Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Specs είπε

χαιρομαι που εχεις δωματιο εργαστηριο που επιβεβαιωνει οσα υποθετουμε απο eurovent!

kαι βεβαια αν θυμαμαι καλα ινβερταρει τελεια το perfera εστω και σε 9ρι.

επισης στον πινακα το Ururu ειναι στα επιμερους eer 27% αποδοτικοτερο εκτος απο τους 25 βαθμους που ειναι 17% και τελος στους 20 πανε αναποδα και προφανως αυτο χαλαει το seer και το περιοριζει μεσοσταθμικα στο 10% μονο.

δες κιολας κατι που το φαινεται πιο ευκολα τους πινακες:υπαρχουν perfera αλλα και αλλα μοντελα και αλλες μαρκες ,στοχευμενα στην θερμανση,δηλαδη ειναι 9ρι στην ψυξη και 12ρι στην θερμανση.

εφτιαξα μια στηλη με τομ λογο θερμασνης προς ψυξη και θα φαινεται οταν ψαχνει καποιος κυριως για θερμανση η για ψυξη,τι να επιλεξει για να μην μειονεκτει και κυριως να μην παιρνει μεγαλυτερο απο οτι χρειαζεται

Στιγμιότυπο πλήρους οθόνης 1482021 14058 μμ.jpg

Ευχαριστω Πολυ!!!! Εχω το ftxm25n..Αλλα και το ururu στους -7 εχει  cop 4,2 αρχοντας...πιανει max 25200 btu στην θερμανση ...κτηνακι

• Like 1
  • Απαντ. 28,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

6101

• dimostr

2725

• Specs

1497

• userAnon

680

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Lofarek είπε

Για το edit στις τιμες δεν ηταν για σενα για τον nixi ηταν που εβαλε δικες του τιμες πανω στο σχολιο μου..

Δεν έχω τίποτα εναντίον του Perfera, το αντίθετο.

Απλά πήρα το σχόλιό σου και το πήγα 20 χρόνια μετά. Κάπως έτσι θα ήταν.

Θα λέγαμε ότι το X Perfera του 2021 θα καταναλώνει ναι μεν όσο και σήμερα αλλά αντίστοιχα πολύ περισσότερο από ένα Ψ καλό κλιματιστικό του 2041 (νεότερη τεχνολoγία κατά 20 χρόνια).

Δεν στέκομαι σε μάρκες και μοντέλα.

Επεξ/σία από nixi
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, nixi είπε

Δεν έχω τίποτα εναντίον του Perfera, το αντίθετο.

Απλά πήρα το σχόλιό σου και το πήγα 20 χρόνια μετά. Κάπως έτσι θα ήταν.

Θα λέγαμε ότι το X Perfera του 2021 θα καταναλώνει ναι μεν όσο και σήμερα αλλά αντίστοιχα πολύ περισσότερο από ένα Ψ καλό κλιματιστικό του 2041 (νεότερη τεχνολoγία κατά 20 χρόνια).

Δεν στέκομαι σε μάρκες και μοντέλα.

Δεν παρεξηγηθηκα για το ονομα του Θεου. Και την daikin να ειχα (μακαρι) παλι δεν θα παρεξηγιομουν χα χα χα  😄😄😄

Δημοσ.
Στις 13/8/2021 στις 4:25 ΜΜ, windserf2020 είπε

Εγω παντως με το tcl miracle ii εχω το θεμα οτι ο αισθητηρας ριχνει 2-2.5 βαθμους παρακατω την θερμοκρασια, με τους 26 ζητηση να παγωνει υπερβολικα το δωματιο.

Επισης, ενα αλλο σπαστικο που κανει ειναι σαν να δουλευει με παυσεις ο ανεμιστηρας της εσωτερικης, η ροη του αερα να μην ειναι συνεχης. Ακουγεται στις 2 χαμηλες σκαλες πιο εντονα, σαν να φυσαει αερας και να σταματαει αποτομα, και θυμαμαι τις πρωτες μερες δεν το εκανε αυτο, οι στροφες του ανεμιστηρα δουλευαν στον ιδιο ρυθμο. Εχει κανεις ιδεα τι μπορει να ειναι;

Σε παλιο κλιματιστικο on/off  r407 την ωρα που δουλευε ο συμπιεστης αυξομιωνε το φαν της εσωτερικης μοναδας και ηταν απο πλακετα! Ηταν εντος εγγυησης και οκ!

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Specs είπε

Στιγμιότυπο πλήρους οθόνης 1482021 14058 μμ.jpg

@Specs : Αυτούς τους πίνακες σε excel μπορούμε από κάπου να τους κατεβάσουμε ή είναι από το προσωπικό σου αρχείο;

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, tarantules είπε

@Specs : Αυτούς τους πίνακες σε excel μπορούμε από κάπου να τους κατεβάσουμε ή είναι από το προσωπικό σου αρχείο;

απο το "προσωπικο μου αρχειο " ειναι,ενα συνοθυλευμα απο eurovent και skroutz και oτι πηγη βρισκω για να το φερω στα μετρα οσων συζηταμε στο φορουμ και οταν το τελειωσω θα το ανεβασω "προς ολους' η προς με πριβε μηνυμα μονο σε οσους θα συμπληρωνουν μια φορμα "αξιολογησης' κλιματιστικων με ευκολο βεβαια τροπο που θα περιλαμβανει απο τα κρακ κρουκ ΑΝ υπαρχουν μεχρι καταναλωσεις ελαχιστες και ολα οσα συζηταμε για να μαζευτουν σε μια μερια...

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Specs είπε

απο το "προσωπικο μου αρχειο " ειναι,ενα συνοθυλευμα απο eurovent και skroutz και oτι πηγη βρισκω για να το φερω στα μετρα οσων συζηταμε στο φορουμ και οταν το τελειωσω θα το ανεβασω "προς ολους' η προς με πριβε μηνυμα μονο σε οσους θα συμπληρωνουν μια φορμα "αξιολογησης' κλιματιστικων με ευκολο βεβαια τροπο που θα περιλαμβανει απο τα κρακ κρουκ ΑΝ υπαρχουν μεχρι καταναλωσεις ελαχιστες και ολα οσα συζηταμε για να μαζευτουν σε μια μερια...

Ωραίος....αν και θα ήταν χρήσιμο και για όσους δεν έχουν πάρει κλιματιστικό , όπως πχ εγώ , και είμαστε στο στάδιο της αναζήτησης.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, tarantules είπε

για όσους δεν έχουν πάρει κλιματιστικό

για εσας τους νεους το ετοιμαζω...απλα επειδη μετα κατα κανονα δεν μαθαινουμε τι εγινε με οσους πηραν και ετσι δεν εχουμε πληροφορηση,ψαχνω τροπο  "με το ζορι" να εχουμε πληροφορηση.

προσωπικες μου αποψεις αυτα ολα και δεν εκφραζουν το φορουμ βεβαια,αλλα επειδη εχουν δει τα ματια μου πολλα εδω μεσα,νομιζω εχει μια βαση αυτο.

εν προκειμενω αν εισαι υποψηφιος πες μου τι ψαχνεις να το οργανωσω,δηλαδη ισχυ,μαρκες,χρηση  και οτι αλλο εχεις προεπιλεξει

Επεξ/σία από Specs
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Specs είπε

για εσας τους νεους το ετοιμαζω...απλα επειδη μετα κατα κανονα δεν μαθαινουμε τι εγινε με οσους πηραν και ετσι δεν εχουμε πληροφορηση,ψαχνω τροπο  "με το ζορι" να εχουμε πληροφορηση.

προσωπικες μου αποψεις αυτα ολα και δεν εκφραζουν το φορουμ βεβαια,αλλα επειδη εχουν δει τα ματια μου πολλα εδω μεσα,νομιζω εχει μια βαση αυτο.

εν προκειμενω αν εισαι υποψηφιος πες μου τι ψαχνεις να το οργανωσω,δηλαδη ισχυ,μαρκες,χρηση  και οτι αλλο εχεις προεπιλεξει

Προσωπικά ενώ είχα ψιλοκατασταλάξει να πάω στην ακριβή σειρά της toshiba (το daiseikai 9) , επειδή θέλω να βάλω 2 των 12000btu (ένα σαλόνι και ένα κουζίνα) και το κόστος εκτοξεύεται , άρχισα να το ξανασκέφτομαι με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα μήπως δεν αξίζει τελικά να πάω τόσο ψηλά.Γι αυτό ψάχνω κάπου να βρω μαζεμένα συγκριτικά μπας και βγάλω άκρη.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tarantules είπε

Προσωπικά ενώ είχα ψιλοκατασταλάξει να πάω στην ακριβή σειρά της toshiba

η χρυση τομη αυτη τη στιγμη για σουπερ επιδοσεις νομιζω ειναι τα daiseikai

βαλε και τα 7 χρονια εγγυηση

αν εχεις φτιαξει το ερωτηματολογιο για την χρηση κλπ στειλε μου λινκ να μην ψαχνω

αν οχι γραψε εν ταχει προτετραιοτητες σου για οικονια,χρηση ψυξη/θερμανση και οσα εχει το sticky εκτος του υπολογισμου θερμιδων (αν εχεις καπως καταληξει οτι 12ρια ειναι οκ)

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Specs είπε

η χρυση τομη αυτη τη στιγμη για σουπερ επιδοσεις νομιζω ειναι τα daiseikai

βαλε και τα 7 χρονια εγγυηση

αν εχεις φτιαξει το ερωτηματολογιο για την χρηση κλπ στειλε μου λινκ να μην ψαχνω

αν οχι γραψε εν ταχει προτετραιοτητες σου για οικονια,χρηση ψυξη/θερμανση και οσα εχει το sticky εκτος του υπολογισμου θερμιδων (αν εχεις καπως καταληξει οτι 12ρια ειναι οκ)

Δεν έχω φτοιάξει το ερωτηματολόγιο αλλά η χρήση θα είναι 90-100% ψύξη και με ενδιαφέρει κυριώς η οικονομία σε συνεχή χρήση (πχ 8 ώρες τη μέρα) και να έχω μια σοβαρή εγγύηση.Μη μου χαλάσει πχ στα 3-4 χρόνια και να ψάχνομαι για ανταλλακτικά κλπ.Απλά θα ήθελα να δω τις 2 αμέσως πιο κάτω (οικονομικά) σκάλες από τα daiseikai 9.Πχ 600-800€ και 800-1000€ χοντρικά.

• Like 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Specs είπε

απλα επειδη μετα κατα κανονα δεν μαθαινουμε τι εγινε με οσους πηραν

Αυτοί 99% των περιπτώσεων το θυμούνται μολις αρχίσουν τα προβλήματα και ξαναμπαίνουν να ρωτήσουν τι να κάνουν 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, dimostr είπε

Αυτοί 99% των περιπτώσεων το θυμούνται μολις αρχίσουν τα προβλήματα και ξαναμπαίνουν να ρωτήσουν τι να κάνουν 

εχεις δικιο...αλλιως τωρα θα ειχαμε πληροφοριες για απειρα μηχανηματα και το σκρουτζ θα εστελνε σε εμας για κριτικες!

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, tarantules είπε

Δεν έχω φτοιάξει το ερωτηματολόγιο αλλά η χρήση θα είναι 90-100% ψύξη και με ενδιαφέρει κυριώς η οικονομία σε συνεχή χρήση (πχ 8 ώρες τη μέρα) και να έχω μια σοβαρή εγγύηση.Μη μου χαλάσει πχ στα 3-4 χρόνια και να ψάχνομαι για ανταλλακτικά κλπ.Απλά θα ήθελα να δω τις 2 αμέσως πιο κάτω (οικονομικά) σκάλες από τα daiseikai 9.Πχ 600-800€ και 800-1000€ χοντρικά.

Για τη χρηση που αναφερεις και συμφωνα με το after sales support που εχει αναφερθει απο αλλους, εγω αν αγοραζα τωρα θα χτυπαγα 2 Inventor με 8,5+ SEER

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...