Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, tsibosp είπε

Τα μεταχειρισμενα retail που τοσο αγαπαμε προσωπικα με εχουν γλυτωσει απο εκατοντάδες ευρω. Συγκεκριμενα μονο τα τελευταια 2 χρονια , God of war- Kingdom Hearts 3 - Last Of us 2-Ghost of Tsushima και κανα 2 ακομη απο 360+ euro που θα επρεπε να εχω πληρωσει ζητημα να εχω δωσει 100. Ποσα χειριστηρια αραγε να ειχα παρει με 260+ ευρω;

Ας έβαζες gamepass. 

37 λεπτά πριν, Dead_Poet είπε

Είμαι λίγο καινούργιος έχω xbox θέλω να το κατεβάσω και μου γράφει redeem a code !! Έχω συνδρομή ultimate κάνω κάποιο λάθος

Για το Vigor λες; Εμένα μου γράφει δωρεάν: https://www.microsoft.com/el-gr/p/vigor/bql8l17rv09z

3 ώρες πριν, Darthvader είπε

Παιδιά μη λέμε πάλι τα ίδια... Το Series X είναι μια εξαιρετική κονσόλα σε σχεδιασμό hardware, η οποία θα παραγκωνιστεί από την ίδια την MS. Ηδη η MS προωθεί ξεκάθαρα το gamepass και έχει σε δεύτερη μοίρα την κονσόλα. Ωρες ώρες σκέφτομαι ότι ίσως είναι ακριβή στη κατασκευή και δεν θέλει αρχικα να την διαθέσει με χασούρα.

Οπότε ναι, όσοι έχουν XoX και δυνατά pc, δεν έχουν λόγο να πάρουν series X και πάνε για PS5. Όσοι έχουν laptops και xbox one S, τότε προχωράνε σε αγορά του Series X.

Προσωπικά θεωρώ ότι η στρατηγική της MS θα επιτρέψει στη sony να πάρει κεφάλι στις πωλήσεις από την αρχή, μιας και για κάθε cross gen game με current gen assets που θα παρουσιάζει η MS και θα χαντακώνει το Series X, η Sony θα καραδοκεί με PS5 only games.

*Οσο για το multiplatforms, αυτό που φοβάμαι για το Series X είναι η αρχιτεκτονική της μνημης η οποία σίγουρα θα αποτελέσει Bottleneck για το σύστημα, όπως είχε γίνει και το og Xbox. Απορώ πως μετα το Xbox One X ξαναγύρισαν σε ram δυο ταχυτήτων.

Για να είμαστε on-topic, το Halo Infinite με αυτά τα γραφικά δεν πρόκειται να βοηθήσει να πουληθούν series X. Να πουληθούν συνδρομές ισως, αλλα μέχρι εκει. Και οσο για τα 120 fps, μην τρελαθούμε.... πόσοι έχουν TV με 120fps;

Και σένα τι σε νοιάζει πόσο θα πουλήσει το series X ρε φίλε; Εγώ αδιαφορώ αν θα νικήσει το ps5, η πάρτη μου με νοιάζει και να παίζω στη φτηνια. Μέτοχοι της MS είστε; 

• Like 1
  • Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, vironas04 είπε

Και σένα τι σε νοιάζει πόσο θα πουλήσει το series X ρε φίλε; Εγώ αδιαφορώ αν θα νικήσει το ps5, η πάρτη μου με νοιάζει και να παίζω στη φτηνια. Μέτοχοι της MS είστε; 

Αν ήμουν μέτοχος της MS θα σου μιλούσα όλη την ώρα για το πόσο γ@ματο είναι το Gamepass. Επειδη όμως δεν είμαι και γουστάρω να παρω το Series X, όπως πήρα και έχω ακόμα στη κατοχή μου και τα προηγούμενα Xbox, θελω το νέο ρημαδο hardware να γίνει εκμεταλλεύσιμο από το software τώρα και να μην τρώω στη μάπα τα current gen cross- gen games για να μπορέσουν να βγουν τα νούμερα του roi για τους μετόχους.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vironas04 είπε

Ένα ακόμα free to play, αποκλειστικά για Xbox, Switch:

Αυτό το κατεβάζω μία χαρά ευχαριστώ το άλλο μου το γράφει αυτό δεν ξέρω γιατί! 😢

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Darthvader είπε

Αν ήμουν μέτοχος της MS θα σου μιλούσα όλη την ώρα για το πόσο γ@ματο είναι το Gamepass. Επειδη όμως δεν είμαι και γουστάρω να παρω το Series X, όπως πήρα και έχω ακόμα στη κατοχή μου και τα προηγούμενα Xbox, θελω το νέο ρημαδο hardware να γίνει εκμεταλλεύσιμο από το software τώρα και να μην τρώω στη μάπα τα current gen cross- gen games για να μπορέσουν να βγουν τα νούμερα του roi για τους μετόχους.

Και σε ποια γενιά κονσολών έγινε αυτό που θες τόσο πολύ, για να γίνει και τώρα;

2 λεπτά πριν, Dead_Poet είπε

Αυτό το κατεβάζω μία χαρά ευχαριστώ το άλλο μου το γράφει αυτό δεν ξέρω γιατί! 😢

Ποιο άλλο;; Με έχασες, κάνει και ζέστη....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, vironas04 είπε

Σε όλες μέχρι στιγμής. Δηλαδή τι θες να μου πεις, ότι όταν βγήκε το Ryse για το Xbox one υπήρχε κάτι αντίστοιχο στο 360?

Οι άνθρωποι έδειξαν το Halo Infinite σε ενα μηχανημα τέρας και ήταν χειρότερο οπτικά από το Halo 5 στο ΧoneX σε 4κ/60.

Αυτό δεν έχει ξαναγίνει ποτέ σε αλλαγή γενιάς σε καμία κονσόλα, από καμία εταιρία.

Επεξ/σία από Darthvader
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Darthvader είπε

Σε όλες μέχρι στιγμής. Δηλαδή τι θες να μου πεις, ότι όταν βγήκε το Ryse για το Xbox one υπήρχε κάτι αντίστοιχο στο 360? Οι άνθρωποι έδειξαν το Halo Infinite σε ενα μηχανημα τέρας και ήταν χειρότερο οπτικά από το Halo 5 στο ΧoneX

Μπράβο, άρα η μοναδική φορά ήταν του Xbox One ( άλλη δεν μου είπες). Όπως λοιπόν περίμενες μέχρι το Νοέμβριο του 2013 για το Ryse, περίμενε και τώρα μέχρι το Νοέμβριο.

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, vironas04 είπε

Ποιο άλλο;; Με έχασες, κάνει και ζέστη....

😂😁😂 To halo θέλει code!!

Δημοσ.

Βασικά έχει δίκιο ο φίλος πιο πάνω και στίς προηγούμενες γενιές το ίδιο γινόταν, αναλόγος την διαφορά δύναμης και χρόνο ανάπτυξης,πάντα υπήρχε ένα διάστημα Cross gen παιχνιδιών που ήταν κάτι ενδιάμεσο και δεν άλλαζε απο την μία στιγμή στήν άλλη η γενιά για να σου ρίχνει το σαγώνι,μάλιστα αρκετές φορές οι πραγματικές δυνατότητες των κονσολών φαίνονται μετά την μέση της γενιάς και πρός τα τελευταία 2 χρόνια της γενιάς,τα πράγματα πήγαιναν πιο αργά όμως τότε,γιατί έπρεπε και οι προγραμματιστές να εξοικειωθούν με την κάθε νέα αρχιτεκτονική και τις μηχανές γραφικών που ακόμα δεν ήταν τόσο γνωστές,ούτε παρείχαν τις τόσες ευκολίες που παρέχουν σήμερα.Θυμηθείτε την τραγική περίπτωση του PS3 που τους βγήκε η πίστη για να το αξιοποιήσουν και μόνο πρός το τέλος της γενιάς και με πολύ κόπο κατάφερε να έρθει στα ίσα με το 360.

Το Ryse στο Χ πράγματι έδειχνε οπτικά next gen αλλά ήταν εξαίρεση στόν κανόνα.Ηδη βλέπουμε απο παιχνίδια που ανακοίνωσαν,πως σε κάποια έβαλαν  απο κάτω μόνο Series X και PC,πράγμα που σημαίνει πως αρκετά γρήγορα,μάλλον και απο του χρόνου θα βγαίνουν παιχνίδια που θα εκμεταλεύονται όλο και περισσότερο την έχτρα δύναμη και δεν θα τους κρατάει ιδιαίτερα πίσω το One.

Στήν αρχή να συνεχίσουν στα παιχνίδια να τρέχουν και στήν προηγούμενη γενιά για 2 χρόνια αλλά το άλλαξαν πρόσφατα,στο να αποφασίζει γιαυτό ο κάθε Developer.

Οχι πως νομίζω πως τους κρατάει και πολύ πίσω η τωρινή γενιά,εκτός αν το παιχνίδι είναι κάποιο που να έχει αναπτυχθεί ειδικά για να τρέχει σε αυτήν πχ στό One αλλά και πάλι πλέον το downgrade και το upgrade γίνεται πολύ πιο εύκολα με την αρχιτεκτονική που υπάρχει απλά χρειάζεται εχτρά χρόνος για optimization.

• Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Dead_Poet είπε

😂😁😂 To halo θέλει code!!

Εφόσον έχεις συνδρομή, το Νοέμβριο θα το έχεις δωρεάν day one (campaign/ multiplayer).

Δημοσ.

Είναι λογικό η MS να προσπαθεί να είναι όσο πιο cross gen γίνεται λόγο των χαμηλών πωλήσεων που είχε σε αυτή την γενιά. Παίζουν αμυντικά και καλά κάνουν. Να βγάλουν όσο πιο πολύ χρήμα μπορούν, ξέρουν ότι έχουν την πιο δυνατή κονσόλα κάτι που μάλλον αργότερα θα αρχίσουν να το δείχνουν τα studio τους. Τι στο καλό, το επόμενο hellblade πρέπει να βγει παιχνιδαρα. 

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, ELMastas said:

πάντα υπήρχε ένα διάστημα Cross gen παιχνιδιών που ήταν κάτι ενδιάμεσο και δεν άλλαζε απο την μία στιγμή στήν άλλη η γενιά για να σου ρίχνει το σαγώνι

Δηλαδή είχατε δει το Mario 64 όταν είχε βγει και σας θύμιζε κάτι από SNES? 

Ή το Rogue Squadron στο GameCube και είπες σιγά τέτοια είχαμε και στα προηγούμενα? 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, stafftw είπε

Δηλαδή αν έχω το game pass δεν μπορώ να πουλάω και να αγοράζω μεταχειρισμένα games?Πως πρωτοστατεί η ms και τι διαφορετικό κανει από τις άλλες;Ειδικά από τη στιγμή που μπορείς να κάνεις και share το game pass (και όλη τη ψηφιακή συλλογή) και με άλλα μέλη της "οικογένειας"; 

Μάλλον στην τελευταία γενιά εσύ πρέπει να έλειπες! Όταν έλεγαν στην αρχή της γενιάς για always online μηχανήματα και game keys για φυσικά δίσκακια που θα κάνουν κάθε ώρα recheck και από κάτω τους γιουχαραν. Ήταν ο βασικός λόγος που έχασαν την γενιά του διανύουμε αμαχητί σου υπενθυμίζω. Το gamepass και το κάθε gamepass ουσιαστικά αυτό θέλει να κάνει. Το οτι(ακόμα) σου προσφέρει ένα πολύ καλό deal είναι στα θετικά. Όπως είπα αυτές οι υπηρεσίες έχουν τα θετικά τους αλλά και τα αρνητικά τους. Οι άλλες στην αντίστοιχη παρουσίαση αδερφέ τους τρολαραν είπαν ότι θα παίζεις τα μεταχειρισμένα σου απλά βάζοντας μέσα το δισκάκι και τους τελείωσε από τα αποδυτήρια. Όχι ότι το εκαναν για τους καταναλωτές, απλά μαύρισαν αιμα εκεί και βούτηξαν. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, NickTG είπε

Δηλαδή είχατε δει το Mario 64 όταν είχε βγει και σας θύμιζε κάτι από SNES? 

Ή το Rogue Squadron στο GameCube και είπες σιγά τέτοια είχαμε και στα προηγούμενα? 

Νίκο, αν θες να δώσεις χρόνο στο series X, δώσε. Αν δεν θες, μη δίνεις. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, NickTG είπε

Τι εννοείς? 

Όπως δουλεύει και στο One τώρα που παίζει παιχνίδια του original Xbox. 

Backwards compatibility είναι. Έχεις ακούσει πουθενά για κάποια χρέωση ή έτσι απλά σου ήρθε στο μυαλό? 

Και μεις έτσι νομίζουμε φίλε, Backwards compatibility είναι. Έλα όμως που τους έχουν ρωτήσει πως ΑΚΡΙΒΩΣ θα δουλεύει το θέμα και αν θα είναι όπως και τώρα τα μασαγαν. "we will clarify the user's options at a later date". Παίζει έντονα το να χρειάζεσαι ενεργή συνδρομή, οι περισσότεροι έχουν αν και όχι όλοι. Επίσης έχει ακουστεί ότι ίσως να ζητήσουν ένα one time fee για κάθε τίτλο για να γίνει "series x enhanced". Γενικά έχουν ακουστεί διάφορα και δεν έχουν κάνει κάποια δήλωση σχετικά ενώ έχουν ρωτηθει. Επίσης αυτό είχε λεχθεί και για την Sony αλλά τουλάχιστον αυτοί απάντησαν και το διέψευσαν. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Sonακηδες, έρχεται η ώρα που θα ανταλλάσσουμε χειριστήρια (με αντισηπτικό):

https://www.purexbox.com/news/2020/08/project_xcloud_will_officially_support_the_playstation_4_controller

Microsoft revealed earlier today that Project xCloud will launch with Xbox Game Pass Ultimate on September 15th, and it'll be compatible with various controllers - including the PS4's DualShock 4.

Until now, the DualShock 4 has worked unofficially as part of the Project xCloud Preview (albeit with some issues), but Microsoft has confirmed it will be officially compatible when the service launches in September.

15 λεπτά πριν, tsibosp είπε

Και μεις έτσι νομίζουμε φίλε, Backwards compatibility είναι. Έλα όμως που τους έχουν ρωτήσει πως ΑΚΡΙΒΩΣ θα δουλεύει το θέμα και αν θα είναι όπως και τώρα τα μασαγαν. "we will clarify the user's options at a later date". Παίζει έντονα το να χρειάζεσαι ενεργή συνδρομή, οι περισσότεροι έχουν αν και όχι όλοι. Επίσης έχει ακουστεί ότι ίσως να ζητήσουν ένα one time fee για κάθε τίτλο για να γίνει "series x enhanced". Γενικά έχουν ακουστεί διάφορα και δεν έχουν κάνει κάποια δήλωση σχετικά ενώ έχουν ρωτηθει. Επίσης αυτό είχε λεχθεί και για την Sony αλλά τουλάχιστον αυτοί απάντησαν και το διέψευσαν. 

https://www.androidauthority.com/xbox-series-x-backwards-compatibility-1123832/

Ούτε χρέωση, ούτε συνδρομή, ούτε τίποτα, μόνο του kinect αποκλείονται (πρόσφατη ενημέρωση). Στο ps5 θα χρειάζεσαι συνδρομή για παλιότερα του ps3 παιχνίδια. Επίσης θα υποστηρίζονται στο series X, χειριστήρια του One.

Επεξ/σία από vironas04
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...