Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, makridis είπε

Λοιπόν, επειδή και εγώ είμαι από αυτούς που θεώρησαν το Halo 1 το μοναδικό καλό game όλης της σειράς, θέλω ένας δήθεν fanboi, να μου εξηγήσει τι το ωραίο ή καινοτόμο βλέπει εδώ; Γιατί να μην παίξω destiny ή doom ή titanfall ή ένα κάρο άλλα εκπληκτικά FPS που υπάρχουν; Εγώ προσωπικά ακόμα ψάχνω  1 λόγο για να πάρω πέρα από το ps5 και Xbox series x και δεν τον βρίσκω (μην πει κανένας το gamepass γιατί είμαι συλλέκτης και θέλω τα games hard copy).

Δε θέλει κάποιος να σε πείσει και δε χρειάζεται, ας μην το κάνουμε versus απλά εγώ θέλω να ρωτήσω πως ένας συλλέκτης με hard copies (όπως και εγώ)είναι ικανοποιημένος όταν η sony (και η nintendo) δε σου προσφέρουν το bc που έχει η ms(και μερικά xbox one x enhanced) και το pc.Κυριολεκτικά έχω παίξει games από og xbox αλλά του ps1 και ps2 δεν μπορώ.Και ειδικά από τη στιγμή που το παρουσιάζεις σαν το μοναδικό σου επιχείρημα θα έπρεπε να μην αγοράσεις ps4 ποτέ και να μην επικροτούσες αυτές τις τακτικές. Εγώ με το game pass έχω βρεί την υγειά μου πάντως από άποψη δαπανών και στις 2 κονσόλες που ανέφερα, εντάξει που και που δανείζομαι και ένα ps4 για να παίξω τα exclusives αλλά δε μου έχει προσφέρει και τίποτα παραπάνω.

• Like 1
  • Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, makridis είπε

Ευχαριστώ, με καλύψατε πλήρως ρε ‘σείς...νομίζω είναι ξεκάθαρο ότι όλοι καταλήγετε να μιλάτε για το gamepass...το οποίο ΔΕΝ είναι το Xbox series X. Νομίζω ότι μίλησα και ρώτησα κάτι πολύ συγκεκριμένο. Σαν pc gamer αν θέλω ντε και καλά gamepass, εκεί είναι το παίρνω. Αυτό που λέω είναι ότι δεν βρίσκω αυτή τη στιγμή κανένα λόγο να πάρω το Xbox Series X. Ένα φανταστικό next gen halo ίσως να ήταν μια μικρή αφορμή. Αλλά σε καμία περίπτωση αυτό που δείχνει ότι είναι το halo infinite (ακόμα ένα battle royal game). Από την άλλη από το ps5 τουλάχιστον ξέρω ότι θα δω και VR και backwards compatibility για ps4 titles και στάνταρ τις συνέχειες αγαπημένων exclusive  τίτλων της Sony. Θέλω πραγματικά να έχω και τις δυο κονσόλες για έτσι έχω πρόσβαση και στα δυο οικοσυστήματα. Απλώς έχω απογοητευτεί από ότι έχω δει έως τώρα και ακόμα περιμένω το θαύμα από την Microsoft για να με πείσει σαν πελάτη. Έχω την αίσθηση ότι έχουν επικεντρωθεί ΜΟΝΟ στο gamepass το οποίο μπορεί business wise να είναι κερδοφόρο για αυτούς αλλά για εμένα σαν gamer που θέλει first party gaming εμπειρίες, δεν μου λέει τπτ.

Φιλε απο την στιγμη που εχεις δυνατο pc δεν υπαρχει κανεις λογος να αγορασεις series x. Οπως ουσιαστικα αν εχεις one X δεν υπαρχει ιδιαιτερος λογος να παρεις επισης series x, γιαυτο και το τσεκουρωσαν και σταματησαν την παραγωγη του. Η αληθεια ειναι οτι η MS ειχε αρχισει πολυ εντυπωσιακα την ολη φαση αλλα οσο περναει ο καιρος χωλαινει σε τρομερο βαθμο. Και γω προσωπικα δεν καταλαβα ποτε μου το ολο hype γυρω απο το HALO και το θεωρω καθαρα τιτλο marketing. Ποτε δεν εκανε κατι καλυτερα απο αλλους τιτλους εφαμιλλου budget και προσωπικα οποτε πηγα να τα ξεκινησω τα παρατουσα συνεχως μετα το πρωτο 2ωρο. Πχ βρηκα το resistance fall of man πολυ καλυτερο σαν τιτλο συνολικα απο το HALO. Μοναδικο λογο για αγορα του series x μετα το φιασκο των 2 παρουσιασεων τιτλων back2back πλεον βρισκω το backward compatibility (ασχετο που δεν ξερουμε ακομα αν θα λειτουργει τοσο καλα οσο λενε οτι θα λειτουργει.) Δλδ αν εχεις xbox απο την αρχη του χρονου και εχεις μια βιβλιοθηκη αξιολογη θα τους τρεχεις (μαλλον) ολους στο series X. Μεχρι εκει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, tsibosp είπε

Φιλε απο την στιγμη που εχεις δυνατο pc δεν υπαρχει κανεις λογος να αγορασεις series x. Οπως ουσιαστικα αν εχεις one X δεν υπαρχει ιδιαιτερος λογος να παρεις επισης series x, γιαυτο και το τσεκουρωσαν και σταματησαν την παραγωγη του. Η αληθεια ειναι οτι η MS ειχε αρχισει πολυ εντυπωσιακα την ολη φαση αλλα οσο περναει ο καιρος χωλαινει σε τρομερο βαθμο. Και γω προσωπικα δεν καταλαβα ποτε μου το ολο hype γυρω απο το HALO και το θεωρω καθαρα τιτλο marketing. Ποτε δεν εκανε κατι καλυτερα απο αλλους τιτλους εφαμιλλου budget και προσωπικα οποτε πηγα να τα ξεκινησω τα παρατουσα συνεχως μετα το πρωτο 2ωρο. Πχ βρηκα το resistance fall of man πολυ καλυτερο σαν τιτλο συνολικα απο το HALO. Μοναδικο λογο για αγορα του series x μετα το φιασκο των 2 παρουσιασεων τιτλων back2back πλεον βρισκω το backward compatibility (ασχετο που δεν ξερουμε ακομα αν θα λειτουργει τοσο καλα οσο λενε οτι θα λειτουργει.) Δλδ αν εχεις xbox απο την αρχη του χρονου και εχεις μια βιβλιοθηκη αξιολογη θα τους τρεχεις (μαλλον) ολους στο series X. Μεχρι εκει.

Πραγματικά χαίρομαι που σε τόσο δύσκολες εποχές , τον ένα δεν τον  ενδιαφέρει το backwards compatibility στα περιφερειακά του Xbox, γιατί φυσικά, αν έρθει φίλος σου να παίξετε διπλό στο ps5, παιχνίδια για ps5, ας κόψει το λαιμό του να αγοράσει ps5 χειριστήριο. Τον άλλο δεν τον νοιάζει το series X γιατί έχει λεφτά να δώσει για gaming pc. Και πραγματικά λυπάμαι τον εαυτό μου που σκέφτεται πού και πού τα φράγκα και θα αγοράσει series X για να κάνει οικονομία. Συγνώμη για τη μιζέρια μου, που θέλω να παίζω με παλιότερα χειριστήρια, παιχνίδια γενιάς 360 στο series X, χωρίς συνδρομή και streaming. Για λίγο νόμιζα ότι οι κονσόλες απευθύνονται σε χρήστες με περιορισμένο budget, αλλά φαίνεται εσείς ξέρετε καλύτερα. Καλημέρα σας.

Επεξ/σία από vironas04
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, vironas04 είπε

Πραγματικά χαίρομαι που σε τόσο δύσκολες εποχές , τον ένα δεν τον  ενδιαφέρει το backwards compatibility στα περιφερειακά του Xbox, γιατί φυσικά, αν έρθει φίλος σου να παίξετε διπλό στο ps5, παιχνίδια για ps5, ας κόψει το λαιμό του να αγοράσει ps5 χειριστήριο. Τον άλλο δεν τον νοιάζει το series X γιατί έχει λεφτά να δώσει για gaming pc. Και πραγματικά λυπάμαι τον εαυτό μου που σκέφτεται πού και πού τα φράγκα και θα αγοράσει series X για να κάνει οικονομία. Συγνώμη για τη μιζέρια μου, που θέλω να παίζω με παλιότερα χειριστήρια, παιχνίδια γενιάς 360 στο series X, χωρίς συνδρομή και streaming. Για λίγο νόμιζα ότι οι κονσόλες απευθύνονται σε χρήστες με περιορισμένο budget, αλλά φαίνεται εσείς ξέρετε καλύτερα. Καλημέρα σας.

Που εβγαλες συμπερασμα οτι δεν μας ενδιαφερει; Αφου αυτο αναφερω σαν το μεγαλυτερο πλεονεκτημα. Προφανως φιλε , οποιος εχει την ανεση και εχει δυνατο pc δεν εχει κανενα λογο να παρει series X, αφου οτι κυκλοφορει εκει ειναι ταυτοχρονα και στο pc, ουσιαστικα πεταει τα λεφτα του. Αν δεν εχεις αξιολογο gaming pc, εχεις τιτλους απο προηγουμενες γενιες της MS κτλ. προφανως και σε συμφερει να πας στο series X η στο series S (οταν ανακοινωθει). Επισης θεωρω λιγο αφελες να αναφερεις τιμες και κοστος  απο την στιγμη που η MS πρωτοστατει στην εξαφανιση των μεταχειρισμενων τιτλων στις κονσολες και ως ενα σημειο τα εχει καταφερει με το game pass, με τα οποια πλεονεκτηματα-μειονεκτηματα εχει αυτη η υπηρεσια για τον καθενα (σιγουρα καλυτερο απο το PS+). Με λιγα λογια κλαιγεσαι για ενα χειριστηριο που ειναι ουσιαστικα αναλωσιμο (αντε να αγορασεις 2 σε 5-6 χρονια) και κοστιζει οσο ενας καινουργιος τιτλος ενω αυτοι οι τυποι θελουν να σκοτωσουν ολη την αγορα των  μεταχειρισμενων με πολλαπλασιο κοστος για τον καταναλωτη.

Edit: Επισης κατσε να δουμε στην πραξη αυτο που λες "παιχνίδια γενιάς 360 στο series X, χωρίς συνδρομή και streaming" γιατι δεν εχουν επιβεβαιωσει ακομη πως ακριβως θα λειτουργει η υπηρεσια αυτη και αν θα ειναι οντως δωρεαν η θα εχει καποιο προσθετο κοστος. Οχι πως εμπιστευομαι πλεον αυτους τους γελοιους τυπους αφου σε οτι εχουν πει για την ωρα για το series X τελικα δεν εννοουσαν αυτο ακριβως που ελεγαν και θα μας πουν στο μελλον τι ακριβως εννοουν. Ουσιαστικα το μονο που εχουν πει και δεν το εχουν διαψευσει οι ιδιοι ειναι τα specs.

Επεξ/σία από tsibosp
  • Like 2
  • Confused 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, tsibosp είπε

Που εβγαλες συμπερασμα οτι δεν μας ενδιαφερει; Αφου αυτο αναφερω σαν το μεγαλυτερο πλεονεκτημα. Προφανως φιλε , οποιος εχει την ανεση και εχει δυνατο pc δεν εχει κανενα λογο να παρει series X, αφου οτι κυκλοφορει εκει ειναι ταυτοχρονα και στο pc, ουσιαστικα πεταει τα λεφτα του. Αν δεν εχεις αξιολογο gaming pc, εχεις τιτλους απο προηγουμενες γενιες της MS κτλ. προφανως και σε συμφερει να πας στο series X η στο series S (οταν ανακοινωθει). Επισης θεωρω λιγο αφελες να αναφερεις τιμες και κοστος  απο την στιγμη που η MS πρωτοστατει στην εξαφανιση των μεταχειρισμενων τιτλων στις κονσολες και ως ενα σημειο τα εχει καταφερει με το game pass, με τα οποια πλεονεκτηματα-μειονεκτηματα εχει αυτη η υπηρεσια για τον καθενα (σιγουρα καλυτερο απο το PS+). Με λιγα λογια κλαιγεσαι για ενα χειριστηριο που ειναι ουσιαστικα αναλωσιμο (αντε να αγορασεις 2 σε 5-6 χρονια) και κοστιζει οσο ενας καινουργιος τιτλος ενω αυτοι οι τυποι θελουν να σκοτωσουν ολη την αγορα των  μεταχειρισμενων με πολλαπλασιο κοστος για τον καταναλωτη.

Οκ συγνώμη, πες μου πότε θα κάνετε τη κηδεία για τα μεταχειρισμένα retail που τόσο αγαπάτε, να πάω να δώσω τα συλλυπητήρια μου.

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, tsibosp είπε

Δηλαδή αν έχω το game pass δεν μπορώ να πουλάω και να αγοράζω μεταχειρισμένα games?Πως πρωτοστατεί η ms και τι διαφορετικό κανει από τις άλλες;Ειδικά από τη στιγμή που μπορείς να κάνεις και share το game pass (και όλη τη ψηφιακή συλλογή) και με άλλα μέλη της "οικογένειας"; 

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vironas04 είπε

Οκ συγνώμη, πες μου πότε θα κάνετε τη κηδεία για τα μεταχειρισμένα retail που τόσο αγαπάτε, να πάω να δώσω τα συλλυπητήρια μου.

Τα μεταχειρισμενα retail που τοσο αγαπαμε προσωπικα με εχουν γλυτωσει απο εκατοντάδες ευρω. Συγκεκριμενα μονο τα τελευταια 2 χρονια , God of war- Kingdom Hearts 3 - Last Of us 2-Ghost of Tsushima και κανα 2 ακομη απο 360+ euro που θα επρεπε να εχω πληρωσει ζητημα να εχω δωσει 100. Ποσα χειριστηρια αραγε να ειχα παρει με 260+ ευρω;

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά μη λέμε πάλι τα ίδια... Το Series X είναι μια εξαιρετική κονσόλα σε σχεδιασμό hardware, η οποία θα παραγκωνιστεί από την ίδια την MS. Ηδη η MS προωθεί ξεκάθαρα το gamepass και έχει σε δεύτερη μοίρα την κονσόλα. Ωρες ώρες σκέφτομαι ότι ίσως είναι ακριβή στη κατασκευή και δεν θέλει αρχικα να την διαθέσει με χασούρα.

Οπότε ναι, όσοι έχουν XoX και δυνατά pc, δεν έχουν λόγο να πάρουν series X και πάνε για PS5. Όσοι έχουν laptops και xbox one S, τότε προχωράνε σε αγορά του Series X.

Προσωπικά θεωρώ ότι η στρατηγική της MS θα επιτρέψει στη sony να πάρει κεφάλι στις πωλήσεις από την αρχή, μιας και για κάθε cross gen game με current gen assets που θα παρουσιάζει η MS και θα χαντακώνει το Series X, η Sony θα καραδοκεί με PS5 only games.

*Οσο για το multiplatforms, αυτό που φοβάμαι για το Series X είναι η αρχιτεκτονική της μνημης η οποία σίγουρα θα αποτελέσει Bottleneck για το σύστημα, όπως είχε γίνει και το og Xbox. Απορώ πως μετα το Xbox One X ξαναγύρισαν σε ram δυο ταχυτήτων.

Για να είμαστε on-topic, το Halo Infinite με αυτά τα γραφικά δεν πρόκειται να βοηθήσει να πουληθούν series X. Να πουληθούν συνδρομές ισως, αλλα μέχρι εκει. Και οσο για τα 120 fps, μην τρελαθούμε.... πόσοι έχουν TV με 120fps;

Επεξ/σία από Darthvader
  • Like 2
Δημοσ.

Πάντως μου φαίνεται παράξενο που ο κόσμος που παίρνει XBOX SX είναι ικανοποιημένος με την μετριατζα που τους πάσαρε η MS. Σούπερ ουαου. Μακάρι με το Ray Tracing να αλλάξει προς το καλύτερο η κατάσταση. 

• Confused 2
Δημοσ.
6 hours ago, makridis said:

Ευχαριστώ, με καλύψατε πλήρως ρε ‘σείς...νομίζω είναι ξεκάθαρο ότι όλοι καταλήγετε να μιλάτε για το gamepass...το οποίο ΔΕΝ είναι το Xbox series X. Νομίζω ότι μίλησα και ρώτησα κάτι πολύ συγκεκριμένο. Σαν pc gamer αν θέλω ντε και καλά gamepass, εκεί είναι το παίρνω. Αυτό που λέω είναι ότι δεν βρίσκω αυτή τη στιγμή κανένα λόγο να πάρω το Xbox Series X. Ένα φανταστικό next gen halo ίσως να ήταν μια μικρή αφορμή. Αλλά σε καμία περίπτωση αυτό που δείχνει ότι είναι το halo infinite (ακόμα ένα battle royal game). Από την άλλη από το ps5 τουλάχιστον ξέρω ότι θα δω και VR και backwards compatibility για ps4 titles και στάνταρ τις συνέχειες αγαπημένων exclusive  τίτλων της Sony. Θέλω πραγματικά να έχω και τις δυο κονσόλες για έτσι έχω πρόσβαση και στα δυο οικοσυστήματα. Απλώς έχω απογοητευτεί από ότι έχω δει έως τώρα και ακόμα περιμένω το θαύμα από την Microsoft για να με πείσει σαν πελάτη. Έχω την αίσθηση ότι έχουν επικεντρωθεί ΜΟΝΟ στο gamepass το οποίο μπορεί business wise να είναι κερδοφόρο για αυτούς αλλά για εμένα σαν gamer που θέλει first party gaming εμπειρίες, δεν μου λέει τπτ.

Νομίζω και εγώ ότι ήμουν ξεκάθαρος στο ότι δεν έχει νόημα να προσπαθήσει να σε καλύψει ο οποιοσδήποτε για κάτι. 

Δεν είχε κανένα τέτοιο σκοπό το μήνυμά μου και σίγουρα δεν υπήρχε κανένα αντίστοιχο ενδιαφέρον από την πλευρά μου. 

Απλά στάθηκα σε αυτό που έγραψες για συλλέκτες και game pass και μόνο για αυτό σχολίασα. 

3 hours ago, Chocobo said:

Αν έχεις και pc και ps4/5 τότε δεν βλέπω λόγο για xbox.Πρακτικά αν έχεις σκέτο pc δεν έχεις λόγο για xbox εκτός αν το pc είναι μακρυά απο την TV/σαλόνι και δεν μπορείς να "πετάξεις" την εικόνα απο το pc εκεί.

Ανάλογα το PC που έχεις και πόσα λεφτά θα χρειαστεί να φτάσεις τη δύναμη των νέων κονσολών. 

1 hour ago, tsibosp said:

Επισης κατσε να δουμε στην πραξη αυτο που λες "παιχνίδια γενιάς 360 στο series X, χωρίς συνδρομή και streaming" γιατι δεν εχουν επιβεβαιωσει ακομη πως ακριβως θα λειτουργει η υπηρεσια αυτη και αν θα ειναι οντως δωρεαν η θα εχει καποιο προσθετο κοστος.

Τι εννοείς? 

Όπως δουλεύει και στο One τώρα που παίζει παιχνίδια του original Xbox. 

Backwards compatibility είναι. Έχεις ακούσει πουθενά για κάποια χρέωση ή έτσι απλά σου ήρθε στο μυαλό? 

1 hour ago, vironas04 said:

Για λίγο νόμιζα ότι οι κονσόλες απευθύνονται σε χρήστες με περιορισμένο budget,

Γενικά απευθύνονται σε όλα τα budget για αυτό και βλέπουμε και πανάκριβες συλλεκτικές να ξεπουλάνε. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, NickTG είπε

Νομίζω και εγώ ότι ήμουν ξεκάθαρος στο ότι δεν έχει νόημα να προσπαθήσει να σε καλύψει ο οποιοσδήποτε για κάτι. 

Δεν είχε κανένα τέτοιο σκοπό το μήνυμά μου και σίγουρα δεν υπήρχε κανένα αντίστοιχο ενδιαφέρον από την πλευρά μου. 

Απλά στάθηκα σε αυτό που έγραψες για συλλέκτες και game pass και μόνο για αυτό σχολίασα. 

Ανάλογα το PC που έχεις και πόσα λεφτά θα χρειαστεί να φτάσεις τη δύναμη των νέων κονσολών. 

Τι εννοείς? 

Όπως δουλεύει και στο One τώρα που παίζει παιχνίδια του original Xbox. 

Backwards compatibility είναι. Έχεις ακούσει πουθενά για κάποια χρέωση ή έτσι απλά σου ήρθε στο μυαλό? 

Γενικά απευθύνονται σε όλα τα budget για αυτό και βλέπουμε και πανάκριβες συλλεκτικές να ξεπουλάνε. 

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΕΣ ρε φίλε, το λες και μόνος σου! Άντε, καλημέρα...

Επεξ/σία από vironas04
  • Like 1
Δημοσ.
8 minutes ago, vironas04 said:

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΕΣ ρε φίλε, το λες και μόνος σου! Άντε, καλημέρα...

Σε console gamers πουλάνε και αυτές. 

Άντε, καλημέρα και σε σένα...

Δημοσ.

Αναφέρθηκε για όσους έχουν τούμπανα PC θα είναι καλυμένοι και σε μεγάλο βαθμό συμφωνώ,αν και είναι διαφορετικό για μένα το console gaming και να έχεις την κονσόλα σου κάτω συνέχεια κάτω απο την 4K TV σου και με ένα πάτημα να παίζεις,και διαφορετικό να πρέπει να συνδέεις σε ΤV το PC,ιδιαίτερα εαν είναι και σε άλλο δωμάτιο,να το βγάζεις απο το monitor και να βρίσκεις καλώδια για την τηλεόραση να αλλάζεις τις ρυθμίσεις και μετά να ξαναβάζεις το PC εκεί που ήταν και να το ξανασυνδέεις με το monitor κλπ και πάλι τα ίδια και επίσης αν δεν έχεις την κορυφαία κάρτα της αγοράς δεν θα είσαι σίγουρος πως θα έχεις 4Κ 60fps σε όλα τα παιχνίδια.

Αναρωτιέμαι τελικά πραγματικά πόσοι είναι αυτοί που έχουν τόσο τούμπανα PC,με νέους επεξεργαστές γρήγορες Flash μνήμες,μεγάλους και γρήγορους SSD's και 2080ti κάρτες ? 🤔

• Like 3
  • Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...