Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Microsoft όχι απλά διαθέτει δωρεάν το multiplayer σκέλος του Halo Infinite αλλά δίνει στους παίκτες τη δυνατότητα να το απολαύσουν στα 120 fps.

Οι φίλοι του Halo δεν διάγουν και τις καλύτερές τους μέρες αφού η -μάλλον δικαιολογημένη- κατακραυγή που ακολούθησε την παρουσίαση του Halo Infinite κατά τη διάρκεια του Xbox Games Showcase ήταν τεράστια. Με τους ανθρώπους της 343 Industries να σπεύδουν να τους καθησυχάσουν, τονίζοντας ότι το τελικό προϊόν θα είναι βελτιωμένο, η Microsoft πήρε την κατάσταση στα χέρια της με μία ιδιαίτερα σημαντική ανακοίνωση.

Επιβεβαιώνοντας τις σχετικές φήμες λοιπόν, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι το multiplayer του Halo Infinite θα προσφέρεται δωρεάν σε όλους. Συγκεκριμένα, η Microsoft ανέφερε στο Twitter πως θα είναι free-to-play και θα τρέχει στα 120 fps στο Xbox Series X, χωρίς όμως να δώσει άλλες πληροφορίες όπως φερ’ ειπείν πόσα mode θα διαθέτει και αν εν τέλει θα αποτελεί ακόμα μία πρόταση στην κατηγορία των battle royale. Η εταιρεία επιφυλάχθηκε να επανέλθει με περισσότερα σύντομα, οπότε για την ώρα δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλον πέραν της υπομονής.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι 120 fps λεει αχαχαχ...εδω βλεπω dips στα 30 χωρίς τίποτα εφφεδιάρικο στην οθόνη.

Κατα τα αλλα επιτέλους καινούργιο Halo :D

Edit: Μολις είδα πως παίζει σε 4Κ 😮

Επεξ/σία από DmC10
Δημοσ.

Για όσους λένε για γραφικά, το selling point των παιχνιδιών Halo δεν ηταν ποτέ τα γραφικά αλλά το gameplay. Εκεί θα κριθεί κυρίως.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άρα το xbox live gold πάει σίγουρα για κατάργηση, το multiplayer θα ξαναγίνει free στο Xbox - άντε να ακολουθήσει και η Sony...

Φανταστείτε ΚΑΙ ΑΥΤΟ με δωρεάν multiplayer:

Επεξ/σία από vironas04
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα γραφικά,χωρίς να είναι πράγματι next gen ώστε να εντυπωσιάζουν,λόγο του οτι το ανέπτυσσαν για αρκετά χρόνια σε current gen,πιστεύω απο όσα είδαμε,πως θα είναι στο τελικό προιόν αρκετά όμορφα,τώρα αν έχει και ωραίο Story,με τόσο καλό gameplay/gunplay που δείχει κλασικό Halo μαζί με τα νέα στοιχεία όπως grapling hook και abilities/items που θα βρίσκεις και θα είναι open world που θα παίζει σε 4Κ σε 60 και 120fps σε multi,όπως λένε πιο πάνω ειλικρινά το προτιμώ απο το να δω μόνο κάτι εντυπωσιακό οπτικά.

Θυμάστε τι γινόταν με τα memes του raytracing και χωρίς ? Εε κάτι "παρόμοιο" βλέπω να γίνεται και εδω και στο διαδίκτυο,για καθήστε να μπεί και το Raytracing αργότερα να δούμε μήπως γελάσει ο κάθε πικραμένος 😺

Επεξ/σία από ELMastas
  • Like 3
Δημοσ.

Επιτέλους 

He is back

Εχουν πει τίποτα για special edition ;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ggiorgos7 είπε

Επιτέλους 

He is back

Εχουν πει τίποτα για special edition ;

Σαν το MCC? Έχουν πει ότι θα συνεχίζει επ άπειρον, κάτι σαν destiny με πιο περιορισμένο χάρτη, εξού και το "infinite", άρα για ειδική έκδοση είναι νωρίς...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν, επειδή και εγώ είμαι από αυτούς που θεώρησαν το Halo 1 το μοναδικό καλό game όλης της σειράς, θέλω ένας δήθεν fanboi, να μου εξηγήσει τι το ωραίο ή καινοτόμο βλέπει εδώ; Γιατί να μην παίξω destiny ή doom ή titanfall ή ένα κάρο άλλα εκπληκτικά FPS που υπάρχουν; Εγώ προσωπικά ακόμα ψάχνω  1 λόγο για να πάρω πέρα από το ps5 και Xbox series x και δεν τον βρίσκω (μην πει κανένας το gamepass γιατί είμαι συλλέκτης και θέλω τα games hard copy).

Επεξ/σία από makridis
  • Like 3
  • Confused 4
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, makridis είπε

Λοιπόν, επειδή και εγώ είμαι από αυτούς που θεώρησαν το Halo 1 το μοναδικό καλό game όλης της σειράς, θέλω ένας δήθεν fanboi, να μου εξηγήσει τι το ωραίο ή καινοτόμο βλέπει εδώ; Γιατί να μην παίξω destiny ή doom ή titanfall ή ένα κάρο άλλα εκπληκτικά FPS που υπάρχουν; Εγώ προσωπικά ακόμα ψάχνω  1 λόγο για να πάρω πέρα από το ps5 και Xbox series x και δεν τον βρίσκω (μην πει κανένας το gamepass γιατί είμαι συλλέκτης και θέλω τα games hard copy).

Το δωρεάν backwards compatibility, ακόμα και στα χειριστήρια.

• Like 3
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, makridis είπε

Τα fps games με καλό story δεν είναι για όλους.Το παιχνίδι από αυτά που έχουμε δει φαίνεται αρκετά καλό και σίγουρα σε μερικούς τομείς θέλει κάποια δουλειά.Αλλά το όραμα τους είναι παιχνίδι σε βάθος δεκαετίας,με raytracing το οποίο θα μπει λίγο αργότερα από την κυκλοφορία του και 120fps στο multiplayer.Και σου δίνει και τσάμπα multiplayer.

Αν βρήκες ένα λόγο να πάρεις το ps5 πριν τα μέσα του 21 ,θα βρεις 10 για να πάρεις και το sx.Aλλά δεν χρειάζεται να το αγοράσεις μπορείς να παίξεις τα παιχνίδια του και στο pc.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
45 minutes ago, makridis said:

μην πει κανένας το gamepass γιατί είμαι συλλέκτης και θέλω τα games hard copy

Όντας συλλέκτης μια χαρά υπηρεσία είναι το game pass και ναι αποτελεί και αυτή λόγο να πάρεις ένα Series X. 

Κατά τα άλλα αν δεν βλέπεις κάποιο λόγο απλά μην το πάρεις. Δεν υπάρχει νόημα να κάτσει κανείς να σου εξηγήσει τους δικούς του λόγους. 

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, NickTG είπε

Όντας συλλέκτης μια χαρά υπηρεσία είναι το game pass και ναι αποτελεί και αυτή λόγο να πάρεις ένα Series X. 

Κατά τα άλλα αν δεν βλέπεις κάποιο λόγο απλά μην το πάρεις. Δεν υπάρχει νόημα να κάτσει κανείς να σου εξηγήσει τους δικούς του λόγους. 

Ευχαριστώ, με καλύψατε πλήρως ρε ‘σείς...νομίζω είναι ξεκάθαρο ότι όλοι καταλήγετε να μιλάτε για το gamepass...το οποίο ΔΕΝ είναι το Xbox series X. Νομίζω ότι μίλησα και ρώτησα κάτι πολύ συγκεκριμένο. Σαν pc gamer αν θέλω ντε και καλά gamepass, εκεί είναι το παίρνω. Αυτό που λέω είναι ότι δεν βρίσκω αυτή τη στιγμή κανένα λόγο να πάρω το Xbox Series X. Ένα φανταστικό next gen halo ίσως να ήταν μια μικρή αφορμή. Αλλά σε καμία περίπτωση αυτό που δείχνει ότι είναι το halo infinite (ακόμα ένα battle royal game). Από την άλλη από το ps5 τουλάχιστον ξέρω ότι θα δω και VR και backwards compatibility για ps4 titles και στάνταρ τις συνέχειες αγαπημένων exclusive  τίτλων της Sony. Θέλω πραγματικά να έχω και τις δυο κονσόλες για έτσι έχω πρόσβαση και στα δυο οικοσυστήματα. Απλώς έχω απογοητευτεί από ότι έχω δει έως τώρα και ακόμα περιμένω το θαύμα από την Microsoft για να με πείσει σαν πελάτη. Έχω την αίσθηση ότι έχουν επικεντρωθεί ΜΟΝΟ στο gamepass το οποίο μπορεί business wise να είναι κερδοφόρο για αυτούς αλλά για εμένα σαν gamer που θέλει first party gaming εμπειρίες, δεν μου λέει τπτ.

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, makridis είπε

Ευχαριστώ, με καλύψατε πλήρως ρε ‘σείς...νομίζω είναι ξεκάθαρο ότι όλοι καταλήγετε να μιλάτε για το gamepass...το οποίο ΔΕΝ είναι το Xbox series X. Νομίζω ότι μίλησα και ρώτησα κάτι πολύ συγκεκριμένο. Σαν pc gamer αν θέλω ντε και καλά gamepass, εκεί είναι το παίρνω. Αυτό που λέω είναι ότι δεν βρίσκω αυτή τη στιγμή κανένα λόγο να πάρω το Xbox Series X. Ένα φανταστικό next gen halo ίσως να ήταν μια μικρή αφορμή. Αλλά σε καμία περίπτωση αυτό που δείχνει ότι είναι το halo infinite (ακόμα ένα battle royal game). Από την άλλη από το ps5 τουλάχιστον ξέρω ότι θα δω και VR και backwards compatibility για ps4 titles και στάνταρ τις συνέχειες αγαπημένων exclusive  τίτλων της Sony. Θέλω πραγματικά να έχω και τις δυο κονσόλες για έτσι έχω πρόσβαση και στα δυο οικοσυστήματα. Απλώς έχω απογοητευτεί από ότι έχω δει έως τώρα και ακόμα περιμένω το θαύμα από την Microsoft για να με πείσει σαν πελάτη. Έχω την αίσθηση ότι έχουν επικεντρωθεί ΜΟΝΟ στο gamepass το οποίο μπορεί business wise να είναι κερδοφόρο για αυτούς αλλά για εμένα σαν gamer που θέλει first party gaming εμπειρίες, δεν μου λέει τπτ.

Αν έχεις και pc και ps4/5 τότε δεν βλέπω λόγο για xbox.Πρακτικά αν έχεις σκέτο pc δεν έχεις λόγο για xbox εκτός αν το pc είναι μακρυά απο την TV/σαλόνι και δεν μπορείς να "πετάξεις" την εικόνα απο το pc εκεί.

Το βρίσκω κάπως πολυτέλεια όμως να έχεις τα game στο pc και να παρεις και xbox για το σαλόνι.*Βέβαια οι νέες κονσόλες κάνουν και πολύ τίμια media center.

Προσωπικά το series X μου αρέσει πάρα πολύ εμφανισιακά.Το controller επίσης.Είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που μου αρέσει(και με χαόδη διαφορά) περισσότερο σχεδιαστικά απο τη κονσόλα της Sony.Είναι πιο δυνατό σαν hardware και αν κάνει και λίγο καλύτερη δουλειά με exclusives θα πάει καλύτερα απο την προιγούμενη γενιά.

Αλλά στη δική σου περίπτωση όπως είπα είναι δύσκολο εκτός α έχεις την άνεση οικονομικά. 

• Like 2
  • Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...