουν ακουστεί διάφορα και δεν έχουν κάνει κάποια δήλωση σχετικά ενώ έχουν ρωτηθει. Επίσης αυτό είχε λεχθεί και για την Sony αλλά τουλάχιστον αυτοί απάντησαν και το διέψευσαν. 

Συνεχίζω να μην καταλαβαίνω τι ακριβώς εννοείς. 

Θες να βάλεις ένα link να δούμε που αναφέρεσαι? 

Από που ακριβώς παίζει έντονα αυτό που λες για τη συνδρομή? Επίσης που έχει ακουστεί για one time fee? Σου ζήτησαν τώρα που πάλι όλα τα παλιά παιχνίδια τα κατεβάζει από την αρχή ώστε να παίξουν? 

Γενικά δεν βλέπω λόγο να βγαίνουν να σχολιάζουν κάθε τυχαίο σχόλιο που μπορεί να εμφανιστεί στο Internet. 

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟ GAMEPASS ΟΤΙ ΚΑΚΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΟ GAMING:

https://www.capital.gr/diethni/3472534/sony-mikri-meiosi-kerdon-sto-a-trimino-xrisis-tin-esose-to-gaming-en-meso-karantinas

....Η επίδραση της κρίσης του κορονοϊού στη Sony ήταν περιορισμένη σε σχέση με ανταγωνιστές της στον χώρο των ηλεκτρονικών, όπως η Panasonic, καθώς η εταιρεία δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις συνδρομές για παροχή περιεχομένου gaming....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, NickTG είπε

Δηλαδή είχατε δει το Mario 64 όταν είχε βγει και σας θύμιζε κάτι από SNES? 

Ή το Rogue Squadron στο GameCube και είπες σιγά τέτοια είχαμε και στα προηγούμενα? 

Μας πήγες αρκετά πίσω με SNES σχετικά με το Gamecube και φαίνεται λίγο ανόμοια η σύγκριση,αλλά όπως και να το δούμε είναι ορισμένες εξαιρέσεις και,όταν πάμε σε αρκετά "παλιές" Retro εποχές,πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη μας πως υπήρξε μεγάλος πειραματισμός και ανακάλυπταν ακόμη εντελώς νέα πράγματα τεχνολογικά και σε hardware και στα παιχνίδια,όπως και στα μεγέθη και κόστος παραγωγής,πχ εκεί που τα έκαναν ελάχιστα άτομα ξαφνικά άρχισαν να γίνονται ολόκληρα στούντιο,έκανε έτσι έκαναν κάτι Μπράφ "αναλαμπές" στή τεχνολογία σε κάποιες περιπτώσεις πολύ απότομα,πχ σε handheld όταν πήγαμε απο game and watch της Nintendo σε Gameboy η όταν βγήκε η Amiga 500 που ήταν έτη φωτός μπροστά απο τον συναγωνισμό και τα ως τότε Home computers ακόμη και απο τα ακριβά PC (μέχρι που βγήκε η VGA και έγινε στάνταρ) όμως κατά τα άλλα και στούς υπολογιστές και στίς κονσόλες απο τον καιρό του Ps2 και Xbox  τα πράγματα στήν πλειοφηφία εξελίχθηκαν πιο σταδιακά.

Επεξ/σία από ELMastas
  • Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, NickTG είπε

Από άποψη γραφικών? Δεν χρειάζεται. Είμαι σίγουρος ότι θα δούμε πολύ ωραία παιχνίδια και στις 2 κονσόλες. 

Ακόμα και για το Halo είμαι σίγουρος πως θα δούμε καλύτερα πράγματα. 

Ούτως ή άλλως την κονσόλα θα την αγοράσω. 

Το σχόλιο μου ήταν συγκεκριμένα πάνω σε αυτό που έκανα quote και άσχετο με το series X το οποίο και δεν ανέφερα πουθενά. 

Συνεχίζω να μην καταλαβαίνω τι ακριβώς εννοείς. 

Θες να βάλεις ένα link να δούμε που αναφέρεσαι? 

Από που ακριβώς παίζει έντονα αυτό που λες για τη συνδρομή? Επίσης που έχει ακουστεί για one time fee? Σου ζήτησαν τώρα που πάλι όλα τα παλιά παιχνίδια τα κατεβάζει από την αρχή ώστε να παίξουν? 

Γενικά δεν βλέπω λόγο να βγαίνουν να σχολιάζουν κάθε τυχαίο σχόλιο που μπορεί να εμφανιστεί στο Internet. 

https://www.androidauthority.com/xbox-series-x-backwards-compatibility-1123832/

Ούτε χρέωση, ούτε συνδρομή, ούτε τίποτα. Μόνο του kinect αποκλείονται.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, vironas04 είπε

Μπράβο, άρα η μοναδική φορά ήταν του Xbox One ( άλλη δεν μου είπες). Όπως λοιπόν περίμενες μέχρι το Νοέμβριο του 2013 για το Ryse, περίμενε και τώρα μέχρι το Νοέμβριο.

Ποια μοναδική φορά; Σου ανέφερα ένα πρόσφατο παράδειγμα. Έχω ζήσει όλες τις κονσόλες από εποχή master system και NES και πάντα, day one η next gen είχαν μεγάλη διαφορά σε graphics η οποία με την παροδο του χρόνου μεγάλωνε συνεχώς.

2 ώρες πριν, NickTG είπε

Δηλαδή είχατε δει το Mario 64 όταν είχε βγει και σας θύμιζε κάτι από SNES? 

Ή το Rogue Squadron στο GameCube και είπες σιγά τέτοια είχαμε και στα προηγούμενα? 

Εσύ που τα έχεις ζήσει καταλαβαίνεις τι εννοώ....

13 λεπτά πριν, ELMastas είπε

Μας πήγες αρκετά πίσω με SNES σχετικά με το Gamecube και φαίνεται λίγο ανόμοια η σύγκριση,αλλά όπως και να το δούμε είναι ορισμένες εξαιρέσεις και,όταν πάμε σε αρκετά "παλιές" Retro εποχές,πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη μας πως υπήρξε μεγάλος πειραματισμός και ανακάλυπταν ακόμη εντελώς νέα πράγματα τεχνολογικά και σε hardware και στα παιχνίδια,όπως και στα μεγέθη και κόστος παραγωγής,πχ εκεί που τα έκαναν ελάχιστα άτομα ξαφνικά άρχισαν να γίνονται ολόκληρα στούντιο,έκανε έτσι έκαναν κάτι Μπράφ "αναλαμπές" στή τεχνολογία σε κάποιες περιπτώσεις πολύ απότομα,πχ σε handheld όταν πήγαμε απο game and watch της Nintendo σε Gameboy η όταν βγήκε η Amiga 500 που ήταν έτη φωτός μπροστά απο τον συναγωνισμό και τα ως τότε Home computers ακόμη και απο τα ακριβά PC (μέχρι που βγήκε η VGA και έγινε στάνταρ) όμως κατά τα άλλα και στούς υπολογιστές και στίς κονσόλες απο τον καιρό του Ps2 και Xbox  τα πράγματα στήν πλειοφηφία εξελίχθηκαν πιο σταδιακά.

Το series X έχει φοβερό hardware αλλά οι παρουσιάσεις της MS το χαντακώνουν. Ότι έχουν παρουσιάσει σε θέμα software δίνει την εντύπωση στο μέσο υποψήφιο αγοραστή ότι το μηχάνημα είναι ένα xbox one on steroids.

Αυτό το perception το δέχτηκα για το XoX, μια κονσόλα απίστευτης ποιότητας, διότι ήταν Mid gen upgrade.

Εδώ δεν είναι το ίδιο.

Δημοσ.
34 minutes ago, ELMastas said:

Αν τα μισά τα βγάλουμε εξαιρέσεις τότε εντάξει, όλα καλά. 

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Darthvader είπε

Ποια μοναδική φορά; Σου ανέφερα ένα πρόσφατο παράδειγμα. Έχω ζήσει όλες τις κονσόλες από εποχή master system και NES και πάντα, day one η next gen είχαν μεγάλη διαφορά σε graphics η οποία με την παροδο του χρόνου μεγάλωνε συνεχώς.

Εσύ που τα έχεις ζήσει καταλαβαίνεις τι εννοώ....

Το series X έχει φοβερό hardware αλλά οι παρουσιάσεις της MS το χαντακώνουν. Ότι έχουν παρουσιάσει σε θέμα software δίνει την εντύπωση στο μέσο υποψήφιο αγοραστή ότι το μηχάνημα είναι ένα xbox one on steroids.

Αυτό το perception το δέχτηκα για το XoX, μια κονσόλα απίστευτης ποιότητας, διότι ήταν Mid gen upgrade.

Εδώ δεν είναι το ίδιο.

Λοιπόν Darth Vader, εσύ μπορεί να ζεις σε ένα γαλαξία πολύ μακρινό όπου τα φράγκα δεν έχουν σημασία αλλά μόνο τα γραφικά. Υπάρχουν και μερικοί πιο προσγειωμένοι που γουστάρουν κονσόλα με gamepass  και δωρεάν backwards για να τη βγάζουμε φτηνά. Αν είναι να έχω το καινούργιο halo σχεδόν τσάμπα day one, αδιαφορώ για αυτά που γράφεις. Η τσέπη μου με νοιάζει. Εσύ τράβα τώρα να ξοδέψεις τα empire credits σου εκεί που γουστάρεις και παράτα με στην ησυχία μου.-

Δημοσ.

Σε τεχνολογικό φόρουμ που ο άλλος...

δίνει την RTX2080 για να πάρει την RTX2080Ti....

δίνει τον Nvme SSD για να πάει τον επόμενο με 10% σε επιδόσεις χωρίς να δει διαφορά σε καθημερινή χρήση...

δίνει τον Ryzen 3600 να πάρει Ryzen 3700X...

δίνει το iphone 10 για να πάρει το 11...

και ούτω καθεξής...

Σου λέει ο άλλος @tsibosp αν έχεις  X1X δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να πάρεις το SeriesX! really?

spock GIFvladimir putin laughing GIFbenny hill wtf GIFsurprised nicolas cage GIF

Το 1x θα πουληθεί και θα συμπληρωθεί η διαφορά  στα χρήματα για το SeriesX!  Σιγά μη μείνω με τους δεινόσαυρους  τον Jaguar και τον 2.5 HDD μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Έχω ένα κάρο παιχνίδια που δεν ξεκινάω περιμένοντας να τα παίξω με βελτιωμένα γραφικά, αναλύσεις, υψηλά frame rates και ανύπαρκτα loading times στην νέα γενιά, όπως και άλλα που δεν ξεκινάω 2ο playthrough για αυτό τον λόγο.

Ενδεικτικά:

Ο Ryzen 2 από τον Jaguar είναι 4 πιο γρήγορος, 300% πάνω

Η GPU με RDNA 2 και +25% πάνω από GCN θα είναι τουλάχιστο 3 φορές πιο γρήγορη, 200% πάνω και με Hardware RT future proof.

1TB HHD vs 1TB SSD 30 φορές πιο γρήγορος, 2900% διαφορά!

Memory GDDR5 326GB/s vs GDDR6 560GB/s, 70% διαφορά και περισσότερη ποσότητα.

Με κάνα 300€ δηλαδή διαφορά πάνω κάτω και κρατώντας τα 3 από τα 4 χειριστήρια του 1X και συνδρομή gamepass θα πάω από Decevo σε Ferrari και εσείς αναρωτιέστε ακόμα αν αξίζει? όταν στα pc δίνετε τεράστια ποσά για 10 και 20% διαφορά σε επιδόσεις για ένα κομμάτι hardware? Δηλαδή αναβάθμιση στα pc δεν κάνετε ποτέ αν δεν έχουν βγει παιχνίδια που να εκμεταλλεύονται το Hardware ε? έεεεεεελα τώώώώώρα μην ακούμε μ@κς. 

oh come on jim carrey GIF

Λόγοι υπάρχουν πολλοί για να πάω στην νέα γενιά και ας μην έχουν βγει ακόμα τα Next gen games, και αυτά τα 300€ μου φαίνονται ευτελή ποσό σε σχέση με το boost που θα πάρω σε όλους τους τομείς. 

Δημοσ.
1 hour ago, vironas04 said:

Λοιπόν Darth Vader, εσύ μπορεί να ζεις σε ένα γαλαξία πολύ μακρινό όπου τα φράγκα δεν έχουν σημασία αλλά μόνο τα γραφικά. Υπάρχουν και μερικοί πιο προσγειωμένοι που γουστάρουν κονσόλα με gamepass  και δωρεάν backwards για να τη βγάζουμε φτηνά. Αν είναι να έχω το καινούργιο halo σχεδόν τσάμπα day one, αδιαφορώ για αυτά που γράφεις. Η τσέπη μου με νοιάζει. Εσύ τράβα τώρα να ξοδέψεις τα empire credits σου εκεί που γουστάρεις και παράτα με στην ησυχία μου.-

Δηλαδή όποιος δεν ενδιαφέρεται μόνο για το κόστος δεν είναι προσγειωμένος? 

Συγχώρεσε όποιον δεν έχει ως απόλυτη προτεραιότητα τη φτήνια. 

Ευτυχώς μέχρι τώρα η Microsoft δείχνει να μην το βλέπει έτσι και έχει πολλά ποιοτικά παιχνίδια στην υπηρεσία της ενώ με τις κινήσεις και τις αγορές που κάνει δείχνει να θέλει να το συνεχίσει. 

Οπότε όχι, ούτε μόνο τα γραφικά μετράνε ούτε όμως μόνο και το απόλυτο κόστος αλλιώς δεν θα ήσουν καν στο θέμα του Series X. Θα παρέμενες με το προηγούμενο μέχρι να σταματήσουν να βγάζουν παιχνίδια για αυτό. 

Άσχετα με το Halo αυτά το οποίο είναι πολύ νωρίς να το κρίνουμε. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, NickTG είπε

Δηλαδή όποιος δεν ενδιαφέρεται μόνο για το κόστος δεν είναι προσγειωμένος? 

Συγχώρεσε όποιον δεν έχει ως απόλυτη προτεραιότητα τη φτήνια. 

Ευτυχώς μέχρι τώρα η Microsoft δείχνει να μην το βλέπει έτσι και έχει πολλά ποιοτικά παιχνίδια στην υπηρεσία της ενώ με τις κινήσεις και τις αγορές που κάνει δείχνει να θέλει να το συνεχίσει. 

Οπότε όχι, ούτε μόνο τα γραφικά μετράνε ούτε όμως μόνο και το απόλυτο κόστος αλλιώς δεν θα ήσουν καν στο θέμα του Series X. Θα παρέμενες με το προηγούμενο μέχρι να σταματήσουν να βγάζουν παιχνίδια για αυτό. 

Άσχετα με το Halo αυτά το οποίο είναι πολύ νωρίς να το κρίνουμε. 

Μα θα παραμείνω με το προηγούμενο μέχρι να σταματήσουν να το υποστηρίζουν. Ή μέχρι να τα φτύσει. Αλλά το καινούργιο halo θα το παίξω day one.

Δημοσ.
2 minutes ago, vironas04 said:

Μα θα παραμείνω με το προηγούμενο μέχρι να σταματήσουν να το υποστηρίζουν. Ή μέχρι να τα φτύσει. Αλλά το καινούργιο halo θα το παίξω day one.

Ωραία λοιπόν. Και εγώ θα το κάνω αλλά με την προϋπόθεση να είναι και καλό παιχνίδι. 

Ας μην είναι για 10 ή ας μην έχει τα καλύτερα γραφικά αλλά αν δεν είναι καλό, και ας έχω ultimate, δεν θα το κατεβάσω καν. 

Όπως είπα ευτυχώς μέχρι τώρα δείχνουν να ενδιαφέρονται να παραδώσουν κάτι γενικά καλό. 

6 minutes ago, Radiatedsoul said:

Ενα εχω να πω και κρατηστε το, το ps5 θα εχει προβλημα με τις θερμοκρασιες και θα γινει χαμος

Inside info? 

Έτρεξες τίποτα τεστ? 

• Like 1
Δημοσ.

Από το ολότελα καλή και η λίγη στάση και δωρεάν που λένε αλλά μήπως να δούμε κι άλλες πρωτοβουλίες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...